Nyheter

Utesäljare sökes med placering i Lund

den 11 juni 2018 13:59 Företagsprofil

Nu söker vi ytterligare en säljare till Swisstec Skandinavien AB, för våra befintliga samt nya kunder.

Som försäljare hos Swisstec Skandinavien är målet proaktiv direktförsäljning och support till våra kunder inom verktygstillverkning, formsprutning, pressgjutning och flera andra industrier såsom automobil, livsmedel och läkemedelsbransch inom Sverige, Danmark, Norge och Finland.  En del av säljaktiviteterna är även via våra leverantörer som vi representerar i Schweiz och Tyskland  

Följande uppgifter ingår i tjänsten:

·     Ta ansvar för hela säljprocessen med både korta och långa kundprojekt.

·     Säljområde Sverige, Danmark, Norge och Finland.

·     Marknadsaktiviteter såsom mässor, öppna hus och seminarier.

·     Utveckla affärsmöjligheter inom nya kundsegment.

·     Ett stort antal resdagar med övernattning.

·     Hantera samt vara ansvarig för rapportering, säljstödsprogram och vissa administrativa uppgifter.

Din bakgrund och kvalifikationer:

·     Tekniskt gymnasium, ytterligare studier meriteras.

·     Minst 3 års erfarenhet. Bakgrund inom industriell mätteknik, produktion inom verktygsindustrin, formsprutnings- eller pressgjutningsindustrin eller ytbehandling meriteras

·     God teknisk förståelse och med en bakgrund inom teknisk direktförsäljning.

·     Analytisk och resultatorienterad.

·     B körkort

·     Goda kunskaper i engelska krav. Andra språk som meriteras men inget krav, är franska, tyska eller italienska.

 ·     Goda kunskaper inom IT och CAD/CAM

Personliga egenskaper:

För att bli framgångsrik måste du kunna hantera ett antal olika projekt med kunder och interna kontakter och ha förmågan att avsluta order och projekt inom realistisk tid. Kandidaten måste vara kreativ och positiv till att hitta lösningar och tycka om utmaningen med kunden i fokus.

Eftersom du kommer att besöka kunder och andra marknadsaktiviteter cirka 4 dagar per vecka är det av stor vikt att du är flexibel med en god förmåga att planera ditt arbete. Men du ska även kunna arbeta i team då vi planerar insatserna tillsammans.

Typ av tjänst: Heltid med 6 månaders prövningstid

Anställning:  efter sommaren, enl. ök

Placeringsorten är vårt huvudkontor i Veberöd utanför Lund

Swisstec Skandinavien AB står för omsorg, innovation och service. Vi vill erbjuda innovativa lösningar till våra kunder.  Att arbeta hos oss betyder teamkänsla, möjlighet att påverka och utveckla dig själv.

Din ansökan

Vi vill att din ansökan innehåller ett CV samt ett personligt brev på engelska. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Catarina Nkembo på Swisstec Skandinavien AB catarina@swisstec.se

Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.

Anställningsprocessen startar omgående sänd därför in ansökan snarast.

www.swisstec.se/info@swisstec.se

Swisstec Skandinavien AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

De tilldelas OPTIWARE Productivity Award 2018
OBOS tilldelas priset för ett framgångsrikt förbättringsarbete, som baserat på uppföljning, visualisering och analys, på mycket kort tid lett till betydande förbättringar.OBOS tilldelas priset för ett framgångsrikt förbättringsarbete, som baserat på uppföljning, visualisering och analys, på mycket kort tid lett till betydande förbättringar.Priset..
Keramiska pinnfräsar klarar värmen vid HRSA-bearbetning
Sandvik Coromant erbjuder högre produktivitet vid fräsning i nickelbaserade legeringar.Sandvik Coromant lanserar två serier keramiska pinnfräsar för optimerade prestanda i nickelbaserade legeringar. De senaste lödda keramiska CoroMill® 316- och keramiska CoroMill Plura-pinnfräsarna möjliggör en mer produktiv metod för grovbearbetning avLäs mer
Vem tar bästa beslutet – människan eller maskinen?
En verkligt het fråga just nu är om man kan automatisera helt och hållet – alltså låta tekniken fatta besluten.  Det säger Pär Bergstedt på logistikföreningen Plan, som arrangerar ett högintressant konferensspår på Logistik & Transport, 5-7 november. Plan, som sedan 2017 samarbetar med Svenska Mässan, är en nätverksorganisation för..
3D-printad jaktkniv
3D-printad jaktkniv
3D Metprint har designat en jaktkniv som genom 3D printing-tekniken har kunnat ges en  unik utformning. Inuti skaftet framträder ett jaktmotiv som består av en räv som iakttar sitt byte, en hare. Hela kniven inkl bladet är printat i ett stycke därefter värmebehandlad och polerad. Kniven finns i en väldigt begränsad upplaga och kan vara en fin..
OPTIWARE levererar system för digitalisering och produktionsoptimering till Moelven
OPTIWARE levererar system för digitalisering och produktionsoptimering till Moelven
Moelven Industrier ASA, en av Europas största aktörer inom sågverksindustrin med 46 anläggningar i Sverige och Norge, gör nu en stor satsning på sin underhållsprocess. Som ett led i ett övergripande digitaliseringsprojekt, har Moelven ingått ett avtal med OPTIWARE om installationen av API PRO EAM, som det gemensamma underhållssystemet..
Fräsverktyget 4-in-1 effektiviserar produktionen
Just nu specialerbjudande hos Solectro under perioden 2018-10-22 - 2018-10-26.DATRONs patenterade 4-in-1 fräsverktyg ger kortare bearbetningstider, sänkta verktygskostnader, mindre spindelslitage och utmärkt ytfinish.  Fräsverktyget 4-in-1 har både polerad spånkanal och polerat skär och finns i över 30..
Trucksäkerhet: Roterande förarplats gör trucken till en favorit
När Holmen Paper AB investerar i truckar till pappersbruket i Braviken utanför Norrköping är Hyundai med roterbar förarplats en självklarhet.På pappersbruket finns tre Hyundaitruckar i arbete sedan lång tid och ännu en levereras inom kort. Bland truckförarna är Hyundai en favorit. Den roterbara förarplatsen är en av anledningarna – det är en funktion som..
Familjeföretaget satsar för framtiden
Investerar i en av marknadens nyaste slipmaskiner som nära dubblar kapaciteten och nu siktar man på fler kunder inom svensk stål- och verkstadsindustri.Familjeägda Verktygssliperiet Sliptjänst AB i Norrköping fortsätter att satsa framåt. Sommaren 2018 investerade företaget i en Loroch 850 Solution för slipning av hss-kapklingor, segment-, friktion- och..
Norelem förankrar säkerheten med nya lastbärande öglor och skruvar
Från lätt till tungt, från lätt till besvärligt, norelems utbud av lyftkomponenter ger en säkrare lastbärande hantering på arbetsplatsen.I alla kontors eller industriella miljöer är säker, bekväm lyftning och transport ett krav för medarbetarnas hälsa och säkerhet. Riktlinje 2006/42/EC anger att komponenter och konstruktioner som väger mer än 20 kg..
Nya fiberlasermaskiner från Durma
Durma tillverkar årligen 9000 plåtmaskiner i 11 olika produktområden. I år har man bla lanserat fiberlasermaskiner från 1kW upp till 10 kW även med dubbla skärhuvuden samt DURMA Cloud som håller koll på alla parametrar vart du än befinner dig. Läs mer om nya fiberlaser och rörlaserskärmaskiner från Durma:  FiberlasermaskinLäs mer
Vi är redo för era plastkomponenter!
Vi är redo för era plastkomponenter!
Vi är redo för era plastkomponenter!
Nu byter Miltronic namn till LAPP!
Nu byter Miltronic namn till LAPP!
Nu byter Miltronic namn till LAPP! Vi kommer helt enkelt heta vad vi redan varit i många år. Det är på tiden!
Digi-Pas digitala mätutrustningar finns hos Chuckcenter.
Digi-Pas digitala mätutrustningar finns hos Chuckcenter.
Med Digi-Pas digitala mätutrustningar väger du snabbt och enkelt in din bearbetningsmaskin eller där du behöver mäta nivellering, vinkel och vibrationer. Resultatet ser du i instrumentets färgdisplay, eller direkt i appen i din smartphone. Du kan även koppla upp dig direkt till din dator genom USB eller Bluetooth. Digi-pas finns i ett antal..
När Richardssons Verktygsservice utökar maskinparken är valet enkelt
-Vi tillverkar verktyg av mycket hög kvalité och kan enbart använda oss av marknadens absolut bästa leverantörer, säger vd Niklas Eidersjö. Richardssons Verktygsservice AB i Västervik är Skandinaviens största tillverkare av formverktyg för pressgjutning. Företaget är inne i en period av hög tillväxt och man har under de senaste åren gjort stora..
Flyg- och rymdindustrin ger nya affärsmöjligheter för svenska leverantörer
20.000 nya flygplan beräknas byggas de närmaste 20 åren. Det innebär många nya affärsmöjligheter, men hur blir man leverantör till rymd och flyg?Aerospace Cluster Sweden tänker svara på det under Elmia Subcontractor. Flyg- och rymdbranschen växer både i Sverige och globalt. Det kommer att byggas många nya flygplan världen över och rymdbranschen växer med..