Laser Machining Inc. LMI AB

Laser Machining Inc. LMI AB

Beskrivning

Lasersystem för industriella tillämpningar
Laser Machining Inc. LMI AB (LMI) fokuserar på laser som teknisk möjlighet för industriell tillämpning. LMI erbjuder expertis på lasertillämpningar vid tillverkning av bland annat komponenter till fordinsindustri, flygindustri, telecomindustri, medicinska produkter, reklamindustri livsmedelsindustri etc.

Laserapplikationer
Vanliga applikatoner är lasermärkning, laserskärning, lasersvetsning, laserperforering, laser kiss cut och laserhärdning.

Laserkunskap
LMI:s expertkunskaper och lasersystem från Preco och Electrox, laseroptik från II-VI, reservdelar från Laser SOS samt en rad andra leverantörer gör oss till en komplett totalleverantör av lasersystem tillbehör och servicetjänster.

Laserservice
LMI har en egen serviceorganisation av tekniker som svarar för snabba insatser för att minimera driftsstörningar.

Affärsidé
Laser Machining Inc. LMI AB är en kvalitativt kundorienterad totalleverantör av lasersystem med tillhörande service och support för långsiktiga affärsrelationer

Adress
Laser Machining Inc. LMI AB
Storbyg 7
780 53  Nås
Dalarna
Sweden
Telefon
0281-307 10
Fax
07 10
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.lmiab.se
Kontaktperson
Urban Gärds
Telefon
0281-307 16
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Laser Machining Inc. LMI AB
Laser Machining Inc. LMI AB
Laser Machining Inc. LMI AB

Klicka på bilden för att förstora

Laser Machining Inc. LMI AB
Laser Machining Inc. LMI AB
Laser Machining Inc. LMI AB

Verksamhetsområden

Märkutrustning-Lasermärkningsystem
Märkutrustning-Övrig Märkutrustning
Plåtbearbetande Maskiner-Laserskärmaskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Svetsutrustning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Produkter

 
Lasermärkningsystem  
Beskrivning: Vereo Smart ; Dimension: Finns i två olika utföranden avseende medeleffekter: 20 och 50 watt. ; Kvantitet :
En smart fiberlaser idealisk för integration i produktionsflöden samt för fristående märkning. Kraftfull MOPA Fiber Laser. Kompakt och robust laserhuvud tillverkat i maskinbearbetad aluminium. Luftkyld med extremt låga driftskostnader och praktiskt taget underhållsfri. Styr och kontrollera din laser från PC, Mobil, Platta eller PLC eller vilken nätverksansluten enhet som helst utan behov av att installera ytterligare programvara. Plug-and-play med de vanligaste PLC:erna utan behov av komplicerad kodning eller setup. Kommunicera med en rad olika databaser och överför data på flera olika sätt. Välj, modifiera och förhandsvisa märkdata från den inbyggda pekskärmen. Enkel att använda med minimala behov av utbildning andra uppstartsinvesteringar. Tillval Dator, Rotationsenhet, Rökgasutsugningssystem, Fotpedal, Kamera vision system, Autofokus
Lasermärkningsystem  
Beskrivning: Scorpion Rapide ; Dimension: Upp till 20 kW i maximal pulseffekt med 70W medeleffekt.; Kvantitet :
Scorpion Rapide använder den senaste fiberoptiska tekniken och erbjuder högsta prestanda för lasermärkning, gravyr och etsning. Fiblaserkällan kommer från SPI. En prestandalaser för märkning, gravyr, etsning och pulsad mikrobearbetning. Idealisk för höghastighetsbearbetningar med hög upplösning för en rad olika material som plaster och metaller. Fullständig kontroll av laserstrålens parametrar för att medge en stor variation av bearbetningar för märkning, etsning och gravering. Inbyggd 4-axlig kontroll som enkelt integreras i automatiserade produktionssystem eller till en av Electrox fristående arbetsstationer. Extremt låga driftskostnader och praktiskt taget underhållsfri. Enkel att använda med minimala behov av utbildning andra uppstartsinvesteringar. Tillval Dator, Rotationsenhet, Rökgasutsugningssystem, Fotpedal, Kamera vision system, Autofokus
Laserskärmaskiner  
Märke: EMS100 ; Typ: ; Beskrivning:
Arbetsstation för lasermärkning. En kostnadseffektiv arbetsstation för lasermärkning och lasergravyr av mindre objekt i små volymer En liten enkel arbetsstaton att placera på bord. Bra för märkning av mindre objekt i små volymer. Ergonomin är förbättrad för att förenkla tillgängligheten. Stort lasersäkert betraktningsfönster. Utrymmessnål i förhållande till laserns arbetsområde. Anslutning för rökgasutsug. Kompatibel med lasrar som Scorpion. 3 års garanti på ny arbetsstation. Tillval Fotpedal, Rökgasutsugningssystem, Kamera vision system, Dator, Saxbord.
Laserskärmaskiner  
Märke: Minilase e; Typ: ; Beskrivning:
En kostnadseffektiv och lättinstallerad arbetsstation för lasermärkning och lasergravyr av mindre objekt i små volymer En liten enkel arbetsstation att placera på bord. Bra för märkning av mindre objekt i små volymer. Ergonomin är förbättrad för att förenkla tillgängligheten. Stort lasersäkert betraktningsfönster. Utrymmessnål i förhållande till laserns arbetsområde. Anslutning för rökgasutsug. 2 års garanti på lasersystemet. Tillval Dator, Rökgasutsugningssystem, Saxbord
Laserskärmaskiner  
Märke: EMS400; Typ: ; Beskrivning:
EMS400 Arbetsstation - för lasermärkning av de största volymer med xy-bord 600x600 mm Ergonomisk arbetsstation med integrerad laser. Fiberlaser med medeleffekt 20W, 50W eller 100W. XY-bord motoriserat och programmerbart med slaglängd 600 x 600 mm med positioneringsnoggrannhet ±0,05 mm. Pneumatiskt styrd, dörr erbjuder maximal tillgänglighet för positionering av märkobjekt. Möjlihet att bearbeta med luckan öppen för att kunna märka större objekt. Laserskyddsglasögon måste användas när maskinen körs i detta läge (laserklass 4). Möjlighet att ta bort sidodörrar för större märkobjekt.Laserskyddsglasögon måste användas när maskinen körs i detta läge (laserklass 4). Motoriserad och programmerbar z-axel för automatisk justering av fokuseringshöjd. Enkel att använda med ett minimalt behov av förberedelser. Stort lasersäkert betraktningsfönster. Utrymmessnål i förhållande till laserns arbetsområde. Anlsutning för rökgasutsug. 3 års garanti på ny arbetsstation. Tillval Rotationsenhet, Rökgasutsugningssystem, Kamera vision system, Focus finder, Multi-Waveform laser upgrade.
Laserskärmaskiner  
Märke: Bodor; Typ: BCL-X; Beskrivning:
En flatbädds CO2 laser med arbetsområde 1300x900 mm. Här kan man lägga många små eller några större märkobjekt i ett relativt stort arbebetsbord för skärning och gravyr i metaller och plaster.
Laserskärmaskiner  
Märke: Bodor; Typ: Mini Laser BCL0605MU CO2; Beskrivning:
Liten smidig CO2 laser med arbetsområde 600x500 mm Perfekt att märka och gravera och skära skyltar med.
Lasermärkningsystem  
Beskrivning: Minilase XL erbjuder en stor och öppen arbetsyta för maximal flexibilitet. MinilaseTM XL utrustad med en dörr som öppnar på 3 sidor och med hjälp av pneumatik. Med säkerhetsnyckel möjliggör den körning med dörren öppen (laserklass 4 kräver skyddsglasögon) för större märkobjekt. Kontakta LMI för med information.; Dimension: ; Kvantitet :