Atlas Copco Industrial Technique AB

Beskrivning

Försäljning i Sverige
I Sverige är det fyra bolag som ansvarar för försäljning och service av Atlas Copcos produkter. Vi backas upp av ett rikstäckande nät av serviceverkstäder, servicetekniker och återförsäljare
Atlas Copco Compressor AB ansvarar för försäljning och service av stationära kompressorer och tryckluftslösningar.
Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique Sweden ansvarar för försäljning och service av gruv- och bergbrytningsutrustning.
Atlas Copco Construction Technique Scandinavia ansvarar för försäljning och service av bygg- och anläggninsgsutrustning, portabla kompressorer och generatorer.
Atlas Copco Tools Sverige ansvarar för försäljning och service av industriverktyg, monteringssystem och dess eftermarknadsprodukter, mjukvaror och tjänster.

Våra produkter och tjänster omfattar tryckluftsutrustning, generatorer, gruv- och anläggningsutrustning, industriverktyg och monteringssystem samt finansiering, service och uthyrning.

Adress
Atlas Copco Industrial Technique AB
Sickla Industriväg 19
131 54  Nacka
Stockholm
Sweden
Telefon
08-743 95 00
Fax
08-743 93 75
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.atlascopco.se
Kontaktperson
Annika Poppe
Telefon
Anställda
201 - 500
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Atlas Copco förvärvar italiensk tillverkare
Bolaget har 90 anställda och omsätter ca 267 miljoner.Atlas Copco har slutit avtal om att förvärva Eurochiller S.r.l, en italiensk tillverkare av industriell..
Smart Conncted Assembly - Atlas Copcos svar på industri 4.0
Med hjälp av data skapar Atlas Copcos verktyg och lösningar värde kopplat till alla delar av tillverkningsprocessen, från design till prototyp till produktion. Visas i ny..
Atlas Copco förvärvar amerikanskt bolag
Servar motorer på amerikanska Gulfkusten.Atlas Copco har förvärvat Mid South Engine & Power Systems, LLC. Bolaget är en ledande leverantör av service och..
Rekordhög orderingång för Atlas Copco
Orderingången blev bättre än väntat för verkstadsföretaget Atlas Copco. ”Jag är nöjd över att kunna presentera en stark inledning på året med..
Atlas Copco utökar sin WEDA-portfölj med dränkbara pumpar
Genom kompletteringarna blir serien nu heltäckande med pumpar för dränering och slampumpning samt en helt ny serie för slurry applikationer. Atlas Copco Power and Flow har..
Rekordhöga intäkter och resultat avslutar ett rekordår för Altas Copco
-Vi utmanar ständigt oss själva för att förbättra våra produkter och processer Stockholm, den 28 januari 2019: Mats Rahmström, VD och koncernchef för Atlas Copco,..
Atlas Copco förvärvar pumpföretag
Företaget omsätter ca 50 miljoner.Atlas Copco har förvärvat Industrie Pumpen Vertriebs GmbH (IPV). Bolaget distribuerar industripumpar från Varisco. IPV har sitt..
Global osäkerhet har påverkat Atlas Copcos orderingång
”Som väntat har halvledaraffären haft en negativ orderutveckling under kvartalet”, säger Atlas Copcos koncernchef Mats Rahmström.Jämfört med föregående..
Atlas Copco gör miljardförförvärv
Köper del av Brooks Automation för 6,2 miljarder kronor.Atlas Copco har tecknat avtal om att förvärva Brooks Automation Inc:s kryotekniska verksamhet. Brooks..
Atlas Copco upprepar succén
Roadshowen Smart Connected Assembly rullar ut på vägarna igen.Förra året var det premiär för Atlas Copcos roadshow ”Smart Connected Assembly”. På..
Innovativ satsning utbildar CNC-operatörer till Atlas Copco
När Madeleine Iveros blev arbetslös blev hon sugen på att testa en ny karriär. Via Clockwork fick hon chansen att påbörja ett skräddarsytt traineeprogram med målet att bli..
Atlas Copco förvärvar tyskt bolag
Produkterna används framförallt för kvalitetsinspektion av monteringslösningar i fordonsindustrin.Atlas Copco har förvärvat QUISS Qualitäts-Inspektionssysteme und..
Atlas Copco tar smarta fabriken på roadshow
Upprepar succén med roadshowen Smart Connected Assembly Förra året var det premiär för Atlas Copcos roadshow ”Smart Connected Assembly”. På vägarna..
Smart Connected Assembly från Atlas Copco
För en monteringsindustri är en investering i ”smarta och uppkopplade verktyg” en nödvändighet vid ett beslut om anpassning till Industri 4.0. Inom monteringsindustrin är..
Digitalisering - Hur ska industrin möta utmaningarna?
Ökad digitalisering ställer nya krav på svenska industriföretag och de som hänger på trenden har mycket att vinna.Behovet av en ökad digitalisering ställer nya krav..
Verktstadsjätten redovisar rekordstor orderingång
Efterfrågan förväntas stanna på samma höga nivå.Atlas Copco rapporterade idag en rekordstor ordertillväxt och stark resultatutveckling. På kort sikt förväntas..
Atlas Copco slutför förvärv av verksamhet inom fordonsindustrin
Atlas Copco slutför förvärv av tysk verksamhet inom monteringslösningar för den globala fordonsindustrinStockholm den 4 april, 2018: Atlas Copco, en ledande leverantör av..
Digitalisering – hur ska industrin möta utmaningarna?
Behovet av en ökad digitalisering ställer nya krav på svenska industriföretag. De industrier som inte är rustade att möta utmaningarna med en mer automatiserad och datadriven..
Atlas Copco-priser belönar marknadsföringskoncept för intelligent tillverkning
Peter Wallenberg Marketing and Sales Award belönar i år marknadsföringen av ett nätverkssystem som ökar kundernas produktivitet. Konceptet positionerar Atlas Copco som en ledare..
Atlas Copco inviger utökat innovationscenter i Tyskland
Kunder från fordonsindustrin och övrig industri ges möjligheten att utveckla och göra testerAtlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar,..
Atlas Copco vinner order för att stärka gruvproduktivitet
En betydande order från det stora Chilenska gruvbolaget Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, har vunnit en betydande order..
Atlas Copco förvärvar tysk verksamhet inom monteringslösningar för den globala fordonsindustrin
Det tyska bolaget är specialiserat på en metod för att sammanfoga material inom bilindustrin.Stockholm den 6 mars, 2018: Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara..
Rekordår för Atlas Copco
Höjer utdelningen.Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, rapporterade på fredagen stark ordertillväxt och..
Rekordresultat för Atlas Copco
Aktien stiger efter beskedet och ger ringar på vattnet även för branschkollegorna.Atlas Copco rapporterade idag stark ordertillväxt och rekordhögt resultat. På..
Atlas Copco förvärvar amerikansk distributör av industriprodukter
Ett 40-tal anställda ansluter sig till Atlas Copco.Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, har förvärvat de operativa..
Atlas Copco på roadshow med den uppkopplade fabriken
Vill visa industrin alla möjligheter inom framtidens monteringslösningar. Första roadstop sker på onsdagen på Scania i Södertälje.Tillverkningsindustrin i Sverige och många..
Atlas Copco plockar koncernchefen från BillerudKorsnäs
Han blir vd för bolaget som Atlas Copco planerar dela ut 2018. Styrelsen för Atlas Copco AB har utnämnt Per Lindberg till att bli första VD och koncernchef..
Atlas Copco plockar koncernchefen från BillerudKorsnäs
Han blir vd för Epiroc, bolaget som Atlas Copco planerar att dela ut 2018. Styrelsen för Atlas Copco AB har utnämnt Per Lindberg till att bli första VD och..
Stark kundefterfrågan och rekordresultat
Vd Mats Rahmström kommenterar Atlas Copcos andra kvartal 2017Stockholm den 17 juli 2017: Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar,..
Atlas Copco investerar 220 miljoner i ny fabrik
Den nya fabriken i South Carolina i USA invigs på onsdagen.Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, inviger idag en..
Epiroc ska ska hon heta
I januari meddelade Atlas Copco att gruppen ska delas i två delar, där gruv- och anläggningsdelen bryts ut i ett eget bolag. Nya bolaget får namnet Epiroc meddelar man idag.Atlas..
Ökar inom samtliga affärsområden
Stark rapport från Atlas Copco.Atlas Copco rapporterade idag en stark ökning av orderingången inom samtliga affärsområden, med stöd av ett hälsosamt..
Atlas Copco förvärvar kompressortillverkare
Företaget erbjuder ett brett sortiment av kolvkompressorer, skruvkompressorer och luftbehandlingsprodukter.Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara..
Atlas Copco utser ny affärsområdeschef
Han ersätter Mats Rahmström, som den 27 april tar över som vd och koncernchef för Atlas Copco-gruppen.Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara..
Atlas Copco får order från turkiskt gruv- och anläggningsbolag
Ordern innefattar bland annat Atlas Copco-maskinerna Simba, Robbins och Boomer som ska färdigställa turkiska gruv- och anläggningsprojekt.Atlas Copco har vunnit en order för..
Atlas Copco avyttrar
Beräknar göra en förlust om 2 miljarder kronor. Säljer till franskt bolag.Atlas Copco har slutit avtal om att sälja divisionen Road Construction Equipment till franska..
Atlas Copco förvärvar tillverkare av rotationsfräsar
Verksamheten har 38 anställda och blir en del av divisionen Construction Tools.Atlas Copco har slutit avtal om att förvärva Erkat Spezialmaschinen und Service GmbH, en..
Atlas Copco förvärvar kinesiskt nitningsföretag
Industriföretaget Atlas Copco har slutfört förvärvet av Phillip-Tech som levererar självstansande nitning, en monteringsteknik som ökar inom fordonindustrin.Atlas Copco..
Organisk ordertillväxt för Atlas Copco
Tillväxten stöddes av starka verksamheter inom vakuum och industriverktyg, och förbättrad orderingång för gruvutrustning. Orderingången i tredje kvartalet växte till..
Atlas Copco utser chef för nytt affärsområde
Det var i augusti i år som Atlas Copco meddelade att man vill bli världsledande inom vakuumteknik. Ett nytt affärsområde bildades och ny chef tillträder den 1 januari 2017.Atlas..
Atlas Copco slutför förvärv
Atlas Copco har slutfört förvärvet av vakuumverksamheten Leybold av Schweiziska O C Oerlikon. Leybold är baserat i Köln, Tyskland, har ungefär 1 600..
Atlas Copco expanderar mot fordonsindustrin
Förvärvar självstansande nitningsverksamhet, en teknologi som växer i takt med att fordonen blir allt lättare.Atlas Copco har kommit överens om att förvärva..
Ronnie Letens mål: Atlas Copco ska bli världsledande inom vakuumteknik
Sedan förvärvet av Edwards Group i januari 2014 har Atlas Copcos vakuumverksamhet vuxit. Det nybildade affärsområdet omsätter redan över 10 miljarder på en tillväxtmarknad. Atlas..
Atlas Copco konsoliderar Kina-verksamhet
Svag efterfrågan på gruvmarknaden.  Atlas Copco kommer att stänga enheten i Shenyang, som tillverkar framförallt handhållna bergborrmaskiner för gruvor..
Atlas Copco slutför förvärv av sydafrikanskt bolag
Atlas Copco har slutfört förvärvet av CSK Inc., en ledande leverantör av reningslösningar på marknaderna för halvledare, bildskärmar, solpaneler och LED-produkter i..
Ronnie Leten kommenterar Atlas Copcos andra kvartal 2016
Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, rapporterade idag en stabil orderingång med stöd av en solid industriverksamhet medan verksamheten inom..
Atlas Copco slutför förvärv av Göteborgsföretag
Atlas Copco har slutfört förvärvet av Bondtech, en svensk leverantör av appliceringsutrustning som används av fordonstillverkare.   Bondtech var en division inom Teamster AB,..
Atlas Copco förvärvar svensk leverantör av appliceringsutrustning för limning och tätning
Stockholm den 7 juni 2016: Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, har kommit överens om att förvärva Bondtech, en svensk leverantör av..
Atlas Copco presenterar delårsrapport för första kvartalet: svagt inom gruv
Tillväxt inom service i samtliga affärsområden, förutom i Gruv- och bergbrytningsteknik. Orderingen för utrustning var något lägre.Marknadsutveckling första kvartalet Atlas..
Atlas Copco och Jergo AB tecknar distributörsavtal och erbjuder tyngre industrier ett komplett boltingkoncept
Atlas Copco och Jergo AB tecknar distributörsavtal och erbjuder tyngre industrier ett komplett boltingkoncept Atlas Copco Tools Sverige har fördjupat samarbetet med Jergo AB genom att teckna ett distributörsavtal avseende hydrauliska momentverktyg ingående i..
Atlas Copco Tools startar rikstäckande kampanj
Atlas Copco Tools startar rikstäckande kampanj I början av oktober gick startskottet för Atlas Copco Tools rikstäckande industrikampanj ”Disc to Wrist” – Dynamic Production..
Offshore-genombrott för Atlas Copco Tools
Offshore-genombrott för Atlas Copco Tools kNm Hydraulikk och Lundin Norway har tecknat ett ramavtal om hydrauliska momentverktyg från Atlas Copco Tools till plattformen på det nya Edvard Grieg-fältet i..
Atlas Copco vinner designpriser för åtdragningssystem
Atlas Copco vinner designpriser för åtdragningssystem Atlas Copco har vunnit tre prestigefyllda Red Dot designpriser för sina noggranna åtdragningssystem. Produkterna bidrar till bättre ergonomi och stärker..
Atlas Copco expanderar globalt distributionscenter i Belgien
Atlas Copco expanderar globalt distributionscenter i Belgien Atlas Copco inviger idag ett expanderat, toppmodernt distributionscenter i Belgien. Centret gör leveranserna snabbare och pålitligare samt utökar tillgången..
Atlas Copco slutför förvärv av kalibreringsföretag
Atlas Copco slutför förvärv av kalibreringsföretag Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, har slutfört förvärvet av Kalibriercentrum Bayern, som specialiserar sig..
Nya mutterdragare för största muttrarna Atlas Copco Tools
Nya mutterdragare för största muttrarna Atlas Copco Tools – De nya mutterdragarna kompletterar vårt sortiment i det högsta momentområdet, säger Anders Wigant, produktchef Atlas Copco Tools Nordic. De klarar..
Atlas Copco Tools får Volvo Cars Quality Excellence Award
Atlas Copco Tools får Volvo Cars Quality Excellence Award – Vi är förstås väldigt stolta och glada över detta, säger Jérome Uliana, General Manager på Atlas Copco Tools Nordic. Det..
Snabbare och bättre än att slipa - Nytt kantfräsningsverktyg från Atlas Copco Tools
Snabbare och bättre än att slipa - Nytt kantfräsningsverktyg från Atlas Copco Tools Upp till tio gånger snabbare än vinkelslip och fil – dessutom tystare, renare och med samma resultat varje gång. LSB38 är ett nytt,..
Atlas Copco Construction Technique Scadninavia har tilldelats certifikat inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet
Atlas Copco Construction Technique Scadninavia har tilldelats certifikat inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet Atlas Copco Construction Technique Scadninavia har tilldelats certifikat inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet Atlas Copco Construction Technique Scandinavia har..
Atlas Copco QAS 60-generator, uppdaterad version för effektiv transport
Atlas Copco QAS 60-generator, uppdaterad version för effektiv transport Atlas Copco lanserar en ny och uppdaterad version av den populära QAS 60-generatorn för att uppfylla kundernas behov av effektiva transporter. Tack vare de kompakta..
Atlas Copco och Gesan samarbetar för att utöka erbjudandet inom energilösningar
Atlas Copco och Gesan samarbetar för att utöka erbjudandet inom energilösningar Atlas Copco och industrigeneratortillverkaren Gesan går samman i syfte att bli ”First in Mind–First in Choice” på området el-generering...
Atlas Copco - Ingen tvekan längre - automation vinner terräng
Atlas Copco - Ingen tvekan längre - automation vinner terräng Det finns flera anledningar till det stora intresset för automation hos aktörerna i gruvbranschen. En av anledningarna är givetvis den..
Atlas Copco lanserar vibratorplatta LG500 med packningsindikator
Atlas Copco lanserar vibratorplatta LG500 med packningsindikator Den nya packningsindikatorn på Atlas Copcos fram- och backgående vibratorplatta LG500 sparar både tid och pengar. Tekniken bidrar till att minska..
Atlas Copco lanserar ny belysningsmast med inbyggd generator
Atlas Copco lanserar ny belysningsmast med inbyggd generator Belysningsmast QLT H50 är en kompakt och pålitlig belysningsmast med inbyggd generator. Med fyra metallhalogenlampor om vardera 1000 Watt och en bränsletank..
Atlas Copco utökar sortimentet för avvattning med dieseldrivna pumpar
Atlas Copco utökar sortimentet för avvattning med dieseldrivna pumpar Atlas Copco erbjuder redan elektriska, pneumatiska och hydrauliska dränkbara pumpar. De dieseldrivna pumparna utökar Atlas Copcos sortiment för avvattning i..
Atlas Copco inleder ett samarbete kring ett unikt löparprojekt,
Atlas Copco inleder ett samarbete kring ett unikt löparprojekt, Stockholm den 5 juni 2014: Motionsloppet Sicklaloppet och Atlas Copco inleder ett samarbete kring ett unikt löparprojekt. Sickla gruvlopp är världens enda..
Atlas Copco introducerar nytt Kompetenscentrum med stark grön profil
Atlas Copco introducerar nytt Kompetenscentrum med stark grön profil Atlas Copco Welltech etablerades i samband med att Atlas Copco köpte Geawelltech i Jonsered i februari 2014. Martin Jönsson är verksamhetschef på Atlas Copco..
Vd Ronnie Leten kommenterar Atlas Copcos första kvartal
Vd Ronnie Leten kommenterar Atlas Copcos första kvartal Stockholm den 29 april 2014: Atlas Copco, en ledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar, rapporterade idag en 8% ökning av orderingången..
Atlas Copco Tools breddar erbjudandet mot nya industribranscher
Atlas Copco Tools breddar erbjudandet mot nya industribranscher Stockholm den 3 april 2014: Ett nytt distributörsavtal för Sverige avseende Rapid-Torcs program har tecknats mellan Atlas Copco Tools Sverige och det nystartade bolaget..
Atlas Copco köper företag...
Atlas Copco köper företag... Atlas Copco köper svenskt borrutrustningsföretag Atlas Copco Sverige - 2014-01-16..
Atlas Copco slutför förvärvet av Rapid-Torc
Atlas Copco slutför förvärvet av Rapid-Torc Atlas Copco har slutfört förvärvet av verksamheten i USA-baserade Rapid-Torc, som utvecklar och marknadsför hydrauliska momentnycklar. Förvärvet..
Grundprodukt för elektrisk åtdragning
Grundprodukt för elektrisk åtdragning Atlas Copco lanserar Tensor ES-verktyg med styrenheten Power Focus 600 och det har aldrig varit enklare att använda ett toppmodernt elektriskt åtdragningssystem. Det..
Atlas Copcos EP25PTX- en lättviktare för tungviktare
Atlas Copcos EP25PTX- en lättviktare för tungviktare Atlas Copco lanserar ett nytt superstark pulsverktyg, EP25PTX. Kapaciteten ligger på 900Nm och vikten är reducerad till 10,3 kg. Trots sin låga vikt ger EP25PTX ett..
Atlas Copco förvärvar Industrial Power Sales, Inc.
Atlas Copco förvärvar Industrial Power Sales, Inc. Atlas Copco Tools and Assembly Systems LLC, USA, förvärvar det privatägda bolaget Industrial Power Sales, Inc, USA. Förvärvet för Atlas Copco Tools and Assembly Systems närmare..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen