Igus AB

Beskrivning

OM IGUS:

igus GmbH är en världsledande tillverkare av energikedjesystem och polymerglidlager. Det familjeägda företaget som är baserat i Köln finns representerat i 36 länder och sysselsätter 2700 medarbetare i hela världen. 2014 uppnådde igus med motion plastics, plastkomponenter för rörliga tillämpningar, en omsättning på 469 miljoner euro. igus driver de största testlaboratorierna och fabrikerna i sin bransch, för att kunna erbjuda sina kunder innovativa och skräddarsydda produkter och lösningar på extremt kort tid.

Adress
Igus AB
Berga Allé 1
254 52  Helsingborg
Skåne
Sweden
Telefon
042-32 92 70
Fax
042-21 15 85
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.igusab.se
Kontaktperson
Ralf Kabus
Telefon
042-32 92 70
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

Rotationsrörelser upp till 7 000 grader
I extremt små utrymmen med twisterband HD. Rotera kablar och slangar för energi, data och media i höga hastigheter på ett säkert sätt och utan..
50 procent lättare
Världens första moduluppbyggda hybridkedja från igus, tillverkad av stål och plast.Energiförsörjningssystem tillverkade av stål och plast klarar långa..
3D-kabelkedja för robotapplikationer
Det fleraxlade systemet är specifikt utvecklat för 6-axlade robotapplikationer i tuffa industrimiljöer.triflex® R är den tredje generationen 3-axlade kabelkedjor..
Glid- och rullager: Hybridlinjärlager från igus i nya dimensioner
Glid- och rullager: Hybridlinjärlager från igus i nya dimensioner drylin dubbla rullhybridlager finns nu även i 10 och 16 millimeters diameter. igus, specialistföretaget för smörjfri lagerteknik, utökar sitt..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen