Alfa Laval Tumba AB

Beskrivning

Alfa Laval är en ledande global leverantör av specialprodukter och processtekniska lösningar baserade på nyckelteknologierna värmeöverföring, separering och flödeshantering.

Företagets utrustning, system och tjänster bidrar till att förbättra prestanda i kundernas processer. De används för att värma, kyla, separera och transportera produkter i industrier som framställer livsmedel och drycker, kemikalier, läkemedel, stärkelse, socker och etanol. Alfa Lavals lösningar används också i kraftverk, ombord på fartyg, i verkstadsindustrin, i gruvindustrin, för hantering av slam och avloppsvatten, för komfortklimat samt i kylsystem.

Alfa Lavals världsomspännande organisation arbetar nära kunderna i nästan 100 länder och hjälper dem att ligga i frontlinjen.
Alfa Laval, som är noterat på Nordiska Börsen, Nordic Large Cap, hade 2006 en omsättning på cirka 20 miljarder SEK. Företaget har omkring 11 000 anställda.

Adress
Alfa Laval Tumba AB
Hans Stahles väg 7
147 80  Tumba
Stockholm
Sweden
Telefon
08-530 656 00
Fax
08-530 656 60
Hemsida
www.alfalaval.se
Kontaktperson
N/A
Telefon
Anställda
10,001 +
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Alfa Laval tar 95 miljoner-order i Kina
Kina återhämtar sig efter pandemin och det gläder mig att kunna meddela att vi tagit denna order.Alfa Laval – har tagit en order för leverans av kompakta..
Alfa Laval lanserar kostnadsreduceringsprogram för att hantera coronaeffekterna
Arbetstidsförkortning, kraftig minskning av resekostnader och färre externa konsulter är några av initiativen som ska spara minst en miljard.Som en konsekvens av det globala..
Alfa Laval tar värmeåtervinningsorder värd 95 miljoner kronor
Effektiva pannsystem som återvinner spillvärmeAlfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order..
Ny pannaffär till Alfa Laval
Order som är värd 60 miljoner beräknas levereras under 2020.Alfa Laval har tagit en order för leverans av värmeåtervinnings-system till en kraftanläggning i..
Alfa Laval tar två order värda 180 miljoner kronor
Dessa order omfattar pumpsystem som kommer att användas för att utvinna råoljaAlfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och..
Alfa Laval tar livsmedelsorder värd 60 miljoner kronor
Det är mycket glädjande att kunna meddela att vi tagit denna stora order på vår separationsutrustningAlfa Laval – världsledande inom värmeöverföring,..
Alfa Laval får order från USA värd 140 miljoner kronor
Leverans av kompakta värmeväxlare till en petrokemianläggning i USA.Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har..
Alfa Laval gör bättre resultat än väntat
Alla divisioner levererar starka bidragOrderingången under det andra kvartalet blev väsentligt starkare än tidigare förväntat, med bidrag från..
Alfa Laval tar offshore-order värd 60 miljoner kronor
En glädjande och stor order säger chefen för Marindivisionen.Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit..
Order värd 85 miljoner till Alfa Laval
Ska leverera Packinox värmeväxlare till USA.Alfa Laval har tagit en order för leverans av Alfa Laval Packinox värmeväxlare till ett raffinaderi i USA. Ordern,..
Alfa Laval tar ännu en stor offshore-order
”Ordern visar på vår förmåga att möta offshoreindustrins höga krav när det gäller säkerhet.”Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och..
Alfa Laval tar offshore-order värd 70 miljoner kronor
”Det är mycket glädjande att kunna meddela att vi tagit ytterligare en stor order på våra Framo pumpsystem”,Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring,..
Alfa Lavals resultat bättre än väntat
Stora ordrar bidrog till ett bra delårsresultat för företaget.”Orderingången för det andra kvartalet blev 9,6 miljarder kronor, vilket var 9 procent över..
Alfa Laval tar order i Kina, värd 155 miljoner kronor
Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av Alfa Laval Packinox värmeväxlare till en petrokemisk..
Alfa Laval tar energieffektivitetsorder i Kina, värd 170 miljoner kronor
Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av Alfa Laval Packinox värmeväxlare till en petrokemisk..
Nedåt för Alfa Laval
Sänker sina förväntningar inför första kvartalet 2017.Tom Erixson, vd och koncernchef i Alfa Laval kommenterar delårsrapporten för fjärde kvartalet: ”Som ett..
Mångmiljonorder till Alfa Laval
Ska leverera värmeväxlare till Mellanöstern.Alfa Laval har tagit en order för leverans av kompakta värmeväxlare till en naturgasanläggning i..
Fransk kärnkraftsorder till Alfa Laval
Ordern uppgår till 55 miljoner kronor.Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för..
Alfa Laval tar mångmiljonorder i Asien
Ordern avser leverans av värmeåtervinningssystem till dieselkraftverk i Asien.Alfa Laval  har tagit en order för leverans av värmeåtervinningssystem till..
Alfa Laval tar kraftorder värd 50 miljoner kronor
Ordern avser processutrustning till en kraftanläggning.Alfa Laval har tagit en order för leverans av diverse processutrustning till en kraftanläggning i..
Värmeväxlarorder om 125 miljoner till Alfa Laval
Ordern ska levereras till ett petrokemiskt bolag i Mellanöstern. Ordern omfattar leverans av Alfa Lavals OLMI värmeväxlare, vilka kommer att användas för att..
Alfa Laval lanserar åtgärdsprogram - 700 får lämna
I samband med årets tredje kvartalsrapport presenterar Alfa Laval resultatet av den strategiska översynen av verksamheten samt lanserar åtgärdsplan.Alfa Lavals omsättning..
Alfa Laval presenterar de initiala resultaten från den strategiska översynen
Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – aviserar idag den första delen av företagets nya strategiska inriktning, med målet att lyfta den..
Alfa Laval: 55 miljoner kronors order inom livsmedelssektorn
Alfa Laval ska leverera produktionsutrustning för vegetabilolja i Ryssland, som är världens näst största producent av solrosolja.Alfa Laval – världsledande inom..
Alfa Laval får vattenreningsorder värd 50 miljoner
Alfa Laval har tagit en order för leverans av dekantrar till en anläggning för vattenrening i USA. Ordern bokades inom segmentet Water & Waste Treatment och har ett..
Alfa Laval tar livsmedelsorder värd 50 miljoner
Alfa Laval tar livsmedelsorder värd 50 miljoner Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av en komplett..
Alfa Laval huvudleverantör till stor asiatisk skeppsredare
Alfa Laval huvudleverantör till stor asiatisk skeppsredare Alfa Laval har blivit utnämnd till huvudleverantör av barlast-vattenreningssystem av en stor skeppsredare i Asien. Avtalet förväntas generera order till ett..
Alfa Laval får italiensk stororder
Alfa Laval får italiensk stororder Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av olika typer av..
Alfa Laval: energibesparingar och oöverträffade blandningsprestanda
Alfa Laval: energibesparingar och oöverträffade blandningsprestanda Se hur Alfa Lavals Rotary Jet Mixer effektivt hanterar vätskor och pulver, dispergera gaser och rengöring på plats (CIP) samtidigt som du sänker..
Alfa Laval tar order i Kina värd 75 miljoner kronor
Alfa Laval tar order i Kina värd 75 miljoner kronor Alfa Laval har tagit en order för leverans av två processlinjer för raffinering av matolja i Kina. Ordern, bokad inom segmentet Food Technology & Life..
Alfa Laval tar bryggeriorder i Indien
Alfa Laval tar bryggeriorder i Indien Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order från en ledande..
Alfa Laval: offshore-order värd 90 miljoner kronor
Alfa Laval: offshore-order värd 90 miljoner kronor Alfa Laval  har tagit en order för leverans av Alfa Laval Aalborg pannmoduler till ett FPSO fartyg som ska byggas i Kina. Ordern, bokad inom segmentet Marine &..
Hybridpulverblandare från Alfa Laval
Hybridpulverblandare från Alfa Laval Hög effektivitet vid dynamisk skjuvblandning. Blandning och pumpning av både våta och torra ingredienser till en homogen blandning kan – beroende på..
Alfa Laval får 100-miljonersorder från Kina
Alfa Laval får 100-miljonersorder från Kina Alfa Laval har tagit en order som omfattar leverans av kompakta Alfa Laval värmeväxlare till ett fjärrvärmeverk i Kina. Ordern, som bokas inom segmentet..
Alfa Laval order: 85 miljoner kronor för banbrytande teknik
Alfa Laval order: 85 miljoner kronor för banbrytande teknik Alfa Laval har tagit en order på nya och innovativa separationsmoduler. Ordern, bokad inom segmentet Energy & Process, har ett värde på cirka 85 miljoner..
Alfa Laval: banbrytande order avseende gasdrivna fartyg
Alfa Laval: banbrytande order avseende gasdrivna fartyg Alfa Laval har fått den första ordern på en helt ny, mycket robust och kompakt värmeväxlare för gasbränslekonditionering från det..
Alfa Laval levererar till världsledande rederi - förväntat ordervärde 230 Mkr
Alfa Laval levererar till världsledande rederi - förväntat ordervärde 230 Mkr Alfa Laval har blivit utnämnd av Mediterranean Shipping Company (MSC) till huvudleverantör av barlastvattenreningssystem. Avtalet förväntas generera order..
Alfa Laval får luftkylningsorder från Mellanöstern
Alfa Laval får luftkylningsorder från Mellanöstern Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av luftkylningssystem..
Alfa Laval delårsrapport: omsättning och resultat i rekordnivå
Alfa Laval delårsrapport: omsättning och resultat i rekordnivå Kommentar från Lars Renström, VD och koncernchef: ”Både omsättning och resultat nådde rekord­nivåer för ett första kvartal...
Alfa Laval tar energieffektivitetsorder värd 70 miljoner kronor
Alfa Laval tar energieffektivitetsorder värd 70 miljoner kronor Alfa Laval koncernen – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av Alfa..
Alfa Laval tar naturgasorder värd 70 miljoner kronor
Alfa Laval tar naturgasorder värd 70 miljoner kronor Alfa Laval  har tagit en order för leverans av luftkylarsystem till en amerikansk naturgasanläggning. Ordern, bokad inom segmentet Energy & Process, har ett..
Alfa Laval lägger ned i Qingdao i Kina
Alfa Laval lägger ned i Qingdao i Kina LHE, ett sydkoreanskt företag inom Alfa Laval-gruppen, avser att lägga ner sin produktion i Kina och flytta tillverkningen av värmeväxlare från Qingdao..
Alfa Laval tar naturgasorder värd 75 miljoner kronor
Alfa Laval tar naturgasorder värd 75 miljoner kronor Alfa Laval har tagit en order för leverans av luftkylarsystem till en brasiliansk naturgasanläggning. Ordern, bokad inom segmentet Energy & Process, har ett..
Stororder på offshore pumpsystem till Alfa Laval
Stororder på offshore pumpsystem till Alfa Laval Alfa Laval har tagit en order, värd 260 miljoner kronor, för leverans av Framo pumpsystem till FPSO-projekt i Angola. Ordern, bokad inom segmentet Marine &..
Alfa Laval - luftkylarsystemorder om 85 miljoner kronor till amerikansk naturgasanläggning
Alfa Laval - luftkylarsystemorder om 85 miljoner kronor till amerikansk naturgasanläggning Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av luftkylarsystem..
Alfa Laval bokslutskommuniké: omsättning och rörelseresultat nådde rekordnivåer
Alfa Laval bokslutskommuniké: omsättning och rörelseresultat nådde rekordnivåer ”Orderingången i det fjärde kvartalet uppgick till SEK 10,5 miljarder, varav 1 miljard kan härledas till en omvärdering av Frank Mohn AS orderstock...
Alfa Laval tar olja- och gasorder i USA, värd 55 miljoner kronor
Alfa Laval tar olja- och gasorder i USA, värd 55 miljoner kronor Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av..
Alfa Laval T8 - ny packningsförsedd plattvärmeväxlare
Alfa Laval T8 - ny packningsförsedd plattvärmeväxlare Alfa Laval T8 - energieffektivitet i världsklass. En helt ny packningsförsedd plattvärmeväxlare med unik, enkel design och..
Alfa Laval tar order i Sydkorea, värd 85 miljoner kronor
Alfa Laval tar order i Sydkorea, värd 85 miljoner kronor Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av Alfa Laval Packinox..
Alfa Laval tar order i Ryssland, värd 50 miljoner kronor
Alfa Laval tar order i Ryssland, värd 50 miljoner kronor Separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av en komplett processlinje till en pappersmassafabrik i Ryssland. Ordern, bokad inom segmentet..
Alfa Laval tar energieffektivitetsorder i Kanada, värd 115 miljoner kronor
Alfa Laval tar energieffektivitetsorder i Kanada, värd 115 miljoner kronor Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av kompakta..
Alfa Laval koncernen tar petrokemiorder i Sydkorea
Alfa Laval koncernen tar petrokemiorder i Sydkorea Alfa Laval koncernen – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har tagit en order för leverans av kompakta..
Alfa Laval får 100 miljoner kronors kraftorder från Mellanöstern
Alfa Laval får 100 miljoner kronors kraftorder från Mellanöstern Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering – har fått en order för behandling av råolja vid ett gaskraftverk i Saudiarabien. Ordern är på..
Alfa Laval får ytterligare order på högkapacitetsvärmeväxlare
Alfa Laval får ytterligare order på högkapacitetsvärmeväxlare Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, separation, och flödeshantering – har fått en ny order på sin plattvärmeväxlare med speciellt hög kapacitet. Produkterna kommer..
Alfa Laval levererar miljöteknik till Kanada
Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, centrifugal-separering och vätskehantering – har fått en order på miljöutrustning från The Regional Municipality of York till..
Scania väljer Alfdex till Euro 5-motorer
Scania väljer Alfdex till Euro 5-motorer Scania har ännu en gång valt Alfdex-systemet för rening av vevhusgaser, nu i sina nya 9- och 13 litersmotorer. Motorerna klarar Euro 5-normerna och Scania har valt en..
Amerikanska motortillverkare väljer Alfdex
Amerikanska motortillverkare väljer Alfdex Två stora amerikanska tillverkare av dieselmotorer har valt Alfdex-systemet för rening av vevhusgaser, med leveranser under 2007, 2008 och 2009. De två beställningarna är värda..
Alfa Laval har fått order på ett indunstningssystem i USA
Alfa Laval har fått order på ett indunstningssystem i USA Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, centrifugalseparering och vätskehantering – har fått en order på ett indunstningssystem som skall levereras till Pioneer..
Alfa Lavals starka utveckling i Ukraina fortsätter - får order till den växande bryggeriindustrin
Alfa Lavals starka utveckling i Ukraina fortsätter - får order till den växande bryggeriindustrin Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, centrifugalseparering och vätskehantering – har fått order på processlösningar till två bryggerier i Ukraina. Det totala..
Alfa Laval levererar miljöteknik till indiskt pappersbruk
Alfa Laval levererar miljöteknik till indiskt pappersbruk Alfa Laval – världsledande inom värmeöverföring, centrifugalseparering och flödeshantering – har fått en order på en indunstningsanläggning för svartlut till West Coast Paper..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen