Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Fastighet/bygg-Portar
Vi är i ett tidigt skede och skulle vilja ha in priser på en sidgående vikport, storlek 3,0 x 3,0 meter. Porten skall sitta i en tälthall. Vi har sökt bygglov, så inköpet blir om bygglovet blir beviljat.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi är i ett tidigt skede och skulle vilja ha in priser på en tältdukshall med stålstomme. Hallen ska ha en storlek på 10 x 13 meter. Vi har sökt bygglov och inköpet blir när bygglovet blir beviljat.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska bygga 2 st hallar på 400 m² samt på 1 000 m² och då ska vi köpa in 5 st. portar av varierande storlekar under Q1 2018. Vi har ej fått bygglovet beviljat, men hör av er till mig omgående så får ni vidare information.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi behöver få in offerter på 2 st isolerad plåthallar. 1 st skall vara 400 m² och den är det brådskande att få in offerter på hallen på 400 m², hallen på 1 000 m² bör vi få in offerter på under Q1. Vi har inte fått bygglovet beviljat än.
Plåtbearbetande Maskiner-Svetsutrustning
Jag söker efter hjul till matarverket till en Fronius-svets VR152. 2st hjul 1,2mm spår för tråden, och 2st släta hjul, samt ett drivhjul. Önskar i första hand begagnat.
Materialhantering och Förvaring-Pallyftare
Vi ska köpa in 3 st. manuella pallyftare omgående till ett lager.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska bygga en hall, och behöver köpa in 9 - 10 st. manuella vikportar. Vi ska bygga under våren 2018 så hör av er så fort som möjligt med offerter.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska bygga en isolerad plåthall som ska ha en storlek på 900 - 1000 m². Vi ska bygga under våren 2018, så hör av er så fort som möjligt med offerter.
Fastighet/bygg-Inredning
Upphandling av 54 st klädskåp i plåt med sittbänk. Skåpen skall vara på ben och ha en fullhöjd på max 2100mm. Bredden skall vara 400mm. I anbudet skall följande anges: Pris per styck. Pris inkl. frakt. Pris exkl. frakt.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Vi ska bygga en ny industrihall, under våren 2018, och ska köpa in en travers till hallen. Traversen skall ha en spännvidd på 12 meter samt en lyftkapacitet på ca 2 ton. Vi bör få in offerter inom 1 månad.
Miljöteknik-Oljeavskiljare
Vi ska bygga en hall på 670 m² och ska köpa in 2 st oljeavskiljare. Jag behöver få in offerter inom 1 månad.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska bygga en hall på 670 m² och ska köpa in 2 st elektriska takskjutportar/vikportar. Storlek 4,5 x 5,0 meter. Jag önskar få in offerter på portarna inom 1 månad.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska bygga en isolerad plåthall, som skall ha en storlek på 670 m². Nockhöjden skall vara 9 meter. Vi måste få in priser på hallen inom 1 månad, så hör av er till mig så fort som möjligt.
Materialhantering och Förvaring-Pallställ
Vi kommer att köpa in pallställ samt grenställ till vårat lager som skall byggas under våren 2018. Lagret är på 1500 m², så vi måste köpa in ganska stor kvantitet pallställ samt grenställ till detta. Inköpet blir under våren 2018.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska bygga en större hall och behöver köpa in 3 st vikportar, storlek 5,0 x 5,0 meter. Vi blir klara med ritningsunderlagen i Mars/April så hör av er till mig så får ni tillgång till dom då.
Materialhantering och Förvaring-Containrar
Upphandlingen omfattar tre olika varianter av containers. 4 st. sjöcontainer oisolerad 40 ft. 2 st. förrådscontainrar isolerad 20 ft. Förberedd med el-central på insidan och intag för el till centralen från utsidan. Containrarna skall vara låsbara. 1 st. förrådscontainer oisolerad 20 ft, med öppningsbar långsida. Containern ska vara låsbar.
Industriförnödenheter-Fästelement
Önskar få pris och leveranstid på muttrar, skruvar och rälsfjäderringar enligt bifogad fil. Totalt 2000st artiklar.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Önskar kontakt med leverantörer av fanfouldkartong för löpande band-paketering av våra produkter. Vi köper in 6 pallar åt gången.
Materialhantering och Förvaring-Tankar och Cisterner
Vi ska köpa in en farmartank omgående som skall vara godkänd för bensin. Tanken skall rymma mellan 1 - 2 kubik.
Maskiner för Bearbetning-Horisontella Flerop-maskiner
Utrustningen skall i huvudsak användas vid grundutbildning av ingenjörer. Bearbetning skall kunna ske simultant fyraxlig med möjlighet till verktygsbyte. Det skall gå att kommunicera med utrustningen via display och "tangentbord" samt genom dataöverföring via nätverk. Prestandakrav: Spindelhastighet minst: 5000 rpm Effekt spindelaxel minst: 3 kW Maskinrörelse minst: X=500, Y=250, Z=300 Minst 800 Mb minne.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi har planer att bygga en större isolerad lagerhall på ca 3 000 - 5 000 m² under 2018. Vi är i processen att ta in offerter så vi kan gå vidare vad som kan vara mest fördelaktigt. Projektet är beläget i Lidköpings Kommun. Hör av er till mig via mail, så får ni vidare information samt del av ritningsunderlag. Planen är att hallen skall byggas under 2018.
Fastighet/bygg-Portar
Vi har planer på att köpa in en snabbrullport som ska ha en storlek på 3,60 x 3,60 meter till en hall som planeras att byggas under våren 2018.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska har planer på att bygga en isolerad hall under våren 2018, och behöver få in offerter på en hall som har en storlek på 20 x 38 meter.
Materialhantering och Förvaring-Truckar
Upphandling av en fyrhjulsdriven och dieseldriven gaffeltruck, 1,5-2 ton med varm hytt.
Materialhantering och Förvaring-Truckar
Upphandlingen avser leverans av 2 st. 3,5 tons dieseldrivna motviktstruckar containerutförande samt 2 st. 8 tons eldrivna motviktstruckar.
Verktyg-Skärverktyg
Jag vill köpa 5 st fräsverktyg: Walter Titex 3.5 791013 ak420 eller: PWZ-0019211 o3.5x4 50/11 89517400 A1007 <=48HRC Kontakta mig genast om ni har möjlighet att leverera detta!
Fastighet/bygg-Inredning
Vi ska köpa in 16 st. omklädningsskåp som skall vara låsbara och försedda med hänglås till 2 st omklädningsrum. Skåpen skall vara fördelade på 12 st. respektive 4 st. skåp. Jag sätter funktion före form på skåpen. Jag vill ha in offerter under Q1 2018 och både på dubbla/enkla skåp.
Maskiner för Bearbetning-CNC Svarvar
Vi skulle vilja köpa en begagnad cnc-svarv. Den kan vara 10-20 år gammal men ska vara fräsch och ha drivna verktyg. Fabrikat är av mindre betydelse.
Kranar och Lyftutrustning-Övrig lyftutrustning
Anbudsgivning gällande upphandling av lyftanordningar enligt bifogat underlag.
Material-Aluminium
Söker leverantör för byggprofiler/modulsytem med T-spår i aluminium. 40 x 40 mm. Profilerna ska kapas och sedan byggas jiggar av. Uppskattat behov 40 meter.