Summ Systems AB

Summ Systems AB

Beskrivning

Summ Systems är Platinum partner till Siemens PLM Software och har ett fokus på manufacturingområdet men erbjuder hela Siemens PLM Software-svit av produkter, med allt från enkla instegslösningar för användare som vill ha en enkel men ändå skalbar CAD-lösning att starta med, upp till kompletta PLM-stöd av yttersta världsklass. Med oss har du rätt bitar från början och behöver aldrig fastna i exempelvis en icke utbyggbar vaultlösning.

Summ Systems erbjuder dig erfaren och kunnig rådgivning om vad som är bäst lösning för dig. Vi levererar de mjukvaror som erfordras för detta liksom att vi ansvarar för att implementation och utbildning samt efterföljande support finns tillgänglig och nära till hands för dig som kund.

Summ Systems är strategisk partner till Siemens PLM Software med fokus på ledande mjukvarulösningar och tjänster till underleverantörer inom följande industrier: fordon/transport, industriell utrustning/maskiner, olja/gas/energi, flyg/försvar samt marin/fartyg.

Vi förknippas med Siemens produkter: Teamcenter, NX/NX CAM, Tecnomatix och Solid Edge samt tjänster kring dessa.

Adress
Summ Systems AB
Skårs Led 3
400 20  Göteborg
Västra Götaland
Sweden
Telefon
+46 (0)10- 209 98 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.summsystems.se
Kontaktperson
Sofia Alsterskär
Telefon
010-498 48 31
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

En smart framtid
Med totalfokus på digital tillverkning samlades drygt 170 industrimänniskor från 65 bolag för en ordentlig genomgång i ämnet när Summ Systems tillsammans med Siemens och flera..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen