Nyheter

Saab får order värd en halv miljard
Saab AB
PNP Teknik AB söker Teknisk säljare/Säljande tekniker
PNP Teknik AB
Ahlsell Maskin får ny ägare
Ahlsell Maskin AB
Sandvik får order från Hindustan Zinc
Sandvik AB
Legendarisk komponenttillverkare får ny ägare
Öhlins Racing AB
Trainee inom teknisk försäljning hos Hansa Engineering AB
Hansa Engineering AB
Volvo Lastvagnars första kommersiella transportlösning med självkörande fordon
Volvo Lastvagnar AB
Elmia Subcontractor: Industri i förändring med riktning framåt
Elmia Subcontractor
Ny topptrio i ingenjörernas förbundsstyrelse
Sveriges Ingenjörer
Arena för avancerade material först ut i Linköpings nya företags- och innovationsmiljö
Svensk Verkstad
Emmaboda åter segrare i Ungdoms-SM i CNC-teknik
Svensk Verkstad
Ingen förnuftig verkstad vill tacka nej till företag som Volvo
F.T. Produktion AB
Teknikföretagen spår lägre produktionsökning i industrin nästa år
Teknikföretagen
Ford först i världen med mirakelmaterialet grafen i sina bilar
Ford Motor Company AB
Underleverantören investerar miljonbelopp för metallanalys
Gnosjö Automatsvarvning AB
SKF konsoliderar tillverkning i Kina; investerar i ny fabrik
SKF Sverige AB
Siemens skriver långtidskontrakt på gasturbiner till Panama
Siemens Industrial Turbomachinery AB
Industriautomation finns hos PV Systems
PV Systems AB
Specialanpassade verktyg hittar ni hos PV systems.
PV Systems AB
PV systems har specialbyggda fixturer med hög kvalité.
PV Systems AB

Nyheter

Rätt produkter för precision i flödesmätning och reglering

den 13 september 2018 11:31 Företagsprofil

Få kontroll på er process med noggrann mätning och reglering av er vätske- eller gasförbrukning med vårt flödesmätande sortiment från Brooks Instrument.

Vi på OEM Automatic hjälper dig att optimera din applikation med lämplig flödesmätare eller flödesregulator för en mer effektiv mätning och/eller reglering, vilket leder till en kostnadsbesparing. Det kan vara äldre utrustning som behöver en modernisering

Läs mer

OEM Automatic AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

Specialanpassade verktyg hittar ni hos PV systems.
Specialanpassade verktyg hittar ni hos PV systems.
Lego & verktyg Specialanpassade verktyg PV Systems är en totalleverantör till sina kunder, vi hjälper er inte bara med stora automationsprojekt utan vi är också framkant när det gäller att ta fram specialanpassade legodetaljer (kompetens lego och verktyg) oavsett om ni har färdigritade komponenter eller vill ha hjälp med både..
PV systems har specialbyggda fixturer med hög kvalité.
PV systems har specialbyggda fixturer med hög kvalité.
Fixturer Specialbyggda fixturer med hög kvalité. Vi tillverkar fixturer eller jiggar som är helt anpassade efter era krav och behov. Ingen fixtur som vi gör är den andra lik. Vi har kunskap att konstruera och tillverka mätfixturer, bearbetningsfixturer, svetsfixturer, robotsvetsfixturer med mera. En bearbetningsfixtur är en uppspänningsanordning som..
Industriautomation finns hos PV Systems
Industriautomation finns hos PV Systems
Industriautomation Upptäck en värld full av idéer PV Systems bygger specialanpassade automationslösningar för en effektivare produktion. I flera av våra lösningar använder vi oss av robotar/robotceller. Vi använder oss av robotar från bla KUKA som svetsar, plockar, monterar, m.m. Vi har hjälpt såväl stora industrier som..
Underleverantören investerar miljonbelopp för metallanalys
Det gör dem först i Sverige i sin branschGnosjö Automatsvarvning först i branschen med labb för metallanalys  Gnosjö Automatsvarvning investerar miljonbelopp i ett labb för materialanalyser. Det gör dem först i Sverige i sin bransch att satsa på materiallära i så stor utsträckning.  – Vi harLäs mer
Emmaboda åter segrare i Ungdoms-SM i CNC-teknik
Det var ett Battle between Giants när Ungdoms-SM i CNC avgjordes under Elmia Subcontractor. Ingegerd Green, vd på Skärteknikcentrum, konstaterade att Vilhelm Mobergsgymnasiet i Emmaboda och SKF Tekniska gymnasium i Göteborg sedan ett par år alternerar som segrare i Ungdoms-SM i CNC-teknik, när finalisterna klev upp på podiet i samband med ElmiaLäs mer
Ahlsell Maskin får ny ägare
Får samma ägare som Bromi Gruppen. Ahlsell Sverige AB har tecknat avtal om att avyttra dotterbolaget Ahlsell Maskin AB. Bolaget, som tillkom i förvärvet av Tibnor Industrivaruhus 2001, är en distributör av verktygsmaskiner, tyngre produktionsutrustning och maskinservice till verkstadsindustrinLäs mer
Elmia Subcontractor: Industri i förändring med riktning framåt
Som Sveriges största industrievent har Elmia Subcontractor återigen stått värd för nyskapande idéer, banbrytande kontakter och en framtidsoffensiv debatt. Elmia Subcontractor är underleverantörernas skyltfönster och ett betydande forum för hela tillverkningsindustrins viktiga frågor. På scenen Subcontractor Direct har en lång rad aktuella ämnen..
Nytt vibrationsdämpningsystem för centerless-slipmaskiner
Danobat lanserar ett helt nytt vibrationsdämpningssystem för sina centerless-slipmaskiner. Mjukvaran och systemet baserar sig på liknande teknik som utvecklades och används i deras fräsmaskiner från systerbolaget Soraluce och som stör ut vibrationerna under bearbetningen genom att skapa motverkande vibrationsvågor. Systemet visades på en Estarta-650Läs mer
OEM Automatic skräddarsyr ditt vakuumgripdon
Vakuumgripdon MVG bygger på en modullösning där storlek och gripzoner konfigureras efter applikation och behov. Gripdonet kan byggas i storlekar från 150x150 mm upp till 1200x1000 mm, där emellan går det att anpassa storleken valfritt. Begränsningen är att formen måste vara antingen kvadratisk eller rektangulär. FLERA SUGZONER MINIMERAR LÄCKAGEGenom att..
Svenskt system ska revolutionera påbyggnadsindustrin
Det som tidigare har tagit mellan en och två veckor för en programmerare tar nu 10 minuter för en lekman. LO:CO, systemet som gör varje lastbilspåbyggare till en programmerare, lanserades vid lastbilsmässan på Elmia i augusti. Med endast en smartphone kan påbyggaren programmera allt ifrån lastbilens roterande varningsljus till avancerade..
Linde Roadster utsedd till vinnare
Linde Material Handlings banbrytande motviktstruck Roadster vinner prestigefyllda designtävlingen German Design Award.Det unika Roadsterkonceptet har gjort succé sedan Linde Material Handling lanserade det 2016 och nu har framgångarna även nått designvärlden. Konceptet innebär att trucken helt saknar A-stolpar vilket möjliggörs av konstruktionen med..
30-årsjubileum med Salvagnini
Öppet hus i Värnamo den 21 november.I samband med Salvagnini Scandinavia AB:s 30-års jubileum, håller företaget öppet hus onsdagen den 21 november mellan 09:00 – 16:00. Ricky Hansson, ”Head of Process Manufacturing” kommer att bl.a. hålla föredrag om ”FRAMTIDA TILLVERKNING” Föredragstider 10:30Läs mer
5-skärig pinnfräs med invändiga kylkanaler
Mitsubishi Materials toppsortiment av VQ-pinnfräsar har utökats med en 5-skärig högpresterande pinnfräs för bearbetning av titanlegeringar. Det senaste tillskottet har speciellt utformats för valsfräsning med långa skärdjup och spårfräsning upp till 2 xD. Dess speciella lämplighet för dessa applikationer kommer av den optimerade 5-skäriga variabla..
Vad krävs av en underleverantör för att vara med i matchen?
I bilföretaget Cevts nya fabrik, som kommer anställa 3500 personer, krävs det senaste inom teknologi. Då blir det viktigt att även leverantörerna hänger med i den tekniska utvecklingen, menar Cevts vd Mats Fägerhag. På Elmia Subcontractors stora scen berättade bilföretaget Cevts vd Mats Fägerhag om Cevt och de utmaningar som de har i framtiden. Mats menar att det är..
Automationsdagen 2018 med digitalisering i fokus
Onsdag 21 november är det dags för femte upplagan av Automationsdagen i Trollhättan, i år med temat ”industrins digitalisering”.   Här möts teknikföretag, akademi och industri för att få inspiration och kunskap kring robotteknik och smarta produktionsflöden. Automationsdagen äger rum i Produktionstekniskt centrum, Innovatum. Hit kom förra..