Deform AB

Beskrivning

BASINDUSTRI

På vår skandinaviska närmarknad är tung plåt-, stål- och basindustri ett mycket viktigt segment. Vår unika press-, riktnings-, skär-, svets- och värmebehandlingskapacitet hjälper ofta våra kunder med akuta behov!

Våra kunder har behov av skärning, riktning, pressning, rullbockning, värmebehandling och/eller svetsning. Vår närhet till marknaden, vår unika och stora presskapacitet i kombination med vår erfarenhet av metallurgi och att arbeta med tjocka komplexa plåtarbeten gör att vi blir en naturlig partner.

Vi är ofta med och utvecklar lösningar på tekniska problem. Inte sällan växer en tillverkningslösning fram efter att vi och kunden testat frågan fram och tillbaka. Vår konstruktionskapacitet, snabbhet, närhet och produktionserfarenhet är en viktig del av vårt erbjudande.

Vår strategi är att ständigt hitta nya ledande kunder inom respektive marknad. Vi söker även nya applikationer där vårt speciella erbjudande kan substituera och/eller förbättra befintliga tekniska lösningar. Tillverkare av utrustning för gruvindustrin, lyftkranar och entreprenadmaskiner är några exempel.

Vår speciella metod Deform:Method innebär att vi kan varmforma seghärdat stål, seghärda och återföra plåtens egenskaper med bibehållen form. Våra kunder kan därmed arbeta med tredimensionella former som inte är möjligt med kallformning och våra kunder kan undvika försvagande svetsfogar på fel ställen.

Vi erbjuder skanning av komplexa former, tar fram tredimensionellt dataunderlag, skapar verktyg, tillverkar och levererar montagefärdiga komponenter direkt mot våra kunders montagelinor. Vi kan även utföra kompletterande svetsning av tilläggsdetaljer.

Vi vill utmana oss själva, tänja våra gränser och hela tiden arbeta med det svåra tillsammans med de bästa. Vår samlade erfarenhet gör därför att ni med trygghet kan vända er till oss!

Adress
Deform AB
Strömsnäsvägen 4
693 32  Degerfors
Örebro
Sweden
Telefon
0586-473 00
Fax
0586-449 14
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.deform.se
Kontaktperson
Ulrika Jonsson
Telefon
0586-471 82
Anställda
31 - 50
Omsättning

Specialistområden

AFFÄRSOMRÅDEN

Deform är specialist på varm- och kallformning av olika typer av metalliska material såsom seghärdad plåt, rostfri plåt, inkluderat duplexa och superduplexa legeringar, kolstålsplåt, pläterad plåt, titan, koppar, brons och aluminium.

Vi har delat in våra kunder i fyra olika affärsområden; tryckkärl, skydd, basindustri och heavy equipment.

Vår strategi är att ständigt söka nya ledande kunder inom respektive affärsområde.

Vi har referenser i hela världen.

Vi söker även nya applikationer där vårt speciella erbjudande kan substituera befintliga tekniska lösningar. Vi vill utmana oss själva, tänja våra gränser och hela tiden arbeta med det svåra tillsammans med de bästa. Forming your ideas!

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetning-Grovplåtbearbetning över 15mm
Plåtbearbetning-Pressning
Plåtbearbetning-Rullbockning
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Varmpressning
Ytbehandling-Värmebehandling

Övrigt

Material-Aluminium
Material-Högtemperaturs Stål
Material-Järn
Material-Kolstål
Material-Koppar
Material-Övriga specialstål
Material-Rostfritt Stål
Material-Stål
Material-Titan
Material-Verktygstål

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen