Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska omgående köpa in 1 st grind som skall ha en bredd på 8,0 meter fördelat på 2 sektioner. Höjd ca 2,0 meter. Det är brådskande att få in offerter.
Industriförnödenheter-Pumpar
Söker leverantör av pumpar och flödesmätare för natrium/sodium upp till 600°. Material önskas senast månadsskiftet januari/februari 2018. Teknisk beskrivning lämnas av köparen.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska bygga ett kallager och ska köpa in 1 st. manuell/automatisk jalusiport. Storleken på porten skall vara 5,0 x 4,0 meter. Vi behöver få in offerter på porten under Nov/Dec 2017.
Fastighet/bygg-Trappor
Vi ska köpa in 2 st spiraltrappor, varav 1 skall vara invändig och den andra utvändig. Trapporna skall gå upp till 2 våningar.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 2 st. rullportar försedda med gångdörrar, storlek 4,5 x 4,0 meter. vi vill ha in offerter före årsskiftet 17/18.
Industriförnödenheter-Batterier
Söker leverantör av uppladdningsbara litiumjonbatterier för industriellt bruk. 1500-200 mAh. 3,6-3,7 V. Största mått ca 40 mm. Komplett med säkerhetselektronik. Kontaktering via kablage. Både cylindrisk och prismatisk. Årsvolym 700-800 st.
Plastmaskiner-Övriga Plastmaskiner
Vi har planer att investera i en termoformnings-/vacuumformningsmaskin. Vi kommer att använda maskinen till att pressa material till undertak och väggabsorbenter mm. Investeringen kommer att ske under nästa år.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska sätta upp en tälthall på 500 m², och ska köpa in 1 st skjutport, storlek ca 3,0 x 3,50 meter. Vi behöver få in offerter helst före November 2017.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska köpa in en tälthall, hallen ska ha en storlek på 500 m². vi behöver få in offerter helst före November 2017.
Industriförnödenheter-Fästelement
Önskar få pris och leveranstid på 2 Ear Clamps 151, storlek 27-31mm i rostfritt stål. Volym ca 200 st.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska köpa in ca 400 meter svart stängsel som skall vara försedd med 3 rader med taggtråd upptill. Stängslet skall sitta omkring in en lagerbyggnad. Även 1 st skjutgrind som skall vara 8 meter och vara programbar för telefon, ska också köpas in. Vi vill att montering samt uppsättning av stängsel skall ingå i offerten som vi gärna vill ha på mail före årsskiftet 17/18. Allt skall vara på plats och klart i April 2018.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 1 st. styrd takskjutport i metallic som skall ha ljuddämpande karm. Porten skall ha en storlek på 3700 x 2890 mm. Vi vill gärna ha in offerter i slutet av Oktober, hör gärna av er via mail.
Fastighet/bygg-Trappor
vi ska köpa in 1 st. utvändig spiraltrappa upp till 2 våningar. Trappen skall skall vara försedd med kvarts trappbur och grind längst ned. Vi behöver få in offerter under Nov/Dec, och gärna via mail.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska bygga ett lager och ska köpa in 4 st. sidgående portar. Portarna skall ha en storlek på 4,5 x 5,0 m. Hör av er omgående med offerter.
Material-Övrigt
Material-Övrigt
Vi letar efter en alternativ leverantör på profiler. Vi använder oss av en leverantör idag som är riktigt bra men kruxet är att vi alltid måste köpa så stora ’’batcher’’ som binder mycket kapital under lång tid. Bifogar 2 ritningar som visar hur dessa profiler ser ut. Vi vill köpa kanske 1500 meter av varje eller kanske konsignationslager. Pris och leveranstid?
Material-Övrigt
Material-Övrigt
Söker en leverantör av ESD-laminat. Vi önskar initialt pris på 50 st och 100 st i vitt laminat.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska bygga en hall på 640 m² och ska köpa in stängsel och grindar som skall hägna in området runt hallen. Hör av er till mig med offerter så fort som möjligt helst via mail. Byggstart på hallen blir så fort som möjligt.
Fastighet/bygg-Värmepumpar
Vi behöver få in offerter på en luftvärmpump som skall ha kapacitet att värma upp en hall på 640 m². Hör av er så fort som möjligt med offerter, helst via mail.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska bygga en hall på 640 m² och ska köpa in 2 st. manuella takskjutportar. Portarna skall ha en storlek på ca 6,0 x 4,0 meter. Hör av er till mig så fort som möjligt med offerter helst via mail, för vi ska starta bygget ganska omgående.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska bygga en isolerad plåthall, storlek 640 m². Vi ska börja bygga så fort som möjligt så hör av er omgående till mig helst via mail och lämna offert.
Mätteknik-Testutrustning
Offert önskas för ett etsbad med nedsänkbar korg för kontroll av svets.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaskiner
Upphandling av förpackningsmaskin enligt bifogad kravspec.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Söker leverantör för tillverkning av lådor i plast enligt ritning. Strl 590 x 383 x 145 mm. Offert önskas med pris och ledtid på antal 50 st eller 100 st vid order.
Säkerhetsutrustning-Övrigt
Upphandling av nytt passagesystem, se bifogad annonsbilaga.
Fastighet/bygg-Inredning
Vi ska köpa in ca 30 st. omklädningsskåp till en nybyggnation av en industrilokal. Inköpet blir vid årsskiftet 17/18.
Fastighet/bygg-Inredning
Vi gör en ombyggnation och skall köpa in ca 30 st. omklädningsskåp, typ Sonessons. Vi behöver få in offerter före 1 Nov 2017.
Fastighet/bygg-Trappor
Vi ska köpa in en ståltrappa till ett entresolplan. Höjd ca 3 meter. Vi behöver få in offerter före 1 Nov 2017.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 4 st. automatiska takskjutportar, storlek 4,50 x 4,0 meter. Portarna skall sitta i ett garage med passage för lastbilar. Vi behöver få in offerter före 1 Nov 2017.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska bygga en hall och behöver köpa in stängsel och grindar till 2 st områden. Vi behöver hägna in område 1 som har en storlek på 3 000 m² samt 1 stor dubbelgrind. Område 2 har en yta på 8 000 m² och där behöver vi 2 st dubbelgrindar. Jag vill gärna att ni hör av er under hösten 2017 och lämnar offerter.
Materialhantering och Förvaring-Lagringsystem
Vi ska bygga under våren 2018 och har då planer att köpa in ett lagringssystem i flera sektioner för att förvara virkespaket på. Jag vill gärna ha kontakt redan nu och få förslag på olika lösningar.