Nyheter

Svensk Presshärdning investerar 40 miljoner för framtiden i Överum
Väderstad AB
Örebro universitet viktig del i regeringens miljonsatsning på Artificiell Intelligens
Örebro Universitet
Stålproduktionen ökar
Jernkontoret
Mekanotjänst och Arbetsförmedlingen inleder unikt samarbete kring integration
Mekanotjänst i Ljusdal AB
Genomslag för Autolivs dotterbolag Veoneers forskningsplattform LIV
Autoliv Sverige AB
Omfattande mängder marknadsbaserad vindkraft kommer att byggas i Finland
Wärtsilä Sweden AB
Saab får beställning på ytterligare för GlobalEye värd 345 miljoner
Saab AB
Grönt koks ska ge grönt stål i Höganäs
Höganäs AB
SKF lanserar ett kraftfullt lagerberäkningsverktyg som snabbar på designprocessen
SKF Sverige AB
Grundarna av AQ Group blev delad tvåa i världsmästerskapen i entreprenörskap
AQ Trafo AB
TL MaskinPartner är nu Masentia
Masentia AB
Volvo Cars vill använda minst 25 procent återvunnen plast i varje ny bil från 2025
Volvo Personvagnar AB
Nu ska stålproduktion bli mindre hälsovådlig
KTH Kungliga Tekniska Högskolan
Alfa Laval tar offshore-order värd 60 miljoner kronor
Alfa Laval Tumba AB
Proplate – vältränad stålspelare med tung agenda
Proplate Oxelösund AB
Yaskawa växer rejält i Sverige
YASKAWA Nordic AB
Förändringar i Volvos ledning
Volvo Personvagnar AB
MiR lanserar större och starkare mobil robot
Svensk Verkstad
94 Mkr satsas på ökad tillväxt hos företag i östra Mellansverige
Svensk Verkstad
94 Mkr satsas på ökad tillväxt hos företag i östra Mellansverige
Svensk Verkstad

Nyheter

EAB utrustar nytt 3P-logistikcenter i Ängelholm

den 13 juni 2018 09:27 Företagsprofil

Parallellt fortskrider expansionen av de egna lokalerna i Smålandsstenar.

Tredjepartslogistikföretaget DreamLogistics från Jönköping växer och har nu öppnat ett nytt Logistikcenter i Ängelholm. EAB har varit med och designat hur lagret skall nyttjas och har levererat pallställ Omega komplett med stolpskydd och påkörningsskydd.

Läs mer

EAB AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

TL MaskinPartner är nu Masentia
TL MaskinPartner är nu Masentia
TL MaskinPartner är nu Masentia. Det är nu ett tag sedan danska Masentia tog över TL MaskinPartner för att satsa och investera  i Sverige. Nu tar vi nästa steg och byter namn. Från och med den 15 maj 2018 så är vi; Masentia AB – Din maskinpartner.  Allt är som förr – fast lite bättre Masentia täcker hela..
SKF lanserar ett kraftfullt lagerberäkningsverktyg som snabbar på designprocessen
SKF SimPro Quick är ett interaktivt 3D simuleringsverktygNu lanserar SKF beräkningsverktyget SKF SimPro Quick. Ett lagerberäkningsverktyg som utför avancerade simuleringsanalyser av lager. Med hjälp av verktyget kan användaren enkelt följa steg-för-steg instruktioner för att välja rätt lager och på det sättetLäs mer
Örebro universitet viktig del i regeringens miljonsatsning på Artificiell Intelligens
Regeringen vill att Sverige ska ta en ledande roll i utvecklingen och satsar 40 miljoner kronor på ett nytt AI-initiativArtificiell intelligens, AI, är framtiden. Regeringen vill att Sverige ska ta en ledande roll i utvecklingen och satsar 40 miljoner kronor på ett nytt AI-initiativ. Ett av lärosätena som ska leda arbetet är Örebro universitet. – Jag är..
Efterfrågan accelererar i Eksjö
Måste investera i en till Multus och som tur var fanns den som lagermaskin hos Stenbergs.Härenviks omkonstruerar svetsade konstruktioner till gjutna lösningar för att stärka kundens konkurrenskraft. Det har visat sig, att kunskaperna kring gjutgods och dess lösningar ger en bättre produkt till lägre kostnad. Härenviks erbjuder kunden konstruktion,Läs mer
Ny automatisk mätteknik ökar i användning
ATOS ScanBox finns i olika varianter för objekt på 1 milimeter till lastbilshytt i storlek på mätobjekt.Vi har under många år sett att automation är en nödvändighet för effektiva företag. Lika viktigt för företag är att ha bra kvalitet på tillverkade produkter. Fler och fler produkter får krav på mätning som innebär att..
Isolerad lagerlokal för industri- och logistikbranschen – rätt lokal till rätt pris.
Isolerad lagerlokal för industri- och logistikbranschen – rätt lokal till rätt pris.
Climathallen är det senaste tillskottet i PMH-Hallens breda utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområden. PMH Climathall är framtagen till användaren som behöver en enklare isolerad lokal. Lager och logistikhallar i Ystad, även kända för ”Ystads nya silhuett.” - Vår nya..
Nya och smarta plastsystem = förutsägbart underhåll
Öka fabrikens säkerhet och sänk underhållskostnaderna med smart plast från igus. ”Maskininlärning”, ”Stordata” och ”Industri 4.0” – ofta är kundens potentiella vinstmöjligheter till följd av digitalisering ofta dolda bakom dessa modeord. Intelligenta produkter som t.ex. ”igus smart plastics” ger företag möjlighet att förbättra sinaLäs mer
Med mål att korta betaltiderna
Bakom föreningen står näringslivsorganisationerna Almega, Fordonskomponentgruppen FKG, Företagarna, Svensk Industriförening Sinf och Svenska Teknik&Designföretagen. Föreningen för effektiva affärstransaktioner lanserar hemsidan www.betaltider.se för att informera om näringslivets kod om betaltider  Effektiva affärstransaktioner..
Tykoflex rekryterar ny konstruktionschef
Tidigare konstruktionschef, Peter Hartvik, frigörs därmed för att fullt ut fokusera på Tykoflex tekniskt avancerade sortiment för skarvning av sjökabel.Tykoflex välkomnar Peter Schelter som ny konstruktionschef. Han kommer närmast från en position som Head of supply chain på WIFAG-Polytype Technologies i Schweiz. Dessförinnan var han Group Manager Product Development..
Logistiksamarbete på ny nivå
Samarbetsavtalet mellan Logistik & Transport och tyska CeMAT har börjat bära frukt på allvar. Synergierna blev tydliga då CeMAT nyligen arrangerades i Hannover. – Det bidrar till att vår mötesplats får en stark internationell prägel i höst, säger Jan Nilsson, affärsansvarig på Logistik & Transport.  54 000 besökare från..
Aventics öppnar online-shop i Sverige
Enkelt att söka efter och köpa pneumatikkomponenter online.Från och med nu kan pneumatikspecialisten Aventics erbjuda sina kunder i Sverige en innovativ service- och produktportal. www.pneumatics-shop.se ger snabbt och enkelt information om komponenter och individuella lösningar både för teknikavdelningar ochLäs mer
Ny försäljningschef hos Rototilt
Tar med sig värdefull erfarenhet från Pon Equipment och Hifab.   Rototilt i Vindeln rekryterar värdefull erfarenhet från entreprenadbranschen och stärker sin position ytterligare på svenska marknaden. I augusti tillträder Markus Olofsson tillträder som försäljningschef för rototilttillverkaren. -Rototilt är redanLäs mer
Nya diamantslipskivor för CNC-slipning av runda verktyg
Ger bättre kanthållfasthet och kräver mindre skärpning.Vid CNC-slipning av runda verktyg är slipskivans kanthållfasthet och stabilitet avgörande för produktiviteten och kvalitén på de bearbetade detaljerna. Norton Winter lanserar ett nytt sortiment diamantslipskivor, V-Prime, som har ett nyutvecklat bindemedelLäs mer
Utesäljare sökes med placering i Lund
Utesäljare sökes med placering i Lund
Nu söker vi ytterligare en säljare till Swisstec Skandinavien AB, för våra befintliga samt nya kunder. Som försäljare hos Swisstec Skandinavien är målet proaktiv direktförsäljning och support till våra kunder inom verktygstillverkning, formsprutning, pressgjutning och flera andra industrier såsom automobil, livsmedel och..