Cetec AB

Beskrivning

Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov.

Elbogen Electric är verksam inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad elutrustning. Vi erbjuder allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentrepenader upp till 24kV. Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har över hundra anställda.

Elbogen Electric levererar både kunskap och tjänster med rådgivning, utformning, byggnation och drift av kundernas automation och eldistribution. Vi kan erbjuda våra kunder kompletta lösningar innehållande såväl konstruktion, tillverkning, montage och driftsättning inom både automation, kraftförsörjning och plåttillverkning.

Vår affärsidé

Elbogen Electric ska genom hög teknologi och kvalitet konstruera och tillverka elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution och automatisering. Vi skall härigenom bidraga till att säkerställa våra kunders olika verksamheter.

Vision och värderingar

Vi ska genom nyfikenhet, kreativitet och hög kompetens bli framgångsrika och lönsamma inom kraftfördelning, automation och plåtbearbetning. Vår verksamhet präglas av våra grundläggande värderingar Öppenhet, Kvalitet och Ansvar.

Öppenhet

Vi behandlar varandra och våra samarbetspartners med respekt, är öppna och tydliga i vår kommunikation. Det gör att vi kan skapa glädje tillsammans, såväl inom företaget som våra projekt.

Kvalitet

Med ett målinriktat engagemang och nytänkande tillsammans med vår samlade kompetens skapar vi totaleffektiva lösningar, som samarbetspartners och medarbetare känner stolthet för. Detta skapar trygghet och tillförlitlighet för alla parter.

Ansvar

Våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar Elbogen Electric. Genom ett ärligt och personligt ansvar för våra åtaganden skapar vi trygghet gentemot samarbetspartners och medarbetare. På detta vis skapar vi långsiktiga partnerskap.

Miljötänkande

Vi har bara en planet och alla måste dra sitt strå till stacken. Miljötänkandet ska komma våra kunder till godo. Så, vad kan vi hjälpa till med?

Alla komponenter som återfinns i våra anläggningar kommer från garanterat erkända tillverkare och är försedda med både miljö- och spårbarhetsdeklaration enligt gällande krav och regler. Arbetet inriktas i första hand på den nytta vi åstadkommer för miljön och våra kunder genom energi- och resursbesparande åtgärder i våra projekt. Exempelvis

Uppgradering av ställverk för att hålla värmeförluster till ett minimum
Transformatorer med reducerade förluster
Intelligenta lösningar för styrning av belysningssystem etc.
Användning av modern teknik
Med hjälp av rutiner och uppföljning av transporter, avfallshantering, produkter och kemikalier i våra projekt kontrollerar vi miljöaspekten dagligen.

Kontakta oss gärna för mer information hur vi kan hjälpa till att finna en hållbar lösning för era behov ur miljöaspekt.

Adress
Cetec AB
Bjurögatan 42
211 24  Malmö
Skåne
Sweden
Telefon
040-689 89 00
Fax
040-689 89 90
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.cetecgruppen.se
Kontaktperson
Per-Arne Dahl
Telefon
040-689 89 41
Anställda
1 - 4
Omsättning

Specialistområden

En av våra specialitéer är rostfria apparatskåp för bla. elfördelning och processövervakning.

Maskiner

Plåtbearbetning
Cetec AB är ett företag inom Elbogen Electric-koncernen, beläget i Malmö. Vår huvudsakliga sysselsättning är plåtbearbetning i olika former. Cetec AB har mycket hög kompetens inom bearbetning av alla typer av plåt. Utöver plåtskåp kan vi även erbjuda de flesta sorters stansade produkter i tunnplåt och plast.

Våra tjänster kan sammanfattas med:

stansning
kantning
svetsning
montering
Till vårt förfogande har vi en modern maskinpark för noggrann och kostnadseffektiv bearbetning enligt våra kunders högt ställda krav. Cetec AB arbetar förutom med alla typer av stålplåt även med aluminium, koppar, plast etc. Utöver bearbetning ombesörjer vi olika ytbehandlingar såsom:

blästring
lackering
anodisering
kromatisering
galvanisering
Vi har också vår egen serie av IP65 godkända apparat- och kopplingsskåp i flera dimensioner och dörrlösningar. Vidare gör vi specialskåp och andra detaljer efter kundernas behov, som kan levereras direkt till kund eller med monterad elektrisk utrustning, via Elbogen Electric.

Våra nuvarande kunder finns inom en rad olika branscher såsom bla. livsmedel, förpackning, eldistribution, sjukvård och telekom. En av våra specialitéer är rostfria apparatskåp för bla. elfördelning och processövervakning.

Vår maskinpark består bla av:

Stansmaskin Trumpf Trumatic 5000R

CNC-styrning
Arbetsområde 3000x1600mm + omtag
Godstjocklek upp till 8mm
Stanskraft 22 ton
Vridbara verktyg
Gängning
Bockning
Kantpress Trumpf Trumabend V85S

CNC-styrning
Längd 2550mm
Presskraft 85 ton
Svets Migatronic, TIG, MIG
Bultsvets M3-M8
Blästerkabin

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Elektronik-El-, Apparatskåp
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Nibbling
Plåtbearbetning-Plåtbearbetning 6-15mm
Plåtbearbetning-Stansning
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Ytbehandling-Blästring

Övrigt

Material-Aluminium
Material-Järn
Material-Koppar
Material-Plast
Material-Rostfritt Stål
Material-Stål

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen