Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna förfrågningar

Plåtbearbetning-Vattenskärning
Plåtbearbetning-Vattenskärning
Söker leverantör för framtagning av 4 st flänsar. 2 st, tryckkärlsplåt, P265GH T= 20 mm 2 st, S355JR T=10 mm
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Önskar pris på komponent i bifogad fil 25 st åt gången. Material SS2333 tjocklek 5 mm. 155 mm hög. 58 mm bred.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
OBS Brådskande! Jag arbetar som garantiansvarig för de nya vagnarna på Tvärbanan samt Lidingöbanan. Vi är ett stort behov av nedan plattor i plast enligt "new edition". Bifogar även de gamla ritningarna för övrig info, likt material ytfinish etc. Detaljstorlek 165x225x10. Är detta något ni kan hjälpa oss med? Initialt behov "som test" är: Totalt=190pcs Vänligen återkoppla med offert samt leveranstid. Uppskattar snabb respons i detta ärende. Leverans av detaljerna skall ske till annan adress i Bromma, se bifogad fil.
Skärande Bearbetning-Kapning
Skärande Bearbetning-Kapning
Vi är ett nystartat företag som ska tillverka koppel. Vi söker nu en leverantör som kan hjälpa oss ta fram metallringar i rostfritt (rör eller plåt) med företagsnamnet inpräntat/stansat/graverat på varje. Vi är öppna för förslag gällande tillverkningsmetod. Ringen skall ha ett ett invändigt mått på ø 2-2,3 mm, utvändigt 2,7 mm, tjocklek 2-3 mm. Serie till att börja med 100 st, troligen ökande till 1000-tal, svårt att uppskatta då detta är en ny produkt. Inga verktyg finns.
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Se bifogade ritningar : 4-C30-1425 threaded nipple 16 st 4-C30-1426 threaded sleeve 16 st
Träbearbetning-Träbearbetning
Träbearbetning-Träbearbetning
Har en detalj jag skulle vilja få in nå priser på -trädistans tj 12,5 mm (410*48) Material: trä Antal per lev ca 100-200 st (beroende på prisskillnad).
Skärande Bearbetning-Automatsvarvning
Skärande Bearbetning-Automatsvarvning
Pris och leveranstidsförfrågan på 600 st kopparnit enl. bif.ritning 30 mm i diameter. 10 mm hög.
Skärande Bearbetning-Borrning
Skärande Bearbetning-Borrning
OBS! Brådskande! Söker leverantör med automatiska maskiner för borrning. 2st artiklar som ska borras (genomgående med fasade ingångar) enligt bifogade ritningar. Offert önskas inom 3 dagar. Material: Kolstål (EN 10263-4 32CrB4) Detaljer kommer att ankomma i ohärdat och ogängat tillstånd. Önskvärt kvalitetskrav: ISO/TS 16949 M22x75 SEXKANTSSKRUV (BMU170815.0) Årsvolym: 12 000st Batch: 6 000st M22x90 SEXKANTSSKRUV (BMU170816.0) Årsvolym: 26 000st Batch: 13 000st
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
Tillverkning av maskindetaljer, rörram H70, enligt bifogade ritningar. Material S355, S355 MC. Förekommande bearbetning är rörbockning, laserskärning samt svetsning. Exempelstorlek på detalj 1245x895x60 mm. Vi kommer till en början att köpa in 5 st/inköp.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Söker leverantör för svarvning av hjul i nylon. 3 olika varianter. Offert önskas för 280 st av var. Exempelstorlek ø 40 x 85 mm.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Söker leverantör för svarvning av hjul i rostfritt. Mått ø 42,4 mm x 11,6 mm. Offert önskas för 280 st.
Plåtbearbetning-Rullbockning
Plåtbearbetning-Rullbockning
Rullbockning av tunnplåtsämnen 2100 mm bredd, 0,7-0,9 mm, varierande radier. Offert önskas för 50 st. Endast rullbockning, resterande färdigställs av oss.
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Anbudsgivning gällande tillverkning av konstruktionsdetaljer för undulatorn EPU48 (avsedda för SoftiMAX Beamline) såsom hållare, balkar, fästen, ledningar etc. Totalt antal komponenter är ca. 3100 st, enligt bifogade ritningsunderlag. Detaljerna till EPU48, som kommer att användas i Max IV 3 GeV-ringen, har höga toleranskrav.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Jag söker en leverantör som har vana att jobba med vitjärn. SS0466/EN-JN 3049. Vi har en artikel som är ringformad, men ej symmetrisk, i detta material som jag vill ha leverantör till. Utmaningen är just materialet och att ringen inte är symmetrisk och ej så tjock, det kan lätt bli slag på skären. Diameter 200-300 mm Antal per år ca 200-1500. Hårdhet 40-55 HRc/400-600 HV Kontakta gärna mig om ni har erfarenhet att att jobba med detta material så skickar jag en ritning till er som är kvalificerade.
Plåtbearbetning-Laserskärning
Offert önskas för framtagning av skyltar, ett arbete som kräver laserskärning. Jag skulle vilja ha 4 st 1000 mm x 1000 mm av 4 mm stålplåt.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Vi är ett nystartat företag som söker en leverantör som kan hjälpa oss ta fram en cylinder i aluminium. Cylindern i sig skall användas som inredning tillsammans med andra komponenter hos både privatpersoner och i offentlig miljö. Vi söker också efter en leverantör som kan ta fram en svarvad platta i ask som hör samman med komponenten i ett set. Fördel men inget krav om tänkt leverantör kan eller kan ombesörja för bägge delarna. Då detta är en ny produkt skulle vi önska först att få en provserie tillverkad och senare uppskattningsvis 50 st och ökande.
Plåtbearbetning-Bockning
Vill få in priser på bockade fasad paneler med ett speciell utformning, förmodlingen ett bra jobb för den som har en s.k. "dubbelbender". Totalt rör det sig om ca. 4000 kvm.
Additiv tillverkning-3D Printing
Additiv tillverkning-3D Printing
Söker leverantör för 3d-printing av 3 varianter av små gummibussningar, 4 st av var. Diameter mindre än 10, Längd 7 mm, tjocklek 1,2 mm, material shore A 30 - 50. Vikt per artikel: ca 0,3 gram.
Skärande Bearbetning-Plastbearbetning
Söker leverantör för mikrosvarvning av rör i plast. Serie med prover initialt, ingen konstruktion. Rör ytterdiam 5 mm, längd 1 mm, godstjocklek 0,7 mm. Material: Amidplast, PA - Oilon eller liknande. Besked om man kan göra det snarast.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Upphandlingen avser aluminiumprofiler, hörnplåtar, slätplåtar och runda rör enligt specifikation nedan:
Ytbehandling-Övrig ytbehandling
Vi söker leverantör som kan patinera mässingsgaller, 8st, ca 1x1m. Vi tillhandahåller kemikalien.
Ytbehandling-Förzinkning
Vi behöver ha varmförzinkningen utförd senast under nästa vecka (v.30). Det är ca 1000kg totalt, galler ca 2x1,2m stora, ca 10 bitar. Spelar ingen roll var i Sverige det ligger, vi lämnar och hämtar.
Skärande Bearbetning-Slipning
Vi söker efter en underleverantör som kan planslipa packningar för oss, helst med en slipmaskin, Grindmaster MCSBB-600 eller 900
Plast & Gummi-Bearbetning
Jag skulle vilja beställa ett antal solida vita klossar i plast med tryck på. Dessa ska ha en varsin unik QR-kod på, inklusive logotyp och ytan ska företrädesvis vara slät och matt. Mått är ungefär 14x14 cm. Vi behöver ca 200 st och på varje kloss ska vara ungefär 14x14 cm. Bifogar bilder för att ge en känsla för hur vi vill att de ska se ut. Ungefär hur mycket skulle det kosta per styck att ta fram detta? Återkom gärna med huruvida detta skulle kunna vara görbart. Vi är väldigt angelägna om att hitta en långsiktig partner eftersom fler klossar kommer behövas i framtiden.
Skärande Bearbetning-Maskintillverkning
Ställning av rostfritt stål inkl stadiga ben, samt arm på gångjärn som också inkluderar diverse pneumatik. Utrustningen skall användas för att fylla fat och dunkar med vätska. Bilder och mer info finns, men ritning finns ej.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Har en ny artikel som vi behöver en Leverantör på. Bifogar ritning. Plåtgavel ca 130st. 500x120 mm
Plåtbearbetning-Laserskärning
Kan dere gi meg en pris på laserskärning av vedlagte DFX-filer i 3mm stålplåt?
Plåtbearbetning-Smide
Ramavtal avseende tillverkning, bearbetning av smidesprodukter samt löpande service- och underhållsarbeten för smidesarbeten. Entreprenören ska kunna tillhandahålla material samt erbjuda materialbearbetning i form av licenssvetsning, laserskärning, bockning och valsning mm. Avtalslängden skall vara 2 år med möjlig förlängning 2 + 2 + 2 år.
Plåtbearbetning-Byggsmide
Vi söker ett företag som kan tillverka byggsmide till ett projekt beläget i Ljungskile Kommun. Smidet infattar balkar, pelare, trappor samt balkongräcken. Hör av er till mig så får ni tillgång till ritningsunderlag. Vi bör få in offerter senast den 1 September 2017.
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Vi behöver en tillverkare till en ny typ av biopsinål och injektionsnål. Vi planerar att göra en studie på människa och behöver preliminärt 2000 st av varje. Material: medicinskt rostfritt. Hållare i bakkant ( plast på bild nedan) av rostfritt eller absplast. Bif bild på en av dagens produkter för referens. Storlek 20 cm lång nål, består av en ytternål med ytterdiameter 1,2 mm, innerdiameter 1,05 mm, innernål solid men med uttag för biopsi, diameter 1 mm. Samtliga med längd 20-25 cm. ( googla "tru-cut needle"). Biopsinålen kommer att fästas på en biopsipistol. Injektionsnålen har också en inner och ytternål med något mindre dimensioner än biopsinålen. Denna kopplas till en plastspruta. Våra produkter har samma dimensioner men är något mer komplexa. Det föreligger höga krav på exakt passning och mkt hög ytjämnhet. Ytrenhet från oljor och partiklar ska kunna garanteras. Det är en stor fördel om nålarna kan levereras steriliserade. Då detta är en medicinteknisk produkt är det vidare en stor fördel om ni har ISO 13485. Beställning planeras i steg om 1) provex ( snarast) 2) 25 st av varje (sept 2017) 3) 250 st av varje (dec 2017) 4) resterande nålar vår/sommar 2018 Ritningar och befintliga prototyper finns som förlagor. Konstruktionsritningar tas fram vid behov.