Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Maskiner för Bearbetning-Sågar och Kapmaskiner
Önskar offerter på en automatisk kapmaskin/klingsåg för att kapa rör som är upp till 200mm i fyrkant. Den ska även kunna gera. Ny eller bättre begagnad.
Automation-Automationssystem
Automation-Automationssystem
Söker leverantör som kan hjälpa oss att ta fram en lösning. Vi ska parallellvinkla in laminat från sidan, från början sitter laminatrullarna ca 2,8-2,9m parallellt med linjen. Problemet vi behöver hjälp med att lösa är matningen samt limningen från den högra nedre sektionen (standardenhet). Det rödstreckade området är där vi lastar på laminaten från truck. Det i mitten är schematiskt hur limboxen kan se ut. Det lila är där vi tänker att vi vinklar in laminatet. Inmatningshöjden på transportbanan är 800mm och det måste matas från undersidan. Vi vill inte ha lim på någon rulle och limmet ska vara på ovansidan när det matas in på transportören. Laminering på rulle för limning av både ovan- och undersida. Idag måste vi köra en sida åt gången och sedan vända på skivan, kan man lösa det på ett smidigt sätt? Skivan är av kompositmaterial som klarar en radie på 50mm. Bredden på laminatet varierar mellan 1160-1300mm. Största skivorna är 1200x3000mm. Tänkbar leverantör kontaktar inköparen helst via e-post i ett första skede.
Material-Rostfritt stål
Jag har behov av att hitta underleverantörer som kan leverera material på kolvstänger av den större varianten. Material kolvstänger: EN 1.4462 Diameter kolvstänger: 250 och 320 mm Längd: 7500 mm (får ej vara ihopsvetsat, ska vara hela längder).
Kranar och Lyftutrustning-Övrig lyftutrustning
Vi har för närvarande behov att köpa in ett flertal lyftverktyg både till motorblock och cylinderhuvud som väger upp till c:a 400 kg. Lyftverktygen ska användas tillsammans med svängkran, telfer eller liknande. Välkomnar kontakter från leverantörer som har kapacitet att leverera detta.
Industriförnödenheter-Pumpar
Vi önskar få kontakt med leverantörer och få in offerter på en pump och pistol för att fylla 2-komponentmassa i kretskortslådor. Behöver inte vara någon avancerad utrustning.
Automation-Automationssystem
Vi önskar offerter på en vibrationsfeeder för nitmuttar i aluminium M8 som en robot skall plocka.
Mätteknik-Vågar
Vi har planer att investera i 1 st pallvåg för europall med krage. Vågen ska kunna räkna antal artiklar på pallen också. Det finns även planer på att investera i 2-3 st artikelvågar för kartonger med vikt upp till ca 25 kg.
Materialhantering och Förvaring-Truckar
Vi har planer på att investera i en begagnad truck för inomhusbruk, typ ledstaplare, som skall kunna lyfta max 500 kg och upp till 3,5 meter.
Material-Stål
Söker leverantör av olika material; bandstål, galvaniserad plåt spaltad i smala band. Tjocklek 0,4 och 0,5mm. Bredd: 20mm och 25mm, köper mestadels 20mm. Årsbehov 50-60 ton, köper in 10 ton åt gången. Söker även leverantör av perforerad tunnplåt med både runda och fyrkantiga hål samt sträckmetall i galvad plåt, aluminium och rostfritt.
Kranar och Lyftutrustning-Fyrpelarlyftar/Servicelyftar
Vi kommer att göra en upphandling av 1st 2-pelarlyft "twin bush 5.0 heavy line" som ska klara att lyfta minst 4,5 ton till utbildningshall Revingehed utanför Lund.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaskiner
Vi söker leverantör av en förslutningsmaskin, helautomatisk eller semiautomatisk. Maskinen skall sätta på en kork på en plastflaska som kommer på ett band eller en conveyor och sedan dra åt korken. Produkten innehåller handsprit. Idag görs detta manuellt, volymer strax under 5000st/dag och det vill vi nu öka. Önskar förslag på en lämplig lösning till detta, önskar kontakter omgående!
Mätteknik-Mätmaskiner
Önskar komma i kontakt med leverantör av mätutrustning för visionmätning av gummipackningar. Krav finns på utrustningen att den kan mäta snäva toleranser och se snittytor. Mätbordet behöver inte vara större än 300 x 300 mm, hellre mindre då detaljen vi ska mäta har mått ø 12 mm.
Fastighet/bygg-Trappor
Aktuellt att ta in priser på montering av ståltrappor, utrymningstrappor samt invändiga trappor, till projektet som omfattar tennishall och gymnastikhall i Höganäs. Totalyta 2000 m². Inköp sker under april/maj 2020, entreprenaden ska utföras under juni månad 2020. Intresseanmälan via mejl till ansvarig inköpare för att ha möjlighet att ta del av underlag och lämna anbud.
Industriförnödenheter-Magneter
Är nedanstående magnet något som ni skulle kunna få fram till oss? Jag tänkte mig cirka 50-100 st. Målpris 23 kr/st. Magnet N48 Dia 16x8mm, 100°C Ø 16 x 8(a) mm N48M, tolerance ± 0,1 to all Axially magnetized 100°C
Material-Plast
Vi är i akut behov av 8mm Fep snöre med viton kärna, totalt behov 45 meter. Önskar köpa 15 meter inom 1 vecka, resterande 30 meter så fort som möjligt. Söker någon leverantör som har detta i sitt sortiment.
Kemikalier, oljor och gas-Specialtillverkade kemikalier
Vi letar efter en partner som kan hjälpa oss med kontraktstillverkning av två material. I materialen finns följande klassningar: I material 1 finns klassningarna H319 och H360D I material 2 finns klassningarna H302, H312, H314, H315, H319, H332, H335, H372, H400, H410, H412 Volymerna det rör sig om för under de kommande veckorna är Material 1: Mars: 45 kg April/Maj: 60 L Totalt: 165 L Material 2: Mars: 45 L April/Maj: ca 60 L Totalt: 156 L
Värmebehandlingsutrustning-Induktionsvärmare
Vi ska investera i en induktionsvärmare för att förvärma rör som har en ytterdiameter på 200mm. Den ska värma ca 150mm in på röret. Vi ska även investera i en värmare för att värma lager i svart material.
Material-Plast
Vi söker någon som kan leverera PFA till oss. Ca 50 mµ.
Mätteknik-3D Skanner
Vi ska investera i en 3D skanner för 3D Scanning in line. Skannern ska användas för kontrollmätning av applicerad silikonsträng på glaspaket. Viktigt att den har tillräckligt bra upplösning.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Vi önskar få in offerter på vårt sortiment av vita kartonger enligt antal (från 2019) och storlekar i bifogad lista. Det är 24 olika storlekar där den vi har flest av är 430x50x50. Årsbehovet av denna var 500 st 2019.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Söker leverantör av engångpallar. De kraven vi har är måtten:1200x800 mm 5-6 brädor, 16x75 mm ISPM15 Vi köper ca 9000 st pallar om året.
Plåtbearbetande Maskiner-Plasmaskärmaskiner
Vi önskar köpa in en cnc-styrd plasmaskärmaskin. Plåtarna som ska skäras är 1 x 2 meter och 2-3 mm tjocka. Maskinen kan vara endera ny eller bättre begagnad, typ demokörd. Önskar göra inköpet innan semestern 2020.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi planerar att investera i ett lagertält, mått ca 10x30 meter. Det ska vara 1st alternativt 2st portar som ska vara ca 5-6 meter höga och ca 4-5 meter breda.
Maskiner för Bearbetning-Trumlingsutrustning
Vi ska investera i trumlingsutrustning. Ska kunna ta detaljer som är 400-500mm långa.
Industriförnödenheter-Batterier
Söker batterileverantör som inte är beroende av komponenter från Kina. Det batteri vi har behov av är ett kundanpassat litium-jon batteri med kapacitet på 2100 mAh.
Säkerhetsutrustning-Övrigt
Jag söker omgående en leverantör som kan offerera ansiktsmasker/munskydd FFP3 eller liknande. Offert önskas på 1000 2000 5000 10 000. Vår nuvarande leverantör har problem med leveranser p. g.a coronaviruset.
Industriförnödenheter-Gasfjädrar
Önskar få in priser samt leveranstid på gasfjädrar/gasdämpare. Slaglängd 400mm respektive 500mm och 250 newton. Köper in mellan 100-200st/år av varje modell.
Fastighet/bygg-Portar
Inbjuder Er att inkomma med anbud på leverans och montage av portar till transporten Vitåfors. - Leverans och montage av vikportar och takskjutsportar till transporten Vitåfors - Totalt antal portar som ska bytas är 20st under en 3-årsperiod - Under 2020 är de planerat att byta ca 6-7 st. portar. - I anbudet ska total pris för samtliga portar samt för respektive portmodell specificeras - Montage och idrifttagning utförs av leverantören
Märkutrustning-Övrig Märkutrustning
Vi ska köpa in en automatiserad klipp-/kapmaskin för tejpremsor med skyddspapper på. Viktigt att vi kan ställa in tejpens längd och antal. Bitarna vi ska klippa i första skedet är 170 mm x 50 mm. Önskar leverans av maskinen under våren då produktionen skall vara i full gång under sommaren.
Materialhantering och Förvaring-Övrig Utrustning
Ni inbjuds härmed att inkomma med anbud på leverans samt montage av enkelsidigt grenställ, centralförrådet Svappavaara. Grenställ med höjd 3500mm med 9st gavlar c/c 1000mm. Varje gavel med 4st armar + asfaltfot (4 nivåer + asfaltfot) längd på arm/asfaltfot=800mm. Armen har en lutning på ca 2 grader uppåt i obelastat tillstånd. Utbredd last/arm min 350Kg. Varje gavel ska vara hålad för att kunna justera höjden på armarna c/c 100mm. Gallerdurk ska ingå på samtliga nivåer förutom på foten. Montage inklusive resor ska ingå i offerten. Leverans CF Svappavaara ska ingå i offerten. Plats centralförrådet Svappavaara. Underlag på golvet där grenstället ska vara är asfalt. Beställaren lossar samt kör grenställ till montageplatsen inom Svappavaara. Beställaren tillhandahåller gaffeltruck på plats centralförrådet Svappavaara.