Norelem AB

Norelem AB

Beskrivning

Norelem Normelemente KG ett välkänt begrepp inom den europeiska industrin. Från vårt huvudkontor i sydtyska Markgröningen har vi sedan grundandet 1958 byggt en produktportfölj som omfattar över 33 000 kvalitetsartiklar. Sortimentet är brett och omfattar flexibla standarddelar och system tillämpbara inom de flesta industrigrenar.

Vi har produktion i Tyskland och Frankrike och ett högmodernt logistikcenter som erbjuder snabba direktleveranser till kunder över hela vårt upptagningsområde. 98% av våra produkter lagerförs och du kan som kund, vid beställning före klockan 15.00 skeppas godset ut samma dag.

Våra produkter föreskrivs av konstruktörer i hela Europa och säljs i stora kvantiteter till slutanvändare inom t.ex verkstads-, fordons-, flyg- och livsmedelsindustrin.

Vi arbetar snabbt och kundnära i ständig dialog med tekniker och konstruktörer. Med vårt omfattande program som bas stöttar vi våra kunder till innovativa totallösningar som fungerar.

Adress
Norelem AB
Zakrisdalsvägen 26
653 42  Karlstad
Värmland
Sweden
Telefon
054-56 88 11
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.norelem.se/se/sv/Hem.html
Kontaktperson
Anders Hedin
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

Kundanpassade gasfjädrar i rostfritt stål
Norelem tar tekniksprång.Globala tillverkaren och leverantören av standardkomponenter, norelem, har utökat sitt sortiment av gasfjädrar med ett nytt tillägg..
Norelems dämpare levererar rätt struktur
Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv..
Norelem förankrar säkerheten med nya lastbärande öglor och skruvar
Från lätt till tungt, från lätt till besvärligt, norelems utbud av lyftkomponenter ger en säkrare lastbärande hantering på arbetsplatsen.I alla kontors eller industriella..
Norelem förverkligar unga teknikers racingsdrömmar
Tyska komponentleverantören norelems produkter och teknik bidrar i hög grad till att förverkliga unga teknikstudenters racingdrömmar. Utifrån det internationellt prövade Formula..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen