Axipto AB

Beskrivning

Axipto AB är ett ungt och nytänkande företag – men med lång erfarenhet och djup kunskap. Axipto har sina rötter i tre svenska verkstadsföretag med olika typer av specialkompetens inom skärande bearbetning.

Som en underleverantör till den svenska verkstadsindustrin måste vi hela tiden lyssna på våra kunder. Vi måste våga tänka nytt och vi måste våga utmana klassiska tankesätt. Axipto är ett direkt resultat av detta. Ett ungt företag med lång tradition och modernt tänkande som står för innovativ förädling i alla led.

Vi på Axipto har utökat vårt ansvar i förädlingskedjan genom att även ta hand om ämnesförsörjningen och gjutningen. Detta har blivit en verklighet tack vare att vi har knutit bra samarbetspartners till oss.

Genom detta mycket intima samarbete kan vi säkerställa att det färdiggjutna godset transporteras vidare till våra egna produktionsenheter förbearbetning. Vilket i sin tur innebär att vi även tar ansvar för större delar av logistiken.


Tack vare vår moderna maskinpark kan vi garantera mycket hög precision tillsammans med optimal kostnads­effektivitet. Maskinbearbetning av extremt tunnväggigt material är bara ett exempel på de specialiteter vi kan erbjuda.

Andra ­specialiteter är ­fåstyckstillverkning och tillverkning av prototyper direkt från kundens ritning.

Adress
Axipto AB
Box 257
Titanvägen 10
382 23  Nybro
Kalmar
Sweden
Telefon
0481-475 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.axipto.se
Kontaktperson
Emanuel Svensson
Telefon
0481-475 05
Anställda
51 - 100
Omsättning

Specialistområden

Vi är en av de ledande tillverkarna av axlar i Europa. Vi erbjuder helhetslösningar, som fräsning av spår, slipning, svetsning, montering av bussningar och lager samt ytbehandling.


Dessutom har vi egen utrustning för ­induktionshärdning. Vår moderna maskinpark ger oss möjlighet till mycket stor flexibilitet inom tillverkning av axlar i olika dimensioner.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Slipning
Ytbehandling-Värmebehandling

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen