Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Offertförfrågan

Kategori:
Additiv tillverkning-3D Printing
RFQ-id:
156SLX178572
Status:
Avslutad
Beskrivning:
Sjukvårdshjälpen är en organisation som har i uppdrag att mobilisera resurser inom 3-d printing i både plast och metaller.
Behovet av sjukvårdsmateriel är mycket större än vad man kan tänka sig. Vi jobbar nära sjukhus har "beställningar" med 1000-tal produkter som bör tillverkas omgående. Just nu utvärderas ett 10-tal olika masker, det finns också andra behov.
Exakt om hur processen och ev ersättning kommer att vara vet vi inte ännu. Ni förbinder er inte till något. Vi vill bara veta att ni finns. Instruktioner och information kommer senare.
Dela gärna länken till detta formulär, https://tiny.cc/vardhjalpen-3d till dem som har en 3D skrivare.
Info om Sjukvårdshjälpen finner du i FB-gruppen: https://www.facebook.com/groups/494650038080423/ snart är hemsidor mm uppe.
Varför skall vi göra detta. Vi befinner oss i en global pandemin och alla lager är därför hårt ansträngda globalt och det är huggsexa på utrustning och material. Tillsammans kan vi underlätta för sjukvården.

GDPR:
I och med att du fyller i formuläret så godkänner du att din information kommer fritt användas inom gruppen (sjukvårdshjälpen) och dess resurser. Du har inga skyldigheter och du kan när så önskas begära utträde ur registret.

Kontakta:
Hugo Wikström
070-534 30 01
hugo.wikstrom@gmail.com
Kontakter önskas i första hand via mail.
Ungefärligt värde:
Ej specificerat
Anledning till RFQ:
Offertstadie
Region:


Vänligen anmäl ditt intresse till Qimtek för ovanstående offertförfrågan

*
*
*
*
Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn