Nyheter

Junior säljsupport till industri- & miljötekniska företaget Hansa Engineering

den 19 mars 2019 15:58 Företagsprofil

Motiveras du av att skapa relationer och hitta den bästa lösningen på kunders behov? Är du dessutom i början av din karriär och i framtiden ser dig själv arbeta med teknisk B2B-försäljning? Hansa Engineering ger dig en unik möjlighet där du får lära dig allt om teknisk försäljning från grunden. Du erbjuds generöst med utbildning och stöttning för att du ska kunna få bästa förutsättningarna till att bli expert på att lösa kunders problem, bygga relationer och skapa affärer!

Om tjänsten

Academic Work söker för Hansa Engineerings räkning en junior säljsupport till deras tekniska säljteam i Stockholm, Solna. Hansa Engineering är Nordens specialister på industriella sprayprocesser och miljötekniska lösningar inom gasrening. De samarbetar med ledande leverantörer och företag inom industrisektorn och bidrar även med teknisk kompetens och rådgivning inom området. På kontoret i Solna kommer du dela din vardag med sex kollegor och det finns stor möjlighet att vara delaktig och kunna påverka din roll, individuella utveckling samt komma med idéer och tankar om ditt arbete framåt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hansa Engineerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hansa Engineering.

Ansök här

Arbetsuppgifter

Som junior säljsupport kommer du att tillhöra säljteamet som består av fyra andra Account & Key Account Managers. Du erbjuds en väl genomtänkt introduktion där du får möjligheten att resa till Hansa Engineerings leverantörer i USA och Europa i syfte att få djupare utbildning och kunskap i företagets produktportfölj. Du kommer även gå bredvid dina mer erfarna kollegor och lära dig allt om teknisk försäljning från grunden. Till en början kommer du att arbeta med enklare inkommande förfrågningar och allt eftersom du växer in i rollen kommer du kunna ta mer ansvar i säljprocessen, hantera mer avancerade tekniska förfrågningar samt arbeta med att utveckla djupare kundrelationer. Målsättningen är att du på sikt ska kunna leda projekt som Account Manager och även ha KAM-ansvar med budget om det är den vägen du önskar utvecklas inom.

Du kommer till exempel att:
  
Ta hand om inkommande förfrågningar från befintliga och nya kunder
  
Samordna och leda projekt i nära samarbete med kunder och leverantörer för att hitta den bästa lösningen för kunden
  
Vara ute på möten samt bygga och utveckla relationer med kunder
  
Arbeta med tillhörande administration och uppföljning av försäljning
  
Till viss del identifiera potentiella kunder och följa upp leads

Såhär beskriver Sol hur det är att jobba på Hansa Engineering: ”Jag har jobbat på Hansa i ett och ett halvt år och trivs jättebra! Jag började som junior säljsupport och mina kollegor lärde mig allt om teknisk försäljning för att kunna ta mig vidare till min nuvarande roll som Account Manager, med ansvar för ett eget produktområde. På kontoret är stämningen alltid på topp och oavsett hur mycket man har att göra så är det alltid en positiv atmosfär med mycket skratt. Fördelen med ett mindre företag är att jag har direktkontakt med alla kollegor. Vi alla har ett nära samarbete och det gör att man aldrig känner sig ensam - en känsla som man kanske inte alltid får i ett större bolag.”

Vi söker dig som

 • Har en avklarad gymnasial utbildning
  Har erfarenhet av service- eller säljrelaterat arbete
  Ser dig själv som en problemlösare, har ett tekniskt intresse samt ett stort intresse för att utvecklas inom försäljning
  Har B-körkort
  Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift

Det är meriterande om du:
   
Har läst teknisk inriktning på gymnasiet, läst tekniskt basår och/eller har utbildning inom försäljning

För att trivas i rollen är du nyfiken på ny kunskap, framåt samt motiveras av att arbeta mot mål. Du agerar lyhört och serviceinriktat i din kommunikation och har en förmåga att snabbt sätta dig in i kunders problem och hitta den mest effektiva lösningen. Du är strukturerad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och kan överväga den bästa och mest effektiva lösningen för kund. För att lyckas i rollen ser vi att du har en förmåga till självinsikt och använder feedback för att utveckla dig själv som person.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. Motivera därför väl i ditt personliga brev varför du sökt tjänsten och varför du vill arbeta i denna roll.

Välkommen till vårt team!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  Omfattning: Heltid
  Placering: Stockholm, Solna

 • Kontaktuppgifter: Malin Snårbacka, Recruitment Coordinator, malin.snarbacka@academicwork.se och Elin Yeap, Recruitment Consultant, elin.yeap@academicwork.se.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hansa Engineerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Hansa Engineering är Nordens specialister på industriella sprayprocesser och miljötekniska lösningar inom gasrening. De samarbetar med ledande leverantörer och företag inom industrisektorn och bidrar även med teknisk kompetens och rådgivning inom området. Företaget är verksamma i Norden och har kontor i Solna och i Finland, och består sammanlagt av åtta medarbetare. Stämningen är familjär med kollegor som bjuder på sig själva och har kul tillsammans, bland annat på den årliga resan som förra året gick till Italien. Hansa är ett entreprenörsdrivet företag med miljön i fokus, något som bidragit till att de fått den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare i Solna 2017. En fin utmärkelse i Sveriges mest företagstäta kommun och något som de är mycket stolta över.


Hansa Engineering AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Jobb

CNC-operatörer till AB Carlsson & Möller
CNC-operatörer till AB Carlsson & Möller
Arbetsbeskrivning! Du kommer att köra/ställa våra CNC-styrda maskiner (fräs eller svarv) för tillverkning av ritningsbundna plastdetaljer. Ritningsunderlag är både traditionella och i ökande omfattning digitala. Företaget arbetar 2-skift och kontinuerligt nattskift. AB Carlsson & Möller arbetar sedan några år..
CNC-operatörer till AB Carlsson & Möller
Du kommer att köra/ställa våra CNC-styrda maskiner (fräs eller svarv) för tillverkning av ritningsbundna plastdetaljer.Arbetsbeskrivning! Du kommer att köra/ställa våra CNC-styrda maskiner (fräs eller svarv) för tillverkning av ritningsbundna plastdetaljer.Ritningsunderlag är både traditionella och i ökande omfattning digitala.Företaget arbetar..
Servicetekniker Maskin till Ursviken Technology
Servicetekniker Maskin till Ursviken Technology
Ursviken Technology AB utvecklar, marknadsför och tillverkar högteknologiska CNC-styrda maskiner för plåtbearbetning. Företaget ägs av finländska Ursviken Group Oy. Omsättningen uppgår till ca 175 mkr varav ca 80% utgör av export och 25% består av eftermarknad. Företaget är beläget i Ursviken utanför Skellefteå...
Maskinsäljare / Account Manager till Ursviken Technology
Maskinsäljare / Account Manager till Ursviken Technology
Ursviken Technology AB utvecklar, marknadsför och tillverkar högteknologiska CNC-styrda maskiner för plåtbearbetning. Företaget ägs av finländska Ursviken Group Oy. Omsättningen uppgår till ca 175 mkr varav ca 80% utgör av export och 25% består av eftermarknad. Företaget är beläget i Ursviken utanför Skellefteå...
Junior säljsupport till industri- & miljötekniska företaget Hansa Engineering
Motiveras du av att skapa relationer och hitta den bästa lösningen på kunders behov?Är du dessutom i början av din karriär och i framtiden ser dig själv arbeta med teknisk B2B-försäljning? Hansa Engineering ger dig en unik möjlighet där du får lära dig allt om teknisk försäljning från grunden. Du erbjuds generöst med..
ISCAR SVERIGE AB söker Teknikchef
ISCAR SVERIGE AB söker Teknikchef
ISCAR SVERIGE AB söker nya medarbetare.  Är du den vi söker? För oss på Iscar Sverige är det viktigt att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet och det gör vi med våra produkter och tjänster! Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig! TEKNIKCHEF Den svenska marknaden är..
ISCAR SVERIGE AB söker Systemtekniker med kundkontakt
ISCAR SVERIGE AB söker Systemtekniker med kundkontakt
ISCAR SVERIGE AB söker nya medarbetare.  Är du den vi söker? För oss på Iscar Sverige är det viktigt att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet och det gör vi med våra produkter och tjänster! Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig! SYSTEMTEKNIKER MED KUNDKONTAKT Är du en..
ISCAR SVERIGE AB söker Säljcoach Södra Sverige
ISCAR SVERIGE AB söker Säljcoach Södra Sverige
ISCAR SVERIGE AB söker nya medarbetare.  Är du den vi söker? För oss på Iscar Sverige är det viktigt att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet och det gör vi med våra produkter och tjänster! Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig! SÄLJCOACH SÖDRA SVERIGE Vi..
PNP Teknik AB söker Teknisk säljare/Säljande tekniker
PNP Teknik AB söker Teknisk säljare/Säljande tekniker
PNP Teknik AB behöver efter en kraftig ökning av orderingången förstärka organisationen med ytterligare en säljare/tekniker. Upprättad : 12 november 2018 Ansökningsfrist : 28 februari 2019 Anställningsförhållanden : Fast Antal timmar : Fulltid Anställning : Fast ANSÖK HÄR Om..
AB Carlsson & Möller söker en Teknisk säljare
AB Carlsson & Möller söker en Teknisk säljare
Vi söker en Kvalificerad Teknisk Säljare. (utesäljare, konstruktionsplaster) Om dig: Vi söker dig som brinner för att utveckla affärer med nya och befintliga kunder inom konstruktionsplaster på såväl bearbetade detaljer som halvfabrikat/grossist. Du kommer att ingå i ett team med stort kundfokus. Du besöker främst..
CNC-operatör till AQ Components i Mjällom
CNC-operatör till AQ Components i Mjällom
AQ Components är ett expansivt företag i hjärtat av Höga Kusten med 45 anställda. Vi är en systemleverantör med inriktning mot svetsning både robot och manuell, laserskärning och skärande bearbetning. AQ Components ingår i AQ-koncernen som är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande..
Strategisk Inköpare till AQ Plast i Anderstorp
Strategisk Inköpare till AQ Plast i Anderstorp
Vi på AQ Plast AB söker en driftig Strategisk Inköpare som gillar ett högt tempo och att arbeta i ett företag där beslutsvägarna är korta och frihet under ansvar råder.  Arbetsuppgifter AQ Plast genomför en satsning på inköp, där du blir en viktig spelare i vår framtida lag. Därför finns det stora..
Rydverken AB söker CNC-operatörer
Rydverken AB söker CNC-operatörer
Besitter du bred erfarenhet av CNC-styrda maskiner? Är du flexibel, lösningsorienterad och noggrann i ditt arbete? Då kan du vara den vi söker. Om företaget: Rydverken grundades som namnet säger i Ryd. En naturskön ort i Småland. Våra lokaler och vår maskinpark har kontinuerligt utökats och moderniserats. Rydverken är idag ett..
Proplate Oxelösund AB söker Erfaren CNC-tekniker
Proplate Oxelösund AB söker Erfaren CNC-tekniker
Beskrivning av jobbet: Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom skärande bearbetning. Vi förutsätter att du har Edgecam-utbildning, erfarenhet av Siemens och Fanuc styrsystem, kunskaper inom iso-programmering samt i användning av mätprob och mätarm. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska i både tal och..