MVR - Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR - Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

Beskrivning

Är en branschorganisation för företag som driver mekaniska verkstäder samt utvecklar, tillverkar och säljer metallvaror och metallprodukter.

MVR verksamhetsidé är att verka för en växande marknad i Sverige och ge ett viktigt stöd till de enskilda medlemsföretagens utveckling genom att främja affärsmöjligheter, undanröja hinder och tillhandahålla medlemsservice.

Adress
MVR - Mekaniska Verkstädernas Riksförbund
Box 22307
Nordcert AB
5tr
104 22  Stockholm
Stockholm
Sweden
Telefon
08-762 75 00
Fax
08-545 161 69
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.mvr.se
Kontaktperson
Björn Uppfeldt
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Föreningar-Branschorganisationer

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Har du koll på karensavdraget?
Den 1 januari 2019 ändrades både Sjuklönelagen och Socialförsäkringsbalken så att den tidigare karensdagen avskaffades. I stället infördes en annan karens som ska vara mer lika..
Får man avsluta en tillfällig anställning i förtid?
Ni har precis anställt Maria på vikariat för att tjänstgöra för Kalle som nu ska gå på föräldraledighet i sex månader. Allt känns toppen och det flyter på en månad, tills Kalle..
Samlingsmonter på Elmia Subcontractor 2019
För dig som är medlem i MVR har MVR tillsammans med Sinf skapat ett utställarpaket på Elmia Subcontractor 2019. Den 12-15 november har du möjlighet att disponera cirka fyra..
Har du mycket att göra men vågar inte anställa?
Här kommer 5 tips från MVR.Enligt Sinfs senaste Underleverantörsbarometer utnyttjar rekordmånga företag nästan hela sin produktionskapacitet, hela 48% av de..
MVR: 5 tips om budget
Varför gör man en budget, för budgetens egen skull eller för att faktiskt ha något att relatera till? Målet med en budget är bland annat att hålla koll på..
Små företag tvingas agera bank till storföretagen.
Nu har 34 bolag anslutit sig till Föreningen för sunda affärstransaktioner, initiativet som syftar till att korta betaltider och förbättra leverantörernas..
MVR och Stål&Mekan på Elmia Subcontractor
Välkommen till MVR och Stål&Mekans gemensamma monter, B07:67 på Elmia Subcontractor där vi ställer ut tillsammans med ett antal av våra medlemmar. Du hittar oss även i monter..
Pilotprojekt för nyrekrytering till den mekaniska verkstadsindustrin
Projektet kan bli rikstäckande och utvidgat till flera yrkeskategorier inom mekanisk verkstad.MVR har startat upp ett pilotprojekt för nyrekrytering av arbetskraft till den..
IWS:are bidrar till höjd svetskompetens
Det var många som i slutet av januari hade samlats i Solna till den högtidliga utdelningen av diplom till de som klarat höstens IWS-utbildning. Ökad svetskompetens ger de flesta..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen