Nyheter

Isolerad lagerlokal för industri- och logistikbranschen – rätt lokal till rätt pris.

den 13 juni 2018 14:02 Företagsprofil

Climathallen är det senaste tillskottet i PMH-Hallens breda utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområden. PMH Climathall är framtagen till användaren som behöver en enklare isolerad lokal.


Lager och logistikhallar i Ystad, även kända för ”Ystads nya silhuett.

- Vår nya Climathall är en kostnadseffektiv lokallösning för ett utrymme som ska vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Vi arbetar mycket med kundanpassade lösningar och såg att sortimentet kunde kompletteras med ett mellanting mellan den oisolerade hallen och traditionell isoleringsmetod; det vill säga rätt lokal till rätt pris, säger Håkan Persson, Affärsområdeschef och säljare på PMH-hallen.
Climathallen bygger vidare på PMH-Hallen som varit marknadsledande i mer än 40 år. Isoleringen består av en vit (hög ljusreflektion) isolerad innerduk med 100 mm polyeten som ger lång livslängd och god isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer. Isoleringen sker från insidan vilket gör att byggprojektet inte påverkas av dåligt väder. PMH-Hallen går även att isolera i efterhand.

PMH-Hallen finns i flera utföranden anpassade till skiftande behov, alla i underhållsfritt material. Montaget är snabbt och rationellt vilket gör PMH-Hallen till en mycket flexibel och kostnadseffektiv lösning. Hallarna tillverkas i valfri längd och bredd, stor fri golvyta utan hindrande pelare. Konstruktionen kan varieras även vad gäller utrustning, till exempel placering och utformning av portar, dörrar, förbindelsegångar mm. 

På bild Climathallens insida med industriarmaturer.

- Våra hallar går snabbt att sätta upp och snabbt att plocka ner vilket är idealiskt i en föränderlig värld. Detta utan påverkan på kvalitet och livslängd. Dessutom går det även bra att hyra hall av oss, säger Håkan Persson på PMH.
På Elmia Lastbils mässan i Jönköping och Logistik mässan i Göteborg presenterar PMH-Hallen hela sitt breda utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområden.

Företagsfakta
PMH-Hallen ingår i PMH International AB som säljer och hyr ut hallar för lager, industri och produktion. Företaget är familjeägt och grundades 1974 i Ystad, som är företagets huvudsäte. Idag finns ett 30-tal anställda inom företaget som tillgodoser lagerhallar inom hela Sverige samt våra grannländer i Europa. Inom PMH International AB finns också ett affärsområde för Lyft- & Materialhantering som ansvarar för etablerade kvalitetsvarumärken såsom Kito, Stahl, Schmalz, Logitrans, Dalmec, JD Neuhaus m.fl på den svenska marknaden.


PMH International AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

Trucksäkerhet: Roterande förarplats gör trucken till en favorit
När Holmen Paper AB investerar i truckar till pappersbruket i Braviken utanför Norrköping är Hyundai med roterbar förarplats en självklarhet.På pappersbruket finns tre Hyundaitruckar i arbete sedan lång tid och ännu en levereras inom kort. Bland truckförarna är Hyundai en favorit. Den roterbara förarplatsen är en av anledningarna – det är en funktion som..
Familjeföretaget satsar för framtiden
Investerar i en av marknadens nyaste slipmaskiner som nära dubblar kapaciteten och nu siktar man på fler kunder inom svensk stål- och verkstadsindustri.Familjeägda Verktygssliperiet Sliptjänst AB i Norrköping fortsätter att satsa framåt. Sommaren 2018 investerade företaget i en Loroch 850 Solution för slipning av hss-kapklingor, segment-, friktion- och..
Norelem förankrar säkerheten med nya lastbärande öglor och skruvar
Från lätt till tungt, från lätt till besvärligt, norelems utbud av lyftkomponenter ger en säkrare lastbärande hantering på arbetsplatsen.I alla kontors eller industriella miljöer är säker, bekväm lyftning och transport ett krav för medarbetarnas hälsa och säkerhet. Riktlinje 2006/42/EC anger att komponenter och konstruktioner som väger mer än 20 kg..
Nya fiberlasermaskiner från Durma
Durma tillverkar årligen 9000 plåtmaskiner i 11 olika produktområden. I år har man bla lanserat fiberlasermaskiner från 1kW upp till 10 kW även med dubbla skärhuvuden samt DURMA Cloud som håller koll på alla parametrar vart du än befinner dig. Läs mer om nya fiberlaser och rörlaserskärmaskiner från Durma:  FiberlasermaskinLäs mer
Vi är redo för era plastkomponenter!
Vi är redo för era plastkomponenter!
Vi är redo för era plastkomponenter!
Nu byter Miltronic namn till LAPP!
Nu byter Miltronic namn till LAPP!
Nu byter Miltronic namn till LAPP! Vi kommer helt enkelt heta vad vi redan varit i många år. Det är på tiden!
Digi-Pas digitala mätutrustningar finns hos Chuckcenter.
Digi-Pas digitala mätutrustningar finns hos Chuckcenter.
Med Digi-Pas digitala mätutrustningar väger du snabbt och enkelt in din bearbetningsmaskin eller där du behöver mäta nivellering, vinkel och vibrationer. Resultatet ser du i instrumentets färgdisplay, eller direkt i appen i din smartphone. Du kan även koppla upp dig direkt till din dator genom USB eller Bluetooth. Digi-pas finns i ett antal..
När Richardssons Verktygsservice utökar maskinparken är valet enkelt
-Vi tillverkar verktyg av mycket hög kvalité och kan enbart använda oss av marknadens absolut bästa leverantörer, säger vd Niklas Eidersjö. Richardssons Verktygsservice AB i Västervik är Skandinaviens största tillverkare av formverktyg för pressgjutning. Företaget är inne i en period av hög tillväxt och man har under de senaste åren gjort stora..
Flyg- och rymdindustrin ger nya affärsmöjligheter för svenska leverantörer
20.000 nya flygplan beräknas byggas de närmaste 20 åren. Det innebär många nya affärsmöjligheter, men hur blir man leverantör till rymd och flyg?Aerospace Cluster Sweden tänker svara på det under Elmia Subcontractor. Flyg- och rymdbranschen växer både i Sverige och globalt. Det kommer att byggas många nya flygplan världen över och rymdbranschen växer med..
Nermans Märksystem först i Norden med nytt program bläckstråleskrivare
Ny kombination av bläck och patroner som premiärvisas på Scanpack.Nermans Märksystem har fått möjlighet att som enda representant i Norden visa ett nytt komplett produktprogram med bläckstråleskrivare. Tekniken är välkänd men kombinationen av bläck och patroner är företaget först att lansera. Därför kommer vi att låtaLäs..
VBN Components firar 10 år av materialutveckling
VBN Components firar 10 år av materialutveckling
    PRESSMEDDELANDE 15 oktober 2018   VBN Components firar 10 år av materialutveckling   Metalliska material med enastående egenskaper. Detta har drivit Uppsalaföretaget VBN Components sedan starten. Idag ser man tillbaka på hårt arbete och otaliga försök som lett till patenterade legeringar med unik prestanda. Mitt i finanskrisen..
Nyinvigning för verktysföretaget
Dorato Tools satsar för framtiden med nybyggda lokaler och rekrytering.Dorato Tools är en rikstäckande leverantör av verktyg för skärande bearbetning. På produktprogrammet står bland annat ett komplett program av hårdmetallverktyg och hållare för svarvning, fräsning och borrning från ZCC Cutting Tools, ett heltäckande programLäs mer
Senaste sorterna för löstoppsborr ökar livslängden på verktyg
CoroDrill® 870 från Sandvik Coromant får tre nya sorter.Sandvik Coromant, specialisterna på skärverktyg och verktygssystem, lanserar tre nya sorter för den populära borren CoroDrill® 870 med utbytbar spets. GC4344, GC3334 och GC2334 har utvecklats för att ge betydligt bättre verktygslivslängd och mer förutsägbaraLäs mer
Välj FLATCOM för automatisering
En CNC-maskin som enkelt kan anpassas för en mängd automatiseringsbehov.FLATCOM CNC-maskin är uppbyggd i moduler med hög användarkomfort avsedd för en mängd automatiseringsbara utmatningar och användningar. FLATCOM basen är stabilt aluminium-stål-stativ med linjärenheter. Linjäraxlarna har glappfri kulmutterdrift och..
Ny säljare på MaskinFransson
Övertar distriktet södra Sverige.Gustav Lewinson har sedan den 1 oktober har börjat som ny area sales manager för distriktet södra Sverige hos MaskinFransson. Han tar över efter Niclas Mårtensson, som efter 13 års anställning nu har valt nya utmaningar på Yaskawa Nordic. Gustav harLäs mer