Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Vi är ett gjuteri som använder mycket emballage för att packa gjutgods för våra kunder. Just nu letar vi efter en leverantör, som kan erbjuda oss priset 3,50 SEK på Wellark 1150x750mmx3mm. Årsvolym för är ca. 50 000 st. Vänligen återkom med offerten senast den 20 Mars.
Mätteknik-Vågar
Upphandling av bandvågar. I anbudet ingår materielleverans, montage, all kabelförläggning, kanalisation, stativ för apparatlådor, montage, inkoppling, avgröning, idrifttagning och igångkörning av levererad utrustning ingår i entreprenaden. Samtliga kapslingar, yttre apparater och givare som ingår i denna leverans ska förses med skyltar (vit plast, svart text). Vågsträckor skall märkas upp med rostfri skylt med utskuren text (Vågsträcka) storlek på skylt: längd 400 mm bredd anpassas till balkliv. I anbudet ingår att uppdatera befintliga mekaniska ritningar med våginstallation.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Upphandling av konstruktion, tillverkning, leverans och montage av telferbalk ca 12 m samt leverans och montage av en ny telfer på 5 ton. Specifikation: Ny montage av telferbalk ca 12 m samt ska en ny 5 tons telfer levereras och monteras in och driftsättas, el-montage till telfer, eventuell strossning i taket för att klara lyfthöjd, demontage av befintlig telferbalk, konstruktion, beräkningar och ritningar skall ingå i offerten, uppdatering dokumentation i LKAB:s ritning system (Doris), montage höjd ska samordnas med brukarna innan montage utförs, erforderliga ställningar, montagelyft, transporter ska ingå i offerten, leverantören skall vid avtalad tidpunkt eller senast vid övertagandet överlämna de dokument som ska följa Anläggningen enligt tillämpliga förordningar, produktdirektiv och harmoniserade standarder avseende produkter och material som ingår i Anläggningen.
Kranar och Lyftutrustning-Övrig lyftutrustning
Vi kommer att göra om lite i vår paketering/montering under våren och jag ska köpa in 2 st telfrar i samband med detta. Maxvikt på lyften 100-150 kg. Offerter välkomnas!
Industriförnödenheter-Övriga industriförnödenheter
Söker leverantör av PA 12 slang i flertalet olika dimensioner och färger. Köper in mellan 1000-3000st/avrop och artikel.
Industriförnödenheter-Pumpar
Önskar köpa 1 st vacuumpump, 10 millibar.
Material-Övrigt
Söker leverantör av Epoxi för ingjutning av elektronikkomponenter. 1- eller 2-komp. Låg viskositet. Epoxin kommer i härdat tillstånd komma i kontakt med dricksvatten så en certifierad produkt för livsmedel eller ännu hellre dricksvatten är att föredra. Volym: 2019E: 50L, avrop 10L-25L. 2020E: 100L
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in ca 32 st. olika portar till en nybyggnation av en bussdepå som är belägen i Solna Kommun. Vi behöver få in offerter på bla. takskjutportar/rullportar för bussar. Jag behöver få in offerter under Q3 då även inköpet blir. Hör av er till mig via mail så får ni tillgång till mer information.
Mätteknik-Vågar
Anbudsförfrågan gällande leverans och montage av 2st bandvågar av fabrikat Siemens till bandugnsverket enligt specifikation. Anbudet ska lämnas in via LKAB:s leverantörsportal och vara inne senast 2019-02-08 och innehålla följande: Totalpris för lösningen.
Maskiner för Bearbetning-Slipmaskiner
Vi söker ingående detaljer till en bandslipmaskin, exempelvis olika typer av tryckrullar, spännhjul, kontakthjul m.m.
Automation-Robotar
Vi ska investera i en begagnad robot av märket ABB eller Motoman. Roboten skall stå vid en kantbockmaskin med en bana på 4-5 meter, lyfta gods som väger upp till 100 kg samt ha en räckvidd på 2-2,5 meter.
Fastighet/bygg-Portar
Upphandling av frekvensstyrd isolerad dukport med isolerande kantbeslag. Porten är till poolbilsgaraget.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaskiner
Vi har ett moment i vår verksamhet som skulle tjäna på att automatiseras eller i alla fall mekaniseras. Vi rullar av plast till dem som köper våra andra produkter och till kunder som vill köpa endast plast. - ungefär 5-8000 m per år. I dagsläget så rullas plasten av på golvet enligt en meterskala och kapas till rätt längd och viks ihop till paketering. Vi använder flera bredder på plasten som sitter i ett grenställ på stålrullar. Plasten måste kunna vikas på ett lämpligt sätt då plastrullarna är väldigt breda och inte funkar att skicka som hela avrullade rullar. Plastrullarna är ca 2,3 m breda - plasten är vikt upp till 4 gånger i ett lager, och har en förberedd mittdel så plasten kan vikas en gång till. Vi rullar av både längre och kortare längder, från 1 m upp till 50 m. Utmaningen är att ordna så att vi får "platta" stycken efter avrullning som vi kan vika och paketera på ett enkelt sätt. Bifogar lite bilder på vårt plastställ.
Material-Aluminium
Söker leverantör som har aluminiumprofiler i sitt standardsortiment. Det är 4-kantsprofiler vi efterfrågar, storlek mellan 50-120mm. Tjocklek 7-8mm. Volymer uppgår till flera hundratals meter.
Plåtbearbetande Maskiner-Plasmaskärmaskiner
Önskar komma i kontakt med leverantör av endera en ny rörplasmaskärmaskin alternativt en begagnad rörlaser. Gods ø 20-250 mm 6 meter långt. Kontakter önskas redan nu för affär våren 2019.
Materialhantering och Förvaring-Övrig Utrustning
Söker en kvarn för malning av torkad slurry. Har idag en kvarn som heter Cutting Mill SM 100 från Retsch som inte klarar jobben.
Material-Rostfritt stål
Önskar köpa en plåt 2000 x 1000 x 4 mm av SMO EN 1.4547. Levereras till Järfälla.
Material-Plast
Jag söker leverantörer av foam/skumplast/PE-skum liknande som man har som inredning i väskor, boxar m.m. Detta material skall vi ha för att vattenskära fram custom ”inredning”.
Industriförnödenheter-Elmotorer
Industriförnödenheter-Elmotorer
Tillverkning av Elmotor enligt vår ritning: Stator: 150mm outer diameterHeight of laminations 35mm (60 mm total heightincluding windings). Total of 60 slots in the stator. Each slot contains 300 wiresa with a diam of 0,22mm. Rotor: 100mm outer diameter 68mm Inner diameter Heighet of laminations 35mm Axle with central bore. Electrical/power characteristics: AC 3-ph 400V 600rpm@50Hz (10 pole) 0,31A/phase@full load (measured value) 0,17A/phase@no load (measured value) Motor will ran full load continuous duty temp<50 C@full load continuous duty (no forced air cooling). Offert önskas på 500 st. Återkommande.
Verktyg-Verktyg och Fixturer
Jag skulle vilja ha pris på chuckbackar : KMWB-SM 251. Till Kitagawachuck B-210.
Fastighet/bygg-Portar
Jag ska köpa in 1 st. sidgående vikport för personbilar. Montering av port ska ingå. Inköp skall ske under Februari och monteringen i början av Mars 2019.
Fastighet/bygg-Portar
Tillverkning och montage av 3 st portar. Portarna (3 st) till primärkrossen i Svappavaara behöver bytas ut. Portarna som ska bytas ut innefattar 2 st truckportar samt en maskinport. Montage skall ingå i anbudet. Truckportarna ska vara i dukmodell enligt måtten höjd 17202 samt bredd 14240. Nuvarande maskinport är en T-port, den kan dock tänkas bytas till annat alternativ. Mått på nuvarande maskinport är höjd 14075, bredd nedre del 16419 och bredd övre del 18180.
Ytbehandlingsutrustning-Lack- och Målningsutrustning
Söker för kunds räkning utomlands en begagnad lackeringslina. The company looking for operational and complete pre-treatment and powder coating spray line. Description: • Dimensions of workpiece (estimated) – 3000 x 150 x 2200 (LxWxH) • Part weight – max. 300 kg per load bar • Conveyor type – „Power & Free“ • Conveyor speed: o Process – 0,8 – 3,0 m/min o Transport – 5,0 – 8,0 m/min • Min. 5 chambers pretreatment • 7+ process stages • Heating type - direct gas heating The above figures are somewhat negotiable. All offers are welcome !
Fastighet/bygg-Portar
Jag har planer på att bygga en hall under 2019 och behöver få i offerter på 2 st. vikportar, storlek 4,5 x 4,0 meter samt 4,0 x 4,0 meter.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag har planer att bygga en hall under 2019 och behöver få in offerter på en plåtbeklädd tälthall, storlek 20 x 10 meter. Skall vara försedd med overhead på långsidan. Även taket skall vara av duk.Hallen skall vara försedd med 2 portar en på långsidan samt en på kortsidan.
Ytbehandlingsutrustning-Lack- och Målningsutrustning
Jag skulle vilja få in offerter på 2 ytbehandlingsutrustningar, dels en pulverlackeringsutrustning för delar upp till 1500 mm långa, mestadels rör. Omfattning ca 100 om dagen. Dels vill jag kika på en anodiseringsanläggning för 1000 mm bitar. Välkomna att höra av er ni som har en eller bägge av dessa.
Automation-Robotar
Önskar komma i kontakt med leverantörer för små plockrobotar för en automatiserad lösning då vi vill byta ut en av våra maskiner. En firma, gärna i närområdet för kundbesök, som kan leverera en robotarm + en smart lösning är vad vi efterfrågar.
Automation-Automationssystem
Vi ska investera i en automationslinje inklusive robot. Investeringen omfattar 4 olika stationer med materialhantering, av- och pålastning. Detaljerna väger upp till 250 kg och har olika längd och form. Investeringen kommer att ske under 2019.
Industriförnödenheter-Industritransmission
Vi ska köpa in ett antal högprestanda motorer inklusive styrelekronik och planetväxlar till en produkt inom lyftteknik. Volymen blir ca 5 st under 2019 (kan bli mer) och under 2020 räknar vi med att behovet uppgår till hundratalet motorer.
Material-Rostfritt stål
Kan dere sjekke mulige leverandører på material AISI 317L i Sverige? Vi har behov for dimensjonene under i solid bar: OD5mm h9: L: 1000 mm, OD20mm h9: L:1000 mm, OD60mm: L: 500 mm.