Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Plåtbearbetning-Laserskärning
Vi söker en leverantör som har kapacitet för att laserskära profiler i bly. Viss bockning förekommer också. Vi har ett stort sortiment av dessa profiler som är ingående komponenter i våra produkter. Profilerna finns i flera längder och kan vara upp till 2000 mm långa. Om ni tror att ni kan utföra detta är ni välkommen att kontakta mig för vidare diskussion. Jag kommer att skicka NDA och ritningar till de jag bedömmer är intressanta. Besök gärna vår hemsida för att se ett urval av våra produkter.
Verktygstillverkning-Pressverktyg
Vi köper löpande in pressverktyg till olika projekt och är nu intresserade av att komma i kontakt med leverantörer för kommande arbeten. Verktygen tas fram projektvis och varierar stort i antal. Välkomna med en presentation av ert företag för vidare information.
Plåtbearbetande Maskiner-Valsmaskiner
Vi söker efter en begagnad rundvalsmaskin, 2 meter bred. Förbockning och konvalsning. Bör klara att hantera 8mm plåtar.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Söker leverantör för tillverkning av en mässingsknopp. Det är mässingsstång som ska svarvas samt gängas M10 invändigt ca 50mm. Höjd på detalj ca 200mm. Bredd max 70mm. Den ska även ytbehandlas så den får en antik patina. Första antal efter ett prov är 50-100 st. CAD-ritning kommer att upprättas.
Plåtbearbetning-Djupdragning
Plåtbearbetning-Djupdragning
Söker leverantör för tillverkning av en cylinder utan botten. Ø ca 40mm. Höjd ca 35mm. Det finns inga ritningar eller verktyg, så det skall tas fram först. Antal 200st/avrop en gång per år eller vartannat år. Öppen för förslag på tillverkningsmetod.
Skärande Bearbetning-Kapning
Vi söker leverantör för eventuellt framtida samarbete gällande kapning, gradning och tvättning av rör. Vi utför detta själva idag men vill med detta säkra flödet till slutkund. Rör Ø104yd, 2mm vägg. Material 1.4301, svetsat rostfritt. Skall kapas i raklängder mellan 500-700mm. Sedan gradas och tvättas dessa, och det får absolut inte bli några märken på ytan. EJ laserkapning! Det är även viktigt att leverantör inte bearbetar svart material i samma lokaler som denna bearbetning utförs pga risk för kontaminering. Behovet uppgår till en början av ca 100.000 bitar och volymen beräknas öka och peaka inom en 5-årsperiod. I slutet av 2020 eller i början av 2021 räknar vi med att producera ca 60% av totalvolymen. Leverantörer som tror sig ha denna kapacitet är välkommen att höra av sig till inköparen för vidare diskussion.

Produkter

Travers  
Travers Märke: Helm
Typ: NIKO
Beskrivning: Original vs Original? Våra lättlastsystem från Helm ger en ergonomisk och kostnadseffektiv lösning för laster upp till 2000kg och spännvidd 10m. Skenorna finns i stålutförande, aluminium samt rostfritt utförande AISI 304/316. Välj Helmskenan - lång livslängd och minimalt underhåll! • Lastkapaciteter upp till 2000 kg • Tvärbalks längder upp till 10 meter. • Modul design • Kostnads effektiv. • Enkel installation med ett brett utbud av upphängnings möjligheter. • Kopplingsbart med existerande system. • Teleskoperande system. • Manuell eller elektrisk drift. • Golv eller takupphängda system. • Elförzinkade eller pulverlackerade skenor.
Testutrustning  
Testutrustning Märke: DIA-COME
Typ: Mätbord
År: 2019
Pumpar  
Beskrivning: Oljepump 1:1, används vid pumpning av olja med låg viskositet och vid korta sträckor, som vid pumpning från ett kärl till ett annat.
Dimension: Kapacitet: 30 l/min Lufttryck min-max: 0,3-1,0 MPa Oljeutlopp: Inv. ISO-G3/4 Oljeintag: Utv. ISO-G1 Luftanslutning: Inv. ISO-G1/4 Vikt: 2,8 kg Art.nr: 0102170
Kvantitet :
Pumpar  
Beskrivning: Oljepump 1:3, används vid pumpning av olja från t.ex. ett pumprum till en arbetsplats via ett rörsystem, slangupprullare och handmätare.
Dimension: Kapacitet: 20 l/min Lufttryck min-max: 0,3-1,0 MPa Oljeutlopp: Inv. ISO-G3/4 Oljeintag: Utv. ISO-G1 Luftanslutning: Inv. ISO-G1/4 Vikt: 2,6 kg Art.nr: 0102164
Kvantitet :
Plasmaskärmaskiner  
Plasmaskärmaskiner Märke: Kjellberg
Typ: Q 3000
Beskrivning: Försäljningsstart för Q 3000 - Kjellberg-system förberett för Industri 4.0 Gör dig redo för framtiden med Kjellbergs nya Q-serie av digitala plasmaskärmaskiner. Denna nya generation av plasmaskärmaskiner är resultatet av intensiv forskning och utveckling på Kjellberg och markerar en milstolpe under 60 års erfarenhet inom plasmaskärning och sätter nya standarder när det gäller kvalitet och anslutningsmöjligheter.
3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Den extrema noggrannheten är resultatet av världens mest avancerade laserskanner. I tester som är jämförbara med ISO 10360 har LC15Dxuppnått noggrannheter som normalt förväntas vid användning av en CMM med en taktil prob. MPE: 1.9µm Nikons unika ESP3 teknik upprätthåller noggrannhet, snabbhet och datakvaliteten genom att anpassa laserinställningar i realtid. Användarna får en bättre förståelse för den dimensionella kvaliteten på sina produkter utan att ge avkall på cykeltider.
Dimension: 370gram, fullt kompatibel med Renishaw PH10 Mäthuvud
Kvantitet :

Skicka offertförfrågan

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Deloitte AB

Pronomic AB

pronomic_ab

Låt oss lyfta ditt jobb, vi kan det här med lyfthjälp. Vi på Pronomic har l...

Energywise Nordic
energywise_nordic

Välkommen till Energywise Nordic!

Vår affärsidé är att...

AQ Elautomatik AB
aq_elautomatik_ab AQ Elautomatik är inriktat på konstruktion och produktion av elektrisk utrustning, elskåp, kontrollu...
MFS Technology AB
MFS Mekanisk Verkstad skärande bearbetning med inriktning på fräsning, 5-axlig bearbetning 3-axlig b...
RAM Oskar i Tyngel AB
Vår produktion består av legotillverkning av bandjärn, bockning av plåt och rördetaljer, trådartikla...

Nyheter

29 företag skänker rekordbelopp till cancerforskning
Det blev 29 företag som tillsammans med initiativtagaren Samsons fick det högsta budet i Olofsfors rosa band auktion. 5 000 kr har varje företag skänkt och 4..
SCHUNK utökar med ny kompetens
Med ett långt förflutet i ABB och RSP blir han ett efterlängtat tillskott som Design Engineer på Inside Technical Sales. SCHUNK Intec AB marknadsledande inom uppspänning och..
Correa ny agentur från EMO
Carlstad Machinetools fick under EMO-mässan i Tyskland det ärofyllda uppdraget att sälja Correas maskiner på den svenska marknaden. De har idag cirka 400 maskiner i Sverige. I..
Ny mångsidig gängtappsserie
Yamawa introducerar Z-PRO. Tapparna i Z-PRO är till verkade i ett nytt pulversnabbstål och en ny generation PVD beläggning som tillsammans bl.a ger en längre..
Kundanpassad CNC-maskin från Solectro
Kundanpassad och flexibel CNC-maskin. Solectro AB har lång och bred erfarenhet av att specialanpassa..
Tykoflex växlar upp
Utsedd till årets företagare på orten, ny produktionschef på plats och nya maskiner på ingång.Tykoflex AB är ett modernt verkstadsföretag med egen produktutveckling,..
Svenska underleverantörer på efterkälken vid en Brexit
Merparten av de företag som har affärer med Storbritannien har inte agerat nämnvärt.Svenska underleverantörer ligger efter när det gäller att förbereda sig..
Ny säljare på RSP
Robotföretaget rekryterar veteran inom automation.Robot System Products är glada att meddela att Dan Hellbom är ny säljare på företaget. Han började..
Lasersvetsning i fokus när Permanova stod värd
Laserdagen arrangeras två gånger per år för att öka industrins användning av laserteknik och utgöra en plattform för kunskaps- och erfarenhetsutbyte.Torsdagen den 17 oktober..
Industrilås storsatsar i Nässjö
Bygger en fabrik som är dubbelt så stor som den gamla.Industrilås köper en 63 500 kvm stor tomt av Nässjö kommun. Den ligger på Södergården 1..
Ökad förlust för Multidocker
Leveransförseningar och flytt av produktion är några av förklaringarna.Under perioden januari-september 2019 sjönk både omsättningen, 66,1 MSEK jämfört..
Från 1000 komponenter till 70
Fordonskomponentgruppen listar 7 områden med nya möjligheter när elbilarna rullar ut i världen.Från 1 000 till 70 komponenter. Så dramatiskt blir det när..
Premiär på Elmia för ny koncern inom plåtbearbetning
Företagen från Gnosjö, Värnamo och Ljungby kompletterar varandra och siktar nu på att bli Europas starkaste aktör inom plåtbearbetning.En helt ny industrikoncern har tagit klivet..
Shape Corp. vinner Swedish Steel Prize 2019
Vinner med sin banbrytande lösning för tillverkning av A-stolpe och tackräcken till bilindustrin. Implementeras hos Ford redan 2020.Vinnaren i det tjugonde Swedish Steel Prize..
Varsel i Åmål
Minskade beställningsprognoser i kundsegmentet commercial vehicles. SEM AB i Åmål har i dag och efter att ha informerat berörda fackförbund varslat 14..

Qimtek Products