Edströms Maskin AB

Edströms Maskin AB

Beskrivning

Över 70 års erfarenhet och nytänkande har skapat branschens starkaste koncept EdströmsGruppen AB

På Edströms har vi både nöjet och nyttan av att kontinuerligt träffa ett stort antal personer inom industrin. Det är möten som ger inspiration till att hela tiden utmana oss själva för att se om vi har den bästa affärsmodellen för vår verksamhet. På det sättet säkerställer vi att ni som kund hela tiden får tillgång till kostnadseffektiva lösningar med hög servicegrad och teknisk kompetens.

I EdströmsGruppen ingår fem dotterbolag, Edströms Maskin AB, Edströms Verktyg AB, Edströms Service AB, EdströmsGruppen Fastighet AB och Edstrøms Værktøjsmaskiner APS i Danmark. Läs gärna mera om respektive företag.

Edströms Maskin AB
Edströms är därför en komplett maskinleverantör!

Vi har som strategi att representera några få starka varumärken vilket har gjort att vi fått höga volymer. Därigenom har vi kunnat effektivisera flödet och ökat de tekniska kunskaperna för de maskintyper vi säljer. Vår egen lagerhållning, samt HAAS centrallager i Antwerpen med över 400 maskiner, gör att vi ofta kan leverera maskiner omgående efter order. Vi har ett flertal säljare och tekniker som täcker in den svenska marknaden.

På Edströms Maskin i Jönköping har vi i över 70 år levererat Verktyg, Maskiner och Service till svenska teknikföretag. Genom ett privat ägande har vi utvecklat en ledande ställning med ett starkt och brett sortiment som vi själva har full kontroll över. Därmed är vi helt oberoende av andra intressenter än våra kunder och kan alltid erbjuda er effektiva lösningar, bra priser samt snabba leveranser.

Edströms kundstyrda och oberoende organisation medför även att vi går snabbaste vägen från tillverkaren till er som kund. Här finns inga dolda mellanhänder eller pålägg utan endast snabbast möjliga hantering av beställningar och leveranser. Vi kan alltid erbjuda er dagsfärska priser och aktuella leveranstider som tål att jämföras.

Att Edströms är privatägt ger dessutom er som kund flera fördelar. Vi kan snabbt fatta beslut och anpassa oss efter nya förutsättningar. Som till exempel när det gäller vår webb-butik. Där såg vi tidigt möjligheterna att kunna erbjuda er ett enklare sätt att beställa våra verktyg. Utan onödiga omvägar kunde vi därför snabbt erbjuda er helt nya tjänster.

Edströms oberoende ställning innebär också att vi väljer vårt sortiment själva. Det har inneburit att Edströms har satsat på ett mindre antal varumärken och leverantörer som vi vet kan leverera det som ni efterfrågar. Både när det gäller produkter, pris och leveranser. Genom att arbeta med ett mindre antal leverantörer kan vi också beställa stora volymer och bli experter på allt det som finns i vårt lager.

Edströms vision är att fortsätta satsa på ny teknik och helhetslösningar för att tillfredsställa era framtida behov. På det sättet utvecklas hela tiden vår organisation efter er tillverkning istället för tvärtom. Något vi på Edströms som en oberoende leverantör ser som en självklarhet.

Adress
Edströms Maskin AB
Solåsvägen 14
.
551 99  Jönköping
Jönköping
Sweden
Telefon
036-39 20 00
Fax
036-16 84 60
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.edstroms.comLinkedIn
Kontaktperson
Fakturamottagare
Telefon
Anställda
51 - 100
Omsättning

Specialistområden

Specialister på skärandet bearbetning och plåtbearbetning.
Maskiner för Bearbetning-CNC Fräsar
Maskiner för Bearbetning-CNC Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Horisontella Flerop-maskiner
Maskiner för Bearbetning-Slipmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Vertikala Flerop-maskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Bockmaskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Excenterpressar
Plåtbearbetande Maskiner-Hydraulpressar
Plåtbearbetande Maskiner-Kantpressar
Plåtbearbetande Maskiner-Plasmaskärmaskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Rörbockningsmaskiner
Enkla robotar och automation

Maskiner

Våra varumärken: Haas Automation, Chevalier, Universal Robots, Kitamura, Lagun, BLM, DoAll, Shimada, Vimercati

Svarvar, vertikala fleroperationsmaskiner, horisontella fleroperationsmaskiner, 5-axliga maskiner, rundmatningsbord, portalfräsmaskiner, slipmaskiner, robotar, automation, rörlaser, rörbockning, trådbockning, ändformning, bandsågar, klingkapar, kantpressar, gradsaxar, bäddfräsar, golvverk

Verksamhetsområden

Edströms Maskin AB
Edströms Maskin AB
Edströms Maskin AB

Klicka på bilden för att förstora

Edströms Maskin AB
Edströms Maskin AB
Edströms Maskin AB

Verksamhetsområden

Automation-Robotar
Maskiner för Bearbetning-CNC Fräsar
Maskiner för Bearbetning-CNC Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Horisontella Flerop-maskiner
Maskiner för Bearbetning-Sågar och Kapmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Slipmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Vertikala Flerop-maskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Bockmaskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Excenterpressar
Plåtbearbetande Maskiner-Hydraulpressar
Plåtbearbetande Maskiner-Kantpressar
Plåtbearbetande Maskiner-Plasmaskärmaskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Rörbockningsmaskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Stans- och Nibblingsmaskiner
Verktyg-Pressverktyg
Verktyg-Skärverktyg

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Cobotar tar Sverige till topp fem i världen
Svenskar gillar ny teknik och förstår snabbt att robotar kan hjälpa oss med de uppgifter vi inte vill eller har tid att göra själva i framtiden, menar robotexperten. Sverige..
5-axlig laserskärmaskin från BLM
Edströms presenterar maskin från BLM Group.  Läs mer
Laserskärning från Edström
En unik maskin i sitt slagLäs mer
Kvalitet och pålitlighet har högsta prioritet på Subspec
Professionella djuphavsdykare måste ha koll på tekniken, men de brukar inte behöva kunna köra CNC-verktygsmaskiner. Grundarna av den italienska dykutrustningstillverkaren..
Öppet hus i Haas fabriksoutlet
Under spanska Grand Prix-helgen i Barcelona hade Haas och företagets F1-team bjudit in till öppet hus i Haas fabriksoutlet. Öppet hus i Haas fabriksoutlet..
Direkt från EMO Milano: En kompakt och snabb från HAAS
I Haas monter träffar vi Kristin Alexandersson, försäljningschef på Edströms Maskin. - De som åker hit från Sverige är oftast..
Haas donerar 3,6 miljoner kronor till stipendier inom maskinbearbetning och tillverkning
Gene Haas Foundation donerar 3,6 mijoner kronor som kommer att fördelas mellan 61 skolor i 15 länder i Europa. Pengarna är en gåva..
Haas Automation använder miljövänlig solenergi
För att minska företagets klimatavtryck och för att skydda miljön har Haas Automation Inc. nyligen installerat ett solenergisystem på en megawatt..
Haas Automation visar nya maskiner och Haas F1-bil på EMO
Haas Automation har en framträdande plats på EMO 2015-mässan – den största av sitt slag i Europa. Mässan hålls i italienska Milano den..
Värde stod i centrum på HaasTec Europe 2015
Zaventem, Belgien, 22 juni 2015. Haas Automation Europe har nöjet att meddela att nästan 1 000 besökare kom till HaasTec Europes senaste evenemang..
Kostnadseffektiv femaxlig maskinbearbetning från Haas
I takt med att allt fler komponenter kräver 5-axliga maskinbearbetningstekniker för att minimera inställnings- och arbetscykeltider, kan Haas presentera en mycket..
Helt ny stångmatare från Haas
När Haas Automation år 1999 introducerade sin Servo Bar 300 stångmatare blev den omedelbart populär tack vare sitt kompakta format,..
Haas F1 Team debuterar och blir det första amerikanskledda F1-teamet på 30 år
Haas F1 Team är på rätt spår att göra sin debut i världsmästerskapet i Formel 1 år 2016 och blir det första amerikanskledda..
Dygnet runt maskinbearbetning av flygkomponenter till Airbus
KMP har en automatiserad HAAS UMC-750 som körs dygnet runt och maskinbearbetar komplexa flygkomponenter i titanium för Airbus. I sydvästra Frankrike är det..
Den flygande bussen från CSP
För veteranbilsentusiaster världen över finns inget mer traditionellt tyskt än en luftkyld rak fyrcylindrig VW-motor, oavsett om den driver en Karmann Ghia,..
Högklassig agentur till Edströms Maskin
Edströms Maskin har skrivit exklusivt agent avtal med premiumtillverkaren KITAMURA.   Företaget Kitamura ägs och drivs av familjen Kitamura. Kitamura har..
Haas - HTEC till Afrika
Haas öppnar sin första certifierade utbildningsanläggning i Marocko   Zaventem, Belgien. 24 september 2014: Torsdagen den 11 september öppnade..
Haas debuterar med eget F1 stall
KANNAPOLIS, North Carolina (3 september 2014) – Haas F1 Team, som debuterar i världsmästerskapet i Formel 1 2016, har valt Scuderia Ferrari som..
Haas nya visningslokal och servicecenter ger baltiska tillverkare ett uppsving.
Zaventem, Belgien. 20 juni 2014 – Haas Automation Europe är glada över att meddela att en ny Haas Factory Outlet (HFO) för Baltikum invigdes i maj i..
Haas framgångar överträffar CECIMO-prognoser
Zaventem, Belgien. 1 juli 2014: Haas Automation Europe rapporterar en imponerande försäljningstillväxt på 30 procent för europeiska maskinverktyg under..
Made in Taiwan
TMPC Co Ltd har sitt säte på en sidogata i staden Taichung, omkring en timme söderut från Taipei på Taiwans västkust. Affärsverksamhetens..
Effektivitet året om i Taiwan
Fiberoptikteknik blev först känt för den breda allmänheten under det sena 1990-talet när världen började uppleva en enorm ökning av..
Haas Automation blir partner till Scuderia Ferrari
  OXNARD, Kalifornien. 3 juli 2014: Haas Automation, Nordamerikas största tillverkare av CNC-maskiner, har inlett ett partnerskap med Scuderia Ferrari, tidernas mest..
Metal Inspiration Days stärker branschkompetens
Inspirerande samarbete för stärkt branschkompetens blir tradition Förra årets upplaga av JKPG Metal Inspiration Days blev en verklig succé...
GAES i Spanien tillverkar specialanpassade hörapparater med VF-2SS från Haas
Hörapparater har utvecklats mycket, från hörlurar av mässing till hörselimplantat. Den spanska tillverkaren GAES har i drygt 60 år uppfunnit och..
Haas öppnar kombinerad visnings- och utbildningslokal i Polen
  Haas Automation har öppnat sin 36:e Haas Factory Outlet (HFO)-visningslokal i Europa och sitt 79:e Haas Technical Education Centre (HTEC) på kontinenten. Den..
Haas får ny Vd för Europa
  Haas Automation utser en ny verkställande direktör i Europa Zaventem, Belgien. 24 april 2014: Haas Automation Europe har nöjet att meddela..
Edströms levererar "150 000:e" maskinen för Haas
Det finns nu 150.000 Haas maskiner installerade runtom i världen. Edströms är extra stolta över att just den 150.000:e maskinen såldes i Sverige..
Haas-maskiner står i en klass för sig själva på teknikskolan
Tekniken inom CNC-baserad maskinbearbetning går framåt år från år. Skolorna måste hålla sig uppdaterade med tekniken så att..
Haas maskiner gör små underverk
Små men snabba... Minimotorcyklar växer vid foten av Alperna   På ena sidan av en smal och dammig väg i ett anonymt industriområde..
Haas Automations GR-serie nu i Europa
Haas Automations GR-serie med portalfräsmaskiner finns nu i Europa GR-sortimentet från Haas Automation, Inc. med CNC-styrda portalfräsmaskiner finns nu..
Haas introducerar CNC-styrda Big Bore-svarvar
  Haas introducerar ett nytt sortiment mycket stabila CNC-styrda Big Bore-svarvar   Vill du kunna svarva stång med stor diameter men saknar..
Haas DT-1 Borr-/gängmaskin får spindel på 15 000 varv/minut
Inför 2014 har Haas Automation ökat spindelvarvtalet i den framgångsrika borr-/gängmaskinen DT-1 från 12 000 till 15 000 varv/minut, så att..
Edströms visar nyheter på M.A.X
Maskinerna som visas under mässan är följande:   DS-30SSY Dubbelspindlig CNC svarv med Y –axel som har dubbla 200 mm..
Svarvar med hög kapacitet för energiarbeten
Haas CNC-svarvar med hög kapacitet för energiarbeten   Energiforskning innebär stora möjligheter – och stora detaljer. Dagens..
Haas stöttar teknikutbildning
Portugal, CNC Skills Challenge: Haas Automation fortsätter stötta teknikutbildning i Europa   Zaventem, Belgien. November 2013: Över hela den europeiska..
Haas delar ut stipendier för miljoner
Gene Haas donerar en miljon dollar till stipendier inom maskinbearbetning och tillverkning Bryssel, Belgien, 1 september 2013 – Haas Automation Europe meddelade..
Haas firar sin första utbildarkonferens
Zaventem, 31 oktober 2013: Den 29–30 oktober 2013 var Haas Automation värd för den första europeiska CNC-utbildarkonferensen på Metal College i danska..
EMO - Bästa på länge för Haas
EMO 2013 driver Haas i riktning mot ett fantastiskt fjärde kvartal Zaventem, 1 oktober 2013: Haas Automation Europe är mycket glada att kunna berätta..
Haas satsar i Polens snabbväxande region
Polens senaste HTEC-center öppnar i snabbväxande region Zaventem. 13 september 2013: Den 6 september 2013 öppnade Haas Automation Europe sitt elfte..
Edströms växer i Göteborg
Edströms växer och öppnar i Göteborg!   Edströms Maskin AB kommer att öppna ett nytt Haas Factory Outlet försäljningskontor..
Haas skänker 1 miljon dollar till stipendier
Detta PM publiceras åter då det första innehöll en felaktigt länk. Gene Haas donerar en miljon dollar till stipendier inom maskinbearbetning..
Edströms Maskin levererar Haas- anläggning
Edströms Maskin Ab har installerat en HAAS EC-400 Pallet Pool hos Hartwich Mekanskia Ab i Kosta.   Den horisontella maskinen är en mini-FMS anläggning..
Haas minskar dina ställtider
Kamdrivet rundmatningsbord med hög hastighet från Haas Att lägga till ett rundmatande bord med en fjärde axel till en fleroperationsmaskin är ett..
Haas visar det senaste på EMO- vertikalfräsar, svarvar, horisontalfräsmaskiner mm.
Zaventem, Belgien, juni 2013: Besökare i Haas monter på 720 kvadratmeter under EMO 2013 kommer att få se skärande bearbetning med 16 av företagets..
Senaste HTEC-centret: Technische Scholen Mechelen, Belgien
Zaventem, Belgien. Det finns över 700 skolor i Europa som använder CNC-maskiner från Haas. Av dessa är det bara 72 som är fullvärdiga HTEC-center..
Haas-teknik har införts på PPM
PPM ligger mindre än tre mil från New York City, och har vuxit till att bli ett etablerat ledande tillverkningsföretag inom avancerade ortopediska implantat,..
Edströms stärker positionerna
EdströmsGruppen med säte i Jönköping, väljer att nyetablera sig i Göteborg från och med mars 2013. Edströms Maskin AB finns sedan..
Den gamla universitetsstaden Bologna får det första HTEC-centret i Italien
Zaventem, Belgien. 3 december 2012: Det allra första HTEC-centret (Haas Technical Education Centre) i Italien har nu invigts av Haas Automation Europe i Bologna, huvudstaden..
CoastOne ställer ut på M.A.X och Blech
M.A.X :  Edströms monter:   A06:10 Blech: CoastOnes monter:  Hall 27  Monter J79 I Stockholm visas CoastOne Cone900 På Blech visas CoastOne..
Edströms premiärvisar HAAS nya 5-axliga maskin UMC-750 i monter A06:10 på M.A.X.
Maskinen lanseras nu i Europa och förväntas ta en stor marknadsandel av försäljning av 5-axliga maskiner. Det ska inte behövas nerver av stål..
PCML:s recept för att hitta stjärnskotten
Det ligger mycket tänkande bakom de TV-program där man söker efter morgondagens stjärnor. Men det handlar inte om att hitta vilken talang som helst, utan det..
Nya HTEC:s ger nya möjligheter för studenter i Bosnien och Hercegovina
Chefer från Haas Automation Europa deltog nyligen i festligheter vid öppnandet av två, nya, fullt utrustade HTEC:er i Bosnien och Hercegovina: den 24:e maj i..
Två nya HTEC-centra i Tyskland
Under senare tid har tillverkningsbranschen i Tyskland uppvisat en stark export, fulltecknade orderböcker och kontinuerlig tillväxt, något som har hjälpt..
Haas Europe firar 1 000 maskiner i utbildningens tjänst
Tallinns tekniska universitet (TTK–Tallinna Tehnikakõrgkool) har tagit emot en horisontell fleroperationsmaskin typ Haas ES-5 – den 1 000:e CNC-maskinen..
Lönsam investering ger kraftigt ökad effektivitet
Tenhults Gjuteri i det lilla samhället Tenhult utanför Jönköping är allt annat än en gröngöling i gjuteribranschen. Sedan starten 1949 har..
Haas lanserar nya spindlar för vertikala fleroperationsmaskiner
Inför 2012 har Haas Automation ökat varvtalen och prestandan hos företagets standardspindel i den expanderande serien vertikala fleroperationsmaskiner med 40-kona,..
Nyförvärv spetsar Edström-truppen
Varje lagledare och tränare har en dröm, att hitta den där spelaren som tillför truppen det lilla extra och återigen har Edströms gjort en klockren..
Tungviktare bygger nya broar
Att skapa nya affärsrelationer och norpa marknadsandelar var målsättning för CNC Plåt i Västervik när de investerade i sin nya 8,1 m..
Edströms Maskin presenterar Per Andersson
Edströms Maskin AB har anställt Per Andersson som ny säljare med ansvar för plåtbearbetningsmaskiner. Fokus kommer främst att ligga på..
EMO är väsentligt för Haas-marknadsföringsstrategi - Hall 27, monter D05
Zaventem i Belgien den 10 juni 2011: Haas Automation började med en ny marknadsföringsstrategi under 2011 för att dra nytta av den globala uppgången inom..
Edströms Maskin presenterar två nya plåtagenturer
Edströms Maskin AB i Jönköping har under lång tid varit en av Sveriges ledande leverantörer av bearbetningsutrustning till plåtindustrin. Som en..
Edströms visar stort maskinprogram på Tekniska Mässan
– Fiberlaserskärning, skärande bearbetning, planslipning, rörbockning & rörkapning När årets Tekniska Mässa går av stapeln i..
Green Tech Fiberlaserdagar hos Edströms
Upptäck nya bearbetningsmöjligheter under Edströms Green Tech Fiberlaserdagar 23 – 24 september 2010. När det gäller nya produktionsteknologier..
Haas DT-1 Borr- och Gängmaskin från Edströms
Senaste generationen Haas borr- och gängmaskiner från Edströms Maskin AB i Jönköping. Vill du veta mer om våra övriga program logga in på vår hemsida www.edstroms.com...
Air Turbine Tools ger högre bearbetningshastighet med samma maskin
För att skapa en effektivare produktion krävs det att få ut så mycket kapacitet som möjligt från varje maskin. Därför har Haas Factory Outlet, som är en del av Edströms Maskin i..
Haas nya maskiner på EMO 2009
Under årets EMO i Milano presenterar Haas Automation flera nyheter som kompletterar företagets redan omfattande program av CNC-maskiner och rundmatningsbord. Följande tre..
Edströms arrangerar Rör- och Plåtdagar i september
Den 10–11 september 2009 bjuder Edströms in till temadagar för rör- och plåtbearbetning. Arrangemanget, som är kostnadsfritt, anordnas i företagets maskin- och utbildningshall i..
Sveriges två första HTECs invigda
I mitten av maj invigdes Nordens två första Haas Technical Education Centers (HTEC) vid Bäckadalsgymnasiet i Jönköping och John Bauergymnasiet i Värnamo. Därmed har etableringen..
Bäckadalsgymnasiet blir första HTEC-skolan i Norden
Bäckadalsgymnasiet i Jönköping kommer från och med höstterminen 2009 erbjuda sina elever på industriprogrammet tillgång till de senaste inom CNC-teknik när det gäller maskiner,..
Haas växer i Europa
Den 30 oktober firade personal och ledning för Haas Automation Europe (HAE), 350 kunder, journalister, affärspartners samt lokala och regionala digniteter den officiella..
Haas stöder European Championship
Deltagare i det prestigefyllda Euroskills 2008 i Rotterdam, Holland (september) tävlade med de senaste CNC-svarvarna och vertikalaxelmaskinerna. Maskinerna levererades och..
GRATTIS LEANDERS BROS - FIA Top Methanol Funny Car European Champions 2008!
Leanders Bros dragracingteam, sponsrat av den amerikanska maskintillverkaren Haas Automation Inc, blev European Champion 2008 efter att kört hem segern i årets tävling, mycket..
Ett fyrfaldigt firande när Haas Factory Outlet invigs under Edströms Julmarknad
Edströms Julmarknad har under senare år blivit en återkommande tradition. Det är ett tillfälle då företaget bjuder in sina kunder till de egna lokalerna för att med hjälp av sina..
Edströms öppnar ny verktygsbutik för fackmän.
Edströms är en ledande leverantör av verktyg, maskiner och service till svenska teknikföretag. Under de senaste åren har företaget haft en stark tillväxt med fördubbling av både..
Ny teknik från Haas håller produktionen välfylld
Att utforma och tillverka maskiner som hanterar vätskor är långt ifrån enkelt. Variabler förknippade med vätskors viskositet och volymer avgör behovet av innovation, erfarenhet..
Edströms plåtagenturer visar nyheter och bred kunskap på Euroblech 2008
Edströms i Jönköping är en ledande leverantör av verktyg, maskiner och service till svensk verkstadsindustri. På Euroblech 2008 i Hannover medverkar naturligtvis flera av..

Products

products.qimtek.se
 
Data pager
Data pager
123
| Displaying page 1 of 3, items 1 to 20 of 60
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: Haas Automation; Typ: Haas ST-10Y; Beskrivning: 5-axlig maskinbearbetning är ett effektivt sätt att förkorta uppsättningstider och öka noggrannheten för flersidiga och komplexa detaljer. Haas UMC-serie med universala maskiner är en kostnadseffektiv lösning för 3+2 maskinbearbetning och simultan 5-axlig maskinbearbetning. UMC-750 har ett integrerat dubbelaxligt snabbhastighetstappbord med en 500 mm diameterplatta som har standard T-spår och precisionspilothål för fixturmångsidighet. Trunnionbordet ger +110 och -35 graders lutning samt 360 graders rotation så att du får utmärkt verktygsfrigång och stor detaljkapacitet. • Simultan 5-axlig maskinbearbetning • Kraftfull spindel med in-linedirektdrivning • Höghastighetstrunnionbord • Inkluderar det trådlösa intuitiva sonderingssystemet (WIPS) • Tillverkad i USA PRECISIONSMASKINBEARBETNING PÅ EN UMC-750: www.youtube.com/watch?v=uc5P6Ss3LRE
SPINDLAR: Spindel på 15 000 varv/min VERKTYGSVÄXLARE: 40+1 sidmonterad SONDERING: Trådlöst intuitivt probsystem / Kalibreringsverktyg för roterande axel HAAS MANÖVERSYSTEM: M-kod för visning av media; M130 / HaasConnect: Fjärrövervakning / Modul för tidig avkänning av strömavbrott / Ethernet-gränssnitt / WiFi-anslutning för Haas-styrsystem / Fjärrmanövrerat jogghandtag med färg-LCD / Fast gängning / Dynamisk arbetsstyckeskompensering och kontroll av verktygets mittpunkt / Höghastighetsbearbetning / Standardprogramminne, 1 GB / Second Home Position (Andra utgångsläge) PRODUKTALTERNATIV: Övre kåpa med anordning för utsugning av ånga GARANTI: Ett års standardgaranti
CNC Svarvar  
Märke: Haas Automation; Typ: Haas ST-10Y; Beskrivning: Komplexa delar är perfekta för ST-10Y med sin generösa rörelse och sitt lilla format. Den roterande verktygsuppsättningen med en hastighet på 4 000 varv per minut låter dig framgångsrikt köra en rad olika material. CNC-svarvarna i Haas ST-serie är högpresterande svarvar som från första början har konstruerats för att ge flexibilitet i inställningen, extrem styvhet och hög termisk stabilitet. ST-10Y är en extra liten maskin med ett generöst arbetsområde. Y-axeltillägget och de roterande verktygen tillåter fräsning, borrning och gängning, för ökade maskinkapaciteter. Den här maskinen erbjuder det bästa värdet för pengarna, det bästa värden i sin klass. • Extra liten utformning • Y-axelfräsning, -borrning och -gängning • Höga varv per minut och snabba hastigheter • Tillverkad i USA ST-10Y i drift: www.youtube.com/watch?v=Dwg4pESzBdw
SPINDLAR: Spindel på 6 000 varv/min REVOLVRAR OCH ROTERANDE VERKTYG: BOT/VDI-revolverhuvud av hybridmodell för verktyg, 12 stationer / Drivna verktyg med 4 000 varv/min och C-axel HANTERING AV SPÅN OCH KYLMEDEL: Kylmedelsbehållare på 114 liter HAAS MANÖVERSYSTEM: M-kod för visning av media; M130 / HaasConnect: Fjärrövervakning / Modul för tidig avkänning av strömavbrott / Ethernet-gränssnitt / WiFi-anslutning för Haas-styrsystem Fast gängning / Spindelorientering / Standardprogramminne, 1 GB PRODUKTALTERNATIV: Autodörr för svarvar UPPSPÄNNINGSANORDNING: Hydraulisk chuck på 165 mm, A2-5 LEVERANS: Lyftanordning GARANTI: Ett års standardgaranti
CNC Fräsar  
Märke: Haas Automation; Typ: Haas VF-4SS; Beskrivning: Haas vertikala fleroperationsmaskinerna i Super-Speed-serien har hög prestanda, ger höga spindelvarvtal, snabba rapidshastigheter och gör de verktygsbyten som behövs för högvolymproduktion och reducering av arbetscykeltider. Varje SS-maskin har en hastighet på 12 000 varv per minut, spindel med in-linedirektdrivning, en ultrasnabb sidmonterad verktygsväxlare och höghastighetsrapids på alla axlar.  VF-4SS är vår bäst säljande vertikala fleroperationsmaskin i mellanstorlek – den perfekta arbetshästen för stora produktionsvolymer • Höghastighetsspindel • Högre snabbmatningar • Supersnabb sidmonterad verktygsväxlare • Större X- och Z-axelgång • Tillverkad i USA
SPINDLAR: Spindel på 12 000 varv/min VERKTYGSVÄXLARE: Höghastighetsverktygsväxlare 30+1, sidmonterad HANTERING AV SPÅN OCH KYLMEDEL: Fönsterblåsfunktion / Kylmedelsbehållare på 208 liter HAAS MANÖVERSYSTEM:M-kod för visning av media; M130 / HaasConnect: Fjärrövervakning / Modul för tidig avkänning av strömavbrott / Ethernet-gränssnitt / WiFi-anslutning för Haas-styrsystem / Fast gängning / Standardprogramminne, 1 GB LEVERANS: Lyftanordning GARANTI: Ett års standardgaranti
CNC Fräsar  
Märke: Haas Automation; Typ: Haas VF-2SS; Beskrivning: Världens populäraste cnc-fräs. Haas branschledande VF-maskiner är de bäst presterande verktygsmaskinerna som finns på marknaden idag och ger det bästa värdet för pengarna. VF-2SS är vår populäraste Super-Speed-modell. Super-Speed-serien har hög prestanda, ger höga spindelvarvtal, snabba rapidshastigheter och gör de verktygsbyten som behövs för högvolymproduktion och reducering av arbetscykeltider. Varje SS-maskin har en hastighet på 12 000 varv per minut, spindel med in-linedirektdrivning, en ultrasnabb sidmonterad verktygsväxlare och höghastighetssnabbmatningar på alla axlar.  • Höghastighetsspindel • Högre snabbmatningar • Supersnabb sidmonterad verktygsväxlare • Tillverkad i USA Se film: https://www.youtube.com/watch?v=sHkyzQCRZ64 Se hur vi skär genom aluminium och effektivt maskinbearbetar sex sidor på en del, med hjälp av en VF-2SS och ett HRC-210 rundmatningsbord. SS-spindeln har hastigheten att verkligen trycka en ändfräs igenom aluminium vid extremt hö
SPINDLAR: Spindel på 12 000 varv/min VERKTYGSVÄXLARE: Höghastighetsverktygsväxlare 30+1, sidmonterad HANTERING AV SPÅN OCH KYLMEDEL: Fönsterblåsfunktion / Kylmedelsbehållare på 208 liter HAAS MANÖVERSYSTEM: M-kod för visning av media; M130 / HaasConnect: Fjärrövervakning / Modul för tidig avkänning av strömavbrott / Ethernet-gränssnitt / WiFi-anslutning för Haas-styrsystem / Fast gängning / Standardprogramminne, 1 GB GARANTI: Ett års standardgaranti
Handmätdon  
Beskrivning: ABSOLUTE Digimatic Solar Skjutmått. Serie 500.; Dimension: Solcellsdrivet SuperCaliper, miljövänligt tack vare avsaknaden av batteri. Kräver endast 60 Lux. Superkondensator försörjer vid temporärt svagare belysning. I SuperCaliper används inga komponenter som innehåller skadliga ämnen och är därmed kompatibelt med RoHS-direktiven. Med och utan datautgång. IP67; Kvantitet :
CNC Svarvar  
Märke: CHEVALIER; Typ: FNL-250SY ; Beskrivning:
Chevaliers FNL serie kombinerar prestanda och kvalité till marknadens lägsta pris. Maskinen är unik med Chevaliers kraftfulla ”powermilling” som i kombination med BMT 60 revolvern möjliggör kraftfull fräsning, borrning och gängning. Exempelvis går det utmärkt att gänga med M 20 gängtapp i stål. Modellen finns i två storlekar med eller utan motspindel. C-axel, drivna verktyg, detaljhämtare, spåntransportör och FANUC-styrning är standard.
CNC Svarvar  
Märke: CHEVALIER; Typ: FNL-250Y; Beskrivning:
Chevaliers FNL serie kombinerar prestanda och kvalité till marknadens lägsta pris. Maskinen är unik med Chevaliers kraftfulla ”powermilling” som i kombination med BMT 60 revolvern möjliggör kraftfull fräsning, borrning och gängning. Exempelvis går det utmärkt att gänga med M 20 gängtapp i stål. Modellen finns i två storlekar med eller utan motspindel. C-axel, drivna verktyg, detaljhämtare, spåntransportör och FANUC-styrning är standard.
CNC Fräsar  
Märke: CHEVALIER; Typ: FVM-80125DC; Beskrivning:
En mycket välbyggd portalfräsmaskin med kraftiga plangejdrar där överliggaren till portalen är en helgjuten snedbädds konstruktion. Den här lösningen garanterar ett stabilt och precist fräsförlopp. Chevaliers FVM-serie är fleroperationsmaskiner konstruerade för smidig, repeterbar massproduktion av stora och tunga arbetsstycken. Den extremt stabila konstruktionen i kombination med ett avancerat styrsystem ger en flexibel bearbetningskapacitet. Vridbart vinkelhuvud kan fås som tillval.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: TL-3B; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-45; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-45L; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-40L; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-40; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-35Y; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-35; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-30SSY; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-30SS; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-30Y; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-30; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.
CNC Svarvar  
Märke: HAAS; Typ: ST-25Y; Beskrivning:
Den nya generationens CNC-svarvar från Haas är kronan på verket efter 19 års kontinuerlig utveckling. Dessa maskiner erbjuder bästa pris/prestanda-förhållande hos någon CNC-svarv på marknaden idag.