Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Vi önskar pris på bearbetade stålkomponenter i bifogade underlag Volymerna som vi skulle vilja få priser på är 1000, 5 000 och 10 000. Diameter 30 mm Material: S355.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Önskar pris och leveranstid på följande detaljer: Korsningsplatta BV50-1:8, ritning I2-7816, 2 st Korsningsplatta I2-7819, ritning I2-7819, 1 st Material Weldox 900E. T=50mm. Vikt obearbetat 170 kg, bearbetat 120 kg. Vi kan tillhandhålla material med gasskuren ytterkontur alternativt att leverantören ordnar material.
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Bockning
Önskar offerter på tillverkning av rullformad alt. strålbockad aluminumplåt med pulverlackering ncs s -5000n. Längd ca 1000 mm Antal: 102 st bitar Bredd: 250 mm Räkna på 1 mm tjock
Träbearbetning-Träbearbetning
Söker leverantör av trädetaljer i böjd/formpressad plywood, som dessutom accepterar relativt små serier och prototyper. Detaljen är relativt liten, ryms inom 200*125*100 mm. Till en början gäller tillverkningen ett par prototyper, för att sedan troligtvis leda till en mindre testserie om kanske 20 st. Går allt som det ska implementerar vi detaljen i vår produkt med stående leverans (oklar volym i dagsläget).
Ytbehandling-Laserytbehandling
Ytbehandling-Laserytbehandling
Söker leverantör för tillverkning av endcaps till vår EVO hantel. Olika storlekar beroende på hantelns storlek. Siffran på brickan skall laseretsas. Storlek enligt ritning. Total årlig volym ungefär 20000 st.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Söker leverantör för bearbetning av POM. Maskeringar för anodisering. Bricka Ø75mm, M16. Antal: 40 st/engångsleverans. Skruv Ø30mm, M16. Antal: 40st/engångsleverans.

Produkter

Aluminium  
Beskrivning: Naturanodiserad plastad aluminium T=2mm 75 st bitar 1250x840 Ca 425 kg Pris 25 kr/kg + moms
Dimension:
Kvantitet : 425 kg
Övrig lyftutrustning  
Övrig lyftutrustning Märke: ABUS
Typ: Service
Beskrivning: ABUS Sverige Gruppen erbjuder FU (Förebyggande Underhåll) och reparationer på alla fabrikat av industrikranar. Vi är rikstäckande och våra tekniker är välutbildade med certifikat från ABUS Kransystem om genomförd ABUS service utbildning. Kontakta oss för mer information på Tel 054-55 56 50 info@abus-kransystem.se www.ABUS-Kransystem.se
Övrig lyftutrustning  
Övrig lyftutrustning Märke: ABUS
Typ: Lättportalkran
Beskrivning: ABUS lättportalkranar är en smidig och flexible lyftanordning som du rullar dit du behöver lyfta. Med 2 låsbara hjul och med ABUS kättingtelfer säkerställer du säkra lyft. Finns i kapacitet från 80 kg upp till 2,0 ton. Kontakta oss för mer information på Tel 054-55 56 50 info@abus-kransystem.se www.ABUS-Kransystem.se
Travers  
Travers Märke: ABUS
Typ: Travers
Beskrivning: ABUS Traverser erbjuder bra totalekonomi med hög produktkvalitet till rätt pris. Energikedja standard där matarkablar ligger skyddade i skenor (se bild) och kabelhäng undviks. Med ABUS Leasing kan kostnaden läggas på fördelat per månad under t ex 5 år, med ett visst restvärde. Detta ger er möjlighet att lyfta produktionen utan att binda kapital i utrustning. Kontakta oss för mer information på Tel 054-55 56 50 info@abus-kransystem.se www.ABUS-Kransystem.se
Kättingtelfer  
Kättingtelfer Märke: ABUS
Typ: Kättingtelfer
Beskrivning: ABUS erbjuder smidiga telfrar i både 1-fas 230V alternativt 3-fas 400V. Sortimentet av kättingtelfrar sträcker sig från 80 kg upp till 4,0 t. ABUS Kransystem AB har ett vältäckande lager i Sverige för snabb leverans. Kontakta oss för mer information på Tel 054-55 56 50 info@abus-kransystem.se www.ABUS-Kransystem.se
Pelarsvängkran  
Pelarsvängkran Märke: ABUS
Typ: Svängkran
Beskrivning: ABUS Svängkranar finns i lyftkapacitet från 80 kg upp till 6300 kg. Som alternativ till pelare kan man väggmontera svängkransarmen med lyftkapacitet upp till 5000 kg. Föredömlig tysk kvalitet som erbjuds via ABUS Sverige Gruppen, en väletablerad och kunnig rikstäckande organisation. Kontakta oss för mer information på Tel 054-55 56 50 info@abus-kransystem.se www.ABUS-Kransystem.se

Skicka förfrågan
 

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Saltsjö-Boo Mekaniska AB
...
Varbergs Precision AB
varbergs_precision_ab Vi är ett expansivt företag som arbetar med skärande bearbetning. Varbergs Precision är en kvalific...
AB Maskinarbeten
ab_maskinarbeten Vi kallar oss för en komplett leverantör till dagens industrier då vi förfogar över och behärskar sa...
Länna Svets & Mekaniska Verkstad AB
länna_svets_and_mekaniska_verkstad_ab Länna Svets, ett genuint familjeföretag sedan 1965 Med ett 20 tal anställda driver familjen Zeisi...
Wåhlins Skärteknik AB
wåhlins_skärteknik_ab Vi är en av Mellansveriges ledande totalleverantör inom figurskärning. Vi är specialiserade på figur...
Fineco AB
fineco_ab Vi erbjuder ytbehandling av rostfria produkter. Processen vi använder oss av är betning som tar bort...

Nyheter

SIT AB blir Siemens Energy AB
Namnbytet träder i kraft med omedelbar verkan. Siemens Industrial Turbomachinery AB med säte i Finspång byter namn till Siemens Energy AB. Företaget har..
Peab bygger nytt färjeläge i Karlshamn- viktigt för industrin
Landets största hamn för rullande gods mellan Sverige och Baltikum Peab ska i samverkan med Karlshamns Hamn anlägga ett nytt färjeläge på östra sidan av..
Microprecision- en av de största kontraktstillverkarna i Mälardalen investerar
Utökar kapaciteten med horisontell flerop från japanska Enshu Microprecision AB i Kungsängen är en av de största kontraktstillverkarna i Mälardalen...
Trioplast ställer om produktionen för att leverera skyddsutrustning
Projektstart för skyddsutrustningen var 16 mars 2020.Ingen har väl missat att världen har drabbats av en pandemi kallad Coronavirus eller Covid-19. När viruset..
Snart kommer temaveckorna: Allt som skulle visats på Produktionsmässorna 2020
Svensk Verkstad Media kommer tillsammans med Qimtek att ha två digitala temaveckor med Elmia Produktionsmässor - maskinerna, verktygen och automationslösningarna. Så håll..
ABB påskyndar fjärruppkoppling för kundsupport till kritiska industrier
Fjärrservice och digitala lösningar kan bidra till att skydda människor, produktion under COVID-19-krisen Företaget påskyndar utrullning och åtkomst till verktyg..
Hur kan vi framtidssäkra tillverkningsindustrin trots Covid-19?
Det som skedde på fem månader under finanskrisen, det har nu skett under loppet av tre veckor. Europas industrier har stängt ner, och det finns likheter med finanskrisen..
Helhetslösning av lasermätning och balansering
Helhetslösning av lasermätning och balansering
Piteå Industrimek AB har bedrivit verksamhet inom verkstadsindustrin sedan 1985. Vi på Pimab erbjuder en helhetslösning av lasermätningoch balansering med..
Clemondo tecknar miljonkontrakt
Den svenska kemikoncernen har redan ökat produktionstakten. Svensktillverkat innebär bland annat leveranssäkerhet, menar kunden.Clemondo Group AB (publ) har ingått avtal med..
100-åring investerar i helautomatiskt
Verkstaden i Bor har uppgraderat med en maskin som passar när de uteslutande jobbar med små serier till landets kända formgivare. Carlsson Smide i Bor investerar i helautomatisk..
De ska minska dödsolyckorna i industrin med ny teknik
Målet är 16 anställda i Boden inom de närmaste två åren. Genom att kombinera AR och VR med maskinteknik ska TNTX i Boden skapa utbildningssystem för att minska..
Fordonsindustrin bemannar handrengöringsindustrin
Underleverantören LEAX, som tvingats permittera hela personalstyrkan i Falun, bemannar nu Orklas produktion.Då fordonsindustrin tillfälligt stoppats i Europa på..
Alfa Laval lanserar ny banbrytande teknik för tung industri
En värmeväxlare som kan ersätta upp till fyra tubvärmeväxlare för samma uppgift.Alfa Laval utökar sitt produktsortiment av kompakta värmeväxlare för..
Saab inför korttidsarbete för 500 medarbetare
Saabs affärsenhet Aerostructures i Linköping levererar produkter till den civila flygindustrin som har drabbats märkbart av effekterna av COVID-19.Saab har idag fattat beslut om..
Teknikutbildarna utökar utbudet av livesända kurser och utbildningar
I spåren av pandemin förändras sättet att utbilda på. Det skapas en allt större efterfrågan av tillgänglig och digital pedagogik, därför utökar..

Qimtek Products