MultiDocker Cargo Handling AB

Beskrivning

MultiDocker utvecklar, producerar och säljer materialhanteringsmaskiner för hamnar och terminaler. Maskinerna karaktäriseras av hög kapacitet, pålitlighet, hög tillgänglighet och ett långt maskinliv till en låg kostnad.

MultiDocker-maskiner bygger på pålitliga CAT-komponenter som testats och använts i tuffa applikationer och många exemplar världen över.

Maskinerna är tillgängliga i många konfigurationer, bl.a. med larvfötter, på räls eller på hjul. Detta kombinerat med flera olika hyttkonfigurationer och olika armlängder gör att MultiDocker kan erbjuda kunder något som passar för just deras behov.

Adress
MultiDocker Cargo Handling AB
Saltängsgatan 15
602 22  Norrköping
Östergötland
Sweden
Telefon
011-450 30 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.multidocker.com
Kontaktperson
Percy Österström
Telefon
070-531 96 03
Anställda
5 - 9
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Bättre än väntat för Multidocker - och full orderbok
I veckan kunde Linköpingsföretaget ställa in extrastämman efter att finanserna såg stabilare ut än väntat, men hur har coronaviruset påverkat den svenska tillverkaren?Styrelsen i..
Multidocker affär i Ryssland slutligt bekräftad
”Det är mycket glädjande att avtalet nu kan slutförasMultiDocker kan nu bekräfta en affär i Ryssland gällande en order, som tidigare kommunicerats, då..
Multidocker upprättar kontrollbalansräkning
Skriver ned tillgångar.MultiDockers styrelse föreslår att sätta ned det bokförda värdet på tillgångar i bolaget. I samband med arbetet med..
Riktad emission till 12 strategiska ägare
Multidocker behöver öka rörelsekapitalet och inleder nyåret med nyemission.Styrelsen i MultiDocker Cargo Handling AB (publ.) har genomfört en riktad emission om 11,5 MSEK..
Multidocker avyttrar verksamhet
Säljer till en samarbetspartner.MultiDocker har, som tidigare meddelats, befunnit sig i förhandlingar om försäljning av den brasilianska verksamheten. Parterna har..
Nya miljonaffärer till Multidocker
Två stora kontrakt med kunder i Skandinavien.MultiDocker har avtalat om två affärer till ett sammanlagt värde av 16,5 MSEK. Kunderna finns i Skandinavien och..
20 miljoner MultiDockeraffär i Brasilien
Säljer delar av dotterföretagMultiDocker har träffat avtal om att sälja majoriteten i det Brasilianska dotterbolaget, inklusive maskiner, utrustning, och..
Ökad förlust för Multidocker
Leveransförseningar och flytt av produktion är några av förklaringarna.Under perioden januari-september 2019 sjönk både omsättningen, 66,1 MSEK jämfört..
Försenade leveranser tynger Multidocker
Flera skäl, uppger bolagets vd Maria Bogren.Vi uppnådde tyvärr inte målsättningarna avseende resultat under perioden. Det berodde i huvudsak på att ett..
Multidocker landar tre affärer värda 14 miljoner
-Det faktum att vi har startat bygga CH600 i Norrköping är glädjande nu när vi får fler avslut på hemmamarknaden, förklarar Fredrik.Österström.MultiDocker har träffat avtal..
Maskintillverkaren tar hem produktion till Norrköping
Ser flera fördelar med att lägga produktionen i Sverige.MultiDocker, en världsledande tillverkare av anpassningsbara och effektiva lasthanterare och optimering av..
Ytterliger order på näst största maskinen
Norrköpingsföretaget ska leverera en stor lasthanterare till USA.MultiDocker, en världsledande tillverkare av anpassningsbara och effektiva lasthanterare, har sålt..
Två Europaaffärer till Norrköpingsföretaget
Ordervärde 13 miljoner. I Holland skall en CH 1100 levereras under våren till ett ordervärde på ca 9 MSEK och i Finland har ett avslut gjorts för en CH600 med..
Hon kniper vd-posten på Multidocker
Med en tredubblad orderbok går företaget in i ett nytt skede, förklarar grundaren och nuvarande vd Percy Österström.Multidocker har utsett Maria Bogren till vd för..
Sverigeaffär till Multidocker
I december tecknade företaget ett 9-miljonerskontrakt med en stor svensk industrikund. Den 21 december rodde Multidocker iland förhandlingar avseende en CH900 till en..
Multidocker får order från en av världens största CAT-återförsäljare
Ordervärde ca 45 miljoner.Efter förhandlingar under hösten har MultiDocker träffat ett avtal med CAT-återförsäljaren Sotreq i..
CAT-affär till Norrköping
Det är en holländsk kund som beställer en maskin för 8 miljoner kronor.MultiDocker har avtalat en affär om en CH1100 till en kund i Holland. Affären har gjorts..
Tre nya affärer till Multidocker
Maskinerna ska levereras till kunder i Sverige och England.MultiDocker har träffat överenskommelser med en kund i England om leverans av en CH 600 och en CH 1400 samt..
Röda siffror för Multidocker
Men orderingången skjuter i höjden. Multidockers försäljning uppgick under första halvåret till 71,5 MSEK (92,5 MSEK). EBIT landade på -7,7 MSEK (6,0..
Multidocker gör storaffär med Estnisk kund
Affären värd över 20 miljoner.MultiDocker har idag ingått ett tilläggsavtal med en befintlig estnisk kund. MultiDocker har sedan tidigare tecknat avtal om en maskin och..
CAT-affär till Multidocker
Det är satsningen i Nordamerika som lett till försäljningen av ytterligare två maskiner.MultiDocker har tecknat avtal med Milton Inc., CAT-återförsäljare i..
Multidocker tar viktig affär i Sydamerika
Kunden är ett ett av de större skogsbolagen i Brasilien.MultiDocker har träffat ett avtal, med ett av de större skogsbolagen i Brasilien, som omfattar..
Svensk affär till Multidocker
Ytterligare en entreprenör väljer hjulburen materialhanterare från Norrköpingsföretaget.MultiDocker har sålt ännu en hjulburen materialhanterare av typen CH600 till..
Norrköpingsföretaget vinner terräng i Nordamerika
Ser stor potential i samarbetet med Caterpillars återförsäljare på den nordamerikanska marknaden.MultiDocker har ingått en överenskommelse med ett lasthanterings- och..
MultiDocker greppar fler affärer i Skandinavien
Beställningar för nära 10 miljoner.MultiDocker har träffat en överenskommelse med en skandinavisk industrikund gällande två enheter till ett värde av ca..
CAT-affär till Multidocker
Ska leverera två maskiner via kanadensiska Finning, som är CATs största återförsäljare worldwide.Norrköpingsföretaget MultiDocker har fått bekräftat..
Estnisk affär till Multidocker
Ordervärde 6,8 miljoner.MultiDocker har signerat ny affär med en återkommande, estnisk kund till ett värde av 6,8 Mkr.  Denna maskin är av den nya..
Multidocker stärker ledningen
Tillsätter en COO och hämtar ny CFO från Orio.Den 1 mars välkomnar MultiDocker Mikael Brate som ny CFO i Bolaget. Nuvarande CFO Stefan Gustafsson, som har mångårig..
Förlust för Multidocker
Marknadssatsningar och produktutveckling har belastat resultatet.Multidocker avslutade 2017 med den största offertstocken genom tiderna, över 400..
Multidocker vinner terräng i USA med ny storaffär
Beställaren är CAT-återförsäljare och en stor aktör i östra USA.MultiDocker har gjort en ny affär i USA. Denna gång via CAT-återförsäljaren Cleveland..
Multidocker på plats i USA
Bolagsetableringen fortskrider enligt plan och Norrköpingsföretaget har kontrakterat nio av de viktigaste återförsäljarna i USA och Kanada.MultiDocker utvecklar, producerar och..
Multidocker tillsätter ny försäljningschef
Stärker ledningen för att möta förväntad tillväxt.Multidocker tillsätter Hans Nilsson som ny försäljningschef. Han har gedigen erfarenhet av globalt..
Svensk miljonaffär till Multidocker
Det svenska intresset för Multidockers lösningar inom virkeshanteringssegmentet är stort och företaget satsar nu på försäljningssidan.Efter lansering av MultiDockers nya..
Norrköpingsföretaget landar stororder i Sydafrika
Efter nyår kan det bli en till affär i samma fabrik.Enligt pressmeddelande den 24 november var MultiDocker, tillsammans med Cats återförsäljare Barloworld, i..
Sydafrika i sikte för Norrköpingsföretaget
Förhandlingarna om två stora enheter är i sitt slutskede.MultiDocker, tillsammans med Cats återförsäljare Barloworld, är i slutförhandling med ett..
Norrköpingstillverkaren köper holländskt bolag
Företaget är starkt inom ”demolition” och ”long reach” och förvärvet välkomnas av partnern Caterpillar.MultiDocker har förvärvat 51 % av Swanink Technology Coevorden..
Stor affär med estnisk kund
Hög aktivitet på marknaden för Multidocker, säger företagets försäljningschef. MultiDocker signerade sent under fredagen den 29 september avtal om två maskiner med en..
MultiDocker lyfter
Dubblar omsättningen och vänder till positivt rörelseresultat.Norrköpingsbolaget meddelade i veckan att man planerar för en nyetablering i USA. På fredagmorgonen..
MultiDocker etablerar bolag i USA
Norrköpingsbolaget får stöttning av Caterpillar som ser en efterfrågan MultiDockers typ av produkter.MultiDockers styrelse har beslutat att det skall etableras ett eget bolag i..
Mångmiljonaffärer till MultiDocker
Det handlar om två nya affärer till Norrköpingsföretaget. MultiDocker har tecknat två nya ordrar i Sverige och Estland. Det sammanlagda ordervärdet uppgår..
Ny affär till MultiDocker
Efter mässor i Brasilien, USA och Sverige möter MultiDocker ett ökat intresse och bearbetar för närvarande en stor offertstock. MultiDocker har fått en order på en..
Stororder till Norrköpingsföretaget
Affären kommer att genomföras med PON-CAT. MultiDocker har fått en order för en hamnanpassad maskin till Nederländerna till ett värde av ca. 11 miljoner SEK...
MultiDocker etablerar samarbete med SSAB
MultiDocker har under en tid tillsammans med SSAB analyserat val av effektiva stålkvaliteter och produktion av olika stålkomponenterSyftet med detta har varit att optimera..
MultiDocker säkrar nya ordrar
MultiDocker har signerat kontrakt om försäljning i USA och Spanien.MultiDocker har signerat ett kontrakt om försäljningen av två maskiner till USA. Maskinerna..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen