ELBK Svarv AB

Beskrivning

ELBK Svarv AB är ett verkstadsföretag beläget i Västerbottens inland. Företaget som är etablerat i Dorotea har traditioner och lång erfarenhet av verkstadsindustri.

ELBKs maskinpark är anpassad för små och medelstora serier, den uppfyller även högt ställda krav på flexibilitet och precision. Vi på ELBK besitter över 25-års erfarenhet inom verkstadsindustrin.

Den "rätta kvalitén" ställer krav på systematiska kontroller. På ELBK klarar vi dagens krav.Ett verkstadsföretag med precision
Med en maskinpark anpassad för små och medelstora serier, 1-500 bitar, samt en erfaren och kunnig personal kan vi tllhandahålla kvalitetsprodukter till våra kunder.

Vi tillverkar färdiga produkter, reservdelar och utför även reparationsarbeten. Våra kunder har högt ställda krav på kvalité och precision vilket vi kan erbjuda genom noggranna kvalitetskontroller och mätningar genom hela vår produktion.

ELBK arbetar med kvalitetssystem enligt ISO 9000. Godkänd leverantör till Hägglunds Drives AB, Partek Forest och Hultdins. Med modern CAD-CAM utrustning så är inte vägen lång ifrån t.ex en otydlig skiss sänd via telefax till en komplett och användbar ritning.

Tillverkning och reparationer av reservdelar har blivit lite av en specialitet här hos oss på ELBK. Vi är väl medvetna om kostnader för ståtid vid haverier. Hos oss får ni snabba beslut och klara besked.

Modern maskinpark och hög kapacitet är starka argument vid valet av Er legoleverantör. Vår senaste investering på ELBK är en OKUMA SPACECENTER MA-500 HB, som genom sin prestanda motsvarar dessa krav och medverkar till att underlätta i Ert val av legoleverantör.

Så innan Ni beslutar om riskfyllda investeringar i dyra maskiner eller ökar kostnader genom nyanställningar vid kapacitetbrist, låt oss på ELBK SVARV AB ha ett "ord med i laget"! Kontakta oss för offerter eller ytterligare upplysningar.

Adress
ELBK Svarv AB
Box 14
Verkstadsgatan 3
917 21  Dorotea
Västerbotten
Sweden
Telefon
0942-514 56
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.elbk.se
Kontaktperson
Bengt Carlsson
Telefon
Anställda
10 - 30
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetning-Svetsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-Fräsning
Skärande Bearbetning-Svarvning

Övrigt

Arbetssätt-Små serier (10-1000st)
Arbetssätt-Stycketillverkning (1-10st)
Kvalitetsäkring-ISO 9000

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen