Peter Fransson Snickeri AB

Peter Fransson Snickeri AB

Beskrivning

1 Januari 1983 startade allt. Peter startade då Peter Fransson snickeri som enskild firma där han tillverkade special möbler till butiker runt om i landet. 1984 började han tillverka furumöbler till de svenska möbelhandlarna, det blev mycket att göra och lokalen han startade med blev för liten så han byggde ut 1984,1985 & 1986. 1986 blev företaget ett Aktiebolag och växte mer och mer, den nuvarande lokalen var för liten igen så 1988 byggdes det en helt ny fabrik på 1350m2 produktionsyta och 150m2 kontor och personal rum. 1989 fick vi flytta in i den nya lokalen som gav oss möjlighet att växa mer.

1997 byggde vi ut även den nya lokalen med 1700m2 produktionsyta. 2 månader efter att det vad färdigställt så fick vi en brand i produktionen som gjorde att vi stod still i 8 månader. Vi körde mycket export till framförallt Frankrike under denna tid. I samband med uppbyggnaden satte vi in en ny modern lacklina på 60 meter där vi har puts, UV-valsar, lackslip, sprutbox och tork.

2004 satte vi in vår första CNC maskin i produktionen, 2006 blev det en till. Vi hade mycket att göra, då vi körde komponenter till Ikea där vi fräste och lackade. 2008 blev det en till CNC maskin insatt då de andra inte räckte till. Vi satte också in en ny modern hyvel.

2012 vad det dags igen att bygga ut, nu blev det 1000m2 lager- och utlastningsyta. 2013 kommer vi även bygga en ny panncentral. Idag kör vi fortfarande furu möbler till våra möbelhandlare runt om i landet. Vi kör olika komponenter till kunder där det är både fräsning och lackering. Vi tillverkar och levererar även möbler till Sveriges flyktinganläggningar.

Adress
Peter Fransson Snickeri AB
Kråksjö
360 53  Skruv
Kalmar
Sweden
Telefon
0478-21010
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.pfsnickeri.se
Kontaktperson
Peter Fransson
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Peter Fransson Snickeri AB
Peter Fransson Snickeri AB
Peter Fransson Snickeri AB

Klicka på bilden för att förstora

Peter Fransson Snickeri AB
Peter Fransson Snickeri AB
Peter Fransson Snickeri AB

Verksamhetsområden

Träbearbetning-Limfogstillverkning
Träbearbetning-Palltillverkning
Träbearbetning-Träbearbetning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen