Alstom Sverige

Beskrivning

Alstom är en av de världsledande aktörerna inom elkraftgenerering, kraftöverföring och järnvägsinfrastruktur och sätter standarden för innovativ och miljövänlig teknik. Alstom tillverkar världens snabbaste tåg och har levererat världens mest avancerade, helautomatiska tunnelbanesystem. Alstom erbjuder nyckelfärdiga integrerade kraftverkslösningar och tillhörande tjänster för flera olika energikällor, inklusive vattenkraft, kärnkraft, gas, kol och vind, samt ett brett utbud av lösningar för kraftöverföring, med fokus på smarta elnät. Koncernen har 93 000 anställda i cirka 100 länder. Under det delade räkenskapsåret 2013/14 hade koncernen en omsättning på ca 20 miljarder euro och bokningen av nya order uppgick till nästan 21,5 miljarder euro.

Adress
Alstom Sverige
Box 1247
Landsvägen 50 A
172 25  Sundbyberg
Stockholm
Sweden
Telefon
08-723 65 80
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.alstom.com/se
Kontaktperson
Maria Parent
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

Alstom får beställning på världens största flotta bränslecelltåg
Det totala ordervärdet uppgår till cirka 500 miljoner euro, varav Alstoms andel uppgår till 360 miljoner euro.RMVs (Rhein-Main-Verkehrsverbund) dotterbolag fahma utlyste ett..
Pågatågen kommer från Alstom
Efter den senaste leveransen har Skånetrafiken nu 99 stycken Coradia Nordic-tåg.Alstom har nu framgångsrikt levererat det sista av de 30 ytterligare regionala tåg som..
Pågatågen kommer från Alstom
Efter den senaste leveransen har Skånetrafiken nu 99 stycken Coradia Nordic-tåg.Alstom har nu framgångsrikt levererat det sista av de 30 ytterligare regionala tåg som..
Konsortium vill bygga elväg i Västsverige
Volvokoncernen, Alstom och NCC har bildat konsortiet som lämnat in en ansökan till Trafikverket.Volvokoncernen, Alstom och NCC har tillsammans bildat konsortiet VästSvenska..
Världspremiär när Alstoms vätgaståg tas i passagerartrafik
Tysta tåg med nollutsläpp redo för serieproduktion.Det var en världspremiär som firades av Alstom, en av Europas största järnvägstillverkare, Ekonomi-..
Alstom visar elvägsprojekt i Göteborg
I samband med att Frankrikes president Emmanuel Macron besökte Sverige presenterade Alstom sitt elvägsprojekt för lastbilar som just nu utvärderas vid Volvo Groups testanläggning..
Alstom vill bygga svensk höghastighetsjärnväg
– Vi har byggt höghastighetståg i 35 år – vi kan det här, säger Maria Parent, på Alstom i Sverige.   Politikerna kanske vacklar. Men för franska Alstom är det..
Alstom tecknar miljardkontrakt med Arriva
Det åttaåriga avtalet gäller de så kallade Pågatågen i Skåne.Alstom har tecknat ett åttaårigt underhållsavtal med Arriva för Skånetrafikens 99 Coradia..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen