AGES Industri AB

Beskrivning

AGES verksamhet omfattar huvudsakligen pressgjutning i aluminium och zink, skärande bearbetning av metall samt montage. Produktionen är koncentrerad till komponenttillverkning i större serier med hög andel försäljning till fordonsindustrin.

Adress
AGES Industri AB
Box 815
301 18  Halmstad
Halland
Sweden
Telefon
0371-622 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.ages.se
Kontaktperson
Johan Bladh
Telefon
Anställda
201 - 500
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Gjutning-Pressgjutning
Skärande Bearbetning-CNC Borrning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

AGES Industris vd lämnar
Anders Magnusson, för närvarande ansvarig för AGES Hörle, utses till tillförordnad vd och koncernchef från och med den 11 september.Magnus Björn lämnar sin befattning..
Stor genombrottsorder från europeisk fordonstillverkare
Affären ses som ett kvitto på idogt marknadsarbete och ett produktionskoncept som är konkurrenskraftigt på alla plan. AGES verksamhet omfattar gjutning, bearbetning och..
Ages ökar försäljningen
Högt kapacitetsutnyttjande hos underleverantörer fortsatt flaskhals.Nettoomsättningen i kvartalet uppgick till 293?MSEK (209) och resultat efter skatt uppgick till..
Hög försäljning för industrigruppen men resultatet backar
Den snabbt ökande efterfrågan från europeiska fordonsindustrin har skapat överbelastningsproblem och extrakostnader för att upprätthålla leveransläget.AGES är en svensk..
AGES Industri avbryter förhandlingarna
Det var i mars som AGES tecknade en avsiktsförklaring om att förvärva underleverantören i Ulricehamn.AGES Industri AB har avbrutit förhandlignarna med WR Control Group i..
Underleverantör i Värnamo uppköpt av AGES Industri
Bolaget är en väletablerad leverantör inom bland annat skärande bearbetning och har även verksamhet i Kina.AGES Industri AB (publ) har idag förvärvat samtliga aktier i..
Underleverantör i Ulricehamn uppköpt
Företaget är en välrenommerad underleverantör till fordonsindustrin.AGES Industri AB (publ) har den 9 mars 2017 ingått en icke-bindande avsiktsförklaring i syfte att..
Arvtagerska tar över AGES
Dödsboet efter Thord Johansson som tidigare ägde 27,4 procent av kapitalet och 54,8 procent av rösterna i AGES Industri AB har arvskiftats.Samtliga aktier har skiftats ut till..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen