Bosch Rexroth Teknik AB

Beskrivning

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company.
Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa.

Bosch Rexroth - Sverige
Vårt svenska huvudkontor är lokaliserat i Älvsjö strax söder om Stockholm. Produktion och kundanpassning av våra produkter och lösningar inom de olika teknikområdena sker vid våra produktionsenheter i Älvsjö, Mellansel, Borlänge och Helsingborg.


Anställda (2013): ca 320 personer
Omsättning (2013): ca 1 miljarder SEK
Organisationsnummer: SE556082217201

Adress
Bosch Rexroth Teknik AB
Varuvägen 7
125 81  Stockholm
Stockholm
Sweden
Telefon
08-727 92 00
Fax
08-99 67 78
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.boschrexroth.se
Kontaktperson
Bengt Olsson
Telefon
Anställda
201 - 500
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Industriförnödenheter-Generatorer
Industriförnödenheter-Hydraulsystem

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

En lastbil kommer fylld med framtidens hydraulik
I maj 2018 rullar Bosch Rexroths roadshow ut i Sverige. Ett mobilt showroom fullastat med den senaste tekniken inom hydraulik.- Med roadshowen kommer vi till våra kunder och..
Så ska det kommande 5G-nätet svetsas samman med smarta lösningar för Industri 4.0
5G-nätet kommer vara det snabbaste mobila nätverket som tillverkats och nu presenterar Bosch och Nokia sitt gemensamma projekt för framtidens fabriker.Under European Digital..
ActiveCockpit effektiviserar produktionen i industrin
I den tillverkande industrin ställs allt högre krav på mindre serier och snabba omställningar. Nu har Bosch Rexroth utvecklat mjukvaran ActiveCockpit som fungerar som en länk..
Snabb service på distans med virtuella verktyg
Tid är pengar – snabba åtgärder krävs när det kommer till feldiagnoser och efterföljande support. Med ett virtuellt verktyg, Hägglunds InSight Live, kan Rexroths..
Automatiserad körning öppnar upp för ny interaktion och kommunikation
Under en mässa i Berlin i helgen visade Bosch upp en ny utställningsbil där framtidens mobila lösningar integrerats och automatiserad körning ger föraren möjlighet att vara..
Bosch etablerar enhet i Lund - 50 har redan anställts
Att valet föll på Lund var ingen tillfällighet, Sveriges anseende som innovativ och stark ekonomisk kraft går i linje med Boschs traditionellt starka position inom forskning och..
Bosch Rexroth vill dra ner i Borlänge
23 anställda berörs när hydraulik- och automationsföretaget Bosch Rexroth vill dra ner sin verksamhet i Borlänge. Företaget vill dra ner verksamheten i Borlänge. Det..
Parkera med en knapptryckning
I Tyskland har det visats att förare kör cirka 4,5 kilometer extra för att hitta en parkeringsplats. Nu intar Bosch en ny marknad och satsar de kommande åren på att lansera..
Rexroth på Kunskapsdagen Industri 4.0 i Båstad
Rexroth på Kunskapsdagen Industri 4.0 i Båstad Den 22-26 juni arrangeras Entreprenörsveckan i Båstad, en hel vecka med fokus på framtid och innovation inom ett brett spektrum av branscher och industrier i..
En gnistrande kombination: hybridteknologi från Porsche och Bosch
En gnistrande kombination: hybridteknologi från Porsche och Bosch MÅ, MAJ 18, 2015 09:15 CET Stuttgart - Porsche var bland de första biltillverkarna i världen som kunde erbjuda tre laddhybridmodeller: 918 Spyder, Panamera S..
Stora Hydraulikpriset till Bosch Rexroth Mellansel
Stora Hydraulikpriset till Bosch Rexroth Mellansel Bosch Rexroth Mellansel har vunnit det prestigefyllda Stora Hydraulik- och Pneumatikpriset 2015 om 100 000 kronor för sitt utvecklingsarbete med Hägglunds..
Bosch Rexroth växer i tufft marknadsläge
Bosch Rexroth växer i tufft marknadsläge Enligt preliminära siffror har Bosch Rexroth ökat försäljningen med 3,5 procent i jämförelse med föregående år, och..
Rexroth lanserar en ny cylinderserie
Rexroth lanserar en ny cylinderserie – Den nya cylinderserien med benämning CDL2 kompletterar Rexroth’s cylindersortimentet med svetsad bakgavel, säger Anders Engberg teknikchef Industrial..
Ulf Helles vd för Bosch Rexroth Pneumatik
Ulf Helles vd för Bosch Rexroth Pneumatik Den 1 juni år i år övergår teknikområdet pneumatik i ett nytt dotterbolag inom Bosch, Bosch Rexroth Pneumatik AB. Bolaget har sitt säte i..

Produkter

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen