Rototilt Group AB

Beskrivning

Rototilt Group AB erbjuder tiltrotatorer och systemlösningar för anläggningsmaskiner på en internationell marknad. Genom ständig utveckling möter vi kundernas höga krav på funktion och totalekonomi.

Rototilt ska av kunderna uppfattas som världsledande leverantör och utvecklingspartner av tiltrotatorer och systemlösningar (styrsystem och tillbehörsprodukter). Genom att erbjuda de bästa produkterna och det starkaste varumärket ska vi ge kunderna ett tydligt mervärde.

Adress
Rototilt Group AB
Box 56
Allan Jonssons Väg 10
922 21  Vindeln
Västerbotten
Sweden
Telefon
0933-232 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.rototilt.se
Kontaktperson
Hanna Bergner
Telefon
0933-232 23
Anställda
101 - 200
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Rototilt ökar utvecklingstakten
Presenterar fyra uppdaterade tiltrotatorer.Rototilt släpper fyra uppdaterade tiltrotatormodeller – R4, R5, R6 och R8. De är utrustade med en ny innovativ teknik..
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänder
Med en förstärkt konstruktion och slitstål i HB450 både fram, bak och på sidorna är Rototilts rivtänder ett perfekt verktyg för frusen eller hård mark. Ett redskap byggt för..
Rototilt goes down under
-Entreprenadbranschen i Australien kommer att imponeras, säger Rototilts nye importör, laddad för att erövra Australien med tiltrotatorer.Norm Engineering Pty Ltd är ny..
Rototilt bygger ut fabriken i Vindeln
Då 42 anställda idag är vi över 200 medarbetare Rototilt spår fortsatta framgångar och väljer att bygga ut fabriken i Vindeln med mer än 3000 m². – Det..
Rototilt satsar i Frankrike
Frankrike är en prioriterad marknad för Rototilt, som nu öppnar nationellt huvudkontor utanför Bordeaux.   Rototilts satsning på den franska marknaden..
En ny gigant från Rototilt
-En tiltrotator med oöverträffad kapacitet, säger produktchef Sven-Roger Ekström om företagets nya kraftpaket. Nya tiltrotatorn Rototilt R9 öppnar en helt ny värld..
Rototilt rekryterar säljchef Sverige
Teknikföretaget Rototilt Group AB med huvudkontor i Vindeln, fortsätter sin expansion och rekryterar säljchef för Svenska marknaden.- Den svenska marknaden är väldigt..
Storslam för Rototilt
Hyllas dubbelt för sin framgångssaga.Under torsdagen korades Rototilt Group AB från Vindeln till vinnare av Årets Teknikpris. Årets Teknikpris delades ut på..
Rekordår i investeringar och nyanställningar
Hittills under 2017 har företaget investerat 20 miljoner och vuxit med ytterligare 28 medarbetare. Nu satsar man 12 miljoner till.   I samhället Vindeln, 5 mil..
Över 40 nyanställningar hos Rototilt
Nu erbjuder tiltrotatortillverkaren i Västerbotten möjligheter till flexibelt distansarbete för att förenkla livspusslet och fortsätta vara en attraktiv..
Investerar 20 miljoner för framtiden
En imponerande tillväxt och flytt av produktion tillbaka till hemorten ligger bakom satsningarna. Teknikföretaget Rototilt Group AB, i Vindeln, har under de senaste..
Serieleverans inledd av Rototilts nya R3
-Målsättningen var att ta fram en tiltrotator som skulle vara bäst i klassen och det har vi lyckats med, säger Sven-Roger Ekström, produktchef Rototilt.I veckan skedde den..
Rototilt etablerar bolag i Storbritannien
Marknaden för tiltrotatorer utvecklas snabbt i Storbritannien och Rototilt planerar att vara en huvudspelare.   - Rototilt har blivit väl mottaget i..
Framtidens robusta stål utvecklas i Vindeln
Extrem styrka kombinerat med extrem seghet till rimlig kostnad. Den sjunde september går startskottet för ett världsunikt projekt där Ausferritic AB samverkar med ett halvdussin..
Framtidens robusta stål utvecklas i Vindeln
Extrem styrka kombinerat med extrem seghet till rimlig kostnad. Den sjunde september går startskottet för ett världsunikt projekt där Ausferritic AB samverkar med ett halvdussin..
Framtidens robusta stål utvecklas i Vindeln - ett tekniksprång för svensk industri?
Extrem styrka kombinerat med extrem seghet till rimlig kostnad. Den sjunde september går startskottet i Vindeln för ett världsunikt projekt där Ausferritic AB samverkar med ett..
Rototilt satsar i Finland
Bildandet av Rototilt OY i Aura innebär att Rototilt stärker sin närvaro och är ett steg i en internationell satsning där Finland är en viktig del.– Rototilt OY poängterar..
Rototilt får fortsatt förtroende från Caterpillar
Rototilt får fortsatt förtroende från Caterpillar Pon Rental i Norge förlänger avtalet med Rototilt AS, vilket innebär att Rototilt får leverera tiltrotatorer till Caterpillar grävmaskiner. Pon Rental..
Rototilt sponsrar Udominate Basket
Rototilt sponsrar Udominate Basket Inför basketsäsongen 15/16 är vindelnföretaget Rototilt Group AB en av huvudsponsorerna i Udominate Basket. – Udominate har inlett en spännande..
Rototilt Group AB säkrar hållbar tillväxt genom produktionslyft
Rototilt Group AB säkrar hållbar tillväxt genom produktionslyft Rototilt Group är ett av fyra svenska företag som genomfört Produktionslyftet del 2. Därmed står företaget än mer rustat inför fortsatt..
Sverigepremiär för markvibratorer från Rototilt
Sverigepremiär för markvibratorer från Rototilt Med ett program av markvibratorer introducerar Rototilt en unik kombination av effektivitet och säkerhet för arbeten i schakt, rörgravar, slänter samt..
Rototilt etablerar sig på Island
Rototilt etablerar sig på Island Som en del i den internationella expansionen etablerar sig Rototilt nu på Island. I mars bytte Indexator Rototilt Systems AB namn till Rototilt Group AB. Namnbytet..
Indexator Rototilt Systems byter namn inför internationell satsning
Indexator Rototilt Systems byter namn inför internationell satsning Den första mars 2015 byter Indexator Rototilt Systems namn och blir kort och gott Rototilt. Bakom denna till synes odramatiska förändring ligger ett större,..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen