Engcon Nordic AB

Beskrivning

Världsledande engcon
Genom lång erfarenhet, skarp produktutveckling och innovativa lösningar skapas viktig kunskap som gör att vi kan leda marknaden. Vårt mål är att fortsätta att vara den världsledande leverantören av tiltrotatorer.

Adress
Engcon Nordic AB
Industricentragatan 4
833 36  Strömsund
Jämtland
Sweden
Telefon
0670-178 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.engcon.se
Kontaktperson
Åke Johansson
Telefon
Anställda
51 - 100
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Engcon goes Down Under
Engcon växlar upp närvaron i Australien – etablerar kontor i SydneyEngcon är världsledande tillverkare av tiltrotatorer med global närvaro på flera lokala..
Engcon får återigen pris som ett av Sveriges bäst skötta företag – ett kvitto på seriöst och långsiktigt företagande
Imponerad av Engcon och dessa framgångar.Världsledande tiltrotatortillverkaren Engcon har för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed..
Engcon fortsätter växa - expanderar globalt
Under 2019 gjordes 20 nyckelrekryteringar.Med Strömsund som bas och nav i verksamheten fortsätter världsledande tiltrotatortillverkaren Engcon att växa. Under..
Doosan och Engcon satsar på Europa tillsammans
Under hösten levereras de första Doosan grävmaskinerna som är fabriksförberedda för att utrustas med Engcons utrustning.Doosan och Engcon har tecknat avtal om utökat..
Engcon ökar sin omsättning för nionde året i rad
Spår en ökad efterfrågan på världsmarknadenEngcon kan summera 2018 som ett mycket framgångsrikt verksamhetsår. När resultaten för 2018 offentliggjorts..
Maskinia och Sundahls väljer Engcon
Hedrande att fler och fler tillverkare och återförsäljare väljer att använda sig av vår lösning, säger Engdons grundare Stig Engström.Maskinia, leverantör av Doosan..
Engcon investerar 90 miljoner i nya maskiner – tredubblar produktionskapaciteten
Fortsätter växa explosionsartat och för att möta det ökande intresset från marknaden satsar företaget stort på sin tillverkningDen världsledande tiltrotatortillverkaren..
Redo för serietillverkning: Slangfritt från Engcon ger överlägsen enkelhet
Nu lämnar det nya slanglösa modulsystemet och högflödessviveln prototypstadiet för serieproduktion.   Våren 2018 visade Engcon upp en unik modulkonstruktion..
Engcons produktnyheter duggar tätt
Engcon presenterar ny serie sorteringsskopor – kommer i specialutvecklad designProduktnyheterna duggar tätt från den världsledande tiltrotatortillverkaren Engcon...
En av världens största grävmaskinstillverkare väljer Engcon
Har tillsammans med Engcon och Leica Geosystems utvecklat en unik automatisk höjd- och lutningsfunktion.   Kobelco Construction Machinery, en av världens..
Fabriken i Strömsund står modell när tillverkningskapaciteten i Europa byggs ut
-Europa har upptäckt tiltrotatorn, konstaterar framgångssagan Engcons grundare Stig Engström, som nu inviger ytterligare en mångmiljonsatsning. Engcon, den världsledande..
Världens största tillverkare av tiltrotatorer
Omsätter nästan dubbelt så mycket som närmaste konkurrenten.När verksamhetsåret 2016 summeras kan Engcon konstatera en omsättningsökning med drygt 32 procent..
Prisas för sin världsledande produkt från Norrland
Han grundade tiltrotatorföretaget 1990, nu vinner den norrländske entreprenören pris för sin framgångssaga.   Stig Engström, grundare av den världsledande..
Engon miljoninvesterar i fabriken i Strömsund
Investeringen omfattar två automatiska testanläggningar. Uppdraget gick till två Umeå-företag.Engcon, världsledande tillverkare av tiltrotatorer för grävmaskiner,..
Världsledande tillverkaren satsar på ytterligare en fabrik i Strömsund
– Vi har haft en fantastisk försäljning de senaste åren, säger grundaren Stig Engström, som också nyanställer i samband med expansionen.   Engcon, världsledande..
Ny revolutionerande lösning från Engcon
Tiltrotatortillverkaren Engcon har utvecklat en autotiltfunktion i samarbete med Leica Geosystems, se filmen.I samarbete med världsledande tiltrotator-tillverkaren Engcon..
Har du grepp om vad kunderna tycker?
Världsledande tiltrotatortillverkaren från Strömsund har nöjda kunder. Det vet företaget, för de genomför regelbundna kund-mätningar. Här är deras bästa tips. Engcons kunder blir..
Tusentals besökare och rekordmånga leads när Strömsundstillverkaren satsade i Vegas
– Vi hade inte kunnat få en bättre start på den nordamerikanska marknaden, konstaterar Åke Johansson. Conexpo i Las Vegas, som är en av världens största..
Världsledande tiltrotatortillverkare miljonsatsar tillsammans med legoföretag
Mångmiljoninvesteringen har ökat både produktkvaliteten och kortat produktionstiderna.Världsledande tiltrotatortillverkaren Engcon fortsätter driva på innovation..
Engcon gräver guld i USA och Kanada
Svenska företaget Engcon som är världsledande tillverkare av tiltrotatorer tar nu klivet över Atlanten för att effektivisera grävandet i Nordamerika. Företaget startar sin..
Engcon öppnar nytt kontor och anställer fler i Frankrike
Engcon, världsledande tillverkare av tiltrotatorer för grävmaskiner, fortsätter att växa i Europa. Nyligen invigdes det franska dotterbolagets nya huvudkontor i Mennecy,..
Ny tiltrotator med grip från Engcon
Ny tiltrotator med grip från Engcon Under våren har engcon presenterat den sjätte tiltrotatorn i generation 2-serien. Nytillskottet heter EC204 och är optimerad för grävmaskiner på..
Ny tiltrotator från engcon
Ny tiltrotator från engcon Nyheterna kommer slag i slag från engcon. I december började serieproduktion för den nordiska marknaden av nya EC214 och vid halvårsskiftet finns den nya..
Stig Engström tilldelades Sven O Perssons hederspris på Guldgalan
Stig Engström tilldelades Sven O Perssons hederspris på Guldgalan Stig Engström, grundare och huvudägare av teknikföretaget engcon, belönades på torsdagskvällen med Sven O Perssons hederspris på Guldgalan..
EC206, fjärde modellen i generation 2 från engcon
EC206, fjärde modellen i generation 2 från engcon engcon, världsledande på tiltrotatorer för grävmaskiner 1,5 - 32 ton, är nu färdiga att serieleverera EC206, fjärde modellen i generation 2..
Ny sandspridarskopa
Ny sandspridarskopa Med många års erfarenhet av vinterredskap lanserar nu Drivex en ny sandspridarskopa för hjullastare. Den nya skopan premiärvisas på årets..
Rekord i gripvidd
Rekord i gripvidd Alla som hanterar stora brunnslock och rördimensioner vet betydelsen av tillräcklig gripvidd. En av marknadens mest populära integrerade gripar för..
Uppgraderad sopmaskin visar färdigheter på MaskinExpo
Uppgraderad sopmaskin visar färdigheter på MaskinExpo Ett nytt hydraulpaket, som underlättar användning av dubbla kantborstar. Det är en av nyheterna på den uppgraderade versionen av Drivex frontsop T-250...

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen