Nyheter

Lediga tjänster

den 30 juni 2012 21:44 Företagsprofil

AB Carlsson & Möller, Helsingborg, är en av Sveriges ledande leverantörer av plattor, rör och stänger i konstruktionsplast. Företaget, som grundades 1948 omsätter idag cirka 85 Mkr och är 54 anställda och är uppbyggt kring tre verksamhetsområden:

• Grossist/halvfabrikat Bearbetning/Detaljer Material- och applikationskunnande

I vår moderna verkstad tillverkas allt från prototyper till långa serier. Med mer än 60 år i branschen har vi en omfattande erfarenhet av konstruktionsplast och erbjuder våra kunder omfattande teknisk support och rådgivning inom materialval och konstruktionslösningar. Viktiga marknadssegment är bland andra medicinteknik, livsmedel, läkemedel, sågverk/träindustri samt allmän verkstadsindustri. Vi har även omfattande erfarenhet av lätta konstruktioner där konstruktionsplast ersätter metall. Carlsson & Möller ingår i Indutrade koncernen som omfattar 150 dotterbolag i 25 länder. Indutrade är noterad på Stockholmsbörsen. Carlsson & Möller har under de senaste två åren satsat kraftfullt på olika insatser, som bidragit till vår framgång. Carlsson & Möller arbetar sedan några år framgångsrikt med ett Lean-koncept. Du kommer att vara en viktig person i den fortsatta utvecklingen av projektet.

Vi söker två kvalificerade medarbetare*

INKÖPARE

Vi söker en självgående, ansvarstagande person med erfarenhet av inköpsarbete och administration.  

Du kommer att jobba operativt, och vara den ”dagliga kontakten” med ett drygt 30-tal, i huvudsak utländska leverantörer, vilket kräver språkkunskaper i engelska och gärna tyska.

Du kommer vidare att ansvara för bevakning av beställningspunkter, leveranser samt allmän inköpsadministration. Tjänsten innebär även leverantörs- och mässbesök.

Vi ser gärna att du har teknisk förståelse samt förhandlingsvana.

Du har god erfarenhet av MS Officepaketet samt gärna erfarenhet av Jeeves affärssystem.

Vänligen ange ditt löneanspråk i ansökan.

Skicka din ansökan med e-post till VD Michael Andersson på ma@c-m.se

För ytterligare information kontakta VD Michael Andersson på 042-25 38 35

___________________________________________________________________________________________________________

TEKNISK INNESÄLJARE

Vi söker en öppen, serviceinriktad och team-orienterad innesäljare med kommersiell känsla och teknisk förståelse med erfarenhet av orderhantering, leverans mm.

Dina uppgifter blir bl a att ge säljstöd och att vara våra kunders kontakt in i företaget. Här ingår bevakning av kundorder och att ge kompetent service via telefon, mail etc. Du skall också i förlängningen självständigt kunna ge vissa råd om produktval mm.

Du är engagerad, ansvarstagande och målmedveten och gillar att jobba i ett högt tempo. Du har lätt för kontakt med olika typer av kunder/människor.

Du kommer att arbeta i ett team och i nära samarbete med Försäljning, Inköp, Tillverkning, Lager och Teknisk Support. Du har alla möjligheter att påverka utformning och inriktning på det egna arbetet.

Du behärskar svenska språket och gärna också engelska

Du har god erfarenhet av MS Officepaketet samt gärna erfarenhet av Jeeves affärssystem.

Vänligen ange ditt löneanspråk i ansökan.

Skicka din ansökan med e-post till VD Michael Andersson på ma@c-m.se

För ytterligare information kontakta Marknadschef Gunnar Råvik på 042-25 38 05

AB Carlsson & Möller

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

Precisionsmekanik
Precisionsmekanik
KG Fridmans nätverk av leverantörer erbjuder många olika typer av mekaniska komponenter. Våra underleverantörer tillverkar komponenter enligt era ritningar, allt från skärande bearbetning, fjädrar, stansdetaljer, tekniska keramer, höghastighets- och precisionskullager, sintrade komponenter samt kugghjul till genomföringar, små..
KG Fridman med flera års erfarenhet inom keramer
KG Fridman med flera års erfarenhet inom keramer
Oxidkeramer är starka och mångsidiga material med ett stort antal användningsområden, väl lämpade för krävande uppgifter. Som exempel på detta används tekniska keramer då kemisk resistens fordras, i komponenter som utsätts för omfattande slitage, i elektriska isolatorer eller när komponenten i fråga måste..
Portabla Ringbockmaskiner/Ringvalsar
Videon visar Portabla Ringbockmaskiner/Ringvalsar från Energywise Nordic Kontakt: 076-7924006 info@ewn-maskiner.se  
Energywise Nordic Film
Videon visar Energywise Nordic Excenterpress/Stansmaskin/Hörnklipp/Svetsanslutningar     Kontakt: 076-7924006 info@ewn-maskiner.se  
Försäljare av egna plåtbearbetningsmaskiner
Försäljare av egna plåtbearbetningsmaskiner
Vår affärsidé är att tillhandahålla bearbetningsmaskiner inom plåt och metall med absolut högsta kvalité och till bästa pris, och som med företagets erfarenhet och applikations-kunnande ger våra kunder bästa möjliga maskinlösningen och investeringsutbyte. Energywise är ett litet snabbt växande företag..
Ny produktkatalog från Häfla Bruks
Ny produktkatalog från Häfla Bruks
Häfla Bruks nya produktkatalog är fylld med nyheter, inspiration, fakta, idéer och tips. Katalogen innehåller ett brett sortiment av kvalitetsprodukter, direkt från Häflas moderna produktionsanläggning i Östergötland i hjärtat av Sverige. Du hittar katalogen som PDF här. Häfla Bruks AB är en ledande leverantör av smides-,..
Ny plasmaanläggning hos Häfla Bruks möjliggör högre flexibilitet
Ny plasmaanläggning hos Häfla Bruks möjliggör högre flexibilitet
Häfla Bruks har investerat i en ny plasmaskärningsanläggning för att bland annat kunna skära sträckmetall i unika former. Häfla Bruks har nu även möjlighet att erbjuda kontur- och figurskärning för gallerdurk, lättdurk och plåt som ett utökat erbjudande inom plåtbearbetning på legobasis. Företagets nya..
Häfla Bruks är först med tillverkning av sträckmetall i Sverige
Häfla Bruks är först med tillverkning av sträckmetall i Sverige
Som första tillverkare i Sverige erbjuder nu Häfla Bruk sträckmetall av typ 300/120 med en bredd upp till 2,5 meter. Den nya stora maskan produceras i aluminium. Större maskvidd ökar möjligheten att skapa unika och tilltalande fasader. Sträckmetall är ett tåligt, formbart och underhållsfritt material som har många olika..
Cipaxkoncernen är specialiserad på rotationsgjutning
Cipaxkoncernen är specialiserad på rotationsgjutning
Cipaxkoncernen är specialiserad på rotationsgjutning, baserade i Sverige, Norge, Finland samt Estland. Cipax arbetar med allt från konstruktion av produkt och form till projektledning, tillverkning och montering av såväl komponenter som en komplett färdigförpackad produkt. Förutom kontrakts- / partnertillverkning har koncernen egna produkter..
Silver Weibull Production Film
Vi är en mekanisk verkstad i Hässleholm, Skåne, som är specialister på medeltung till tung mekanisk tillverkning, såsom svetsning i både svart och rostfritt, bearbetning i form av karusellsvarvning, svarvning, arborrning, fräsning samt montering. Genom våra närliggande samarbetspartners kan vi också erbjuda både värme- och..
Bäddfräs & Arborrverk
Bäddfräs Maskinbordets mått: X = 1200 mm Y = 1500 mm Z = 6000 mm   Arborrverk Maskinbordets mått:  X = 2500 mm Y = 7000 mm Z = 900 mm W = 750 mm Klarar produktvikter upp till 15 ton   Maskinbordets mått: X = 2500 mm Y = 2000 mm Z = 1500 mm W = 750 mm Spindeln har ett varvtal på 4000   Kontakta oss: +46 451 38 48..
Karusellsvarv
Karusellsvarv
Karusellsvarvarna klarar upp till 3300 mm i diameter och 2000 mm i höjd. Kontakta oss: +46 451 38 48 00 info@silver-weibull.se  
Bearbetning
Bearbetning
Silver Weibull Production AB tillhandahåller många olika typer av bearbetning.  • Svarvning  • Fräsning • Arborrning Kontakta oss: +46 451 38 48 00 info@silver-weibull.se  
Plasma/Gasskärning
Plasma/Gasskärning
De flesta produkter skärs på plats • Maskinen är utrustad med 2st gasbrännare och 1st plasma • Den klarar 3000x6300 mm och tjocklekar upp till 200 mm   Kontakta oss: +46 451 38 48 00 info@silver-weibull.se    
Svetsning
Svetsning
Vi har ett antal mycket kompetenta svetsare som kan hantera de flesta svetsmetoder på marknaden, till exempel mig, tig, mma och gas. Alla våra svetsare är godkända EN 287-1 och vi är certifierade i ISO 3834-2 och  EN 1090-1:2009+A1:2011   Kontakta oss: +46 451 38 48 00 info@silver-weibull.se