Nyheter

Utesäljare sökes med placering i Lund

den 11 juni 2018 13:59 Företagsprofil

Nu söker vi ytterligare en säljare till Swisstec Skandinavien AB, för våra befintliga samt nya kunder.

Som försäljare hos Swisstec Skandinavien är målet proaktiv direktförsäljning och support till våra kunder inom verktygstillverkning, formsprutning, pressgjutning och flera andra industrier såsom automobil, livsmedel och läkemedelsbransch inom Sverige, Danmark, Norge och Finland.  En del av säljaktiviteterna är även via våra leverantörer som vi representerar i Schweiz och Tyskland  

Följande uppgifter ingår i tjänsten:

·     Ta ansvar för hela säljprocessen med både korta och långa kundprojekt.

·     Säljområde Sverige, Danmark, Norge och Finland.

·     Marknadsaktiviteter såsom mässor, öppna hus och seminarier.

·     Utveckla affärsmöjligheter inom nya kundsegment.

·     Ett stort antal resdagar med övernattning.

·     Hantera samt vara ansvarig för rapportering, säljstödsprogram och vissa administrativa uppgifter.

Din bakgrund och kvalifikationer:

·     Tekniskt gymnasium, ytterligare studier meriteras.

·     Minst 3 års erfarenhet. Bakgrund inom industriell mätteknik, produktion inom verktygsindustrin, formsprutnings- eller pressgjutningsindustrin eller ytbehandling meriteras

·     God teknisk förståelse och med en bakgrund inom teknisk direktförsäljning.

·     Analytisk och resultatorienterad.

·     B körkort

·     Goda kunskaper i engelska krav. Andra språk som meriteras men inget krav, är franska, tyska eller italienska.

 ·     Goda kunskaper inom IT och CAD/CAM

Personliga egenskaper:

För att bli framgångsrik måste du kunna hantera ett antal olika projekt med kunder och interna kontakter och ha förmågan att avsluta order och projekt inom realistisk tid. Kandidaten måste vara kreativ och positiv till att hitta lösningar och tycka om utmaningen med kunden i fokus.

Eftersom du kommer att besöka kunder och andra marknadsaktiviteter cirka 4 dagar per vecka är det av stor vikt att du är flexibel med en god förmåga att planera ditt arbete. Men du ska även kunna arbeta i team då vi planerar insatserna tillsammans.

Typ av tjänst: Heltid med 6 månaders prövningstid

Anställning:  efter sommaren, enl. ök

Placeringsorten är vårt huvudkontor i Veberöd utanför Lund

Swisstec Skandinavien AB står för omsorg, innovation och service. Vi vill erbjuda innovativa lösningar till våra kunder.  Att arbeta hos oss betyder teamkänsla, möjlighet att påverka och utveckla dig själv.

Din ansökan

Vi vill att din ansökan innehåller ett CV samt ett personligt brev på engelska. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Catarina Nkembo på Swisstec Skandinavien AB catarina@swisstec.se

Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.

Anställningsprocessen startar omgående sänd därför in ansökan snarast.

www.swisstec.se/info@swisstec.se

Swisstec Skandinavien AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

De är Keynote Speakers vid High Tech Steel Conference 2018
Triple Steelix är glada att meddela att Minoo Akhtarzand, Landshövding i Västmanland inviger High Tech Steel Conference, HTSC. Den internationella konferensen arrangeras för tredje året i rad, torsdagen den 6 september 2018 kl. 13:10. Under konferensen kommer ett flertal keynote speakers att tala: Greta D’Angelo, AM specialist från AMEXCI AB talar om de senaste nyheterna..
Nästa generation av Grundfos CR-pumpar
Den nya generationen av världens mest omfattande pumpfamilj kommer att flytta fram gränsen rejält för vad som är möjligt att göra med inline flerstegspumpar. Den efterlängtade lanseringen av nästa generations CR-pumpar kommer innebära ökad effektivitet och tryck samtidigt som det maximala flödet ökar till 320 m3/h, i princip en dubblering av tidigare..
Stegmotorstyrning från Solectro
Den lilla stegmotorstyrningen SMCI33 är till stor hjälp vid maskinoptimering i och med enkel, snabb och flexibel programmering. Nanotecs SMCI33-controller är lätt att programmera med den tillhörande programmeringsmjukvaran. Man kan snabbt och enkelt, även utan programmeringskännedom, programmera komplexa körprofiler (parametrar som strömvärde och..
Beställarkompetens – tur eller struktur?
I augusti lanserar Automation Region guiden som visar vägen genom den ibland snåriga processen till en lyckad automationsinvestering.   Funderar du på frågor som: Vilka förbättringar kan automation tillföra i vår verksamhet? Hur börjar vi? Vilka krav ska vi ställa? Hur upphandlar vi för att nå dit vi vill? Misströsta inte,..
Få bättre kontroll över produktionen med ny tjänst för fjärrövervakning
Få bättre kontroll över produktionen med ny tjänst för fjärrövervakning
En vision att förenkla och effektivisera produktionen i industribranschen genererade en IoT-lösning som möjliggör fjärrövervakning av 3nines oljedimavskiljare. IoT-lösningen som utvecklats är en integrerad webbtjänst som ger kunder information om 3nines oljedimavskiljare i realtid. I oljedimavskiljaren finns en monitorbox som kontinuerligt samlar..
igus visar upp sina nya produkter direkt hos kunden
igus presenterar sina nyheter under 2018 års Hannover-mässa med en moduluppbyggd, uppfällbar mässmonter.Idén bakom igus resande turné är att erbjuda kunderna en möjlighet att se och röra vid deras nyskapande och innovativa produkter. Genom sin mobila utställning erbjuder ”motion plastics”-specialisten sina kunder möjligheten att lära känna de..
Nyanställd vid Bilfinger Engineering
Kommer närmast från Dekra Industrial. Daniel Künhemuth bor tillsammans med sin fru och deras 1.5-åriga son i Helgered på Göteborgs utkant mot Björlanda. Daniel är civilingenjör inom miljöteknik (med inriktning mot processteknik och kemi) och flyttade till Göteborg från Tyskland för 11 årLäs mer
Arkitektkopia fortsätter satsningen på 3D-print
Arkitektkopia har arbetat med 3D-print i flera år och i november startade företaget ett 3D-center i Bromma utanför Stockholm. Affärerna har rullat på och nu utökar företaget maskinparken och kapaciteten.Arkitektkopia har arbetat med 3D-print i flera år och har byggt upp en gedigen kompetens på företaget, något som varit avgörande för framgången. Så..
Trådlös produktionsmätning
Ett modernt IT-stöd för smart, flexibel och resurseffektiv produktion enligt Industri 4.0. OnTop Smart Manufacturing AB lanserar ett modernt IT-stöd enligt Industri 4.0. OnTop trådlösa produktionsmätning kan sättas upp på några minuter utan lokala IT-installationer för att koppla maskiner, celler, robotar och materialflöden till OnTop..
Proton plockar ny vd från Elmia
Han tillträder sin tjänst som vd på Proton Technology i oktober.Stefan Gustafsson Ledell är rekryterad som ny vd för Proton Technology i Bankeryd och efterträder därmed Hans Ågren, ekonomichef Proton Group, som verkat som interim vd sedan 2017. Stefan kommer närmast från en position som affärsområdeschef på ElmiaLäs mer
Två dagar om smarta material
Forskare inom regeringens strategiska forskningssatsning på Avancerade funktionella material, AFM, vid Linköpings universitet, bjuder in till en internationell konferens där de allra senaste rönen inom materialforskningen presenteras.De senaste genombrotten inom materialforskningen presenteras under en internationell tvådagarskonferens, AFM2018, på Vildmarkshotellet, Kolmården,..
Nu även i Halmstad!
Nu även i Halmstad!
Efter en uppgradering av vår beläggningsutrustning i Halmstad har vi nu möjlighet att även från detta center serva er med BALINIT® LATUMA och BALINIT® PERTURA. Vi har investerat i två nya PVD-skikt för skärande verktyg i Halmstad, installationen av dem är genomförd och kvalitetssäkrad. Detta är i led med vår..
Nytt ljus för lastbilar
Förstklassig fordonsbelysning utvecklad för den arbetande människaFörstklassig fordonsbelysning utvecklad för den arbetande människan. Det är budskapet som Strands Lighting Division vill förmedla genom att låta professionella ambassadörer representera varumärket – kända lastbilsprofiler med höga krav på funktion,..
FAMOS - En klotkamera i världsklass
Kan användas på alla typer av fordon, från gaffeltruckar till containerfartyg...FAMOS är en nyutvecklad efterträdare till kamerorna AMOS och CMOS. Den robusta kameran kan användas på alla typer av fordon, från gaffeltruckar till containerfartyg. Orlaco har gjort förändringar både i yttre och inre design. Orlaco har med den nya inreLäs mer
Nytt applikationsinnehåll snabbar upp och framtidssäkrar maskindesigner
Rockwell Automations kodbibliotek och enhetsobjekt spar tid vid maskindesign och enhetsbyten. Rockwell Automation fortsätter att släppa nytt applikationsinnehåll som hjälper OEM-företag och processkidtillverkare att ta fram moderna maskindesigner snabbare och billigare. Det senaste innehållet omfattar enhetsobjekt och två kodbibliotek för maskinbyggnad,Läs..