Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Säkerhetsutrustning-Sprinkler
Vi ska bygga en hall, storlek 15 x 47 meter och behöver installera ett sprinklerssystem. Hallen skall byggas under våren 2019.
Fastighet/bygg-Portar
Brådskande!! jag behöver få in offerter omgående på en isolerad lagerhall (sandwish 15x47m 6m hög insida, 2 rullportar och 2 dörrar. ink. montering på befintlig betongplatta. Hallen skall ha en smidesstomme. Portarna skall ha en storlek på 5,0 x 4,0 meter Byggnaden skall anläggas intill en annan byggnad. Projektet är beläget i Klippans Kommun. Bygglov och typritningar finnes. Anbudsdag Omgående Leveransdatum Q2 2019
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Brådskande!! jag behöver få in offerter omgående på en isolerad lagerhall (sandwish 15x47m 6m hög insida, 2 rullportar och 2 dörrar. ink. montering på befintlig betongplatta. Hallen skall ha en smidesstomme. Portarna skall ha en storlek på 5,0 x 4,0 meter Byggnaden skall anläggas intill en annan byggnad. Projektet är beläget i Klippans Kommun. Bygglov och typritningar finnes. Anbudsdag Omgående Leveransdatum Q2 2019
Plåtbearbetande Maskiner-Valsmaskiner
Vi ska investera i en begagnad valsmaskin. Den ska klara plåtar som är 2 meter breda och 6 mm tjocka.
Kranar och Lyftutrustning-Lyftvagn
Vi söker efter leverantör till en lyft/vridenhet som skall kunna hantera våra produkter. Data: h= max 500 mm/min 350 mm, diam= max 300/min 240 mm, vikt = max 60 kg (gäller båda bilderna), materialtjocklek i rostfri plåt: 1 mm. Bifogar bild på hölje samt exempel på lösning/teknik.
Materialhantering och Förvaring-Lagringsystem
Vi ska investera i ett lagersystem med automatiskt kransystem för eu-pall. Uppskattningsvis 6000 pall, storlek ca 8 meter hög och 60 meter långt.
Automation-Automationssystem
Önskar pris på komplett lösning för frammatning samt orientering av den detalj som visas i bifogad ritning. Antal som ska matas/orienteras per år är ca 50.000st och monteras 3 och 3 i slutprodukten. För ytterligare frågor/underlag, kontakta inköparen.
Material-Plast
Jag har fått en förfrågan från en butikskedja som har totalt ca 100 butiker att tillverka displayer/skyltställ till dem i återvunnen plast. Om ni har erfarenhet att jobba med den typen av material så är ni välkommen att kontakta mig för vidare diskussion. Våra displayer och produktställ finns på vår hemsida.
Fastighet/bygg-Trappor
Vi ska köpa in 2 st ståltrappor till 2 våningar samt 1 st. betongtrappa till 7 våningar, samt terassräcke till ca 50 meter. Inköp sker under våren 2019.
Fastighet/bygg-Portar
Jag behöver få in offerter på 1 st. rullport, storlek 2,5 x 3,0 meter till ett undergjordiskt garage. Inköp sker under våren 2019.
Industriförnödenheter-Fästelement
Söker leverantör av brickor i olika utföranden, storlekar och material, standard men även specialtillverkning. Eng: Looking for steel and stainless washers in various size and hardness.
Industriförnödenheter-Elmotorer
Önskar komma i kontakt med leverantör av UL-godkända elmotorer enligt nedan spec, eller likvärdig: Först några för test och om det faller väl ut så kan det bli mellan 3-600/År Motor: 71_2-8 B34. 0,25kW 4-pol 3X400/230 VAC. Omriktare. 0,25kW 1-fas AC matning 110-120V, 3-fas utgång 200-240V.
Industriförnödenheter-Fästelement
Förfrågan avser leverans av fästelement (fasteners) till LKAB (LKAB:s samtliga dotterbolag skall äga rätt att nyttja avtalet). Behovet är högkvalitativa fästelement av olika typer, dimensioner och material till de olika produktionsanläggningarna (sovrings- och anrikningsverk, pelletsverk, verkstäder och förråd) ovan och under jord på verksamhetsorterna Kiruna, Svappavaara och Malmberget. LKAB använder standardprodukter men även specialtillverkade och kundanpassade produkter vilket måste kunna levereras av leverantören. Eftersom LKAB ständigt strävar efter att förbättra och effektivisera sin verksamhet, samt erbjuda en säker och god arbetsmiljö, ser vi gärna att ni i anbudet föreslår hur ni kan hjälpa LKAB i denna strävan vad gäller hantering, leveranser och administration av fästelement. LKAB garanterar inga inköpsvolymer men under åren 2016-2018 har den årliga inköpsvolymen av fästelement varit mellan 3-4 mkr. Avtalstid: Den tänkta avtalsperioden är 2018-12-15 – 2021-12-14 med rätt till uppsägning från båda parter under avtalstiden.
Fastighet/bygg-Trappor
Jag ska bygga en hall för uthyrning, och behöver få in offerter på 7 st ståltrappor som ska gå till ett entresolplan. Byggstart blir under 2019.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag söker ett företag som kan ta på sig en entreprenad på att bygga en isolerad plåthall som ska ha en storlek på 750 m². Längd 40 meter samt bredd på 18 meter. Projektet är beläget i i Uppsala Län. Hallen skall vara isolerad med sandwishelement. Skall också ha ett entresolplan med 6 - 7 uppgångar. Betongplattan skall inte ingå, den gör jag själv. Stålstomme Även 6 - 7 st vikportar samt exlusive ett antal fönster skall ingå. Byggstart blir under 2019. Så hör av er till mig om ni har möjlighet att lämna offert redan nu.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi har planer att bygga en industrihall under 2019, och behöver få in offerter på stängsel och grindar som skall stängsla in ett område som är 2492 m².
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag ska bygga en hall med 14 - 15 st uthyrningsdelar, som ska ha en golvyta på 80 - 75 m² vardera. Projektet är beläget i Västra Götalands Län. Så jag behöver få in offerter på själva hallen, samt 14 - 15 st sidgående vikportar. Portarna skall ha en storlek på 4,0 x 5,0 meter. Stålstomme, samt sandwishelement. Hallen skall ha ett entresolplan på ca 100 m². Även betongplatta skall ingå i offerten. Vi inväntar att bygglov skall bli beviljat, så startar vi byggnation så fort som möjligt.
Fastighet/bygg-Värmepumpar
Jag ska bygga ett industrihus om jag får beviljat bygglov med 14 - 15 uthyrningsdelar. Så då behöver jag ska köpa in 14 - 15 st Luft/luft värmepumpar som ska separat värma varje del. Jag behöver få in offerter på luftvärmepumparna så snart som möjligt.
Materialhantering och Förvaring-Containrar
Väldigt brådskande!! Vi har ett akut behov att köpa in en miljöcontainer, som ska ha en storlek på 4 foot. Inköpet skall ske omedelbart, helst under dagen.
Fastighet/bygg-Ventilation/luftkonditionering
Vi ska köpa in en värme/ventilations entreprenad till en nybyggnation av en hall som ska byggas under Våren 2019. Vi ska installera vattenburen värme med värmpump samt ventilation. Projektet är beläget i Uppsala Kommun. Vi behöver få in offerter på arbetet i slutet av 2018, så hör av er om ni är intresserade av att räkna på projektet.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 2 st. isolerade inåtgående vikportar till en nybyggnation av hall, under våren 2019. Vi vill gärna ha in offerter där montering ingår. Hör av er till mig under Q4 2018 med offerter.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag ska bygga en isolerad hall som har en storlek på 2 560 m². Projektet är beläget i Norrtälje Kommun. Betongplattan skall inte ingå i offerten! Detta skall ingå i offerten. En isolerad plåthall, storlek 2 560 m² Ang. stommen så vill jag ha in priser både på stålstomme/limträbalk. 2 st slussportar för långtradare, samt 4 st sidgående vikportar, storlek 4,0 x 6,0 meter. Hallen skall ha ett entresolplan på 288 m². Ett 20-tal fönstret skall också ingå, då halva byggnaden skall vara ett kontorslandskap Byggstart blir våren 2019. Jag vill ha offerter från ett företag som kan göra en totalentreprenad på byggnation, och jag vill att ni hör av er omgående då det är brådskande att få in offerter på projektet.
Maskiner för Bearbetning-Sågar och Kapmaskiner
Vi planerar att under hösten 2018 köpa in en bandsåg med såghöjd 500 mm.
Material-Gummi
Vi behöver köpa in gummislang på rulle för att byta ut ytskiktet på våra rullbanor. Slangen ska ha ett innermått på 75mm och vara ca 3mm tjock.
Automation-Styrsystem
OBS! Mycket akut behov av hitta någon som kan hjälpa oss laga eller byta ut driven till styrsystemet/servon på vår stansmaskin, en SYSCO Kiss Cut. Hör av er om ni kan eller känner till vem vi kan kontakta i denna fråga.
Fastighet/bygg-Trappor
Jag ska köpa in 2 st. brandtrappor av stål till en nybyggnation som har 3 våningsplan. Trapporna skall ha en höjd på 8 meter. Inköpet skall ske omgående
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska bygga 2 st isolerade plåthallar på 1 000 m² samt 2 000 m², och behöver få in offerter ganska omgående. Byggstart blir i början av 2019. Hör av er till mig så får ni tillgång till ritningsunderlag.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 8 st sidgående vikportar, storlek 5,0 x 4,80 meter. Portarna skall vara isolerade med 150 mm Rockwol. Jag behöver få in offerter ganska omgående, då byggnationen startar i början på 2019.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska köpa in ca 50 meter stängsel med taggtråd högst upp. Samt en grind på ca 4 meter. Montering skall ingå. Inköp sker inom 1 - 2 månader.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 8 - 9 st. invändiga rullportar av olika storlekar, till en ombyggnation i Stockholm, och behöver få in offerter där även montage av portarna skall ingå. Underlagen blir klara under Oktober månad, så hör av er till mig så får ni ta del av dessa. Inköpet skall ske före årsskiftet 18/19