FREKAB

Beskrivning

Vi är en helhetsleverantör av elektromekanik, såsom tillverkning av kablage, monteringsarbeten, byggen av apparatskåp där vi kan erbjuda allt från planering, inköp till färdig produkt.

Frekab bildades 1998 som underleverantör av kablage till telecomindustrin. Sedan starten har vi byggt upp en modern maskinpark för kablagetillverkning med kunnig och ansvarsfull personal för att tillgodose våra kunders önskemål. Vi tillverkar en mängd olika kablage bl.a koaxial-, flerpars-, kraftkablage och kabelstammar till ett flertal olika brancher t.ex. medicinsk-teknisk, fordonsindustri, telecom. Kontaktering med lödning, motståndslödning, krimpning, slitsning. Alla kablage synas och testas för en 100% produkt som levereras i rätt tid. Viktiga delar i vår företagspolicy är kompetens och flexibilitet.

Flexibiliteten är särskilt viktig i och med en ständig produkt- och materialutveckling och att korta ledtider krävs. Produktionen bedrivs i fräscha lokaler på 400kvm och antal anställda är i dagsläget 8st.

Adress
FREKAB
Industrivägen 9
916 31  Bjurholm
Västerbotten
Sweden
Telefon
0932-100 01
Fax
070-368 49 37
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.frekab.se
Kontaktperson
Patrik Bergholm
Telefon
0932-100 01
Anställda
5 - 9
Omsättning

Specialistområden

Kablage - Vi producerar allt från enstaka protoypkablage till fullständig serietillverkning med modern och rationell maskinpark.

Montering - Eftersom vår strävan är att bli leverantör av helhetslösningar utför vi även montering av olika produkter efter kunds specifikation.

Apapratskåp - Vi tillverkar apparatskåp utifrån kundens specifikationer och ritningar. Från beredning, inköp, tillverkning och sluttest av färdig produkt.

Kunder

Bland våra kunder finns till exempel:
Dustcontrol AB
BL Elektronik AB
Hammarstrands Elektronikproduktion AB
MALÅ GeoScience
Memoteknik AB
MobileCity
Techsam Electronics AB
Telac Elektronik AB
Genetech AB

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Elektronik-El-, Apparatskåp
Elektronik-Elektromekanisk Montering
Elektronik-Kablage
Elektronik-Lödning
Elektronik-Prototyptillverkning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen