Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna förfrågningar

Gjutning-Skalformsgjutning
Gjutning-Skalformsgjutning
Söker leverantör för tillverkning av detaljer, se bifogade underlag. Strl 40 x 43 x 95 mm. Detaljerna är skalgjutna idag, men vi är öppna för andra tillverkningsmetoder om det är så att det är tillämpligt. Material C2225, har tidigare gjutits i aluminium men det höll inte. Beställningen brukar vara ca 400 st men årsförbrukningen är bara ca 250 st så det är glest mellan beställningarna. Kan även överväga att beställa andra antal om leverantören tycker att det är mera lämpligt. Första order om ca 12 månader. Vi har idag lång leveranstid på dem så jag vill ha in en offert med ungefärligt pris och ungefärlig leveranstid så tar vi en närmare diskussion när det blir dags.
Plåtbearbetning-Tryckkärlstillverkning
Plåtbearbetning-Tryckkärlstillverkning
Jag söker en leverantör för tillverkning av rostfri tunna för vacuumdragning. I vår tillverkning har vi ett steg där vi torkar vår produkt genom vakuumdragning. Vi har i dag en prototyptunna som vi skulle vilja uppdatera för att kunna ta in och använda i produktionen. För att implementera förfarandet skulle vi sedan behöva tillverka 10 stycken likadana och till dessa även en ställning för att lösa förvaringen. Om detta är något ni skulle kunna tillhandahålla så önskar jag boka in ett möte med en konstruktionsansvarig hos oss på plats för att titta på befintlig tunna och gå igenom detaljerna. Bifogar information om prototyptunnan för att ha som ett underlagt till vad vi önskar, jag är även öppen för andra förslag för att lösa vår torkningssituation. Tänkt leverantör får gärna ha kunskaper om vakuumdragning/system.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Our company is looking for the potential new supplier for medical device alumina housing production. Product must be pressed and welded according to our drawings. For more details please contact me.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, Fleraxlig
Söker leverantör för 5-axlig bearbetning i olika material, bl.a. stål, rostfritt samt aluminium. Vi jobbar med små serier, mellan 1-10 st/avrop. Kundorderstyrda jobb med flertalet olika artiklar, detaljstorlekar mellan 300-1500 mm. Vi söker leverantörer främst i södra Sverige.
Skärande Bearbetning-Splinestillverkning
Söker leverantör för tillverkning av axlar med splines. Vanligt förekommande storlek är Ø 700 mm x 1000-1500 mm men upp till 2000 mm förekommer. Modul 8. Material; sträckgräns över 700, ej blybaserat. Specifikation kommer med varje axel. Materialanskaffning, bearbetning och exakt uppmätning ingår i arbetet. Vi är extremt krävande vad gäller toleranserna. Tänkt leverantör måste kunna hålla 8F klassificering på splinesen. I de allra flesta fall tillverkas bara 1 axel av var, likvärdigt prototyptillverkning.
Plåtbearbetning-Svetsning
Söker leverantör för tillverkning av stora cylinderformade behållare av rostfri plåt 3-5 mm. Omkrets 2000 - 3000 mm. Arbetet omfattar bl.a bockning, svetsning och montering. Tänkt leverantör måste även ha tillgång till betbad.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Vi skulle vilja få in offerter på den bifogade biten. Antal: 170 st Storlek: 500x298 mm Material: EN 1.4835 Offerterna bör delas in i tre poster: • Programmeringskostnad • Ställkostnad • Styckekostnad
Ytbehandling-Elektrolytisk Behandling
Söker leverantör för ultraljuds- / renhetstvättning av ståldetaljer, maxmått 300 x 300 x 100 mm. Serie: 5-6 detaljer x 4000 st/år.
Skärande Bearbetning-Splinestillverkning
Söker leverantör för splinestillverkning av axlar ø 15-50 mm. Gärna både in och utvändigt. Årsvolymer från 10 bitar till 900 bitar.
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Would you be interested to quote manufacturing and surface treatment of two (2) towers according to attached documents? (No painting in machined holes and threaded holes) Expected delivery will be in the middle of January 2018.
Plåtbearbetning-Plåtbearbetning 6-15mm
Jag önskar komma i kontakt med leverantörer i Östergötland för plåtbearbetning av plåt 4-10 mm, längd upp till 500 mm. Vi har idag ett 10-20 st detaljer som är aktuella inom kategorin. 50-300 st/detalj/avrop. Förekommande bearbetning: laserskärning, bockning, svetsning. Tänkt leverantör bör även kunna ombesörja elförzinkning. Vi är i första hand intresserade av leverantörer som kan bli långvariga samarbetspartners varvid kvalitet och leveranssäkerhet väger tungt i urvalsprocessen.
Elektronik-El-, Apparatskåp
Upphandling av ställverk. Leveransens omfattning: 1 st. komplett ställverk 20 kV 1 st. Styrskåp 1 st. Felsignalcentral 1 st. LS-fördelning 110 DC Uppställning/montage av ovanstående i befintligt ställverksutrymme i Baronlaven. Drifttagning/provning. Sammankoppling av LS-fördelningar. Konstruktion/dokumentation. Anbudet skall omfatta: • Totalpris för Leveransen. • Teknisk specifikation av offererad utrustning inklusive preliminära vikter och huvudmått
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Vi söker efter en komplett reparationsverkstad i närområdet för renovering av stora maskindetaljer, enstyckes eller möjligen 2 bitar per förfrågan. Vi vill att tänkt leverantör skall kunna utföra allt från termisk sprutning till bearbetning i arborrverk och PTA-svetsning av detaljerna.
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Vi söker leverantörer som har kapacitet för precisionsbearbetning, ändbearbetning av kulskruvar mm. Flertalet olika artiklar i små serier och återkommande. Höga toleranskrav! Mest förekommande material är stål och rostfritt men det finns även någon artikel i aluminium. Maila mig vad ni har för maskinpark och kapacitet så får ni ritningsunderlag som är lämpat för er och efter vårt nuvarande behov att offerera efter.
Skärande Bearbetning-Karusellsvarvning
Skärande Bearbetning-Karusellsvarvning
Söker leverantör för karusellsvarvning av svetsade flänsar. Flertalet olika produkter i stycketal om 1-5 st. Material 1312 samt 2343. Vikt mellan 65-78 kg.
Plåtbearbetning-Byggsmide
Vi ska bygga en isolerad plåthall, storlek 640 m² och behöver få in offerter på en smidesstomme/limträstomme till denna. Bygget skall startas så fort som möjligt, så hör av er till mig med offerter omgående helst via mail. Projektet är beläget i Mora Kommun.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Önskar kontakt med företag som kan bistå med tillverkning enligt bifogade filer. offert och ledtid på 2st av varje fil
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Söker leverantör för bearbetning, svarvning och fräsning, av ståldetaljer som är över 1000mm. Vi söker efter leverantörer som kan avlasta vår egen produktion då vi har hög belastning. Typ av detalj varierar från vecka till vecka.
Plåtbearbetning-Valsning
Plåtbearbetning-Valsning
Valsning av profiler ca 200mm i flertalet olika radier. Material aluminium eller likvärdigt. Invändigt mått på profil ska vara ca 10mm.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Vi söker kontakt med fler underleverantörer inom skärande bearbetning, gärna i kombination med svetsning. Rent allmänt tror vi att tänkta leverantörer har några svarvar, några fräsar, har 1-20 anställda och inte allt för höga ställkostnader. Som regel brukar det vara enstyckes till småserie av arbetsstycken/maskindetaljer med vikt upp till 100 kg som skall fräsas, ibland först svetsas samman. Svarvning upp till ø 350 mm.
Plast & Gummi-Gjutning
Plast & Gummi-Gjutning
Vi är ett UF-företag som skulle vilja ha eran hjälp med att få en offert på massproduktion på vår produkt (ca:1000 enheter) i plast. Vi är öppen för förslag gällande tillverkningssätt. Jag har tagit fram en prototyp av vår produkt som är ett kabel clip för att fästa laddar sladden i bordskanten, bifogat finner ni en bild på produkten. Exakta mått kan skickas då den inte är 100 % skalenlig i programmet. Ni kan nå mig på denna mejladress eller på mobilen för ytterligare information.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Plastbearbetning enligt bifogad ritning. Material POM. Detaljstorlek 35x10x10mm. Årsvolym ca 1500 st.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Jag söker en leverantör för enstyckstillverkning till pågående projekt. Förfrågan inkluderar ytbehandling. Material: EN AW-6082- T6 Längd ca 285 mm. Eventuella frågor mailas till inköparen. Detaljer måste vara oss tillhanda senast 9/11. STEP filer medföljer vid beställning.
Skärande Bearbetning-Trådgnistning
Skärande Bearbetning-Trådgnistning
Vi behöver en tillverkare till en ny typ av biopsinål och injektionsnål. Vi planerar att göra en studie på människa och behöver preliminärt 2000 st av varje. Material: medicinskt rostfritt. Hållare i bakkant ( plast på bild nedan) av rostfritt eller absplast. Bif bild på en av dagens produkter för referens. Storlek 20 cm lång nål, består av en ytternål med ytterdiameter 1,2 mm, innerdiameter 1,05 mm, innernål solid men med uttag för biopsi, diameter 1 mm. Samtliga med längd 20-25 cm. ( googla "tru-cut needle"). Biopsinålen kommer att fästas på en biopsipistol. Injektionsnålen har också en inner och ytternål med något mindre dimensioner än biopsinålen. Denna kopplas till en plastspruta. Våra produkter har samma dimensioner men är något mer komplexa. Det föreligger höga krav på exakt passning och mkt hög ytjämnhet. Ytrenhet från oljor och partiklar ska kunna garanteras. Det är en stor fördel om nålarna kan levereras steriliserade. Då detta är en medicinteknisk produkt är det vidare en stor fördel om ni har ISO 13485. Beställning planeras i steg om 1) provex ( snarast) 2) 25 st av varje (sept 2017) 3) 250 st av varje (dec 2017) 4) resterande nålar vår/sommar 2018 Ritningar och befintliga prototyper finns som förlagor. Konstruktionsritningar tas fram vid behov.
Plast & Gummi-Rotationsgjutning
Vi söker en leverantör av en vattentank för montage på en anläggningsmaskin i utförande enligt bifogade STEP-fil. Beräknad årsvolym är ca 150-200 styck med avrop om 20-30 styck. Verktygskostnad och detaljpris offereras separat.
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
Vi är i behov av att hitta en leverantör som kan svetsa i aluzink och har geografiskt nära till en pulverlackeringsanläggning, eller ännu hellre ha en egen. Tjocklek på plåten mestadels 1,5 mm. Slutprodukten är sektioner (kassetter) och dörrar som vi monterar ihop i egen anläggning till överbyggnader till våra produkter. Tänkt leverantör ska kunna lämna intyg på att produkten dom levererar uppfyller korrosionsklass C3 i dom flesta fall men dom ska även kunna uppfylla korrosionsklass C4. Bifogar ritningar på en av våra minsta överbyggnader som exempel. Tanken är att hitta ett långsiktigt samarbete med kontinuerliga beställningar av olika stora överbyggnader.
Plåtbearbetning-Byggsmide
Vi ska göra en tillbyggnad av en hall på en befintlig byggnad på ca 1200 m², så vi behöver komma i kontakt med ett smidesföretag som kan tillverka en smidesstomme samt sätta upp själva hallen. Vi behöver ha en helheltslösning där även montering av stomme samt själva hallen skall ingå. Hallen skall ha parocelement på väggarna samt trp plåt och papp på taket. Hallen skall integreras med befintlig fastighet. Projektet är beläget i Västra Götaland. Hör av er omgående till mig, så kan jag vidarebefodra ritningsunderlagen som blir klara under vecka 41. Igångsättning av byggnation kommer att starta ganska omgående.
Plåtbearbetning-Svetsning
Vi söker leverantörer för kapacitetskörning för att avlasta oss vid toppar. Vi har behov lite då och då och om vi hittar en bra leverantör kan det bli ett samarbete på lite längre sikt. Tänkt leverantör bör ha kapacitet både för svetsning, bockning och skärning (laser alt. vatten) samt gärna våtlackering. Behovet är ingående komponenter/detaljer i våra påbyggnader i vanligt svart material i tjocklek mellan 4-10 mm vanligast. Hör av er till mig vid intresse så skickar jag ritningar på lämpliga detaljer för er att räkna på efter behov.
Plast & Gummi-Vakuumformning
Vi är ett UF-företag som har tagit fram en prototyp av lock med sil till decilitermått. Vi behöver nu hjälp att serietillverka detta. Mått: ø 80 mm x 5 mm. Serie: 100 st.
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Söker leverantör för prototyptillverkning där jobbet består av CNC-svarvning av detaljer som är över 2500 mm. Material järn och stål. Behovet varierar men då det är prototyper så är det enstyckstillverkning av varje enskild detalj.