Svenska Maccom AB

Beskrivning

Svenska MACCOM grundades 1986 av Gunnar Weslien som drivit företaget ända fram till 2016 då Matthias Weslien kom in och tog över administration och ekonomi. 2017 gick Mikael och Matthias ihop och köpte hela företaget tillsammans. Företagsformen var handelsbolag fram till 2014 då det ombildades till AB.

Mikael Bogren anställdes i företaget 2003, då Gunnar inte hann med att sköta hela verksamheten själv längre. Mikael har tidigare arbetat ca: 10 år på mekanisk verkstad med de flesta förekommande arbetsuppgifter inom bearbetning, svetsning, reparation m.m. 1999 var det dags att gå vidare och han vidareutbildade sig inom styr och reglerteknik. Efter utbildningen stötte han ihop med Gunnar och resten är historia. Under åren som Gunnar och Mikael arbetat tillsammans har Mikael hunnit ta del av mycket från Gunnars över 40 åriga erfarenhet i branchen.


Mikael sköter det mesta fältarbetet med installation, service, kurser och support. 

Vi sysslar i första hand med installation och service av CNC-system till verktygsmaskiner. 1991 blev vi distributör för FAGOR Automation, och har sedan dess ansvar för försäljning, service, reservdelar och support för Sverige och Norge.

Adress
Svenska Maccom AB
Skimmelvägen 5
425 41  Hisings kärra
Västra Götaland
Sweden
Telefon
0481-710 40
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.maccom.se
Kontaktperson
Matthias Weslien
Telefon
070-520 85 42
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Automation-Styrsystem

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen