Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Jag vill ha totalt 170 st 13-4228F tillverkade och monterade levererade till Borlänge med start vecka 35 till slut vecka 37. Exakt leveransschema tas senare. 13-4227E målad svart, resten av delarna skall elförzinkas innan montage till 13-4228F.
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Söker leverantör för tillverkning av ett 40-tal nya detaljer av tunnplåt. Arbetet omfattar stansning, bockning och pulverlackering. Exempel: 145 x 145 x 1,5 mm. Årsvolymerna för dessa är 75-300 st då vissa av dem krävs i fyrtal till produkten. Vissa av dem är skrymmande och kräver särskild hantering med emballage inför transport.
Skärande Bearbetning-Gängning
Skärande Bearbetning-Gängning
Söker leverantör för gängning av stång. Ø 6 mm och L 374 mm. Gängas 15 mm i vardera änden. Offert önskas för 2500 st/år.
Plåtbearbetning-Laserskärning
Jag håller på och planerar ett uppdrag där jag behöver veta vad priset kommer att bli. Till det har jag skissat fram flera runda plåtar som jag vill ha, material 1 mm aluminium eller 1 mm järnplåt. Då jag skall lacka dem senare gör det inget om kanterna blir brända. Vill du ge mig en offert på både aluminium och järnplåt är jag tacksam och på den teknik som passar bäst. Antal enligt följande: 10 st 70cm i diameter, 8 st 60cm i diameter, 18 st 50cm i diameter, 40 st 40cm i diameter och slutligen 10 st 35cm i diameter.
Plåtbearbetning-Perforering
Plåtbearbetning-Perforering
Söker leverantör för perforering och valsning till rullar ø 353 mm från 1104 x 660 mm plåt, tj 1 mm. Det kan tänkas bli att leverantören som utför valsningen köper plåten, eller tvärt om. Vi har inget material utan önskar få en komlett offert/leverans för de bägge posterna. Svetsar gör vi själva. Offert önskas för 50 st.
Plåtbearbetning-Perforering
Jag behöver få tag på en leverantör av perforerade plåtar till ett byggprojekt. Ritningar bifogas

Produkter

3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Den extrema noggrannheten är resultatet av världens mest avancerade laserskanner. I tester som är jämförbara med ISO 10360 har LC15Dxuppnått noggrannheter som normalt förväntas vid användning av en CMM med en taktil prob. MPE: 1.9µm Nikons unika ESP3 teknik upprätthåller noggrannhet, snabbhet och datakvaliteten genom att anpassa laserinställningar i realtid. Användarna får en bättre förståelse för den dimensionella kvaliteten på sina produkter utan att ge avkall på cykeltider.
Dimension: 370gram, fullt kompatibel med Renishaw PH10 Mäthuvud
Kvantitet :
3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Nikon Modelmaker H120 Efter mer än två decennium med produktlinjen ModelMaker, tar Nikon återigen ett enormt kliv med den nya helt otroliga ModelMaker H120 som återigen flyttar på gränserna om vad som är möjligt i handhållen laserskanning. Med Nikons nya blålaserteknik, extremt höga uppdateringshastighet och optik framtagen av Nikons optikavdelning i Japan har vi fått en skanner som klarar mäta allt till en extremt noggrannhet och upplösning. H120 är kompromisslös och lämnar de mest detaljerade, snabbaste skanningarna som dessutom är noggrannast på marknaden. Noggrannhet 6µm
Dimension:
Kvantitet :
Mätmaskiner  
Mätmaskiner Beskrivning: LK Altera Serierna Keramiska mätmaskiner! • Bäst i klassen prestanda • Framtidssäker multisensor kapacitet • Lämplig för alla produktionsmiljöer • 10 års garanti på maskinens noggrannhet
Dimension:
Kvantitet :
Kantpressar  
Kantpressar Märke: ewn-maskiner
Typ: WPK1250
Beskrivning: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Bockmaskiner  
Bockmaskiner Märke:
Typ:
Beskrivning: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Vertikala Flerop-maskiner  
Vertikala Flerop-maskiner Märke: OKUMA
Typ: GENOS 460V-5AX
Beskrivning: Tillverkad i Japan! Denna nya, nästa generations 5-axliga vertikala fleroperationsmaskin, är speciellt konstruerad för att tillverka detaljer osm kräver hög precision och levererar imponerande bearbetning av metall i en kompakt design. GENOS M460V-5AX ger enastående noggrannhet, stabilitet och hastighet på bordet. Spindeln ger mindre vibrationer vid verktygspetsen för enastående ytfinish och metallbearbetning. Den här överkomliga 5-axliga maskinen ger hög produktivitet och lönsamhet.

Skicka offertförfrågan

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Mastec AB
mastec_ab Mastec är en industrikoncern och kontraktstillverkare som hanterar allt från konstruktion, utvecklin...
JP Legotjänst AB
Vi är ett företag beläget i Kil Värmland. vår huvudsyssla är montering och paketering av alla olika ...
BGC-Plåt i Horndal AB
bgc-plåt_i_horndal_ab Ett välrenommerat verkstadsföretag som erbjuder legoarbeten med betoning på rostfritt samt tillverkn...
JMP Hjul AB
...
Exmo AB
exmo_ab Exmo - Produktionslösningar för dig! Med kunskaper kring effektivisering och hög kvalité erbjuder...
Stena Stål
...

Nyheter

Han blir ny svensk vd för Schneider Electric Sverige
Första gången på över åtta år som en svensk tar vd-posten för det svenska bolaget.Schneider Electric får den första juni 2019 en ny VD i Sverige. Charlie Timmermann..
Rittal investerar 250 miljoner euro i smart fabrik
Den 24 000 kvadratmeter stora golvytan ska rymma mer än 100 högteknologiska maskiner med hög automationsgrad. Medarbetarkompetens ska bli nyckeln till framgång.Rittal har gjort..
Hydroscand öppnar sin 70:e butik i Sverige
Fortsätter sin starka expansion och öppnar inom kort tre nya butiker i Sverige. Den 70:e butiken beräknas öppna i Sandviken redan under hösten 2019. -Butiken i..
Atlas Copco expanderar kompressorverksamheten
Förvärvar franskt bolag.Atlas Copco har förvärvat Air Compresseur service (ACS), ett franskt bolag specialiserat på att distribuera kompressorer,..
Minskad ställtid med minimala ”Mini” och ”Micro” från YASKAWA
Med Yaskawas nya Mini- och Micro-serier är det lätt att börja robotsvetsa för att öka produktiviteten och minska ställtiden. De är idealiska för att helt ersätta,..
Uddeholms nya stål för verktyg till plastindustrin
Den 23 maj lanserades Uddeholm Tyrax ESR globalt. Stålsorten ska användas i tillverkningen av verktyg inom plastindustrin, till exempel till elbils- och..
Tunga namn bakom Industri-Quizen som tar mark
-Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten..
Hon tar plats i Scanias styrelse
Invald vid extrastämman den 23 maj.Lilian Fossum Biner har vid en extrastämma i Scania AB den 23 maj utsetts till ledamot i bolagets styrelse och samma dag valts till medlem..
Zander & Ingeströms mobila mässa besöker kunderna
– När kommer ni nästa gång? är en fråga som hörts från flera kunder, sedan förra gången vi reste runt i Industrisverige med vår Roadshow 2015, säger Zander & Ingeström.Vi kan..
Ny pH-logger från Chauvin-Arnoux
IP67 utförande samt vattentät även om elektroden är inkopplad eller inte.Enkel kalibrering med instruktioner samt lista med buffertlösningar gör att du sparar tid. Med..
Volvo Construction Equipment och SDLG tar nästa steg i Kina
Alla grävmaskiner på den kinesiska marknaden som väger 15 ton och uppåt ska tillverkas i en enda produktlinje baserad på den senaste Volvotekniken och vara marknadsförd under..
Fine Scandinavia - One Partner
Fine Scandinavia - One Partner
Din flexibla leverantör med stor kapacitet och produktions-anläggningar i Sverige och Vietnam.   Vi hjälper till med Legotillverkning Genom våra..
PLAY: ABB-koncernens första fabrik i världen som är koldioxidneutral
Efter två års design- och konstruktionsarbete inom ramen för ”Mission to Zero” presenterar ABB nu sin första koldioxidneutrala produktionsanläggning i Lüdenscheid, Tyskland, med..
100 miljoner till satsning på ökad automation
Insatserna riktas mot svenska små och medelstora företag och ska underlätta för dessa att våga göra investeringar i automationsteknik och robotar.IUC (Industriella..
500 konsulter får lämna Volvo Cars
Biltillverkaren ser över kostymen.Volvo Cars ska skära kostnader. Enligt vdn Håkan Samuelsson handlar om runt 500 konsulter som ska bort. Det säger han..

Svensk Verkstad

Läs Svensk Verkstad online

Svensk Verkstad nr.3 2019
Läs här