MultiDocker Cargo Handling AB

Beskrivning

MultiDocker utvecklar, producerar och säljer materialhanteringsmaskiner för hamnar och terminaler. Maskinerna karaktäriseras av hög kapacitet, pålitlighet, hög tillgänglighet och ett långt maskinliv till en låg kostnad.

MultiDocker-maskiner bygger på pålitliga CAT-komponenter som testats och använts i tuffa applikationer och många exemplar världen över.

Maskinerna är tillgängliga i många konfigurationer, bl.a. med larvfötter, på räls eller på hjul. Detta kombinerat med flera olika hyttkonfigurationer och olika armlängder gör att MultiDocker kan erbjuda kunder något som passar för just deras behov.

Adress
MultiDocker Cargo Handling AB
Saltängsgatan 15
602 22  Norrköping
Östergötland
Sweden
Telefon
011-450 30 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.multidocker.com
Kontaktperson
Percy Österström
Telefon
070-531 96 03
Anställda
5 - 9
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Multidocker på plats i USA
Bolagsetableringen fortskrider enligt plan och Norrköpingsföretaget har kontrakterat nio av de viktigaste återförsäljarna i USA och Kanada.MultiDocker utvecklar, producerar och..
Multidocker tillsätter ny försäljningschef
Stärker ledningen för att möta förväntad tillväxt.Multidocker tillsätter Hans Nilsson som ny försäljningschef. Han har gedigen erfarenhet av globalt..
Svensk miljonaffär till Multidocker
Det svenska intresset för Multidockers lösningar inom virkeshanteringssegmentet är stort och företaget satsar nu på försäljningssidan.Efter lansering av MultiDockers nya..
Norrköpingsföretaget landar stororder i Sydafrika
Efter nyår kan det bli en till affär i samma fabrik.Enligt pressmeddelande den 24 november var MultiDocker, tillsammans med Cats återförsäljare Barloworld, i..
Sydafrika i sikte för Norrköpingsföretaget
Förhandlingarna om två stora enheter är i sitt slutskede.MultiDocker, tillsammans med Cats återförsäljare Barloworld, är i slutförhandling med ett..
Norrköpingstillverkaren köper holländskt bolag
Företaget är starkt inom ”demolition” och ”long reach” och förvärvet välkomnas av partnern Caterpillar.MultiDocker har förvärvat 51 % av Swanink Technology Coevorden..
Stor affär med estnisk kund
Hög aktivitet på marknaden för Multidocker, säger företagets försäljningschef. MultiDocker signerade sent under fredagen den 29 september avtal om två maskiner med en..
MultiDocker lyfter
Dubblar omsättningen och vänder till positivt rörelseresultat.Norrköpingsbolaget meddelade i veckan att man planerar för en nyetablering i USA. På fredagmorgonen..
MultiDocker etablerar bolag i USA
Norrköpingsbolaget får stöttning av Caterpillar som ser en efterfrågan MultiDockers typ av produkter.MultiDockers styrelse har beslutat att det skall etableras ett eget bolag i..
Mångmiljonaffärer till MultiDocker
Det handlar om två nya affärer till Norrköpingsföretaget. MultiDocker har tecknat två nya ordrar i Sverige och Estland. Det sammanlagda ordervärdet uppgår..
Ny affär till MultiDocker
Efter mässor i Brasilien, USA och Sverige möter MultiDocker ett ökat intresse och bearbetar för närvarande en stor offertstock. MultiDocker har fått en order på en..
Stororder till Norrköpingsföretaget
Affären kommer att genomföras med PON-CAT. MultiDocker har fått en order för en hamnanpassad maskin till Nederländerna till ett värde av ca. 11 miljoner SEK...
MultiDocker etablerar samarbete med SSAB
MultiDocker har under en tid tillsammans med SSAB analyserat val av effektiva stålkvaliteter och produktion av olika stålkomponenterSyftet med detta har varit att optimera..
MultiDocker säkrar nya ordrar
MultiDocker har signerat kontrakt om försäljning i USA och Spanien.MultiDocker har signerat ett kontrakt om försäljningen av två maskiner till USA. Maskinerna..

Köp-och-sälj

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen