Elmia Subcontractor

Beskrivning

För industrin. Av Industrin.
Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder - en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp.

Mässan arrangeras på Elmia i Jönköping. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och cirka 15 000 besökare. Sällan har du chans att på så kort tid träffa så många som är knutna till underleverantörsindustrin!

Att mässan är viktig är uppenbart. Här grundläggs varje år affärer för närmare 18 miljarder kronor!

Adress
Elmia Subcontractor
Box 6066
550 06  Jönköping
Jönköping
Sweden
Telefon
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.elmia.se/subcontractor
Kontaktperson
Karla Eklund
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Event/Seminarier-Mässor

Övrigt

Nyheter

Hur ska dagens industriföretag hitta rätt kompetens för framtiden?
Peter Siljerud ger två konkreta tips till underleverantörerna.   Robotar och avancerade datorer tar över allt mer av arbetet inom industrin. Kvar finns de mer..
Ett miljövänligt kompositmaterial
Det började 2012 som ett mindre forskningsprojekt. I dag är det ett miljöprojekt på stor frammarsch.   – Användning av naturfiber som armering i stället..
Vinnaren i Subcontractor Jumpstart korad
Vinstchecken om 100.000 kronor ska användas till att marknadsföra en ny produkt som lanserades för en månad sedan.   Det blev Unibap från Uppsala som tog hem..
Inköparna hett villebråd i Jönköping
På tisdagen slår Elmia Subcontractor upp portarna i Jönköping. Utställarna laddar i sina montrar och Svensk Verkstad känner några inköpare på pulsen.Förutom utställarna..
Business unusual – as usual i Jönköping
Det är ett framgångskoncept som årligen lockar runt 1 200 utställare och mer än tio gånger så många besökare. Tisdag den 14 november är det dags igen. Business unusal är..
Människa eller robot? – paneldebatt på Elmia Subcontractor
Hur kommer framtidens arbetsmarknad att se ut i takt med att tekniken utvecklas allt mer? Trygghetsrådets paneldiskussion på Elmia Subcontractor lär locka fram flera intressanta..
Elmia Subcontractor vässar mässteamet
Elmia Subcontractor fortsätter stärka sin position som norra Europas ledande underleverantörsmässa för tillverkningsindustrin. Rekryterar industriveteran.   Ny i teamet..
100.000 till teknikdrivna startups
I tävlingen Subcontractor Jumpstart pitchar teknikdrivna startups sin affärsidé inför en erfaren jury, med chans att vinna en innovationscheck på 100 000 kronor. En minut har de..
Tema Uppkopplat på Elmia Subcontractor
Med en ny inspirationsarena kommer Elmia Subcontractor i höst att ta Internet of Things in i tillverkningsindustrin. På mässans nya stora inspirationsarena varvas..
Det finns ingen trend för hemflyttning
Enligt forskning från Lunds universitet sker det fortfarande en nettoutflyttning från Sverige som är ungefär dubbelt så stor som flödet hem.Svenska företag är mer..
Det finns ingen trend för hemflyttning
Enligt forskning från Lunds universitet sker det forfarande en nettoutflyttning från Sverige som är ungefär dubbelt så stort som flödet hem.Svenska företag är mer..
13 underleverantörer sätter Sverige på världskartan
Nästa vecka åker de till Tyskland för att visa upp sig. Behovet att finnas på exportmarknader växer snabbt bland de svenska leverantörerna inom..
Är man underleverantör till fordon klarar man även andra industrier
Med företag som Volvo och Scania finns det en fantastisk styrka i Sverige. Bo Andersson, majoren som hamnade mitt i bilindustrins centrum, och Anders H Gustavsson från Volvo Cars..
En samlad industri med fokus på affärer
Sveriges största industrievent, Elmia Subcontractor, har återigen stärkt sin position som den främsta marknadsplatsen. Med nya affärer och viktiga diskussioner. – Vi lyfter..
Innovationsgurun visade nya och smarta material på Elmia
Dr. Sascha Peters föreläste på Subcontractor InnoDex om smarta material för effektiva lösningar inom konstruktion och design. Innovationer inom konstruktion och design ökar hela..
Personliga möten möjliggör lyckad export
De personliga kontakterna är viktiga vid en exportsatsning. Det framgick när Anders Ekdahl, vd på Svensk Industriförening, presenterade Exportkartläggningen 2016 under Elmia..
Underleverantörerna på Elmia Subcontractor
- Lite för lite folk första dagen, säger Tomas Jernkrook, säljchef på A-teknik. Men det som var positivt var att då träffade vi många befintliga kunder. Det är värt mycket. - Jag..
Trumps politik kan påverka svenska underleverantörer
Fordonskomponentgruppen FKG: Svensk industri och framför allt fordonsindustrin är otroligt beroende av den amerikanska marknaden. Under andra dagen av Elmia Subcontractor undgick..
Vad innebär digitaliseringen för inköparna?
Digitalisering och hållbarhet ur inköparens synvinkel. Det var ämnena för Elmia Subcontractors stora diskussion under tisdagen.   Framtidens smarta inköp..
Unik länkarm i Scanias jättesatsning
– Vi är inte en massproducent av enkla produkter, utan gör komplexa komponenter som få andra klarar av, säger Johan Bunse, försäljningschef på RUPF i Skandinavien som nu visar..
Elmia Subcontractor närmar sig - hur tänker inköparna?
På tisdag drar det ihop sig till underleverantörsmässa i Jönköping. Det är inköparna som underleverantörerna vill ha i sina montrar. Men hur viktig är mässan för inköparna?..
Elmia Subcontractor arrangerar samlingsmonter för underleverantörer i Tyskland
Resultatet av samarbetet med Hannover Messe: Ett tiotal svenska leverantörer ställer ut tillsammans i Hannover i april. Ett av dem är Makeni, leverantör till fordonstillverkare..
”Subcontractor har varit en ’game changer’ för oss”
För sex år sedan ställde Eigenbrodt om sitt fokus mot nya kundgrupper. ”Rätt” besökare fanns på Elmia Subcontractor och idag finns bolaget med tidigt i utvecklingsprojekt inom..

Produkter

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen