Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Materialhantering och Förvaring-Truckar
Upphandling av dragtruckar avsedda för inomhuskörning i kulvertar. Upphandlingen omfattar: - Komplett leverans av dragtruckar - Dokumentation för handhavande - Utbildning/genomgång för personal Dragtrucken ska: - ha en dragkapacitet på minst 6000 kg. - klara att bromsa vagnståg med 1500 kg last i nedförsbacke med 10% lutning. - kunna nyttjas för normal körning i åtta (8) timmar utan avbrott. - ha en topphastighet på minst 10 km/h utan last. Det ska finnas möjlighet att justera topphastigheten på trucken med bibehållen dragkapacitet. - ha en svängradie på max 1700 mm. - ej kunna startas eller köras utan nyckel.
Materialhantering och Förvaring-Pallställ
Vi söker begagnade pallställ, samt balkar och gavlar av märket Rack-83 att köpa in till vårt lager. Gavlarna skall ha en höjd på 10 meter. Hör av er omgående till mig via mail.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 4 st sidgående vikportar till en hall på 350 m². 1 st port skall vara 3,0 x 3,5 meter, samt 3 st. skall ha en storlek på 4,5 x 5-6 meter. Önskvärd färg är grå. Det är brådskande att få in offerter så hör av er omgående via mail, för vi har väldigt hög arbetsbelasning för tillfället.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi behöver få in offerter omgående på en isolerad plåthall på 350 m² som skall integreras med befintlig byggnad. Det är brådskande att få in offerter, så hör av er omgående via mail, för vi har väldigt hög arbetsbelastning för tillfället.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Vi ska bygga en hall på 350 m², och behöver få in offerter på en travers omgående. Traversen skall ha en spännvidd på 12 - 14 meter. Hör av er så fort som möjligt via mail med offerter, för vi har väldigt hög arbetsbelastning för tillfället.
Miljöteknik-Högtryckstvättar
Upphandling av serviceavtal för en mängd tvättutrustningar av olika modeller. Vi använder idag högtryckstvättar, avfettningsutrustning, hetvattentvättar, automattvättar m.fl.
Automation-Styrsystem
Vi behöver komma i kontakt med ett företag som kan hjälpa oss med ett styr och reglertekniksystem för värme o ventilation samt även div andra elinstallationer samt service. Vi vill gärna ha ett mindre företag beläget i Uppsala regionen.
Fastighet/bygg-Trappor
Vi ska köpa in 2 - 4 invändiga ståltrappor till ett entresolplan, som vi ska börja bygga under våren 2018. Hör av er till mig omgående med offerter.
Material-Vajer
Vi behöver en leverantör av olika typer av vajer. Olika storlekar mellan ca 1-3 mm. Olika varianter både med plasthölje och med ingjutna nipplar i ändarna osv. Kontakta mig om ni är intresserad att offerera
Industriförnödenheter-Fästelement
We kindly ask for your best prices and delivery time for: ISO 14579 ALUMINIUM P60 80.000 pcs M4x6 ISO 14583 BRASS SILVER PLATED AND WAXED (if no possibility for waxed just quote silver plated) 10.000 pcs M4x7
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 3 st automatiska vikportar, portarna skall ha en storlek på 3,0 x 3,0 meter. Vi behöver få in offerter omgående.
Materialhantering och Förvaring-Entresolplan
Vi ska köpa in ett entresolplan till en verkstad. Hör av er till mig omgående så får ni tillgång till underlag och ritningar.
Fastighet/bygg-Trappor
Vi ska köpa i 1 st. ståltrappa till ett entresolplan. Vi behöver få in offerter omgående.
Plåtbearbetande Maskiner-Valsmaskiner
Önskar köpa en vals, gärna av smidigare modell. Den ska klara plåtbredd 2000 mm och tjocklek 6 mm. Vi har tänkt oss ett prisläge 150 000 -200 000 sek.
Materialhantering och Förvaring-Containrar
Upphandling av containers. - Delområde 1: 6 st 40 kbm lvx flak med taktäckning av nät, högerhängda med alko vinsch. - Delområde 2: 4 st 30 kbm lvx flak med taktäckning av plåt. 2 st vänster och 2 st högerhängd med alkovinsch. - Delområde 3: 2 st 22 kbm lvx flak med taktäckning av plåt. 1 st vänster och 1 st högerhängd med alkovinsch. - Delområde 4: 10 st låsbara frontbehållare med plastluckor 8 kbm, även försedda med liftdumpertappar på sidorna och sidoluckor - Delområde 5: 10 st täckta låsbara vippcontainers med aluminiumlock ca 8 kbm försedda med liftdumpertappar på sidorna och sidoluckor - Delområde 6: 8st 10 kbm lvx flak, minikrok, med taktäckning av plåt. 4 st högerhängda samt 4 st vänsterhängda med alkovinsch - Delområde 7: 10 st 8 kbm liftdumper med två tömningsgavlar.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska köpa omgående, köpa in 1 st. skjutgrind av märket Heras. Grinden skall ha en storlek på 8,5 meter.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Vi har planer på att investera i en travers under 2018 till en nybyggnation. Banans längd är inte riktigt fastställd, men blir mellan 10 - 20 meter. Traversen skall ha en lyftkapacitet på ca 2 ton. Hör av er till mig så får ni vidare information.
Fastighet/bygg-Inredning
Vi ska köpa in 56 st. omklädningsskåp till ett nybyggnation även kapprumsinredning och klädkrokar ska också köpas in. Hör av er till omgående så får ni vidare information om inköpet.
Plåtbearbetande Maskiner-Plåtsaxar
Upphandling av fabriksny gradsax. Klipplängd 3000- 3200 mm. Max klippkapacitet 6 mm. Servohydrauliskt system. Sax av äkta giljotintyp.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 1 st. 4-delad vikport. Porten skall ha en storlek på 4,0 x 4,0 meter, och skall sitta i en termohall som är 150 m². Hör av er till mig omgående med offerter, för vi ska köpa in porten under Mars/April 2018.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska köpa in en isolerad termohall. Hallen ska ha en storlek på 150 m². Bredden skall vara 10 meter, längden 15 meter samt höjden 4,32 meter. Skall ha en snölastzon på 2,0 kn/m². Hör av er så fort som möjligt till mig med offerter, för hallen ska köpas in under Mars/April 2018.
Fastighet/bygg-Inredning
Vi ska bygga om en förskola, och ska köpa in kapprums inredning sam omklädningsskåp och klädfack för 250 st barn. Ritningshandlingarna blir klara under Mars 2018. Vi räknar med att ta in offerter under hösten 2018.
Plåtbearbetande Maskiner-Plåtsaxar
Vi har planer på att investera i en begagnad automatisk gradsax. Saxen skall klara av plåtar upp till 12 mm. Vi räknare med att köpa in den under 2018.
Fastighet/bygg-Ventilation/luftkonditionering
Vi ska bygga ett industrihus på 2 600 m² och behöver få in offerter på olika alternativ på ventilation till byggnaden. Även på uppvärmning är aktuellt. Hör av er till mig så fort som möjligt, för vi behöver få in offerterna under våren 2018.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska bygga ett industrihus på 2 600 m² och har planer på att köpa in stängsel samt grindar som skall inhägna området kring huset. Vi har ej fastställt i dagsläget hur mycket, men vi räknar med att ta in offerter under sommaren 2018.
Fastighet/bygg-Portar
Vik eller skjutport Köpes ny eller begagnad. Mått ca Bredd 7-8 meter Höjd 3,7-4,5 meter
Maskiner för Bearbetning-CNC Svarvar
Önskar investera i en ny eller begagnad karusellsvarv Ø 2000-3000 mm. Höjd ca 1500 mm. Gärna kompatibel med Heidenhains styrsystem som vi har på andra maskiner.
Material-Övrigt
Packningsmaterial belagt med grafit.
Plastmaskiner-Övriga Plastmaskiner
Vi är på jakt efter en värmepress för att kunna utföra gjutning av silicon till platta, L:100, B:30, H:1,8 mm. Pressen ska ha reglerbar värme 165°. Storlek på pressytan som ett A4 ungefär. Pressen ska användas till att kontrollera råvaran till läkemedelshantering. Presskraft max 10 ton.
Värmebehandlingsutrustning-Industriugnar
Vi har planer på att investera i en industriugn. Temperatur 400°. Storlek bör vara 2,0x1,5x1,5 meter. Ny eller begagnad.