Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Plåtbearbetning-Plåtbearbetning 6-15mm
Vi skulle vilja få pris och leveranstid för: Isolatorfäste för återledning, 600 st, material är S235JR som lägst med hög kiselhalt för både t=10 och t=15 (artikeln varmförzinkas, ordnar vi). Ritning 3-515696 A bifogas.
Plåtbearbetning-Djupdragning
Söker leverantör för dragning av flänsar från plattjärn, tj 5-8 mm, bredd 30-40 mm, beroende av storlek. Vi köper även flänsar i standardutförande. Årsvolymer: 20-50 st beroende av storlek. Material: galvat och rostfritt.
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Söker leverantör för prototyptillverkning och eller småserie. Tänkt leverantör bör ha en vertikalsvarv med c-axel. Svetsning, vatten-/plasmaskärning, valsning och avglödgning och på vissa delar ingår våtlackering i arbetet. Observera att samtliga underlag är väldigt preliminära och kommer att ändras allt eftersom. Assembly 3000+4000 har få fina ytor. 2104 är har mycket högre toleranser. Exempelstorlek ø 1224 x 330 mm. Jag avser att lägga beställning under augusti/september men önskar kontakt med leverantör redan nu.
Ytbehandling-Elektrolytisk Behandling
Söker leverantör för svartkrom av polerad mässing. Detaljernas storlek ca 100 x 100 mm. Årsvolym 10000-15000 st.
Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Rörbockning
Önskar pris och leveranstid på tillverkning av bockade rör till en vagga. Vaggan kommer att användas tillsammans med 3 motorer för att stabilisera en kamera (systemet kallas kamera-gimbal). Se bifogad bild för hur vaggan ser ut (detta är ett exempel). Vi behöver hjälp med att välja rätt rörmaterial & dimensioner som gör vaggan tillräckligt styv och samtidigt relativt lätt. Överslagsräkning på dimensioner av vagga: 50x50x50 cm. Som ni ser på bilden så ska rören bockas (det är två rör som går från fästet i toppen ner till ett fäste där en motor ska monteras. Här går sen två armar ut parallellt som även ska bokas). Det är viktigt att precisionen är bra på bokningen, detta för att man ska kunna montera lager på varje arm och att centrum mellan dessa lager sammanfaller väl. Detta projekt ska ta fram en eller flera olika design av rör, där dimension varieras för att vi ska kunna utvärdera styvhet osv. Material och godstjocklek vill vi diskutera med en kunnig person. Exempel på rörstorlek som kan fungera: Ø34.75 mm i ytterdiameter, Ø2.6-2.7 mm i godstjocklek. Tidsmässigt så vill vi få fram en eller flera prototyper så snabbt som möjligt (augusti). Fästena som ni ser på bilden ingår inte i projektet, enbart rör + bockning.
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Önskar offerter på tillverkning av svänghjul. T=1 och 2mm. Material aluminium. Årsvolym 1000st, avrop 1 gång i kvartalet. Vänligen svara på engelska. Want quotes on the manufacture of flywheel. T = 1 and 2 mm. Material aluminum. The annual volume would be approximatly 1000 parts, for a batch every 3 months. Please reply in english.

Produkter

3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Den extrema noggrannheten är resultatet av världens mest avancerade laserskanner. I tester som är jämförbara med ISO 10360 har LC15Dxuppnått noggrannheter som normalt förväntas vid användning av en CMM med en taktil prob. MPE: 1.9µm Nikons unika ESP3 teknik upprätthåller noggrannhet, snabbhet och datakvaliteten genom att anpassa laserinställningar i realtid. Användarna får en bättre förståelse för den dimensionella kvaliteten på sina produkter utan att ge avkall på cykeltider.
Dimension: 370gram, fullt kompatibel med Renishaw PH10 Mäthuvud
Kvantitet :
3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Nikon Modelmaker H120 Efter mer än två decennium med produktlinjen ModelMaker, tar Nikon återigen ett enormt kliv med den nya helt otroliga ModelMaker H120 som återigen flyttar på gränserna om vad som är möjligt i handhållen laserskanning. Med Nikons nya blålaserteknik, extremt höga uppdateringshastighet och optik framtagen av Nikons optikavdelning i Japan har vi fått en skanner som klarar mäta allt till en extremt noggrannhet och upplösning. H120 är kompromisslös och lämnar de mest detaljerade, snabbaste skanningarna som dessutom är noggrannast på marknaden. Noggrannhet 6µm
Dimension:
Kvantitet :
Mätmaskiner  
Mätmaskiner Beskrivning: LK Altera Serierna Keramiska mätmaskiner! • Bäst i klassen prestanda • Framtidssäker multisensor kapacitet • Lämplig för alla produktionsmiljöer • 10 års garanti på maskinens noggrannhet
Dimension:
Kvantitet :
Kantpressar  
Kantpressar Märke: ewn-maskiner
Typ: WPK1250
Beskrivning: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Bockmaskiner  
Bockmaskiner Märke:
Typ:
Beskrivning: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Vertikala Flerop-maskiner  
Vertikala Flerop-maskiner Märke: OKUMA
Typ: GENOS 460V-5AX
Beskrivning: Tillverkad i Japan! Denna nya, nästa generations 5-axliga vertikala fleroperationsmaskin, är speciellt konstruerad för att tillverka detaljer osm kräver hög precision och levererar imponerande bearbetning av metall i en kompakt design. GENOS M460V-5AX ger enastående noggrannhet, stabilitet och hastighet på bordet. Spindeln ger mindre vibrationer vid verktygspetsen för enastående ytfinish och metallbearbetning. Den här överkomliga 5-axliga maskinen ger hög produktivitet och lönsamhet.

Skicka offertförfrågan

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Interlift AB
interlift_ab Interlift AB har sedan starten 1994 förstärkt och breddat produktsortiment inom lyft- och materialha...
Svealyft AB
svealyft_ab Välkommen till Svealyft Svealyft AB marknadsför och säljer produkter inom lyftdon/lyftredskap till ...
Malmö Gravyrverkstad AB
malmö_gravyrverkstad_ab Malmö Gravyrverkstad är idag ett familjeföretag som startades 1927. Vi tar tillvara på vår långa han...
TwinWeld Sweden AB
För kvalitativ och säker svetsning krävs både kunskap och erfarenhet. Det kan du hitta på TwinWeld! ...
Svenska Maccom AB
...
Litcon Tools AB
litcon_tools_ab LITCON TOOLS utför kontraktstillverkning av metall- och plåtbearbetning till krävande industrikunder...

Nyheter

Sammantaget ett stabilt kvartal för Trelleborg
Nord- och Sydamerika fortsatte att utvecklas väl, mer trevande utveckling i Europa och Asien”Under årets andra kvartal ökade försäljningen med 7 procent,..
Väsentlig resultatförbättring av SSAB Americas, nedgång för Europa
Osäkerhet i hur konjunkturen kommer att utvecklas framöver.Koncernchefens kommentar SSABs rörelseresultat för andra kvartalet 2019 uppgick till 1 316 Mkr, vilket var..
Stefan Syrén ny vd och koncernchef i Gunnebo
Även en del nya kommer in i koncernledningenStyrelsen i Gunnebo har utsett Stefan Syrén till ny Vd och koncernchef för Gunnebo-koncernen. Stefan Syrén kommer att..
Boliden: Stabil produktion i gruvor och underhåll i smältverk
Produktionen var överlag stabil under kvartal två.Stabil produktion till lägre halter i Gruvor och planerade underhållsstopp i Smältverk präglade Bolidens..
Uddeholm lanserar globala webinars för att visa nya stålsorter
Företaget vill bland annat spara på miljön och resurserFrån och med år 2019 lanserar Uddeholm sina nya produkter via globala webbseminarium. Genom det här..
Polymerjätten Hexpol både ökar och minskar
Ser fordonsindustrins avmattning som en faktor till sämre försäljningsutvecklingI det andra kvartalet 2019 ökade försäljningen med 6 procent medan..
BUFAB ökar omsättning och resultat
Fortsatte att investera i vår strategi ”Leadership 2020”, samt slutförde i juli ett större förvärv.Bufab hade en fortsatt god utveckling under det andra kvartalet 2019 med 11%..
Lägre efterfrågan för Gränges
Den globala fordonsproduktionen är en anledning och förväntas att fortsätta att vara svag under resten av 2019Kommentarer från VD Johan Menckel: De svagare..
Volvokoncernen och Samsung SDI bildar strategisk allians
Alliansen omfattar gemensam utveckling av batterier Volvokoncernen och Samsung SDI har ingått en strategisk allians för att utveckla batterier till Volvokoncernens..
BE Group satsar stort i Norrköping
Satsar 60 miljoner på en stor produktionsanläggning, Styrelsen för BE Group har fattat beslut om att investera i en ny produktionslinje för kapning, blästring och..
AQ Group redovisar vinst igen
Vd berättar om det totala lägetKvartalet Andra kvartalet är det 99:e kvartalet i rad som AQ Group redovisar vinst. Rörelsevinsten (EBT) var 59,7% bättre än..
Rekordresultat från Volvo
Volvo Cars rapporterar SEK130.1 miljarder i omsättning första halvåret efter rekordförsäljningVolvo Cars rapporterar rekordhög omsättning på SEK130.1 miljarder..
Förbättrat resultat för Rejlers - läs om vd:s nya strategi
Vi ska öka aktieägarvärdet genom ett effektivare, växande och ett mer lärande Rejlers.”Vårt väsentligt förbättrade EBITA-resultat för det första..
Sandvik rapport: Efterfrågan på en hög nivå - utmanad av en negativ ordertillväxt.
Historiskt hög nivå för kvartal två.VDs KOMMENTAR: – I det andra kvartalet var efterfrågan på en historiskt hög nivå. Kundaktiviteten inom gruvindustrin var..
Bufab slutför förvärvet av HT BENDIX A/S
Mottagit godkännande från berörda myndigheter.Så som tidigare kommunicerats har Bufab den 3:e Juni avtalat om förvärv av samtliga aktier i HT BENDIX A/S, en..

Svensk Verkstad

Läs Svensk Verkstad online

Svensk Verkstad nr.3 2019
Läs här