KB Components AB

Beskrivning

KB Components grundades av Anders Månson 1947. Hans mål kan betecknas med målet att bli en ledande aktör i utvecklingen av plastindustrin snarare än att vara en efterföljare. Den höga framgångarna under de följande åren understryks av vår nuvarande kundbas, som omfattar ett stort antal välkända företag från en rad olika branscher.

Adress
KB Components AB
Industrigatan 4
286 36  Örkelljunga
Skåne
Sweden
Telefon
0435-560 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.kbcomponents.com
Kontaktperson
Kent Brickling
Telefon
Anställda
201 - 500
Omsättning

Specialistområden

KB Components erbjuder kompletta lösningar för design, utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. KB Components behärskar de flesta tekniker och material inom polymersegmentet och även utföra montering av komponenter.

KB Components är en av de ledande leverantörerna i Skandinavien med toppmoderna verksamhet i Anderstorp, Örkelljunga och i Kaunas, Litauen. Anläggningarna i Litauen erbjuder kostnadseffektiv produktion av arbetsintensiva produkter medan anläggningarna i Anderstorp och Örkelljunga erbjuder högt automatiserad produktion av tekniskt avancerade produkter för lätta fordon, tunga fordon, medicinska och industriella tillämpningar.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Montering & Paketering-Montering
Plast & Gummi-Formsprutning
Plåtbearbetning-Laserskärning
Ytbehandling-Elektrolytisk Behandling

Övrigt

Arbetssätt-Hög grad av automation

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

KB Components etablerar sig i Nordamerika
Genomför förvärv i hjärtat av Detroits fordonsindustri.KB Components har etablerat en ny legal enhet, KB Components Canada Inc. och förvärvat tillgångarna i PM..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen