norelem AB

norelem AB

Beskrivning

Alla framgångar börjar med en idé. Därför vill norelem hjälpa dig att förverkliga dina mål inom maskin- och anläggningskonstruktion med ett enastående urval av standarddelar. I THE BIG GREEN BOOK finns ett omfattande och överskådligt sortiment av högkvalitativa komponenter för konstruktörer och tekniker.


 


 


Vi är med i ditt projekt redan från början – med kompetent rådgivning, en fullständig CAD-databas och snabb leverans. I över 60 år har norelem utvecklats dynamiskt inom allt, från att ständigt utöka sortimentet till att kontinuerligt optimera logistiken.

Adress
norelem AB
Wenngarn 443
19391  Sigtuna
Stockholm
Sweden
Telefon
08-14 15 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.norelem.se/se/sv/Hem.html
Kontaktperson
Lena Wurst
Telefon
0049 7145 206 – 31
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

Full fart framåt med skivrattar och handvevar från norelem
Norelem, erbjuder ett brett sortiment av handvevar och skivrattar för att hjälpa maskinoperatörerna att justera eller enkelt ställa in läget på olika delar.Norelems skivrattar..
Kundanpassade gasfjädrar i rostfritt stål
Norelem tar tekniksprång.Globala tillverkaren och leverantören av standardkomponenter, norelem, har utökat sitt sortiment av gasfjädrar med ett nytt tillägg..
Norelems dämpare levererar rätt struktur
Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv..
Norelem förankrar säkerheten med nya lastbärande öglor och skruvar
Från lätt till tungt, från lätt till besvärligt, norelems utbud av lyftkomponenter ger en säkrare lastbärande hantering på arbetsplatsen.I alla kontors eller industriella..
Norelem förverkligar unga teknikers racingsdrömmar
Tyska komponentleverantören norelems produkter och teknik bidrar i hög grad till att förverkliga unga teknikstudenters racingdrömmar. Utifrån det internationellt prövade Formula..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen