Hybricon Bus Systems AB (publ)

Beskrivning

Hybricon Bus Systems AB (publ), HYCO, utvecklar och tillverkar världens mest energieffektiva, rena och tysta system för bussburen kollektivtrafik.

Företagets ultrasnabbladdade bussar kan köras kontinuerligt, dygnet runt, på ren, elektrisk kraft.

Hybricons huvudkontor, där företagets produktionsenhet också är belägen, finns i Holmsund utanför Umeå. Klimatet i denna relativa närhet till Polcirkeln utgör en perfekt testmiljö för köldtestning av företagets produkter.

Energieffektivitet, ultrasnabbladdning och modulariserade nyckelkomponenter utgör tillsammans en uppsättning unika egenskaper för företagets bussar.

Adress
Hybricon Bus Systems AB (publ)
Korsvägen 1
913 35  Holmsund
Västerbotten
Sweden
Telefon
090-77 09 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.hybricon.se
Kontaktperson
Robert Åkerlind
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Hybricon minskar förlusten
Elbusstillverkaren satsar på uppgraderade bussar och ett breddat erbjudande. Elbusstillverkaren Hybricon har lagt vårens förlorade elbussupphandling till Umeå..
Hybricon minskar personalstyrkan
Elbusstillverkaren Hybricon genomför kostnadsreduceringar efter utebliven order.Hybricon har förhandlat om neddragning av personalstyrkan. Åtgärden är ett led..
Elbusstillverkaren laddar om
Plockar in två nya ess i styrelsen.Elbusstillverkaren Hybricon har vid årsstämman den 21 maj genomfört omval av styrelseledamöterna Martin Rogersson och Leif..
Bakslag för Hybricon
Förlorad order tynger bolaget, men 100 tekniska förbättringar och ramavtal öppnar för framtida affärer.Under perioden januari till mars 2018 uppgick bolagets..
Hybricon förlorar upphandling
Umeå Kommunföretag väljer annan leverantör av elbussar och laddstationer.Hybricon meddelar att Umeå Kommunföretag valt att tilldela en annan leverantör ordern..
Hybricon minskar förlusten
Kommande upphandlingar och samarbetet med tyska ZF Friedrichshafen borgar för en positiv utveckling, uppger vdn för elbusstillverkaren.För årets fjärde kvartal..
Miljonorder till svenska elbussuppstickaren
Etablerar samarbete med världens största underleverantör av drivlinor till fordonsindustrin. Hybricon har fått en order på drivaxlar med tillhörande hjulmotorer..
Elbusstillverkaren minskar förlusten
Med kapade kostnader, nya finanser och en ny produkt laddar vd för att förse den nordiska bussflottan med eldrivet.Rörelseintäkterna uppgick till kSEK 644 (kSEK 4 814)..
Elbusstillverkaren löser finansiering tills order rullar in
Det är Umeå Kommunföretag som satsar i bolaget.Elbusstillverkaren Hybricon meddelar att bolaget erhåller lån om 12 MSEK från Umeå Kommunföretag (UKF,)..
Elbusstillverkaren ökar förlusten
Det försämrade resultatet beror till stor del på avsaknaden av order.Elbusstillverkaren Hybricon AB (publ) levererar delårsrapport för andra..
Elbussuppstickaren värvar branschveteran
Elbusstillverkaren från Umeå föreslår Leif Herlitz (Nyström) till styrelseledamot, en långvägare inom Scania.Hybricon Bus System AB (publ) meddelar att valberedningen..
Elbussuppstickaren värvar branschveteran
Elbusstillverkaren från Umeå föreslår Leif Herlitz (Nyström) till styrelseledamot, en långvägare inom Scania.Hybricon Bus System AB (publ) meddelar att valberedningen..
Hybricon upptar lån från storägaren
- Lånet visar att vi har stabila ägare som stöder bolaget, säger Fredrik Jonsson, ordförande.Hybricon har upptagit ett lån om 2 250 000 kr från storägaren..
Busstillverkaren plockar ny vd
Vässar organisationen för industriell serieproduktion.Som ett led i arbetet att förbereda Hybricon Bus System AB (publ) för industriell serieproduktion har Johan Suup..

Produkter

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen