Interlift AB

Interlift AB

Beskrivning

Interlift AB har sedan starten 1994 förstärkt och breddat produktsortiment inom lyft- och materialhantering.
Högsta kvalitet och hög säkerhet är viktigt inom all lyftverksamhet och självklart både för oss och våra leverantörer.

Med lång och gedigen erfarenhet i kombination med viljan att alltid vara lätt tillgängliga, är vår fortsatta strävan att vara ditt bästa val.
Med kontor och lager i både Sjöbo och Bollnäs erbjuder vi ökad närhet och korta leveranstider.

Vänd dig med förtroende till Interlift - Ett starkt alternativ när det gäller lyft- och materialhantering!

Adress
Interlift AB
Getinggränd 2
275 39  Sjöbo
Skåne
Sweden
Telefon
0416-174 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.interlift.se
Kontaktperson
Per-Åke Nilsson
Telefon
Anställda
5 - 9
Omsättning

Specialistområden

Truckar, traverser, lyftbord, vågar, svängkranar, vinschar, lyftbockar

Verksamhetsområden

Interlift AB
Interlift AB
Interlift AB

Klicka på bilden för att förstora

Interlift AB
Interlift AB
Interlift AB

Verksamhetsområden

Kranar och Lyftutrustning-Fyrpelarlyftar/Servicelyftar
Kranar och Lyftutrustning-Kättingtelfer
Kranar och Lyftutrustning-Lyftbord
Kranar och Lyftutrustning-Övrig lyftutrustning
Kranar och Lyftutrustning-Pallbockar
Kranar och Lyftutrustning-Pelarsvängkran
Kranar och Lyftutrustning-Skylift
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Materialhantering och Förvaring-Pallhanteringsutrustning
Materialhantering och Förvaring-Pallställ
Materialhantering och Förvaring-Pallyftare
Materialhantering och Förvaring-Tankar och Cisterner
Materialhantering och Förvaring-Truckar
Mätteknik-Vågar

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se
 
Lagringsystem  
Märke: Bartels; Typ: ; År:
Plåtbyrå. Interlift kan nu erbjuda produkter från tyska Bartels för effektiv förvaring av både långgods och plåt- eller skivmaterial. Förvaringsstället kan belastas med över fem ton per plan och med fem plan i höjd. Takplanet är fast medan övriga kan skjutas ut i hela sin bredd med hjälp av en handvev för lätt in- och urlastning. Förvaringsstället spar golvyta, ger god överblick av materialet och betjänas av en man och travers. Bartels plåtbyrå kan också belastas med upp till fem ton per plan och kan fås med nio plan varav det övre är fast. För standard plåtstorlekar 2x1m, 2,5x1,25m eller 3x1,5m. Vikbara sidor och manuell drivning är några av tillbehören.
Magneter  
Beskrivning: FXE-Lift.; Dimension: ; Kvantitet :
, elektro-permanentmagneter för maximal säkerhet. Fördelarna med pålitligheten från permanentmagneten och användarvänligheten från elektromagneten är samlade i en lösning. Vid kabelbrott eller plötsligt strömavbrott så hålls lasten kvar, aktiveras från panel eller radiostyrning. Fråga oss för att hitta den rätta lösningen.
Magneter  
Beskrivning: FX-Lift.; Dimension: ; Kvantitet :
FX-Lift lyftmagneter från Europas största tillverkare är en verklig revolution inom området magnetisk hantering. Med sina kompakta dimensioner och låga vikt ger den stor kraft och total säkerhet. 20% högre kapacitet än motsvarande magneter på marknaden i samma format. Ett brett standardprogram för plan plåt, runda ytor och mycket mera.
Vågar  
Märke: Dynafor; Typ: LLZ2; År:
Dynafor är ett av marknadens bredaste sortiment när det gäller digitala dynamometrar och digitala vågar, från 20 kg till 250 ton. LLX1, LLX2 och MWX är digitalvågar med flera inbyggda funktioner, t.ex. tarering, frysning av maxvärde och automatiskt avstängning, nogrannhet +/- 0,2%. Fjärravläsning och skrivare som tillbehör. Digitalvågen LLZ2 är ett prisvärt alternativ med noggrannhet +/-0,3%.
Vågar  
Märke: Teo; Typ: ; År:
Skaldiameter 160 mm. Kopplas till truckens lyftcylinder och skalan på truckvågen monteras valfritt för bekväm avläsning. Kapacitet från 500 kg till 150 ton. Teo kranvåg. Enkel, robust och prisvärd kranvåg med kapacitet från 200 kg till 85 ton. Noggrannhet 1%, enkel nollställning och tarering. Skalans diameter 160 mm. Fjärravläsning av vågen som tillbehör.
Travers  
Märke: Erikkila; Typ: ; Beskrivning: Svängkranar. Vårt sortiment av svängkranar omfattas av både pelare- och väggsvängkranar. Arm av dels lättprofilskena med en kapacitet på 40-2000 kg och dels med en arm av I-balk med en kapacitet på 50-10000 kg erbjuds i detta breda sortiment. Finns även med elektrisk rotation och "vikarm". Bockkranar och portabla kranar Till vårt breda program har vi även bockkranar och portabla kranar i aluminium som kan belastas från 500 kg till 3000 kg. Telferskena och travers. Telferskena och Lättprofiltravers med en kapacitet på 125-2000 kg. Traversen kan levereras i normalutförande, extra lågbyggd samt i 2-balks-utförande. Såväl telferskena som travers finns i odrivet och motordrivet utförande. Strömtillförselutrustning från Normaf för rörliga maskiner. Kabelvagnar för rund och plattkabel, som löper i profilskena alternativt på en stållina. Med upphängning i svängkran eller skena ökas arbetsområdet väsentligt. Ett smart val av lyftanordningar!
Kättingtelfer  
Märke: ; Typ: ; Beskrivning: Luftdrivna och tryckluftsdrivna kättingtelfrar används med fördel i explosionsfarliga utrymmen eller där steglös lyfthastighet behövs. Lyftkapaciteter från 125 kg till 75 ton. Miniversionen som lyfter 125 kg – 500 kg väger under sju kg. Standardtelfrarna har inbyggt överlastskydd och kan levereras både med knappstyrning och linstyrning. Med enhandstelfern underlättas både lyft- och sidorörelse.
Kättingtelfer  
Märke: Duke; Typ: ; Beskrivning: Batteridriven kättingtelfer med låg egenvikt, från 7,5kg. Finns med kapacitet 250kg alternativt 500kg. Minst 10 lyft/batteri vid full belastning. Levereras med 3m lyfthöjd som standard, 2st batterier, laddare och kättingsamlare i en transportbox.
Kättingtelfer  
Märke: LIFTKET; Typ: ; Beskrivning: Eldrivna telfrar. LIFTKET är idag Europas största tillverkare av kättingtelfrar och erbjuder ett av marknadens starkaste sortiment med lyftkapaciteter från 125 kg till 25 ton. Med gedigen kunskap och egen tillverkning sedan 1948, har LIFTKET en unik styrka som tillsammans med Interlifts långa erfarenhet ger mervärde. Låt din nästa kättingtelfer bli en Liftket från Interlift!
Lyftbord  
Märke: ; Typ: ; Beskrivning: Lyftbord. Överallt där tunga lyft och obekväma arbetsställningar på grund av höjdskillnader skall avhjälpas, är ett lyftbord från Translyft ett naturligt val.
Våra lyftbord finns i ett brett standardprogram på ca 100 olika typer och kan även specialtillverkas enligt kundens krav. Lyftborden finns i lackerat, varmgalvaniserat och i rostfritt utförande. Fråga oss när det gäller lyftbord!