ExCal AB

Beskrivning

ExCal AB har sitt ursprung inom Ericsson. I februari år 2000 blev en avdelning outsourcad och företaget Excal började sin resa. Excals huvudkontor ligger i Söderhamn, 250 km norr om Stockholm. Excal har också en avdelning i Trnava, Slovakien, där vi erbjuder kalibrering för det centraleuropeiska området. Vi har också ett dotterbolag som är verksamt inom belysningsbranschen med konstruktion och tillverkning av bland annat LED lister, BLP-Listen AB.

Excals ägare är två lokala entreprenörer Jesper Sverin och Conny Sverin.
Referenser och kvalitet

Excals kunder finns inom de flesta företag och sträcker sig från små, lokala industrier till stora multinationella företag. Bland andra jobbar ExCal tillsammans med: Mindray, Solectron, Emerson, Sony, Ericsson, Panasonic, Partnertech, GE Healthcare, Samhall, Astec, Benchmark, Profoto, Senseair etc.

Adress
ExCal AB
Box 155
Bröksmyravägen 43
826 24  Söderhamn
Gävleborg
Sweden
Telefon
0270-28 87 60
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.excal.se
Kontaktperson
Jesper Sverin
Telefon
0270-28 87 62
Anställda
5 - 9
Omsättning

Specialistområden

Vi erbjuder ingenjörstjänster inom el, automation och test. Detta omfattar många olika typer av tjänster ex. konstruktion av HW och SW, byggnation av testsystem och produkter, projektledning, teknisk dokumentation med mera.

Testutveckling är något som ligger Excal varmt om hjärtat. "Allt från en kabel till fullt utrustade testsystem" är en beskrivning på detta segment. Våra leveranser består av tjänster och produkter, eller mer typiskt både och, och sträcker sig över hela systemets livscykel. Excals testingenjörer gör allt från TMU (Test Metod Utredningar) till fullt utrustade testsystem för dina behov. Programvara, hårdvara, utbildning, service och support, standard eller anpassade applikationer. Vad du än kan behöva som kund, så är du välkommen att kontakta ExCal.

Våra elkonstruktörer kan hjälpa dig med konstruktion av olika produkter från kretskort och kablar till apparater och system. Vi har ett historiskt ursprung inom Ericssons strömförsörjningsfabrik så vi har god erfarenhet av lösningar inom detta område.
Inom området automation levererar vi traditionella tjänster.

Excals erfarenhet och kompetens ger oss en mycket god förmåga för att ta ansvar för produktionsprocesser med särskilda behov. Medicintekniskutrustning kan tillverkas enligt vår ISO 13485 certifierad process och annan utrustning kan ha en ISO 9001-process. Vi riktar in oss på montering i små till medelstora volymer och gärna med höga krav på provning och spårbarhet. Våra kompetenser och våra system är väl utformade för ett funktionellt ansvar där ExCal kan vara en partner som tar hand om alla delar i produktionsprocessen.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Elektronik-El-, Apparatskåp
Elektronik-Elektromekanisk Montering
Elektronik-Kablage
Elektronik-Prototyptillverkning
Mätteknik-Testutrustning
Montering & Paketering-Montering

Övrigt

Industri-Elektronik
Industri-Medicinteknik
Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen