Absolent AB

Beskrivning

Absolent renar förorenad industriluft vid källan. Typiska källor är olika bearbetningsmaskiner eller pressgjutmaskiner som genererar oljedimma, oljerök eller stoft. Med nästan 20 år i branchen erbjuder vi den högsta kvalitet och gedigen kunskap i alla delar av vår organisation.

Adress
Absolent AB
Kartåsgatan 1
531 40  Lidköping
Västra Götaland
Sweden
Telefon
0510-48 40 00
Fax
0510-48 40 29
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.absolent.seLinkedIn
Kontaktperson
Växel Försäljning
Telefon
0510-48 40 00
Anställda
10 - 30
Omsättning

Kunder

Majoriteten av våra kunder är aktiva inom den metall-bearbetande industrin. De inkluderar ledande företag som Alcoa, Bosch, Volkswagen, Volvo och många fler. Genom ett välbyggt distributörsnätverk är vi representerade i Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Andra tjänster-Konsultering
Miljöteknik-Filteranläggningar
Miljöteknik-Oljeavskiljare
Miljöteknik-Oljedimavskiljare
Miljöteknik-Övrig Miljöteknik
Miljöteknik-Rengöringsprodukter
Miljöteknik-Skärvätskerening

Övrigt

Industri-Fordonsindustrin
Industri-Industrimaskiner
Industri-Medicinindustrin
Industri-Transportindustrin

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Nya affärer till Absolent
Efter en tids stiltje rullar miljonordrarna in från fordonsproducenter i Kina. Under den senaste månaden har Absolent AB fått order för ett flertal större..
Absolent expanderar genom förvärv
Lägger till en kompletterande filtreringsteknologi. Miljöteknikbolaget Absolent Group AB, som specialiserat sig på rening av förorenad processluft, stärker..
Rekordorder till Absolent
Absolent Group har fått sin hittills största order.Englandsbaserade Cades Ltd, del av Absolent Group, har säkrat en order på 32,6 MSEK från ett stort..
Miljöteknikföretaget gör sitt sjätte förvärv för året
Det förvärvda företaget säljer högvakuumdammsugare för industriellt bruk. Miljöteknikbolaget Absolent Group AB, som specialiserat sig på rening av förorenad..
Absolent Group förstärker koncernledningen
Absolent Group AB har förstärkt koncernledningsgruppen med en ny CFO och CIO som kommer ansluta till företaget i januari 2019.Absolent Group AB: s CFO, Ola Burénius, har..
Absolent säkrar viktig order från europeisk biltillverkare
Affären uppgår till 10 miljoner.Absolent AB i APAC/Kina vann nyligen en order värd 10 MSEK från en större europeisk biltillverkare. Genom att etablera en tät..
Absolent får stororder från amerikansk fordonstillverkare
Leverans sker senare under 2018Absolent AB i APAC/Kina säkrade nyligen en order värd över 10 MSEK från en stor amerikansk fordonstillverkare. I nära..
Absolent gör rekordkvartal
Såväl omsättning som rörelseresultat ökade rejält. Omsättningen blev 146 Mkr (116), en ökning med 26% med ett rörelseresultat (EBITA) på 33 Mkr (24), en..
Absolent Group expanderar i Storbritannien
Dotterbolaget Filtermists femte förvärv. Absolent Group AB - en världsomspännande koncern som tillverkar luftfiltreringsprodukter för rening av processluft i..
Absolent förvärvar franskt företag
Verksamheten innefattar projektering, försäljning och service av oljedimfiltreringsanläggningar. Absolent Group AB - en världsomspännande koncern som tillverkar..
Absolent utser ny vd och koncernchef
Rekryteras internt.Styrelsen i Absolent Group AB har utsett Axel Berntsson till ny VD och koncernchef med tillträde den första januari 2018. Axel är idag VD..
Absolents vd har avlidit
Efter en kort tids sjukdom. Absolent Group ABs VD och koncernchef Tony Landh har efter en kort tids sjukdom avlidit. "Det var med stor sorg vi mottog detta tragiska besked..
Absolents vd har hastigt insjuknat
Ekonomichef Ola Burénius har utsetts till tillförordnad vd och koncernchef. Absolent Group ABs vd och koncernchef Tony Landh har tyvärr drabbats av allvarlig sjukdom...
Absolent utökar verksamheten med bolag utomlands
Absolent AB, dotterbolag till Absolent Group, startar under våren ett säljbolag i Frankrike. Bolaget får namnet Absolent SAS. Absolent har under många års tid varit..
Absolent förvärvar Multi Fan Systems
Absolent tillverkar luftfiltreringsprodukter för metallbearbetningsmaskiner och har stora planer på att växa i Storbritannien. Absolent Group AB tillverkar..
Absolent erhåller miljonorder från europeisk biltillverkare i premiumsegmentet
Absolent Group AB's dotterbolag, Filtermist Ltd. och Absolent AB, har i samarbete mottagit en större strategisk order från en välrenommerad europeisk..
MaskinFransson i samarbete med Absolent - ger kunderna renare luft
Ett samarbete har inletts mellan MaskinFransson och Absolent AB. Samarbetet innebär att de kunder som i fortsättningen köper en bearbetningsmaskin från..
Absolent på M.A.X visar nyheter inom filtreringstekniken
A-saver och A-smoke5 – en revolution inom filtreringstekniken   Med rätt sorts filter i din verkstadsmiljö finns det mycket att vinna. Utöver..
Luftens år hos Absolent
Ren luft i verkstaden Det är Luftens År inom EU i år. Det tycker vi på Absolent skall gälla all luft, även industriell inomhusluft. En..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen