Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Plåtbearbetning-Pressning
Plåtbearbetning-Pressning
Söker leverantör för tillverkning av en dome i rostfritt stål. Den ska formas i ett glest nät, maskstorlek ca 10-15 mm. Ø327mm. Det ska även vara någon form av kant på den, ska den vara utkragad? Påsvetsad? Öppen för diskussion. Volym ca 200st/år och vi uppskattar det till totalt ca 500-600st. Önskar budgetoffert på detaljkostnad samt pressverktygen.
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Önskar pris på 1000 respektive 2000 styck av nippeln på bifogad ritning. Brittisk rörgänga i ena änden och m-gänga i den andra. Storlek Ø 24 x 22,5. Materialet ska vara förzinkat stål. Önskar också utfallsprov innan hela ordern tillverkas.
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Vi er et Norsk foretak innen treningsindustrien som har utviklet og patentert en helt ny løsning for en velkjent utfordring innen bransjen. Per dags dato utfører vi maskinering i Asia, vi ønsker å flytte denne delen av produksjonen vår til Skandinavia. Det er to deler som skal maskineres, se vedlagte bilder. Dimensjonener: Del 1: Sleeve Ø50 x 445mm Del2: Endstop Ø78 x 30mm Del1 og del 2 sammenstilles til en del ved bruk av gjenger. Volum: Vedrørende volum vil første batch inneholde 1000 stk. Vi regner med å bestille ca. 5-10.000stk i 2021. Potensialet vil være flere titalls tusen stykk per år fra 2022 og årene fremover. Patentet vårt har en varighet på 20år. Materiale: Vi har spesifisert 42CrMo4 stål, men er åpen for ekvivalenter. Overflatebehandling: Delene må glassblåses eller trumles før coating påføres. Vi benytter kjemisk fornikling på delene for å oppnå en jevn coating på delene da del1 har såpass mye geometri. Vi ser etter en produsent med svært effektive maskiner som er konkurransedyktige i forhold til effektivitet, presisjon og pris. Det är en fördel om tänkt leverantör kan utföra eller ombesörja kemisk förnickling men om inte det är möjligt kan vi ordna det separat.
Miljöteknik-Bullerdämpning
Miljöteknik-Bullerdämpning
Söker leverantör av ljudisolering till våra plåtskåp; elskåp och maskinskåp. Detta köper vi in ca 600st ark/år i storleken 1000x2000mm (helst) eller 1000x1500mm funkar också. Specifiaktion enligt följande: •Det ska vara svart uretan folie. •Motståndskraftig mot bensin och de flesta kemikalier •Avvisar vätskor och fukt •Lätt att tvätta Svårt att antända •Tåla att repas så ytan inte förändras. Elastisk •Bra limning så den ej går att dra isär. Acusticell S med uretanfilm är ett ljudabsorberande material av skummad polyuretan med öppna celler. Produkten är baserad på Acusticell S men dess yta är täckt med en elastisk film av uretan. Materialet kan vara böjd och är självhäftande. Kan vara i kombination med en matta för strukturburen ljuddämpning och luftburet ljudisolering.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör för tillverkning av fotsteg enligt bifogade underlag. Detaljerna är ca 350x700x260mm. Antalet är 3st/avrop och 20st/år samt 5st/avrop och 50st/år, se bifogad specifikation.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör för tillverkning av takruta, fäste samt distans rattstam enligt bifogade underlag. Material S355J2. Takruta mått 225x680mm. Antalet är 10st/avrop och 60st/år samt 5st/avrop och 60st/år, se bifogad specifikation.

Produkter

Kantpressar  
Märke: ewn-maskiner
Typ: WPK1250
Beskrivning: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Bockmaskiner  
Märke:
Typ:
Beskrivning: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Skärvätska  
Beskrivning: Folia - en biopolymer samt oljefri skärvätska - från Total. Folia är en 100% biopolymerbaserad skärvätska som inte har olja i sig och med egenskaper som överträffar många av de emulsioner som finns på marknaden. Slipp bakterier, skumning, emulsionsproblem m.m. med Folia. Är du trött på smutsig olja i och runt maskinen samt i luften? Vill du ge operatörer en bättre arbetsmiljö och minskade hudproblem.? Vill du minska totalkostnader och öka verktygens livslängd? Då är Folia – en 100% oljefri skärvätska - från Total den lösningen som du väntat på!
Dimension: 20 liter, 208 L 1000 L
Kvantitet :
Övrigt  
Märke:
Typ: Karusellsvarvning
Beskrivning: Vi har nu ledig kapacitet i våra karusellsvarvar. Manuell svarvning upp till en diameter på 3 meter, höjd 1,6 meter. styrd svarvning upp till en diameter på 1,6 meter, höjd 1,2 meter.
Skärverktyg  
Beskrivning: Pinnfräsar i Hårdmetall. Vi erbjuder ett enormt utbud av högkvalitativa pinnfräsar till dagenefter-leverans. Våra skärande experter hjälper gärna dig att svara på dina frågor och optimera din produktion.
Dimension: 0.2mm till 40mm
Kvantitet : -
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: IBARMIA
Typ: ZVH Multiprocess
Beskrivning: Integrationen av bearbetningsprocesser i IBARMIA MULTIPROCESS-serien minimerar mängden maskiner som krävs och reducerar bearbetningstiderna för komplexa detaljer avsevärt. Men det här är inte de enda fördelarna med att tillämpa de mest avancerade, banbrytande och ostoppbara teknikerna under de senaste åren, en teknik som sätter en milstolpe i bearbetningsuniversumet och tydligt höjer användarnas nivå över sina konkurrenter. Effektiviteten förknippad med MULTIPROCESS-maskinerna förbättrar kvaliteten på slutstycket eftersom färre maskiner och därmed krävs färre uppsättningar; det minskar kostnaden för den initiala investeringen såväl som det golvutrymme som krävs, eliminerar transport av delar mellan maskiner och förenklar produktionshanteringen. Finns i följande modeller: IBARMIA ZVH Multiprocess 45 IBARMIA ZVH Multiprocess 48 IBARMIA ZVH Multiprocess 55 IBARMIA ZVH Multiprocess 58 IBARMIA ZVH Multiprocess 60

Skicka förfrågan
 

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Enerco Group AB

Enerco Mechpart är ett modernt verkstadsföretag med drygt 100 medarbetare. Förutom...

Svenska Svets i Norden AB
svenska_svets_i_norden_ab

Med mångårig erfarenhet i branchen både inom produktion och konsulttjänste...

RG Mekaniska AB
rg_mekaniska_ab RG Mekaniska AB verkar på den lokala och regionala marknaden med produkter inom tunnplåt och svetsad...
Printzlows Plåt AB
...
SMC Automation AB
smc_automation_ab SMC arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponente...
Be-Pe Plåt & Mekaniska Verkstad AB
Be-Pe Plåt & Mekaniska AB är basen i vår koncern och grundades för 40 år sedan. Be-Pe Plåt levererar...

Nyheter

AQ Elautomatik AB
AQ Elautomatik AB
8KW laserskärning
8KW laserskärning
Behöver du skära i kolstål, aluminium eller rostfritt och kräver hög precision? Då är det vår effektiva laserskärare du..
Digitala checklistor underlättar vardagen
Digitala checklistor underlättar vardagen I dagens kundtjänst förväntas handläggare utföra fler arbetsuppgifter och de har ett stort ansvar..
Nyhet ! Tranfoten AB investerar för att nå nya uppsatta mål.
Nyhet ! Tranfoten AB investerar för att nå nya uppsatta mål.
Ny Sälj & Marknadsavdelning på   Hej!      Jag heter Mats Höglund 49 år fyllda, bor i Norrköping och är sedan..
Under Temaveckorna belyser Kyocera Fineceramics tre produktområden
Under Temaveckorna belyser Kyocera Fineceramics tre produktområden
Kyocera Fineceramics Nordics AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och teknisk rådgivning av Kyocera-gruppens keramiska produkter till de nordiska..
Tillverkning i Kina för försäljning i Kina
Tillverkning i Kina för försäljning i Kina
Under ett flertal år har vi hjälpt företag att sänka sina kostnader genom att tillverka deras produkter vid någon av våra fabriker i Kina. Med..
KYOCERA FINECERAMICS - DIN PARTNER I PROTOTYPING OCH SERIEPRODUKTION! KERAMISKA PROTOTYPER INOM 2 VECKOR
KYOCERA FINECERAMICS - DIN PARTNER I PROTOTYPING OCH SERIEPRODUKTION! KERAMISKA PROTOTYPER INOM 2 VECKOR
KYOCERA Fineceramics är specialiserade på högpresterande keramiska material. Sedan en tid kan företaget erbjuda två veckors leveranstid för..
KYOCERA HIGH-PERFORMANCE CERAMIC CONTAINMENT SHELLS FOR HIGH-PRESSURE PUMPS
KYOCERA HIGH-PERFORMANCE CERAMIC CONTAINMENT SHELLS FOR HIGH-PRESSURE PUMPS
Kyoceras högpresterande keramiska spaltrör för pumpar är väletablerade på marknaden. Den nuvarande utvecklingen av toppmoderna..
Mixning, malning och krossning med KYOCERA Fineceramics avancerade keramer
Mixning, malning och krossning med KYOCERA Fineceramics avancerade keramer
Kyocera Fineceramics vidareutvecklar sina produktionstekniker och kan numera tillverka avancerade keramiska komponenter upp till två meter i diameter. Detta öppnar..
Krylbo Verkstäder kvalificerad svets-, monterings- och maskinbearbetning
Krylbo Verkstäder kvalificerad svets-, monterings- och maskinbearbetning
Krylbo Verkstäder AB är ett företag som varit verksamt sedan 1978. Företaget har ca 20 anställda och omsätter ca 25 miljoner. Företaget..
Krylbo Verkstäder AB - Styrka, Flexibilitet, Kompetens
Krylbo Verkstäder AB - Styrka, Flexibilitet, Kompetens
Krylbo Verkstäder är en internationell helhetsleverantör av industritjänster med verksamhet baserad i Dalarna. Vi erbjuder allt från konstruktion och..
Häfla Bruks är först med tillverkning av sträckmetall i Sverige
Häfla Bruks är först med tillverkning av sträckmetall i Sverige
Som första tillverkare i Sverige erbjuder nu Häfla Bruk sträckmetall av typ 300/120 med en bredd upp till 2,5 meter. Den nya stora maskan produceras i aluminium...
Brightec Production en helhetsleverantör
Brightec Production en helhetsleverantör
Brightec Production är specialiserade på tillverkning av maskin- och hydraulikdetaljer med hög precision, i huvudsak i små och medelstora serier men kan..
Brightec Production presenterar två senaste investeringarna
Att arbeta med ständiga förbättringar både när det gäller våra processer, våra medarbetare och vår maskinpark är..
Mer än 300 års industrihistoria
Mer än 300 års industrihistoria
    Kontakt: Tel: 0151-52 40 00 E-post: info@hafla.se  

Underleverantören!

Temaveckorna
Underleverantören
2-13 november

Se alla utställarna här!