Aptean

Aptean

Beskrivning

Aptean är en global leverantör av affärskritiska, branschspecifika mjukvarulösningar. Apteans specialiserade lösningar hjälper till att ta itu med de unika utmaningarna som processindustri, diskreta tillverkare, distributörer samt andra fokuserade organisationer står inför. Apteans ”Compliance Solutions” är byggda för företag som servar specifika marknader som finans, sjukvård, bioteknik och läkemedel. Över 2 500 organisationer i mer än 20 branscher och 54 länder litar på Apteans lösningar som en central del i driften av sin verksamhet. 


Vi har levererat produktionsövervakningslösningarna AXXOS OEE och EAM-lösningen API PRO i 25 år. Baserade på omfattande erfarenhet och utvecklade i nära samarbete med våra kunder, har AXXOS OEE och API PRO ett starkt fokus på effektivitet, tillförlitlighet och produktivitet för att våra kunder ska få ut mesta möjliga av sina investeringar i produktionsutrustning.? 


Adress

Adress
Aptean
Österängsvägen 2
554 63  JÖNKÖPING
Jönköping
Sweden
Telefon
036-332 06 00
Fax
036-332 06 08
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.optiware.com/svLinkedIn
Kontaktperson
Camilla Widebert
Telefon
Anställda
101 - 200
Omsättning

Verksamhetsområden

Aptean
Aptean
Aptean

Klicka på bilden för att förstora

Aptean
Aptean
Aptean

Verksamhetsområden

Automation-Automationssystem
Automation-Downtime Reporting System
Automation-OEE-system
Industriell IT-CMMS System
Industriell IT-EAM System
Industriell IT-Underhållssystem
Utbildning-Konstruktion / Utveckling
Utbildning-Ledning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

En av Europas största sågverksaktörer digitaliserar underhållet
Installerar Optiwares API PRO EAM, som gemensamt underhållssystem för alla enheter i koncernen.Moelven Industrier ASA, en av Europas största aktörer inom..
API och AXXOS blir Optiware
Namnbytet sker ett och ett halvt år efter uppköpet och ska spegla bolagets erbjudande till tillverkningsindustrin.   Ett och ett halvt år efter danska API..
Ett riktigt superföretag
För andra året i rad utnämns AXXOS Industrisystem AB till Superföretag.   – Det känns roligt att bli uppmärksammade för att vi är..
Dags att koppla upp maskinerna för framtidens produktion
Industri 4.0 och IoT är begrepp som de flesta inom tillverkningsindustrin börjat titta närmare på. Visionen är att produkterna som går igenom tillverkningen kommunicerar med..
Fortsatt rekordtillväxt för AXXOS Industrisystem
Under 2016 fortsatte AXXOS Industrisystem AB sin stadiga tillväxt för 11:e året i rad. För de första två månaderna 2017 redovisas en rekordartad omsättningsökning på 60 procent..
Rekordorder till Jönköpingsföretaget
Nu har de landat drömordern. Att få Volvo Cars som kund har varit Johan Junviks dröm i 17 år. - Det känns fantastiskt helt enkelt, berättar Johan Junvik, Key Account..
API förvärvar AXXOS
Danska API Maintenance Systems A/S (API) har idag förvärvat samtliga aktier i Gasellföretaget AXXOS Industrisystem AB (AXXOS). Bolagen förväntar sig att gemensamt skörda viktiga..
Maskintillverkaren följer upp mångmiljoninvesteringen med nytt produktionssystem
Umeåföretaget Ålö som mångmiljonsatsat i Sveriges kanske modernaste robotanläggning utanför bilindustrin, investerar nu i nytt produktionsuppföljningssystem som inledningsvis..
AXXOS utsett till Gasellföretag 2016
Vid Dagens Industris Gasellfest på kulturhuset Spira i Jönköping den 5 oktober fick AXXOS ta emot utmärkelsen som ett av årets Gasellföretag.   DI utser varje år..
Nytt rekordår för Axxos
Axxos Industrisystem AB fortsätter att växa för 10:e året i rad och redovisar för 2015 en omsättningsökning på ca 30 % jämfört..
Ny supportchef till Axxos
Axxos Industrisystem förstärker sin supportfunktion genom rekrytering av Dennis Engblom som chef för supportavdelningen. Rekryteringen sker för att svara upp..
GKN Driveline med OEE-värde i världsklass
GKN har kommit långt i sitt förbättringsarbete. Axxos OEE finns idag installerat på drygt 110 bearbetningsmaskiner i fabriken och GKN kartlägger..
Rekordförsäljning för Axxos
Axxos Industrisystem AB ser en fortsatt stor efterfrågan för Axxos OEE, både på den svenska marknaden och internationellt. Första halvåret 2015..
Pressmeddelande från Axxos CEO, Claes Gunnarsson
Axxos CEO Claes Gunnarsson uppger följande; – Vi har noterat att en av våra konkurrenter gått ut med information och marknadsföring där..
Industrikoncernen Mastec installerar Axxos OEE för störningsuppföljning på flera fabriker
Mastec har valt att investera i Axxos OEE för att få fram bra beslutsunderlag för förbättringar och för att öka effektiviteten i sin..
Bli diplomerad förbättringsledare
Behöver ni medarbetare som har kompetensen, modet och drivet att utveckla förbättringsarbetet hos er? Har ert förbättringsarbete kört fast i gamla..
Axxos webinarier: Ta kontroll över produktionen
Webinar: Ta kontroll över produktionen med Axxos OEE Med Axxos OEE samlar du enkelt in information om stopptider, stopporsaker och skapar nyckeltal som..
Axxos OEE-system - ramavtal med byggvarukoncernen Moelven
Axxos Industrisystem och Moelven har tecknat ett ramavtal för produktionsuppföljningssystemet Axxos OEE. Affären omfattar divisionerna Moelven Timber och Moelven..
Axxos nyanställer efter nytt rekordkvartal
Axxos Industrisystem AB har haft ett mycket starkt första kvartal 2015 och ökade omsättningen med 64% jämfört med samma period..
Ny kursstart för Effektiv Produktion 27 januari
Block 1 • Konkurrenskraftig produktion • Produktionsutveckling • Förluster, mätetal och faktainsamlingar. Ökar medvetandet och..
Kursstart för Effektiv Produktion 27 januari
..
GKN Driveline i Köping vinnare av Axxos Produktivitetspris 2014
Under Axxos Användardag 2014 fick Roger Eriksson, förbättringsledare på GKN Driveline i Köping ta emot pris för årets bästa..
Ny modul underlättar operatörsunderhållet
Axxos har nyligen lanserat Axxos Operator Maintenance, en ny modul i Axxos OEE för att hjälpa operatörer vid maskinerna att sköta enklare..
Axxos erbjuder utbildningar till utvecklingsprogram
..
Erbjudande från Axxos
..
Axxos stärker sin ledande ställning inom produktionsuppföljning
Axxos Industrisystem AB, fortsätter att öka sin marknadsandel och är nu Sveriges klart största leverantör av..
Axxos Stopptidsuppföljning på MAX
Axxos Stopptidsuppföljning är ett system som ger en tydlig visuell överblick över vad som händer i produktionen. Med hjälp av systemet kan..
Axxos Industrisystem fortsätter att växa efter rekordförsäljning
Året har börjat bra för Axxos Industrisystem, eller rättare sagt, det har aldrig börjat bättre. Axxos har haft sin bästa årsinledning i..
Seco Tools i Arboga minskade stopptiden med upp till 55 %
Seco Tools i Arboga minskade stopptiden med upp till 55 % Jens Krisat på Seco Tools visar en förbättringstavla i fabriken. Seco Tools i Arboga har..
Succé för Axxos Stopptidsuppföljning, ordrar från 50 fabriker på bara ett par månader
Under endast 3 månader fram till semestern strömmade ordrar in dagligen nästan, både från nya kunder och befintliga som vill utöka sitt..
Succé för Axxos Stopptidsuppföljning
Under endast 3 månader fram till semestern strömmade ordrar in dagligen nästan, både från nya kunder och befintliga som vill utöka sitt..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen