Igus ab

Beskrivning

OM IGUS:

igus GmbH är en världsledande tillverkare av energikedjesystem och polymerglidlager. Det familjeägda företaget som är baserat i Köln finns representerat i 36 länder och sysselsätter 2700 medarbetare i hela världen. 2014 uppnådde igus med motion plastics, plastkomponenter för rörliga tillämpningar, en omsättning på 469 miljoner euro. igus driver de största testlaboratorierna och fabrikerna i sin bransch, för att kunna erbjuda sina kunder innovativa och skräddarsydda produkter och lösningar på extremt kort tid.

Adress
Igus ab
Knut Påls v 8
256 69  Helsingborg
Skåne
Sweden
Telefon
042-32 72 70
Fax
072 70
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.igusab.se
Kontaktperson
Ralf Kabus
Telefon
042-329270
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

Besparingar med underhållsfria 3D-utskrivna gripklor
När en örn griper tag i sitt byte anpassar den blixtsnabbt sitt grepp efter den aktuella storleken. Förpackningsbranschen kan bara drömma om denna flexibilitet. Deras gripklor i..
På tur med högpresterande plast
igus demonstrerar en kolfibercykel med 25 iglidur-lager, som redan är beprövade i andra tillämpningar.Med 25 glidlager i en enda mountainbike demonstrerar igus-cykeln..
Nya spånavvisande energirör från igus
Produktsortimentets R2.1-serie utökad igen – Enkel att fylla tack vare lock som kan öppnas från båda sidor.Under EMO 2017 presenterar igus sin energirörsserie R2.1, som..
3D-utskrivna kugghjul från igus slår standardmaterial
igus utökar sitt utbud av material för tillsatsproduktion med ett andra lasersintringsmaterial. ”Motion plastics”-specialisten igus har utökat sitt utbud för..
Slitagetålig glidning i plast
Nya industriprofiler från igus.Kundspecifika komponenter tillverkade i olika iglidur-material som kan användas snabbt och på flera olika sätt. ”Motion..
Glid- och rullager: Hybridlinjärlager från igus i nya dimensioner
Glid- och rullager: Hybridlinjärlager från igus i nya dimensioner drylin dubbla rullhybridlager finns nu även i 10 och 16 millimeters diameter. igus, specialistföretaget för smörjfri lagerteknik, utökar sitt..

Köp-och-sälj

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen