NAJtech AB

Beskrivning

NAJtech bidrar till att förse svensk tillverkningsindustri med moderna och innovativa produktionslösningar i nära samarbete med tillverkare, kunder och andra samarbetspartners
under devisen:

”Innovative production together”

NAJtech har ett nära samarbete med ett flertal producenter av produktionsutrustning för den mekaniska tillverkningsindustrin och kan med den samlade erfarenheten bidra till en förbättrad produktionsekonomi för producenterna genom att t.ex. ifrågasätta konventionella tankebanor och produktionsteknik och istället erbjuda nyare och modernare produktionsmetoder.

Samarbetet med de internationella tillverkarna av produktionsutrustning är antingen projektbaserade eller via löpande avtal, beroende av tillverkarnas val av marknadstäckning.

NAJtech erbjuder också tekniska översättningar av exempelvis maskindokumentation från tyska eller engelska till svenska.

Adress
NAJtech AB
Värngränd 6
187 68  Täby
Stockholm
Sweden
Telefon
+46703040861
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.najtech.se
Kontaktperson
Jan Wedar
Telefon
Anställda
1 - 4
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

Nytt vibrationsdämpningsystem för centerless-slipmaskiner
Danobat lanserar ett helt nytt vibrationsdämpningssystem för sina centerless-slipmaskiner. Mjukvaran och systemet baserar sig på liknande teknik som utvecklades och..
En ny aktör inom maskinhandel - men ingen rookie i branschen
-Min ambition är att ibland ställa okonventionella frågor och våga ifrågasätta kundernas kravspecifikationer, säger NAJtechs grundare Jan Wedar.Nystartade NAJtech AB tar..

Produkter

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen