Weland Stål AB

Beskrivning

Detta är Weland Stål AB

Weland Stål AB i Ulricehamn tillverkar och lagerhåller ett komplett program av takskyddsprodukter såsom snörasskydd, takbryggor, skyddsräcken, taksteg och takstegar. Vi bedriver intensiv produktutveckling och provar produkterna i vår egen anläggning, på samma sätt som SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Även infästningarna utvecklas efter önskemål från berörda montörer och vi tar ständigt fasta på våra egna erfarenheter, synpunkter från våra återförsäljare, användare, branschorganisationer, fackliga företrädare m.fl.

Våra takskyddsprodukter är certifierade, vilket innebär att SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut provar och certifierar enligt gällande normer och krav.

Vi har även ett brett sortiment av utrymningsprodukter. I detta ingår bl.a. fasadstegar och utrymningsplattformar. Även dessa produkter är utprovade och certifierade enligt gällande krav och normer.

På vår tillverkningslista finns även Universalräcken som kan användas för temporär eller permanent avspärrning. Räckena levereras varmförzinkade i fyra olika standardlängder som kan kombineras i 250 mm intervaller. Räckesbågarna tillverkas i två höjder, 1100 mm för infästning med tappar och 1200 mm för sidoinfästning. Stora tillverkningsserier med rationella metoder gör att priset är mycket konkurrenskraftigt.

Även plåtbearbetning i små eller stora serier ryms under vårt tak. Vår moderna maskinpark står till förfogande för laserskärning i plåt eller rör, stansning, nibbling och pressening, eller annan vanligt förekommande plåtbearbetning. Vi bistår även men konstruktionshjälp och ser till att optimera tillverkningen för hög kostnadseffektivitet. Utöver detta tillhandahåller vi även varmförzinkning och pulverlackering.

Adress
Weland Stål AB
Industrivägen 1
523 90  Ulricehamn
Västra Götaland
Sweden
Telefon
0321-261 60
Fax
0321-167 10
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.welandstal.se
Kontaktperson
Jens Helgesson
Telefon
073-442 51 62
Anställda
101 - 200
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Laserskärning
Plåtbearbetning-Rörlaserskärning
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Vattenskärning

Övrigt

Arbetssätt-Mellanserier (1000-10000st)
Arbetssätt-Små serier (10-1000st)
Arbetssätt-Stycketillverkning (1-10st)

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Låglutande infästningssystem för solpaneler
Ny lösning från Weland Stål, utvecklad för nordiska förhållanden. Med över 40 års erfarenhet av taksäkerhet och infästning i tak har Weland Stål..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen