Alukin Boats Sweden AB

Beskrivning

Made in Roslagen SWEDEN
ALUKIN aluminiumbåtar produceras av företaget Marinteknik i Norrtälje AB i Roslagen. Här leder vi hela processen från ritning, konstruktion och bygget av varje båt, till försäljning och leverans direkt till slutkund. Utan mellanled i form av återförsäljare ger vi istället dig som slutkund valuta för varenda krona och en trygg affär! Våra nöjda användare och båtkunder är goda ambassadörer och har en stor del i vår framgång på marknaden. Vill du prata med oss eller med någon av våra användare som gärna visar sin båt för fler,

Adress
Alukin Boats Sweden AB
Gäddvägen 11
Görla industriområde
761 41  Norrtälje
Stockholm
Sweden
Telefon
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.alukin.se
Kontaktperson
Maria Malmberg Nikula
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

”Den bästa båt jag någonsin har kört”
Peter Söderström har köpt en svenskbyggd båtmodell som aldrig tillverkats tidigare.I Alukins båtproduktion i Roslagen har man under vintern arbetat med en ny modell, en..
Full rulle i båtfabriken
- Beställningarna som kommer in läggs löpande upp i produktionslinjen och vi bokar nu in båtar som ska levereras till senhöst/vinter 2017 och ända till våren 2018, berättar Peter..
Alukin aluminumbåtar i topp hos Guldbolag
Alukin aluminumbåtar i topp hos Guldbolag För tredje året i rad certifieras Marinteknik i Norrtälje AB med högsta ranking enligt Guldbolags barometer. Företaget som producerar Alukin..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen