Volvo Construction Equipment AB

Beskrivning

Volvo Construction Equipment — upptäck nya sätt
Volvos anläggningsmaskiner är speciella. De är designade och utformade på ett speciellt sätt och omfattas av ett unikt servicenätverk.

Det speciella med Volvo Construction Eguipment är vår 175 år långa ingenjörskonst. En ingenjörskonst där vår miljö och de som verkligen använder maskinerna sätts i främsta ledet. Resultatet är säkra, bekväma och effektiva maskiner. Från vår mångåriga erfarenhet har det vuxit fram en bred maskinpark och ett globalt servicenät som hjälper dig att uträtta mer. Människor runt omkring i världen är stolta över att använda Volvo. Vi är stolta över det som gör Volvo speciellt.


Swecon Anläggningsmaskiner AB
Swecon Anläggningsmaskiner AB är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerat i de baltiska länderna samt delar av Tyskland.

Med ca 400 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service, e-handel och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering och försäkring vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Utöver Volvos produkter är Swecon även generalagent för Soosan hydraulhammare, kombinationssaxar och sorteringsgripar på den svenska marknaden.

Swecon Anläggningsmaskiner AB har en omsättning på ca 2,3 miljarder kr (2013).

Adress
Volvo Construction Equipment AB
Carl Lihnells väg
360 42  Braås
Kronoberg
Sweden
Telefon
0470-77 95 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.volvo.com/constructionequipment/europe/sv-se
Kontaktperson
Joachim Svensson
Telefon
0470-77 94 47
Anställda
10,001 +
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Volvo Construction Equipment och SDLG tar nästa steg i Kina
Alla grävmaskiner på den kinesiska marknaden som väger 15 ton och uppåt ska tillverkas i en enda produktlinje baserad på den senaste Volvotekniken och vara marknadsförd under..
Volvo Construction Equipment elektrifierar
Som första aktör i branschen planerar Volvo CE att från och med år 2020 börja lansera helt eldrivna hjullastare och grävmaskiner i sitt kompaktsegment. I ett avgörande steg..
Teknikpris till ingenjörer på Volvo CC
Ett koncept kallat Smart hydraulic hybrid excavator från Volvo Construction Equipment vinner Volvos teknikpris 2018.Ingenjörer från Volvo Construction Equipment (Volvo..
Volvo CE en av de första i världen att testa mobil 5G-teknik
Utvald att testa 5G-kompatibla teknologier för anläggningsbranschen på en testanläggning i Eskilstuna – sannolikt flera år innan 5G blir tillgängligt för en bredare..
Arvet som lade grunden för Volvos världsledande grävmaskiner
Volvo CE:s historia går tillbaka till 1832 och gör företaget till en av pionjärerna i entreprenadmaskinbranschen. Volvo har utnyttjat 180 år av teknisk expertis och..
Volvo Construction Equipment flyttar huvudkontoret till Göteborg
Volvo Construction Equipment (Volvo CE) kommer att flytta sitt globala huvudkontor från Bryssel till Göteborg. Genom närheten till Volvokoncernens övriga affärsområden och..
Volvo CE avslöjar självgående prototypmaskiner
Självgående maskiner kommer att öka säkerheten i farliga arbetsmiljöer, men kommunikation maskiner emellan kommer att bli avgörande för att undvika kollisioner och effektivisera..
Ny svetsforskning till nytta för den tunga fordonsindustrin
En mycket stor del av alla konstruktioner runt omkring oss byggs samman genom svetsning.Att utveckla svetsprocedurer och göra dem bättre och billigare är en viktig del för till..
Varsel på Volvo CE
Totalmarknaden har minskat med 26 %. Volvo CE varslar. Det rapporterar Eskilstuna-Kuriren. Uppemot 110 medarbetare i produktion och tio tjänstemän varslas om..
Volvo lanserar ny serie Aggressive Cut-skopor för minigrävare
Volvo lanserar ny serie Aggressive Cut-skopor för minigrävare Volvo Construction Equipment har utvecklat en ny serie Aggressive Cut-skopor som är särskilt avsedda för kompaktgrävare på den nordiska marknaden..
Volvo CE:s anläggning i Braås nu koldioxidneutral
Volvo CE:s anläggning i Braås nu koldioxidneutral Januari 2014 ..
Volvos grävmaskiner med extra räckvidd är mästare på demolering
För att tillhandahålla så mångsidiga maskiner som möjligt för demoleringsjobb erbjuder Volvo Construction Equipment (Volvo CE) tre nya modeller..
Volvos kompakta grävmaskiner med kort svängradie hjälper dig ur knipan
Volvos kompakta grävmaskiner med kort svängradie hjälper dig ur knipan När det är platsbrist är de nya kompakta grävmaskinerna ECR25D, ECR58D och ECR88D med kort svängradie från Volvo Construction Equipment i sitt..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen