Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Offertförfrågan

Kategori:
Skärande Bearbetning-Trådgnistning
RFQ-id:
151SLX126227
Status:
Avslutad
Beskrivning:
Vi behöver en tillverkare till en ny typ av biopsinål och injektionsnål. Vi planerar att göra en studie på människa och behöver preliminärt 2000 st av varje. Material: medicinskt rostfritt. Hållare i bakkant ( plast på bild nedan) av rostfritt eller absplast. Bif bild på en av dagens produkter för referens. Storlek 20 cm lång nål, består av en ytternål med ytterdiameter 1,2 mm, innerdiameter 1,05 mm, innernål solid men med uttag för biopsi, diameter 1 mm. Samtliga med längd 20-25 cm. ( googla "tru-cut needle"). Biopsinålen kommer att fästas på en biopsipistol. Injektionsnålen har också en inner och ytternål med något mindre dimensioner än biopsinålen. Denna kopplas till en plastspruta.

Våra produkter har samma dimensioner men är något mer komplexa. Det föreligger höga krav på exakt passning och mkt hög ytjämnhet. Ytrenhet från oljor och partiklar ska kunna garanteras. Det är en stor fördel om nålarna kan levereras steriliserade.

Då detta är en medicinteknisk produkt är det vidare en stor fördel om ni har ISO 13485.

Beställning planeras i steg om
1) provex ( snarast)
2) 25 st av varje (sept 2017)
3) 250 st av varje (dec 2017)
4) resterande nålar vår/sommar 2018

Ritningar och befintliga prototyper finns som förlagor. Konstruktionsritningar tas fram vid behov.
Ungefärligt värde:
Ej specificerat
Anledning till RFQ:
Offertstadie
Region:
Övrigt:
Bifogar bilder på befintliga nålar. Ritningar och underlag skickas efter ni fyllt i NDA som tillhandahålles av inköparen.


Vänligen anmäl ditt intresse för ovanstående offertförfrågan

*
*
*
*
Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn