Business Sweden

Beskrivning

Business Swedens syfte är att hjälpa svenska företag att nå sin fulla internationella potential och utländska företag att investera och expandera i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader.
Business Sweden bildades den 1 januari 2013 genom en sammanslagning av Exportrådet och Invest Sweden. Business Sweden ägs av staten och näringslivet, som representeras av Utrikesdepartementet och Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening. Det delade ägandet ger tillgång till kontakter och nätverk på alla nivåer.

Adress
Business Sweden
World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
Box 240
101 24  Stockholm
Stockholm
Sweden
Telefon
08-588 660 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.business-sweden.se/Export/exporthjalp/
Kontaktperson
Elisabeth Somp
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

PLAY: Hello my name is Sweden
Vi avrundar en fantastisk mässvecka på Hannover Messe med att titta på Business Swedens vackra hyllning till Sverige.Läs mer
Svenska paviljongen vajjade när Sverige bjöd på fest
-Sverige har satt nytt benchmark för vad det innebär att vara partnerland, säger Hannover Messes Dr Jochen Köckler.På onsdagkvällen var det dags för den stora..
Sweden Co-Lab drar fullt hus varje dag
Sveriges satsning i Hannover med svenska paviljongen i spetsen är välbesökt. Det råder ingen tvekan att Sverige som innovationsland röner stort intresse i Hannover.När..
Trycket stiger i exporten
Industrin går på högvarv och aktiviteten i exportföretagen ökar. Med ett index på 66,3 tangerar Exportchefindex andra kvartalet 2018, de högsta nivåerna sedan..
Svensk export når nya höjder
Exportchefsindex på högsta nivå sedan 2011.Exportchefsindex, EMI, ökade med 3,2 enheter till 62,9 första kvartalet 2018, från 59,7 sista kvartalet i fjol. Det..
Högtryck i svensk export
Exportföretagen är optimistiska om framtiden. Business Swedens Exportchefsindex (EMI) ökade med 0,8 enheter till 59,7 fjärde kvartalet, från 58,9 tredje..
Högkonjunktur för Sveriges exportföretag
Exportchefsindex når toppnotering.Exportchefsindex (EMI) för andra kvartalet 2017 steg med 2,9 enheter till 62,8, från 58,2 det första kvartalet. Att EMI ligger..
Väx utanför Sverige med Business Sweden
Business Sweden lanserar Going Global - nu kan svenska startups söka till LEAP Accelerator Idag lanseras Business Swedens initiativ Going Global på Innovationsriksdagen..
Ökad optimism bland exportföretagen
Business Sweden presenterar Exportchefsindex för första kvartalet.Idag presenterades Exportchefsindex för första kvartalet i år. Chefekonom Lena Sellgren..
Sveriges exportchefer är optimistiska
Business Swedens chefsekonom Lena Sellgren, tror att på kort sikt kommer Trump att ha en positiv effekt på exportbolagen och tillväxten.Exportchefsindex för fjärde..
Donald Trump blir USAs nästa president – protektionismen ökar
Det är viktigt att svenska företag sätter sig in i hur valresultatet kan påverka deras möjligheter att göra affärer på den amerikanska marknaden, skriver Business Sweden idag.Med..
Donald Trump blir USAs nästa president – protektionistiska vindar blåser allt starkare
Det är viktigt att svenska företag sätter sig in i hur valresultatet kan påverka deras möjligheter att göra affärer på den amerikanska marknaden, skriver Business Sweden idag.Med..
Hållbarhet och digitalisering i fokus för svensk näringslivsdelegation i Tyskland
Tyskland är en av Sveriges viktigaste handelspartners och hållbarhet och digitalisering är två områden där handelsutbytet kan öka, menar Ylva Berg, vd för Business Sweden.En..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen