Sweeptech AB

Beskrivning

Sweeptechs affärsidé är att erbjuda produkter för gaturenhållning samt konstruktions- och tillverkningstjänster.

Konstruktionstjänster och tillverkningstjänster erbjuds som ett helhetskoncept från idé till färdig produkt till små företag och privatpersoner. Vi erbjuder om- och nykonstruktion, framtagning av produktionsunderlag, tillverkning av prototyper och mindre serier genom ett helhetskoncept och i nära samarbete med kunden.

Vi åtar oss gärna LEGO-arbeten i vår verkstad där vi kan utföra svets-, kapning och monteringsarbeten. I vårt nätverk har vi leverantörer som kan ombesörja laser-,gas- och plasmaskärning, svarvning/fräsning, bockning, pressning och lackering.


Sweeptech har i grunden två olika ben att stå på när det gäller tjänster:
-Konstruktionstjänster: Mekanik-konstruktion i 2D/3D-CAD, framtagning av tillverkningsunderlag, sprängskisser, monteringsbeskrivningar och enklare hållfasthetsberäkningar.

-Tillverkningstjänster: Vi kan utföra svets- (MIG) och monteringsarbeten i vår verkstad och vi har även kontakter med leverantörer inom plåtbearbetning, skärande bearbetning m.m. Vi kan även ombesörja 3D-utskrifter i olika plastmaterial. Perfekt vid framtagning av prototyper!

Dessa olika ben går jättebra att använda var för sig, men de går även att kombinera helt efter kundens önskemål. Det är då det börjar röra på sig!

Sammantaget så kan vi hjälpa er med om- och nykonstruktion, framtagning av produktionsunderlag, tillverkning av prototyper och mindre serier genom ett helhetskoncept i nära samarbete med er!


Sweeptech AB är även din partner när det gäller produkter för gaturenhållning. Vi har mycket på lager till framför allt BEMAB sopmaskiner och plogar.
När det gäller reservdelar och produkter för gaturenhållning satsar vi på hög kvalitet där försäljning sker genom web-shop och via återförsäljare.

Adress
Sweeptech AB
Idrottsvägen 5
596 34  Skänninge
Östergötland
Sweden
Telefon
0142-880 90
Fax
0142-880 92
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.sweeptech.se
Kontaktperson
Andreas Källström
Telefon
072-570 07 90
Anställda
1 - 4
Omsättning

Specialistområden

CAD, mekanisk konstruktion.
Svets.
Montering.

Kunder

Husqvarna och Rindab.

Maskiner

MIG/MAG svets.
Halvautomatisk kallbandsåg.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Arbetssätt-Små serier (10-1000st)
Arbetssätt-Stycketillverkning (1-10st)
Material-Stål

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen