Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Offertförfrågan

Kategori:
Verktygstillverkning-Fixturer
RFQ-id:
150SLX118033
Status:
Avslutad
Beskrivning:
Här kommer specifikationer på vad jag skulle behöva er hjälp med:

Vi vevar upp långa tygpåsar för hand i dagsläget, se bilder nedan. Vi vill ersätta denna vev med en skruvdragare som fästs på liknande sätt som bilderna visar i bordet och med ett munstycke som ser likadan ut som nedan men passar i en skruvdragare.

Skulle behöva ha hjälp av er med att ta fram ett fäste till en skruvdragare som gör att man kan fästa den stabilt i ett vanligt träbord. Fästet måste dock konstrueras så att man enkelt kan byta batteri på skruvdragaren utan att montera loss skruvdragaren från fästet. Jag tänker då att man kan konstruera fästet så att skruvdragaren hänger utanför bordskanten så att batteriet enkelt kan bytas. Fästet måste vara rejält och stabilt så att skruvdragaren sitter väl fixerat i samma position hela tiden. Jag har gjort en ritning för hand nedan hur jag tänker mig den kan se ut.

Efterfrågar en offert på detta så snart som möjligt!Inte helt enkelt att förklara detta behov men ni är välkomna att komma hit så kan jag visa er ut i verksamheten så ni får en verklig bild över vad som efterfrågas. Slå mig en signal på numret nedan om det är några frågor.
Ungefärligt värde:
Ej specificerat
Anledning till RFQ:
Offertstadie
Region:


Vänligen anmäl ditt intresse till Qimtek för ovanstående offertförfrågan

*
*
*
*
Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn