RS Produkter Rudolf Svarén AB

Beskrivning

RS Produkter startade 1972 av Rudolf Svarén. Hösten 2010 tog sonen Marcus Svarén över hela verksamheten. Företaget har idag 3 medarbetare och finns i Habo, Småland.

RS Produkter AB tillverkar och säljer formsprutade plastdetaljer. Försäljningen består av våra egna produkter som i huvudsak riktar sig till grossister och butiks/varuhuskedjor inom biltillbehörsbranchen. Formsprutning av plastdetaljer utförs även till övrig industri eller liknande. Vi hjälper även till med framtagning av nya plastdetaljer (prototyper, verktyg osv.), från idé till färdig produkt.

Då vi har arbetat med med formsprutning av plast sedan början av 70-talet vet vi hur viktigt det är med hög kvalité och bra detaljfinish. Detta har präglat vår verksamhet ända sedan starten. Vi är ett litet företag med hög kompetens och kunnig personal som alltid arbetar för att uppnå bästa personliga service. Idag finns våra kunder främst i Skandinavien men vi har även försäljning till Finland, Tyskland och Holland.

Vi är en pålitlig samarbetspartner
RS Produkter AB tillverkar och säljer formsprutade plastdetaljer. Huvuddelen av vår tillverkning består av egna formsprutade produkter inom biltillbehör, som vi säljer till grossister och butikskedjor i biltillbehörsbranchen. Legoarbeten är en annan del av tillverkningen där vi förser olika företag med formsprutade plastdetaljer.

Är du intresserad av våra produkter eller söker du en leverantör av formsprutade plastdetaljer, hör av dig till oss, det kan löna sig.

Våra produkter

Adress
RS Produkter Rudolf Svarén AB
Box 120
Storgatan 8
565 23  Mullsjö
Jönköping
Sweden
Telefon
0392-20133
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.rs-produkter.se
Kontaktperson
Marcus Svarén
Telefon
0392-20133
Anställda
1 - 4
Omsättning

Maskiner

tampongtryckning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Montering & Paketering-Montering
Montering & Paketering-Paketering
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Formsprutning
Ytbehandling-Tampotryckning

Övrigt

Arbetssätt-Hög grad av automation
Arbetssätt-Mellanserier (1000-10000st)
Arbetssätt-Stora serier (10 000st +)
Material-Plast

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen