DMG MORI Sweden AB

DMG MORI Sweden AB

Beskrivning

DMG MORI är en världsledande global koncern som tillverkar spånavskiljande bearbetningsmaskiner.
DMG MORI finns representerat över hela världen med mer än 140 försäljnings- och servicecenter, såsom kundservice, utbildning och teknisk support.
Vi utvecklar kontinuerligt trendsättande produkter som maskiner, styrsystem, automationslösningar och har idag över 12 500 anställda globalt.

Adress
DMG MORI Sweden AB
E A Rosengrens gata 5
E A ROSENGRENS GATA 5
421 31  Västra Frölunda
Västra Götaland
Sweden
Telefon
031-348 98 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.dmgmori.com
Kontaktperson
Elin Bernhardsson
Telefon
Anställda
31 - 50
Omsättning

Specialistområden

Horisontella fleroperationssvarvar, cnc svarvar, vertikala fleroperationssvarar, flerfunktionssvarvar, additive manufacturing, laserbearbetning, automation, digitala lösningar, teknologicykler

Verksamhetsområden

DMG MORI Sweden AB
DMG MORI Sweden AB
DMG MORI Sweden AB

Klicka på bilden för att förstora

DMG MORI Sweden AB
DMG MORI Sweden AB
DMG MORI Sweden AB

Verksamhetsområden

Maskiner för Bearbetning-CNC Fräsar
Maskiner för Bearbetning-CNC Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Fräsar
Maskiner för Bearbetning-Horisontella Flerop-maskiner
Maskiner för Bearbetning-Konventionella Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Vertikala Flerop-maskiner

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Bröderna Berggren bygger framgång i Fagersta
Sedan 2005 har de ständigt investerat och byggt ut legoföretaget som har kunder som Seco Tools, Epiroc och Morgårdshammar.-Det är här det händer. Så..
Engagemang, flexibilitet och automation skapar framgång i Fagersta
Sedan 2005 har bröderna Berggren ständigt investerat och byggt ut legoföretaget som har kunder som Seco Tools, Epiroc och Morgårdshammar.-Det är här det händer...
Grantek taktar upp med ny utrustning från DMG MORI och ABB
Kommer att kunna producera under betydligt fler timmar per dygn.Grantek AB i Fagersta är ett företag med lång erfarenhet som levererar produkter och tjänster..
Vimab vässar maskinparken
Med den nya maskinen kommer produktionen att kvalitetssäkras och nya dörrar öppnas för en bredare marknad med tillverkning av ventildetaljer.VIMABs verksamhet bedrivs på fem..
Spitze investerar i ytterligare en DMG MORI
Spitze tillverkar flexibla och ergonomiska förpackningslösningar. Spitzes andra maskin från DMG MORI har nu installerats och är igång.Först köpte..
Två nya maskiner från DMG MORI
Att kunna handla direkt av maskintillverkaren och att de själva har en stor egen serviceorganisation, var avgörande.Nu är den nya maskinen på plats och igång hos..
Ziwa investerar i två stycken maskiner från DMG MORI
Med erfarenhet av den CLX 450 V4 som installerades tidigare i våras var valet enkelt. Ziwa Mekanisk Tillverkning AB i Färjestaden investerar i två stycken DMG MORI CLX..
Gotländsk legotillverkare växlar upp maskinparken
Två nya maskiner från DMG MORI.RP Mold är ett tillverkande företag med huvudsaklig inriktning på komplexa och avancerade formverktyg. Företaget ökar nu..
Framtidsfokus när DMG MORI bjöd in till Pfronten
Omkring 8 000 besökare i maskinfabriken och Open House, som kommit att bli en mässa att räkna med.Historien upprepar sig för DMG MORI i Pfronten. År efter år...
All time high för maskingiganten på EMO
Sålde maskiner för 165 miljoner. Här listar företaget sina framgångsfaktorer.Under EMO-mässan rapporterade maskintillverkaren DMG MORI en rekordorderingång. Sålda..
EMO PLAY: Titta in i DMG MORIs monter som är en hel hall
Den digitaliserade fabriken är ett stort tema för DMG MORI på EMO i Hannover, titta in.DMG MORI har som vanligt en hel hall på EMO Hannover. I DMG MORIs monter, det vill..
Tre världspremiärer och rekordmånga besökare
Maskingiganten DMG MORIs årliga event i Pfronten gjorde ingen besviken.DMG MORIs egen mässa växer. -Det blev rekord i år igen, konstaterar Elin Bernhardsson..
HAIMER tecknar samarbetsavtal med DMG MORI
Blir deras Premium Partner och förvärvar Microset GmbH. Det tidigare partnerskapet mellan HAIMER Group och DMG MORI har nu stärkts ytterligare. Båda företagen har..
Sveriges mest lovande operatörer och DMG MORI storsatsar
- Vi vill att ungdomarna ska tycka ”Shit vad coola maskiner!” säger Fredrik Gedda, vd för DMG MORI Sverige. - Att Yrkes-SM i CNC går av staplen här i samband med Elmia..
DMG MORI säkerställer maskinparken när Yrkes-EM 2016 går av stapeln
DMG MORI är partner till EuroSkills 2016, Yrkes-EM i Göteborg. Som världens största tillverkare av CNC maskiner kommer DMG MORI att säkerställa kvaliteten på yrkestävlingarna i..
Tillbaka till Pfronten
DMG MORI Open Huse är Tysklands trede största mässa. Det årliga eventet som DMG MORI under många år arrangerat vid anläggningen i..
Direkt från EMO Milano: DMG Mori - giganten är på plats
Med flera hundra säljare på en monteryta som är 3000 kvm är maskingiganten DMG Mori på plats och visar inte mindre än 15 världsnyheter. Sju..
Essell köper sin tredje från DMG
Essell Produkter i Horda har investerat i sin 3:e 5-axliga fräsmaskin från DMG MORI. Denna gång är det en DMC 65monoBLOCK med en palettväxlare med..
Franssons Maskinbearbetning investerar 5-axligt efter ökad efterfrågan
Franssons Maskinbearbetning i Kalmar har investerat i ytterligare en 5-axlig maskin tack vare ökad marknadsandel samt större efterfrågan på verktyg och..
Fredrik Gedda vd för DMG MORI: Jag har alltid drivits av passionen!
– Vad beror det på att vissa bolag lyckas och andra inte? Visst finns det produkter och affärsidéer, men en stor del beror också på ledarskap..
Håkan Andersson Mekaniska Produkions AB investerar i 5-axligt
Håkan Andersson Mekaniska Produktions AB i Älvängen är ett av de första företagen som har köpt den nya maskinmodellen, DMC 65/RS3...
Brogren Industries AB investerar tack vare ökad orderingång
BROGREN INDUSTRIES AB INVESTERAR Teknikföretaget Brogren Industries AB, Älvängen, har gjort sin hittills största investering genom beställningen av en..
DMG Mori Seki levererar stor svarv till Pretak
STOR SVARV TILL PRETAK Företaget Pretak, som ligger Värmländska Kil, har beställt en DMG CTX Gamma 3000 TC, en multifunktions svarv för..
DMG MORI fortsätter öka eftermarknad
Under Mars och April har DMG MORI anställt 3 Servicetekniker. Anställningarna är en utökning av serviceorganisationen. De tre teknikerna kommer att..
Bribo Mekaniska investerar i multifunktionssvarv från DMG MORI
Bribo Mekaniska AB sätter ribban högt och investerar i sin första CNC-maskin som är en avancerad multifunktionssvarv från DMG MORI. Bribo Mekaniska AB..
Finmekanik i Småland utökar med svarv för stångbearbetning från DMG MORI
Finmekanik i Småland AB har i november utökat maskinparken med ytterligare en svarv för stångbearbetning, denna gång en DMG MORI NZX2000SY. Detta..
Fredriksons Verkstad investerar i nya maskiner från DMG MORI
FREDRIKSONS VERKSTADS AB – Investerar i en ny DMU 80 P4 duoBLOCK   Bild: DMU 80 P4 duoBLOCK med automatisering SYSTEM 3R    Fredriksons Verkstads..
Nyinvesteringar hos Stigab AB med maskiner från DMG MORI
STIGAB AB - DMU 85 monoBLOCK   Bild: Henrik Johansson (delägare), Dahn Johansson (delägare) och Leif Kautto (programmerare). I bakgrunden syns DMU 85 monoBLOCK..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen