Smålandsplast AB

Beskrivning

Vi är experter på formsprutad plast, våra styrkor är produktutveckling, kostnadseffektiv produktion och en kvalitetsnivå som du vågar lita på.

Smålandsplast arbetar ständigt med att utveckla produkt och produktion, detta genom olika steg i hela processen från idé till förpackad och distribuerad produkt. Smålandsplast har funnits med sedan 50-talet och med mångårig kunskap inom plast produktion så kan vi formsprutad plast på våra fem fingrar. Vi ser oss själva som en utvecklingspartner och kan under produktens livscykel bidra med löpande produktutveckling, produktionseffektivisering och utbildning om plast och dess egenskaper till våra kunder. Vi har genom åren hjälpt våra kunder till ökad produkt prestanda, att produkten blivit lättare att använda och att produktion har blivit kostnadseffektivare.

Smålandsplast har egen verktygstillverkning, det gör att vi snabbt kan anpassa produktion och serier efter kundens behov och marknadens efterfrågan. På Smålandsplast tillverkar vi inte bara verktyget, vi förvara och underhåller verktygen för att säkerställa driftsäkerhet i och produktions precision.

Adress
Smålandsplast AB
Varvsvägen 7
590 95  Loftahammar
Kalmar
Sweden
Telefon
0493-613 10
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.smaplast.se
Kontaktperson
Henrik Andersson
Telefon
0493 - 613 11
Anställda
10 - 30
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Montering & Paketering-Montering
Plast & Gummi-Formsprutning
Plast & Gummi-Ingjutning
Plast & Gummi-Prototypstillverkning
Verktygstillverkning-Formverktyg

Övrigt

Material-Plast

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen