Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna förfrågningar

Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Vi behöver modifiera befintlig produkt och montera mätanordning, som lastcell och display. Det krävs att leverantören kan lackera om delar av utrustningen. Lastcellen skall placeras i stången med fyrkants rör. Display skall placeras inne i utrymmet under foten. Där ska den fästat och en frontplåt monteras. Det krävs snygga svetsfogar eftersom den kommer att användas för behandling av patienter.
Additiv tillverkning-3D Printing
Vi vill ha in offerter på 3d-printade detaljer. Mindre prototypmodell, en del, den större, som STL och sen en rendering. Totalt 7 delar, som vi vill ha behandlade och lackade enligt rendering. Återkom gärna för resterande delar.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Jag söker en leverantör för svarvning av slangdetalj. Största mått 5 mm polykarbonat. Byter delen varje år eftersom metanol förstör plasten med tiden. Vi behöver byta ungefär 200 st per år men jag har tänkt köpa ca 1000 st nu.
Skärande Bearbetning-Bäddfräsning
Skärande Bearbetning-Bäddfräsning
Slutbearbetning av Housing, fräsning och håltagning, antal 40 stycken, pris och bästa leveranstid önskas. L=636mm.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Bearbetning av fixtur i vit delrin, platta och låsarm. 1st av varje. Exempelstorlek på platta 190x93x11mm.
Plåtbearbetning-Vattenskärning
Plåtbearbetning-Vattenskärning
Jag behöver 500 st av detaljen enligt ritning, material polykarbonat 2 mm. Gärna snabb leveranstid. Storlek 82x23 mm.
Additiv tillverkning-3D Printing
Vi har nyligen investerat i den 3d-printer för plast och är intresserade att se på olika lösningar för materialextrudering.
Skärande Bearbetning-Kapning
OBS! Brådskande! Söker leverantör av ett (1st) stålrör i rostfritt 108x4. Längd 3 meter och som ska kapas i 4 fyra små bitar. Önskar leverantör omgående!
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Stainless steel tank with dimesions 4200mm x 1000mm x 1400mm. Conveyer unit and asssembly details. Delivery starts in week 37 with 9 units in 2018 and then approx 1 unit every 3rd week. Totaly 37´units.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Vi söker just nu efter en leverantör som kan hjälpa oss att tillverka "Whipstock" 9-5/8 och 10-3/4 enligt bifogade ritningar. Detta är en produkt som vi tillverkar ganska många av årligen och nu har vi ej kapacitet att tillverka tillräckligt många. Vi har materialet hos oss så vi måste transportera detta till Sverige men det kanske ändå är konkurrenskraftigt. Materialet är hel stång. Antalet får anpassas så vi tar hänsyn till transporter men jag räknar med att beställa 4-6 st per beställning. Det kan vara möjligt även att tänkt leverantör köper in eget material istället för att transportera det från oss men i första hand är det bara bearbetningen som är intressant. Längd på artiklarna 308 mm Diameter 8 mm
Plast & Gummi-Prototypstillverkning
Jag söker en leverantör för tillverkning av transparenta plexiboxar i färg, dimensioner ca 60x80x60, 70x50x50, 50x50x50 cm. Se bifogad bild.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Söker leverantör till 100 st av bifogad detalj. Första batchen 100 sedan batcher om ca 250-300. Diameter 40 mm. Höjd 32 mm. Material: POM
Plast & Gummi-Bearbetning
Ni inbjuds härmed att inkomma med anbud på rubricerad förfrågan i enlighet med detta dokument. Bakgrund: LKAB tillverkar graverade plastskyltar i egen regi men periodvis är efterfrågan så stor att leveranstiden blir för lång, av den orsaken finns ett behov av att köpa skyltar från en extern leverantör. Uppdrag: 1 MILJÖBESKRIVNING Syftet med detta avsnitt, Miljöbeskrivning, är att ange de miljödata och miljöfaktorer som föreligger i leveransen. Det åligger Säljaren att, vid utformande av produkten, ta hänsyn till nedanstående miljöfaktorer och dimensionera produkten efter dessa. Miljöfaktorerna kan ha inverkan på den tekniska utrustningen. Det åligger säljaren att - vid behov - själv införskaffa ytterligare data om miljöfaktorer och anpassa produkten så att den uppfyller ställda funktionella och tekniska krav under dessa miljöfaktorer. För miljöfaktorer avseende transporter, arbetsmiljö, miljö, kemikalier etc. hänvisas till ”Styrdokument och mallar” på LKAB:s hemsida (www.lkab.com). 1.1 Fukt och vatten Skyltarna ska kunna rengöras med vatten och rengöringsmedel. 1.2 Damm och gaser Skyltarna ska kunna rengöras med tryckluft. 1.4 Installation inomhus Skyltar kommer att installeras i förädlingsverk, gruva och kontorsmiljö inom LKABs industriområde. 1.5 Installation utomhus Skyltar kommer att installeras utomhus och utsättas för vind, vatten, snö mm.
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Söker leverantör som kan tillverka maskindelar i tunnplåt. Vi vill få bifogade delar lackade med pulverlack i vit färg. Detta bildar vårt ytterskåp. De vita delarna består av 6 plåtar, baksida vänster och höger sida frontdörr tak och en mindre topplåt (den lilla toppen sänder vi senare). Vi tänkte oss serier om 10 st per leverans, vi kan räkna på en årsbas av 50 - 100 enheter. Vi tänker också att vi kan köpa ett eller två prov från en leverantör. Dessa önskar vi så fort som möjligt. Exempel storlek: 1300 x 594 mm.
Ytbehandling-Pulverlackering
Vi söker en leverantör för pulverlackering av ståldetaljer i små serier. Det kan vara leverans 1-3 ggr/ månad med max några hundra komponenter åt gången. Max storlek ca 40x15x20 mm. Tänkt leverantör finns med fördel i Mälardalen men ej ett krav.
Montering & Paketering-Paketering
Need company who can provide service for clean room packaging and cleaned grade 2 or 4.
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Bockning
två detaljer 1st av varje åt gången behövs
Plåtbearbetning-Rörbockning & Manipulering
Plåtbearbetning-Rörbockning & Manipulering
Vi kommer vilja ha 340 stycken vinklar enligt bifogad skiss tillverkade från någon leverantör. Välkommen med offerter!
Plåtbearbetning-Valsning
Önskar komma i kontakt med företag som kan valsa 4 m plåt. Produktbeskrivning: Trummor till magnetseparatorer. Material: Rostfritt 1.4301 Längd: 3800 mm. Diameter: 1200 mm. Tjocklek: 4 mm.
Skärande Bearbetning-Trådgnistning
Skärande Bearbetning-Trådgnistning
Trådgnistning ring i super duplex UNS S32750. Förmaterialet står vi för. Se bifogad ritning. Vore tacksam om ni kunde ringa tillbaka på angivet mobil nr. Önskar en budgetoffert samt uppskattad ledtid från det att ni mottagit förmaterialet (plasmaskuren ring i super duplex med formatet DD577/507x80 mm).
Teko-Industrisömnad
Teko-Industrisömnad
Jag har en förfrågan på sömnad av brandgardiner. Vi tillhandahåller materialet, bifogar produktblad på duk och tråd, samt principritning på färdig gardin. Genomsnittsstorlek på gardiner är runt 3x3m, men alla har individuella storlekar som kan variera från 1x1m till 8x8m. Uppskattat inköp: sömnad av 30 gardiner årligen.
Träbearbetning-Träbearbetning
Söker företag som kan erbjuda karusellsvarvning av föremål i trä. I dagsläget ser vi detta som en engångsleverans om 11 st men eftersom de skall placeras i offentlig miljö kan den komma att upprepas vid efterfrågan.
Ytbehandling-Anodisering
Looking suplier for anodizing service for parts from aliuminium AW7075.
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Bockning
Önskar offerter på bockning av klammer för kabel i kabelavslut. Material: rostfritt stål, SS 2333. Storlek på detalj 150x100mm. T=4mm. Alternativ 2 på ritningen gäller. Antal 600st.
Plåtbearbetning-Svetsning
Söker leverantörer för tillverkning av stålkonstruktioner och tankar, storlek från 6 liter upp till 23 m³. Svartplåt blästras enligt SA 2,5 och grundmålas, ytterligare ytbehandling kan bli aktuellt. Kundorderstyrda projekt.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Söker leverantör för bearbetning av hydraulikblock; fräsning, gängning samt håltagning. Förekommande material är aluminium, järn och stål. Viss ytbehandling såsom förzinkning, anodisering samt corridur kan förekomma. Projektet är kundorderstyrt. Viktigt att tänkbar leverantör är etablerad tillverkare av hydraulikblock med full uppsättning kavitetsverktyg för bearbetning av kaviteter för Eaton, Hydraforce och SUN Hydraulics.
Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Rörbockning
Observera brådskande! Vi vill ha pris och leveranstid på: 42 st enligt 01-205 42 st spegelvända (så dom passar ihop enligt sammanställningen) 84 st 01-205. Som ni ser i sammanställningen ska det hela bli ett cykelställ så det är inte noga på varken rördimensioner, vinklar och radier. Om ni inte har passade verktyg/maskiner så ge oss ett pris ändå och skriv vad ni kan göra för vinklar och radier så anpassar vi resten. På sammanställningen står det att röret är tillverkat i flera olika delar, men detta rör är väl inget problem att bocka i hela sin längd i ett moment? Vi behöver ett snabbt pris för tidsplanen är lite tight!
Träbearbetning-Palltillverkning
Jag vill gärna ha tips på leveratörer av träpallar som även kan specialtillverka träemballage. De behöver finnas i närområdet eller ca 1 timmes resa från oss.
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
We kindly ask for your best prices and delivery time for: 1.000 pcs alt. 2.000 pcs or minimum quantity for screws acc. to enclosed drawing 2054B, stainless steel A2 M5x175 (Info to “B” on the drawing: If the screws are produced by welding a hexagon nut an a stud, the top needs to be smoothened.)
Teko-Tapetsering
Vi söker en leverantör för sömnad och tapetsering. Det handlar om plymåer, soffkuddar, sittdynor, soffor osv. Ungefärligt ordervärde just nu ligger på ca 500 000-600 000 SEK per år.